Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2009 március 19-22 Sárvár

Legutóbb frissítette LMC 16 years, 2 months telt el
28angok
303 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3n7pj4rk]Feküdj vissza aludni úgy is szr az idő 😆
      Addígra kiderül #-o hogy álmodtál 😉 [/quote]

Dolgoznom kell #-o

Sárvár kempinghez mit szóltok, lehet hogy sokan ismeritek, nagyon szinvonalas és szuper a fürdője. :smt217

Az árban benne van a fürdő belépő is.

Aki ismer az tudja hogy én nem ragaszkodom kempinghez, 2 – 3 napot minden lakóautós kibír víz áram nélkül, csak a fűtés a gond még márciusban akinek nincs.

Ha valakit érdekel akkor jelenleg van négy, lehetséges helyszin, amire szavazni lehetne: Cegléd – Makó – Hajdúböszörmény – Sárvár.

Makónak, Hajdúböszörménynek van szervezője, Sárvárt felválalom segítséggel, még Ceglédre kell önkét jelentkező

De még jöhetnek az ötletek 😆

András

Találkozó infó ———————————-

A kemping elég nagy, sokan elférünk, a fürdő nyári bejárattal szemben közelíthető meg, aszfaltos úton a fogadóig, majd egy jobbos a murvás úton, ( 100 méter) a füves területig.
      A kemping , villany csatlakozással ellátva, több oszlopon.
      A vizesblokk kivülről nem, belől viszont szép tiszta, kultúrált, és nagy.

A vizesblokkon belől van wc ürítési lehetőség. A külsőrészen viszont nincs leeresztő ( esetleg vödör, és bevinni az ürítőbe).
      Kemping ár : Lakóautó + 2 fő árammal + adó = 2640 / nap
      Részletesen: http://www.vadkertfogado.hu

A fogadó étterme szép és kultúrált, esetleg akinek szobára lenne szüksége, minél hamarabb foglaljon egyénileg, mert kevés a szoba, a főépületben. http://www.vadkertfogado.hu
      Kétágyas szoba reggelivel 9800 ft. + 320 ft idegenforgalmi adó.

Van lehetőség lovaglásra és kocsikázásra, amit előre egyeztetni kell egyénileg a lovásszal ( Vida Tamás 30/ 6752503 –as telefonon.

Kocsikázás max. 10 fő egy kocsin 6000 ft./ óra
      Futószárazás 2000 ft / 30 perc
      Tereplovaglás 3000 ft / óra

Étkezéssel kapcsolatban: Szombat ebéd 12 – 14 között: Karoldával megbeszéltem, teljes egészében vállalják a pöri elkészítését, kulcsrakészen.( kenyér, tányér,evőeszköz, mindenki hoz)
      Becsületkasszás- meghatározott adag árral ( még nincs kikalkulálva).

Péntek délután közös Tócsni sütés. Két gép a reszelésre Maci és Riviera jóvoltából.
      Van 3 db gázfőzőnk, viszont szükség lenne tárcsára legalább 2 db, a sütéshez.

Még amire nem merek gondolni, az esős talli fedett rész nincs, a szokásos ponyvamegoldást kell alkalmaznunk, ami még nem megoldott.

————————————————————-

Tavaszünnep a Sárvár Nádasdy-várban.

Ijjász verseny és Solymász bemutató akit érdekel, egésznapos műsor

Program:

szombat:

08:00 – Érkezés, nevezés

09:00 – Oltárkészítés, szertűzgyújtás, Himnusz

10:00 – Versenykezdés

13:00 – Verseny vége

13:30 – Solymászat-műsor

14:00 – Vadászkör műsorának kezdete

16:30–17:30 – A Magyar Királyi korona őrzőjének előadása

17:00 – Eredményhirdetés (profi, amatőr)

17:30 – Tavaszünnep szertartás

18:00–19:00 – Regős Jocó

19:30 – Vacsora

21:30–23:30 – Éjszakai lövészet
      ———————————————————–

FONTOS !

Ha megérkeztek és elfoglaljátok a placcot, be kell menni a főépületbe ( FOGADÓ ) és bejelentkezéskor mindenki kap egy mágneskártyát, ami a mosdók bejárati ajtaját nyitja

————————————————————

Jelentkezési lap

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”Karollda”:2m68jlx5]A tócsiból kéretik félretenni két adagot szombatra!!!Mint korábban jeleztük, készülünk a lábszárpörivel, és hozzá friss káposztasalival.Köret kenyér, de hogy szoktátok, mindenki hoz magával, vagy mi vigyük?????????[/quote]

Tócsnit tudunk félre tenni nyersen, ( hűtőben kibírja )másnapra, és frissen még tudunk sütni. [-o< Kenyeret mindenki tud hozni, de bio - lábszárat nem 😆 András

Karollda
        Felhasználó

most fedeztem fel, hogy a buli csütörtökön kezdődik!Sajna mi csak szombatra érkezünk, de addigra minden zsákból minden meleg legyen kieresztve :smt014

Karollda
          Felhasználó

A tócsiból kéretik félretenni két adagot szombatra!!!Mint korábban jeleztük, készülünk a lábszárpörivel, és hozzá friss káposztasalival.Köret kenyér, de hogy szoktátok, mindenki hoz magával, vagy mi vigyük?????????

LMC
            Felhasználó

[quote=”riviera”:28viq932]Igen,ez lereszelve terem. 😆

A reszelőm mindig kéznél van,de viszek elektromos reszelőt is. 😉 [/quote]

Mik vannak :smt217 [-( már csak burgonyakoptató gép hiányzik és készülhet a nagyüzemi tócsni 😆

András

riviera
              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:3bqf3alx]:roll: 🙄 🙄
                Tessék mondani ez az a fajta ami már lereszelve terem?
                Mert abbol a fajtából kellene nekem egy kis vetőanyag!! #-o

Rudi[/quote]

Igen,ez lereszelve terem. 😆

A reszelőm mindig kéznél van,de viszek elektromos reszelőt is. 😉

rudi-radio
                Felhasználó

[quote=”riviera”:23q2t80n]Ne ültesd el a krumplit,mert nálunk már kikelt. 😉
                  Saját termesztésü bio krumplit mi tudunk vinni,ha ez megfelel. =D>
                  Aktiv részvételt is felajánlom a készitéséhez. 😀

Editke[/quote]
                  🙄 🙄 🙄
                  Tessék mondani ez az a fajta ami már lereszelve terem?
                  Mert abbol a fajtából kellene nekem egy kis vetőanyag!! #-o

Rudi

LMC
                  Felhasználó

[quote=”riviera”:2jr0fiqs]Ne ültesd el a krumplit,mert nálunk már kikelt. 😉

Editke[/quote]

Bio krumpli, bio aktivitás, =D> 😆 szükség lesz ennyi embernek, előre is köszönjük 😉 😆

András

riviera
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:1arv6je6]A hétvégén ültetem a krumplit a TÓCSNI – hoz ( Tócsi, lapcsánka, lepcsánka, cicege, beré……) 😆

András[/quote]

Ne ültesd el a krumplit,mert nálunk már kikelt. 😉

Editke

Brigi
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:2t7hjuck]Én is arra gondoltam, hogy pénteken délután, lapcsánka sütés, és szombat ebédre 12 – 14 között, egy lábszárpöri, vagy lé formájában.( esetleg feljavítva, Rudi-féle babossal )
                        De, ehez kérném a résztvevő klubtagok hozzájárulását, vagy javaslatait.

Még van időnk, és addig szépen összeáll a program és a menü 😉 😆

András[/quote]
                        Én is hozzájárulok és aktív részvételt is vállalok. Mi valószínűleg pénteken este tudunk megérkezni.

GaborApa
                        Felhasználó

Ha fixálódnak a kaják, akkor beírhatjuk a jelentkezési lapba, és már fel is tehetjük.
                          😉

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:2p7i74q7]….De, ehez kérném a résztvevő klubtagok hozzájárulását, ….[/quote]

Hozzájárulok 😆 😆 😆

LMC
                            Felhasználó

[quote=”Karollda”:2pp7tue6]A lábszárpörit szombatra tudjuk időzíteni, mert pénteken sajna Ajkán előadás(Karónak).Ebből következik, hogy szombat reggel (de.) érkezünk.Remélem, nem csak mi leszünk ott.????[/quote]

Én is arra gondoltam, hogy pénteken délután, lapcsánka sütés, és szombat ebédre 12 – 14 között, egy lábszárpöri, vagy lé formájában.( esetleg feljavítva, Rudi-féle babossal )
                              De, ehez kérném a résztvevő klubtagok hozzájárulását, vagy javaslatait.

Még van időnk, és addig szépen összeáll a program és a menü 😉 😆

András

Karollda
                              Felhasználó

A lábszárpörit szombatra tudjuk időzíteni, mert pénteken sajna Ajkán előadás(Karónak).Ebből következik, hogy szombat reggel (de.) érkezünk.Remélem, nem csak mi leszünk ott.????

LMC
                                Felhasználó

[quote=”Brigi”:2ntzxjyw]Gondoltam, nem is sürgetésként írtam, csak éppen azt néztem, hogy mikor is lesz a következő találkozó. Remélem, addigra azért elolvad a hó.
                                  [-o< [-o< [/quote] A hétvégén ültetem a krumplit a TÓCSNI - hoz ( Tócsi, lapcsánka, lepcsánka, cicege, beré……) 😆 András

Brigi
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:15814qn8]Nincs elfelejtve, már foglalkoztunk vele. 😉 [/quote]
                                    Gondoltam, nem is sürgetésként írtam, csak éppen azt néztem, hogy mikor is lesz a következő találkozó. Remélem, addigra azért elolvad a hó.
                                    [-o< [-o<

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:god4btv1]Lassan fel kellene tenni a jelentkezési lapot felmérni, hogy hányan leszünk, mert három hét múlva már itt a következő találkozó =D> =D> =D> [/quote]
                                      Nincs elfelejtve, már foglalkoztunk vele. 😉

Brigi
                                      Felhasználó

Lassan fel kellene tenni a jelentkezési lapot felmérni, hogy hányan leszünk, mert három hét múlva már itt a következő találkozó =D> =D> =D>

Blue
                                        Felhasználó

[quote=”gabec”:sli96nkc]Mög szomjazni se,mert viszem a „makai csapos 3 literöst”aki inni akar az ne lögyön röst.[/quote]

Aj-jaj. Pánik indul.
                                          ](*,)

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”gabec”:2u1cq159]Mög szomjazni se,mert viszem a „makai csapos 3 literöst”aki inni akar az ne lögyön röst.[/quote]

:smt030 :smt206 🙂

András

gabec
                                            Felhasználó

[quote=”Brigi”:ntfq4n0u]Remek ötlet! Már látom, hogy Sárváron se fogunk éhezni.[/quote]Mög szomjazni se,mert viszem a „makai csapos 3 literöst”aki inni akar az ne lögyön röst.

riviera
                                              Felhasználó

[quote=”Karollda”:132uca9t]Esetleg egy nagy kondér lábszárpöri (gyakorlat megvan!) kenyérrel, friss káposztasalival jöhet valamelyik napra?Szavazásra feldobva. :smt217 [/quote]

Igen,szavazunk,nagyon jó!! 😀

Brigi
                                                Felhasználó

[quote=”Karollda”:1y939v3e]Esetleg egy nagy kondér lábszárpöri (gyakorlat megvan!) kenyérrel, friss káposztasalival jöhet valamelyik napra?Szavazásra feldobva. :smt217 [/quote]
                                                  Remek ötlet! Már látom, hogy Sárváron se fogunk éhezni.

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Karollda”:2o3jy1xs]…..jöhet valamelyik napra?…. :smt217 [/quote]

Csak ha regisztrál!
                                                    😆 😆 😆

3hinfo
                                                    Felhasználó

[quote=”Karollda”:2wb56etf]Esetleg egy nagy kondér lábszárpöri (gyakorlat megvan!) kenyérrel, friss káposztasalival jöhet valamelyik napra?Szavazásra feldobva. :smt217 [/quote]
                                                      Az ötlet határozottan nem rossz, én szoktam bele csempészni egy picinyke füstölt csülit is! Az nem szokott ártani. 8) 8) 8) 8)

LMC
                                                      Felhasználó

[quote=”Karollda”:1jfnt53z]Esetleg egy nagy kondér lábszárpöri (gyakorlat megvan!) kenyérrel, friss káposztasalival jöhet valamelyik napra?Szavazásra feldobva. :smt217 [/quote]

Nagyon joóóó =D> =D> gyakorlat sem egy utolsó szempont 😆 =D>

András

25 hozzászólás megtekintése - 226-250 / 303

You must be logged in to reply to this topic.