Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2009 március 19-22 Sárvár

Legutóbb frissítette LMC 16 years, 2 months telt el
28angok
303 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3n7pj4rk]Feküdj vissza aludni úgy is szr az idő 😆
      Addígra kiderül #-o hogy álmodtál 😉 [/quote]

Dolgoznom kell #-o

Sárvár kempinghez mit szóltok, lehet hogy sokan ismeritek, nagyon szinvonalas és szuper a fürdője. :smt217

Az árban benne van a fürdő belépő is.

Aki ismer az tudja hogy én nem ragaszkodom kempinghez, 2 – 3 napot minden lakóautós kibír víz áram nélkül, csak a fűtés a gond még márciusban akinek nincs.

Ha valakit érdekel akkor jelenleg van négy, lehetséges helyszin, amire szavazni lehetne: Cegléd – Makó – Hajdúböszörmény – Sárvár.

Makónak, Hajdúböszörménynek van szervezője, Sárvárt felválalom segítséggel, még Ceglédre kell önkét jelentkező

De még jöhetnek az ötletek 😆

András

Találkozó infó ———————————-

A kemping elég nagy, sokan elférünk, a fürdő nyári bejárattal szemben közelíthető meg, aszfaltos úton a fogadóig, majd egy jobbos a murvás úton, ( 100 méter) a füves területig.
      A kemping , villany csatlakozással ellátva, több oszlopon.
      A vizesblokk kivülről nem, belől viszont szép tiszta, kultúrált, és nagy.

A vizesblokkon belől van wc ürítési lehetőség. A külsőrészen viszont nincs leeresztő ( esetleg vödör, és bevinni az ürítőbe).
      Kemping ár : Lakóautó + 2 fő árammal + adó = 2640 / nap
      Részletesen: http://www.vadkertfogado.hu

A fogadó étterme szép és kultúrált, esetleg akinek szobára lenne szüksége, minél hamarabb foglaljon egyénileg, mert kevés a szoba, a főépületben. http://www.vadkertfogado.hu
      Kétágyas szoba reggelivel 9800 ft. + 320 ft idegenforgalmi adó.

Van lehetőség lovaglásra és kocsikázásra, amit előre egyeztetni kell egyénileg a lovásszal ( Vida Tamás 30/ 6752503 –as telefonon.

Kocsikázás max. 10 fő egy kocsin 6000 ft./ óra
      Futószárazás 2000 ft / 30 perc
      Tereplovaglás 3000 ft / óra

Étkezéssel kapcsolatban: Szombat ebéd 12 – 14 között: Karoldával megbeszéltem, teljes egészében vállalják a pöri elkészítését, kulcsrakészen.( kenyér, tányér,evőeszköz, mindenki hoz)
      Becsületkasszás- meghatározott adag árral ( még nincs kikalkulálva).

Péntek délután közös Tócsni sütés. Két gép a reszelésre Maci és Riviera jóvoltából.
      Van 3 db gázfőzőnk, viszont szükség lenne tárcsára legalább 2 db, a sütéshez.

Még amire nem merek gondolni, az esős talli fedett rész nincs, a szokásos ponyvamegoldást kell alkalmaznunk, ami még nem megoldott.

————————————————————-

Tavaszünnep a Sárvár Nádasdy-várban.

Ijjász verseny és Solymász bemutató akit érdekel, egésznapos műsor

Program:

szombat:

08:00 – Érkezés, nevezés

09:00 – Oltárkészítés, szertűzgyújtás, Himnusz

10:00 – Versenykezdés

13:00 – Verseny vége

13:30 – Solymászat-műsor

14:00 – Vadászkör műsorának kezdete

16:30–17:30 – A Magyar Királyi korona őrzőjének előadása

17:00 – Eredményhirdetés (profi, amatőr)

17:30 – Tavaszünnep szertartás

18:00–19:00 – Regős Jocó

19:30 – Vacsora

21:30–23:30 – Éjszakai lövészet
      ———————————————————–

FONTOS !

Ha megérkeztek és elfoglaljátok a placcot, be kell menni a főépületbe ( FOGADÓ ) és bejelentkezéskor mindenki kap egy mágneskártyát, ami a mosdók bejárati ajtaját nyitja

————————————————————

Jelentkezési lap

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”Beco”:2b7segpq]Akinek van ideje, kedve az nyugodtan kilátogahat az osztrákokhoz Tullnba! Mi ma megnéztük és sok lakóautó volt kiállítva! Voltak használtak ill.újak is! Apróságokat is lehetett vásárolni! De egy biztos ha valaki medencét szeretne otthonra az sem marad ötlet nélkül!Szép napsütéses hétvégét mindenkinek! Klára[/quote]

Ma vizsgázik a lakóm, holnap délután valószínű, kimegyek, mert érdekel
        az OLDTIMER is. ( most nézem az Oldtimer májusban lesz )

Jön még valaki ?

Tulln vásár

András

Beco
        Felhasználó

Akinek van ideje, kedve az nyugodtan kilátogahat az osztrákokhoz Tullnba! Mi ma megnéztük és sok lakóautó volt kiállítva! Voltak használtak ill.újak is! Apróságokat is lehetett vásárolni! De egy biztos ha valaki medencét szeretne otthonra az sem marad ötlet nélkül!Szép napsütéses hétvégét mindenkinek! Klára

Oldi
          Felhasználó

[quote=”Blue”:3iaqdzwq]Tartsuk meg ezt a mi kopasz WC s néninket?. :smt217
            😆 😆 😆 [/quote]

Én 1-szerűen ragaszkodom hozzá !!! [-o< [-o< [-o< Végre találtam egy enyhén [-o< kopaszodó WC-s nénit!!! 😆 Tudjátok, hogy ez milyen ritkaság?! Kéretik +becsülni ! 😆

LMC
            Felhasználó

[quote=”Blue”:15vpt42p]Tartsuk meg ezt a mi kopasz WC s néninket?. :smt217
              😆 😆 😆 [/quote]

Szerencséd hogy nem öreganyádnak szólítottál….. 😆

Azért a dobozba összejött egy kis apró ami egy találkozó alkalmával, közös célra felhasználásra kerül. 😉 =D> 😆

András

Blue
              Felhasználó

[quote=”riviera”:ecak51kn]Köszönjük mégegyszer a kiváló szervezést. =D> =D> [/quote]

Tartsuk meg ezt a mi kopasz WC s néninket?. :smt217
                😆 😆 😆

riviera
                Felhasználó

Három lakóautóval mi mentünk ki a kempingből utolsóként. 😆

Nagyon jól éreztük magunkat a kellemetlen időjárás ellenére is. 😀

Örültünk a régi ismerősökkel való találkozásnak,külön öröm volt,hogy sok uj,kedves lakóssal ismerkedtünk meg.

Köszönjük mégegyszer a kiváló szervezést. =D> =D>

vandor
                  Felhasználó

Sziasztok! Gondoltam magamba fojtom az irigységet, és szó nélkül olvasgatom a hétvégi találkozó élménybeszámolóit. De amikor az autópályán Budapest felé mentünk pénteken, és egymás után húztatok el- persze ellenkező irányba, minden önuralmam elfogyott. Még az építkezés láza sem csillapított, ahová igyekeztünk, és ami ellenkező irányba vitte a hétvégénket. Egyszóval -már kinéztem, Martfű-n nem menekültök előlünk 🙂 Vándorok…G Apának boldog névnapot!

Beco
                    Felhasználó

Nagyon nagyon jól éreztük magunkat az első lakóautós bulin!Nagyon finomakat sütöttetek és főztetek! Köszönjük a lehetöséget, és szeretnénk veletek még sok-sok közös élményt átélni.A szervezöknek hálás köszönet!Klára és Bécó

Karollda
                      Felhasználó

Sziasztok, én is raktam fel képeket az albumba a „BUDI-BULI”-ról. 😉

rudi-radio
                        Felhasználó

[quote=”miska”:1s14k012]Pár kép az albumban.[/quote]
                          =D> =D>
                          Köszönjük!! Nagyon jók.

Rudi

Névtelen

Pár kép az albumban.

FLaci
                            Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:f0939u7o]#-o
                              Jó hogy ott nem hagyott. 😉

Rudi[/quote]
                              Nagyon gondolkodtam ,de nem szállt ki a kocsiból. 😆

Mellesleg két kocsi elöttünk jött el kb 1/2 7-kor
                              mi meg csak utána 5 percel indultunk.

Külömben szerintem volt kb 30 kocsi

BarthaJudit
                              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:242wzf6k]#-o

Rudi[/quote]
                                Akkor ki csinálta volna meg a szendvicseit a vissza úton ?

rudi-radio
                                Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:2oxnf4es]Túl is szárnyalta önmagát, mert én még csak féllábon állva próbáltam felhúzni a zoknimat, mikor az én „drága jó” Uram elindult :smt021 [/quote]
                                  #-o

Rudi

rudi-radio
                                  Felhasználó

[-o< Ugye azért eláruljátok, hogy hányan voltatok?! 🙄 Rudi

BarthaJudit
                                    Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:pmf0ss7n]Úgy látom Füredy Laci megint hű volt magához és elsőnek ért haza. [-o< :lol: =D>
                                      Jutka, Rudi[/quote]

Túl is szárnyalta önmagát, mert én még csak féllábon állva próbáltam felhúzni a zoknimat, mikor az én „drága jó” Uram elindult :smt021

Névtelen

Mi is szerencsésen hazaérkeztünk, köszönünk mindent a szervezőknek.
                                        Miska,Detti.

Soma
                                        Felhasználó

Mi is megjöttünk 😆 minden nagyon szuper volt ,nagyon jól éreztük magunkat =D> ,nagyon várjuk a következő talit.Le a kalappal a szervezők elött =D>

jozsef
                                          Felhasználó

[quote=”LMC”:1w6qna5m]Sziasztok, szerencsésen hazaértünk, gyönyörű napsütés, és erős szél.
                                            Csütörtöki indulásnál, reggel 7 cm-es hó és erős havazás 👿 🙄

Szeretném megköszönni mendenkinek a segítséget, név szerint nem is tudom felsorolni, ( biztosan kihagynék valakit ) szinte az egész társaság kirukkolt valamivel, vagy a kaják készítésében vagy a dolgozók kiszolgálásában :smt030 😉 😆

Nagyon jó volt látni, hogy a nem éppen nyáriasnak mondott időjárás ellenére ennyien eljöttetek.

Nagyon jó volt veletek :smt206

András[/quote]
                                            Köszönetemet és elismerésemet szeretném kifejezni a szervezésért és az önfeláldozó munkáért neked és segítőidnek egyaránt.A mondhatni „rossz” idő nem rontott a hangulatunkon. 😀 =D> :smt206

Brigi
                                            Felhasználó

Sziasztok, én is végeztem a kipakolással. Nagyon köszönjük a szervezést és a sok finomságot! Remek találkozó volt, nagyon élveztük, különösen, amikor kicsit elállt a szél, vagy sikerült egy szélmentes zugot találni. A „budi-buli” frappáns megoldás volt =D> =D> =D> Öröm volt újra összejönni a régi társasággal és megismerni új lakóautósokat. Nagyon tetszett az is, amikor a fürdőben jött össze egy nagyobb csapat. Már most várjuk Martfűt, de remélhetőleg előtte még belefér egy tulipán-néző út is.

LMC
                                              Felhasználó

Sziasztok, szerencsésen hazaértünk, gyönyörű napsütés, és erős szél.
                                                Csütörtöki indulásnál, reggel 7 cm-es hó és erős havazás 👿 🙄

Szeretném megköszönni mendenkinek a segítséget, név szerint nem is tudom felsorolni, ( biztosan kihagynék valakit ) szinte az egész társaság kirukkolt valamivel, vagy a kaják készítésében vagy a dolgozók kiszolgálásában :smt030 😉 😆

Nagyon jó volt látni, hogy a nem éppen nyáriasnak mondott időjárás ellenére ennyien eljöttetek.

Nagyon jó volt veletek :smt206

András

rudi-radio
                                                Felhasználó

Úgy látom Füredy Laci megint hű volt magához és elsőnek ért haza. [-o< :lol: =D> Jó- jó mondhatod, hogy az irígység beszél belőlünk.Örülünk, hogy jól telt a hétvége és az égiek is kegyesek voltak hozzátok. Köszönjük a képeket és a tudósításokat. Reméljük legközelebb mi is ott tudunk lenni.
                                                  Jutka, Rudi

3hinfo
                                                  Felhasználó

Hello!
                                                    Mi is hazaérkeztünk, az első, esőmentes lakótalálkozóról. Mi nagyon jól éreztük magunkat, Marciról nem is beszélve. Kicsit irigy vagyok rá, mert annyi csaj dédelgette, kényeztette.
                                                    Köszönet mindenkinek, aki a szervezésben, lebonyolításban jeleskedett. A tócsi, a bundás döfi, a pöri, szóval minden klassz volt.
                                                    Ezek után alig várjuk a Martfűi talit.
                                                    Még egyszer köszi mindent!!! 8) 8) 8) 8)

Oldi
                                                    Felhasználó

Hali!

Mi is itthon, szerencsésen.
                                                      (Az új kontstrukciójú friss olajuzású Ducato igazán jól megy…)

Köszi szépen mindent, nagyon jól éreztük magunkat!

Akiktől nem tudtunk elköszönni, 1000 bocsi’ !

😆

maci
                                                      Felhasználó

Sziasztok mi is hazaértünk! Jó hosszú volt az út hazáig,(kb. 20 perc). Köszönjük mindenkinek a jó hangulatú hosszúhétvégét. Andrásnak és Erikának a sok sütögetést,az önkénteseknek a krumpli pucolást, Karónak és Ildinek a pőrit, a fiúknak a fa visszarakást.Puszi mindenkinek a sütikért. =D> =D> =D> 😆 😆
                                                        Gondoltunk az otthon maradókra is :smt030 :smt201 :smt206
                                                        Sanyi, Kata

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 303

You must be logged in to reply to this topic.