Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2009 május 15-17. Jeli arborétum

Legutóbb frissítette riviera 16 years, 1 months telt el
33angok
233 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    maci
    Felhasználó

Sziasztok!!
      Újabb hír Jeliből!!!
      Az időpont május 15-16-17.Az arborétum 8-17 óráig tart nyitva
      Mint már jeleztük, egy kavicsos részt jelöltek ki nekünk.
      Áramot sajnos nem tudnak bíztosítani, a víz és wc használata megoldott.
      És most az anyagiak: autónként a 3 napra 2000,- Ft, + egy
      belépő az arborétumba, felnőtt 850,-Ft, gyermek 550,- Ft.
      A sütögetéshez a fedett részt ajánlották, ahol asztalok és padok is vannak.
      Akinek még lesz kedve egy 3 km-es sétához, az megnézheti az oszkói Hegypásztor-pincéket.
      Vátunk minden érdeklődőt!
      Sanyi, Kata

Infó =================================================

Jelentkezési lap

Pénteken este a szokásos ki mit hozott alapon sütögetés.
      Szombaton délelőtt arborétumi séta, majd ebéd birka- és marhagulyás, ami 600,- Ft/ adag(kenyérről mindenki gondoskodjon)
      Szombaton délután 3-ra várnak minket az oszkói Hegypásztor pincékhez borkóstolásra koccint . Ez a program létszámtól függetlenül 5000,- Ft-ba kerül.
      Szombaton vacsira sütögetés.
      Tábortüzet nem rakhatunk [-X , mivel tájvédelmi terület.
      Mindenkit szeretettel várunk! hurra

• Szerző
      Válasz
      riviera
      Felhasználó

[quote=”fecsi”:2cf8dx01]Nem merem magam felírni a jelentkezési lapra,mert lehet,hogy azon a hétvégén költözködünk,de ha mégse akkor mindenképpen lemegyünk.[/quote]

Fecsi a költözést el lehet halasztani egy héttel.Ne hagyjátok ki [-X ezt a talit,no meg azt a csodát, amit a Jeli arborétum nyujt.

A mézest meg nem lehet lefagyasztani,mert elfogy. 😀

Soma
        Felhasználó

Sziasztok!
          Úgy szerveztük,hogy lemegyünk a talira de sajnos közbeszólt a meló.Az (Andrástól)LMS-től szeretném megvenni a gázpalackját amit már privátba megbeszéltem vele.Leviszi a találkozóra de ha lenne esetleg valaki aki elhozná azt nagyon megköszönném.Én Veresegyházon lakom, ha esetleg a közelünkből valaki megy a találkozóra és megtenné ,hogy elhozza az nagyon jó lenne.
          Előre is köszönöm. =D>

maci
          Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:frrm6la3]A rododendron virágzást lehet, hogy már lekéssük, mert, hireim szerint már virágoznak ezerrel.[/quote] Biztosan nem késsük le [-X a virágzást mert az erdészet javasolta ezt az időpontot mert ekkor virágzik a legtöbb fajta,ők kezelik évek óta az arborétumot.Nálunk a kertben amik vannak van amelyik virágzik és van olyan amelyik még csak most hozza a bimbókat. 😆

BarthaJudit
            Felhasználó

[quote=”Beco”:nr5g7t1g]Ma hallottam a szombathelyi rádióban, hogy június közepéig folyamatosan virágzás van, ugyanis nagyon sok fajta található a jeli arborétumban /közel 400/ ha jól emlékszem! Semmiről nem fogtok lekésni!Klára[/quote]
              Ez megnyugtató.

Beco
              Felhasználó

[quote=”fecsi”:1wm0gcnf]Mi van ha előre hozzuk a bulit egy héttel,és akkor még elcsíphetjük a virágzás végét.(lehet,hogy bölcsebb maradtam volna,ha nem kotyogok bele,mert fogalmam sincs,hogy ez a rododendron egyáltalán meddig virágzik)[/quote]Ma hallottam a szombathelyi rádióban, hogy június közepéig folyamatosan virágzás van, ugyanis nagyon sok fajta található a jeli arborétumban /közel 400/ ha jól emlékszem! Semmiről nem fogtok lekésni!Klára

fecsi
                Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:3uigga2g]A rododendron virágzást lehet, hogy már lekéssük, mert, hireim szerint már virágoznak ezerrel.[/quote]
                  Mi van ha előre hozzuk a bulit egy héttel,és akkor még elcsíphetjük a virágzás végét.(lehet,hogy bölcsebb maradtam volna,ha nem kotyogok bele,mert fogalmam sincs,hogy ez a rododendron egyáltalán meddig virágzik)

BarthaJudit
                  Felhasználó

A rododendron virágzást lehet, hogy már lekéssük, mert, hireim szerint már virágoznak ezerrel.

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”fecsi”:2js6mlkp]Nem merem magam felírni a jelentkezési lapra,mert lehet,hogy azon a hétvégén költözködünk,de ha mégse akkor mindenképpen lemegyünk.[/quote]
                      Maximum lefagyasztjuk a pöridet. 😉

fecsi
                      Felhasználó

Nem merem magam felírni a jelentkezési lapra,mert lehet,hogy azon a hétvégén költözködünk,de ha mégse akkor mindenképpen lemegyünk.

istozi
                        Felhasználó

[quote=”maci”:1ecmz5r9]De ha gondoljátok :smt217 nálunk a patakparton rengeteg sikló kigyó van, befoghatok párat 😆 😆 és megsütjük. És máris kinai klubb leszünk. :smt204 :smt018 de szerintem maradjunk a magyar hagyománynál,és együnk hagyományos magyar kajákat
                          ,igyunk finom borokat,és párlatot. :smt206 [/quote]

Maci! Maci!
                          A sikló védett állat (sajnos tényleg nagyon kevés van belőlük), a megsütésének még a gondolata is bűn. De nézni szeretem őket. Kár, hogy ezt meg ők nem szeretik.
                          A többi javaslattal mélyen egyetértek.
                          istozi

maci
                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:kbtyoid5]Ha a skanzen az igazán érdekes, akkor szerintem nálunk mindenki elsétál a 3 km-t oda és 3-at vissza (ha mégis eltévednénk csak jön valami mentőcsapat 😉 ). Persze azt feltételezem, hogy gyönyörű napsütéses idő lesz (mint azt már megszoktuk az idei találkozókon. na jó, legfeljebb egy kis szellő még belefér) Lehet viszont, hogy kicsit későbbre kellene tenni, mert amíg megfőnek a gulyások az arborétum látogatást követően, abba bizony beletelik egy kis idő.[/quote] A gulyások megfőnek mire az arborétumi séta véget ér erröl godoskodtam, :smt204 az erdészettöl igéretetet kaptam eső máj 9-10-11- utána napsütés. :smt204 :smt204 amenyiben nem így történik hát :smt071 :smt071 :smt068

Brigi
                            Felhasználó

[quote=”maci”:1y5s378u]Hát én megnéztem kb 3 km erdei séta mire oszkóba érünk . A gyerekek vagy maradnak felügyelettel a parkolóba ahol van egy erdei játszótér, vagy velünk jönnek mert ez egy skanzen jellegü pincesor. Ha 50 fő elméletileg akkor is 5000-Ft en megkérdeztem de mivel csak a helyi borok :smt030 kostolóját vettük bele a programba azt mondták ennyi. :smt204 De még a találkozó hetének szerdáján pontosítunk létszámot és kezdési időpontot,mert ez csak egy hozzávetőleges ídőpont.Nagyon rugalmasak mindenben. :smt205 [/quote]
                              Ha a skanzen az igazán érdekes, akkor szerintem nálunk mindenki elsétál a 3 km-t oda és 3-at vissza (ha mégis eltévednénk csak jön valami mentőcsapat 😉 ). Persze azt feltételezem, hogy gyönyörű napsütéses idő lesz (mint azt már megszoktuk az idei találkozókon. na jó, legfeljebb egy kis szellő még belefér) Lehet viszont, hogy kicsit későbbre kellene tenni, mert amíg megfőnek a gulyások az arborétum látogatást követően, abba bizony beletelik egy kis idő.

maci
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1dktkhw1]A jelentkezőket megnézve látszik, hogy ez nem a kínai lakóautóklub. 🙄

A birka és marha népszerű, de kutyából alig rendelnek.
                                😆 [/quote]De ha gondoljátok :smt217 nálunk a patakparton rengeteg sikló kigyó van, befoghatok párat 😆 😆 és megsütjük. És máris kinai klubb leszünk. :smt204 :smt018 de szerintem maradjunk a magyar hagyománynál,és együnk hagyományos magyar kajákat
                                ,igyunk finom borokat,és párlatot. :smt206

GaborApa
                                Felhasználó

A jelentkezőket megnézve látszik, hogy ez nem a kínai lakóautóklub. 🙄

A birka és marha népszerű, de kutyából alig rendelnek.
                                  😆

maci
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1s6jljoc]Maci!

A borkostolással kapcsolatban még pár kérdés:

-A gyerekekkel tudunk-e valamit kezdeni addig?
                                    -Ez milyen messze van? Hogy történik az oda és visszautazás? Önállóan lakóval? Séta? Többen összeülünk egy lakóba (LMC ezért nem jelentkezett 8) ) és azzal megy át a csapat?)
                                    -5000 Ft az az összesen? Ha 50 fő elmegy, nem egy nagy üzlet #-o [/quote]Hát én megnéztem kb 3 km erdei séta mire oszkóba érünk . A gyerekek vagy maradnak felügyelettel a parkolóba ahol van egy erdei játszótér, vagy velünk jönnek mert ez egy skanzen jellegü pincesor. Ha 50 fő elméletileg akkor is 5000-Ft en megkérdeztem de mivel csak a helyi borok :smt030 kostolóját vettük bele a programba azt mondták ennyi. :smt204 De még a találkozó hetének szerdáján pontosítunk létszámot és kezdési időpontot,mert ez csak egy hozzávetőleges ídőpont.Nagyon rugalmasak mindenben. :smt205

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:15f5m7m7]Maci!

-Ez milyen messze van? Hogy történik az oda és visszautazás? Önállóan lakóval? Séta? Többen összeülünk egy lakóba (LMC ezért nem jelentkezett 8) ) és azzal megy át a csapat?)
                                      -5000 Ft az az összesen? Ha 50 fő elmegy, nem egy nagy üzlet #-o [/quote]

LMC azért nem jelentkezett, mert segít Macinak az ebéd főzésében, mire vissza jön a csapat éhesen. 😆

De megszervezhetjük, az erdei gyerekfelügyeletet is #-o 😆

Az a 3 km-er borkóstolás után nagyon jó kis séta 👿 😛

András

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”maci”:3vtnlvu7]Szombaton délután 3-ra várnak minket az oszkói Hegypásztor pincékhez borkóstolásra :smt206 . Ez a program létszámtól függetlenül 5000,- Ft-ba kerül.
                                        [/quote]
                                        Maci!

-5000 Ft az az összesen? Ha 50 fő elmegy, nem egy nagy üzlet #-o

Ferri
                                        Felhasználó

Kedves Barátaim!
                                          Remélem semmi nem jön közbe és ott leszünk!
                                          Egy ötlet a pincelátogatással kapcsolatban, mivel már volt egyszer egy hasonló kiruccanásunk Jásszentandráson ahol egy lovas fogattal vittek ki bennünket a pincéhez, de nem ez volt a fontosabb hanem vissza is hoztak!!!!.
                                          Oda menni mindig könnyebb mint a vissza út! 😆
                                          Ezen kívül sokkal távolabb is van!
                                          Én gondolom biciklivel elmegyek de akinek nincs biciklije kocsival kicsit kockázatosabb?! [-X [-X
                                          A viszlátásra: Ferri[/i]

maci
                                          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2kycw1v8]Ha közbe nem jön valami mi is ott leszünk, de mi 2 adag bírkát kérünk. 😆 =D>
                                            Rudi[/quote]Félretesszük bármikor erkeztetek. 😆 😆

Kerti
                                            Adminisztrátor

[quote=”maci”:5q4uo9mu]Köszi így már =D> jóóó =D> =D> =D> 😆 😆 [/quote]

Szívesen.

maci
                                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:2k0gjen8]Oké, javítottam.
                                                Viszont így újra kéne jelentkezni azoknak akik eddig jelentkeztek mert változott a lap. (Karollda, Istozi, Brigi)[/quote]Köszi így már =D> jóóó =D> =D> =D> 😆 😆

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”maci”:qofnom02]Köszi.
                                                  De sajnos egykis probléma van #-o #-o a jelentkezési lappal külün kéne venni a birka vagy marha gulyást mert nem mindenki szereti a birkát [-X [-o< és ezért is van kétféle kaja. 😆 😆 Különben köszönjük a gyors reagálást az "illetékes elvtársnak" :smt205 Kata Sanyi[/quote] Oké, javítottam. Viszont így újra kéne jelentkezni azoknak akik eddig jelentkeztek mert változott a lap. (Karollda, Istozi, Brigi)

Brigi
                                                  Felhasználó

Egyelőre nem tudom, hogy hány marha és hány birka, meg kell kérdeznem nagyfiamat és barátnőjét, mert most velük kiegészülve megyünk. A borkóstoláson ők valószínűleg nem vesznek részt, meg persze Balu se, de lehet, hogy még ez is változik.

maci
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:hhwt9ebc]Feltettem a jelentkezési lapot a Jeli Arborétum találkozóra.
                                                      Jelentkezési lap[/quote]Köszi.
                                                      De sajnos egykis probléma van #-o #-o a jelentkezési lappal külün kéne venni a birka vagy marha gulyást mert nem mindenki szereti a birkát [-X [-o< és ezért is van kétféle kaja. 😆 😆 Különben köszönjük a gyors reagálást az "illetékes elvtársnak" :smt205 Kata Sanyi

Karollda
                                                      Felhasználó

Hahó! Elvileg szombat reggel mi is tudunk jönni, kérdés, mikor indul az arborétum járás? Ha lekéssük, majd utolérünk Titeket. Vasárnap délben indulunk haza. Ez csak egy szokásos villámlátogatás lesz.Sajna Martfű is kimaradt.. Ha lesz marha, az jó, mert mi a birkát nem szeretjük.Szerintem felmérés nélkül mi érkezünk egy nagy adag Ilda féle káposztasalival.Aztán lesz ami lesz……….. 🙂

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 233

You must be logged in to reply to this topic.