Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2009 május 15-17. Jeli arborétum

Legutóbb frissítette riviera 16 years, 1 months telt el
33angok
233 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    maci
    Felhasználó

Sziasztok!!
      Újabb hír Jeliből!!!
      Az időpont május 15-16-17.Az arborétum 8-17 óráig tart nyitva
      Mint már jeleztük, egy kavicsos részt jelöltek ki nekünk.
      Áramot sajnos nem tudnak bíztosítani, a víz és wc használata megoldott.
      És most az anyagiak: autónként a 3 napra 2000,- Ft, + egy
      belépő az arborétumba, felnőtt 850,-Ft, gyermek 550,- Ft.
      A sütögetéshez a fedett részt ajánlották, ahol asztalok és padok is vannak.
      Akinek még lesz kedve egy 3 km-es sétához, az megnézheti az oszkói Hegypásztor-pincéket.
      Vátunk minden érdeklődőt!
      Sanyi, Kata

Infó =================================================

Jelentkezési lap

Pénteken este a szokásos ki mit hozott alapon sütögetés.
      Szombaton délelőtt arborétumi séta, majd ebéd birka- és marhagulyás, ami 600,- Ft/ adag(kenyérről mindenki gondoskodjon)
      Szombaton délután 3-ra várnak minket az oszkói Hegypásztor pincékhez borkóstolásra koccint . Ez a program létszámtól függetlenül 5000,- Ft-ba kerül.
      Szombaton vacsira sütögetés.
      Tábortüzet nem rakhatunk [-X , mivel tájvédelmi terület.
      Mindenkit szeretettel várunk! hurra

• Szerző
      Válasz
      Blue
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1pb9qq7x] elvetemült lakóautósok [/quote]

[quote=”maci”:1pb9qq7x]De csak a súly elosztás miatt 😆 😆 😆 [/quote]

Ti hizelegtek nekem. 😳
        Gondolkodom miért??:smt217

Csak azt tudom elképzelni hogy a következő találkozón ti akartok vizpumpát cserélni és vigyek nektek is.
        😀

maci
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:gge5k8f6]

Na és nem árt, ha vannak olyan elvetemült lakóautósok akik egy új vízpumpát hurcolnak magukkal a találkozókra.[/quote]De csak a súly elosztás miatt cipelte mert a hátulját nagyon megpakolta a vizpumpát betette az első ülés alá hogy az elejét is terhelje 😆 😆 😆 😆

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”maci”:2i98kycg]Istozi autója kész =D> =D> , már úton van unokázni. =D> =D> [/quote]
            Ügyesek vagytok. =D> =D> =D>

Na és nem árt, ha vannak olyan elvetemült lakóautósok akik egy új vízpumpát hurcolnak magukkal a találkozókra.

repi
            Adminisztrátor

[quote=”maci”:3b4qx33s]Istozi autója kész =D> =D> , már úton van unokázni. =D> =D> [/quote]

=D> Mondtam Én!!!

maci
              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:19gz409f]És ha nem bírkóznátok azzal a fránya csavarral,hanem egyszerűen kitekernétek??? 😆 [/quote]
                Istozi autója kész =D> =D> , már úton van unokázni. =D> =D>

rudi-radio
                Felhasználó

Mi is reméljük, hogy Istoziék autója meggyógyult és tudnak még kicsit unokázni.
                  Maci Nyíregyházán máj. 22-én, Milotán aug.25-én lesz Republik koncert.
                  Jutka, Rudi

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:c2eubkyz]Remélem sikerül megbirkózni azzal a fránya csavarral és Istozi folytatni tudja az útját. Drukkolunk nektek [-o< [/quote] És ha nem bírkóznátok azzal a fránya csavarral,hanem egyszerűen kitekernétek??? 😆

repi
                    Adminisztrátor

Sziasztok! Kis Balatoni kerülővel mi is haza értünk.Nagyon jól éreztük magunkat ismét veletek.Köszönjük a szervezőknek a szervezést és a szakácsoknak a finom kajákat.A többieknek pedig a jó hangulatot.Várjuk a következő lehetőséget. =D>

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Szityak”:pwxruq82]A Te autód volt a zöld transporter előtt?
                        Én ahhoz tettem.
                        Az asztalon lévő tányér alá csiptettem be egy kis műanyag zacskóban összehajtva.[/quote]
                        Az Miskáéké volt, az enyém eggyel előtte, de ma megtaláltam a nylonzacskót. Kata a reggeli rendrakáskor betette a lakóba, nem tudta, mi az.

Így már mindent értek, a kicsinek jobbulást.

Maci!

Jövök Neked 3500-zal.

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”maci”:2pg9xdxw]Ja és még annyit sajna még nem végeztünk Istozi autójával 6-órája birkózunk egy csavarral :smt207 :smt210 :smt209 mára feladtuk folytköv holnap reggel :smt015 :smt015 [/quote]
                          Remélem sikerül megbirkózni azzal a fránya csavarral és Istozi folytatni tudja az útját. Drukkolunk nektek [-o<

FLaci
                          Felhasználó

[quote=”challenger”:25j6dzex]Szabad tudni hova mentek? 😀 [/quote]
                            Na hova? 😆 😉

Szityak
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3l0m4ilq]Háát én is bízom benne, hogy valaki megtalálta, mert én nem találtam ilyesmit.
                              Biztos az én asztalom volt? 🙄 [/quote]

A Te autód volt a zöld transporter előtt?
                              Én ahhoz tettem.
                              Az asztalon lévő tányér alá csiptettem be egy kis műanyag zacskóban összehajtva.

maci
                              Felhasználó

Ja és még annyit sajna még nem végeztünk Istozi autójával 6-órája birkózunk egy csavarral :smt207 :smt210 :smt209 mára feladtuk folytköv holnap reggel :smt015 :smt015

maci
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2l3a702x]Maci!

Köszi mindent, jöhetsz máskor is!!!!
                                  😆 😆 😆 [/quote] OK megyek, =D> =D> de csak akkor ha megyünk borkostolásra :smt030 :smt030 :D/

Névtelen

Mi is szerencsésen hazaérkeztünk. Köszönjük a kiváló szervezést,ismét nagyon jó hétvége volt! =D> =D> =D>
                                    Detti, Norbi, Miska.

GaborApa
                                    Felhasználó

Maci!

Köszi mindent, jöhetsz máskor is!!!!
                                      😆 😆 😆

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”Szityak”:1418ed3y]…Bízom benn,hogy a levelet és a pénzt is megtaláltátok Gáborapa asztalán….[/quote]

Háát én is bízom benne, hogy valaki megtalálta, mert én nem találtam ilyesmit.
                                        Biztos az én asztalom volt? 🙄

LMC
                                        Felhasználó

Sziasztok, mi is szerencsésen megérkeztünk a ” hosszú útról ” nagyon köszönjük a szervezőknek a gyönyörű helyet, a szervezést, a kaját, a piját, a kirándulást és minden résztvevőnek a segítságet.

Nagyon nehéz volt elindulni,a jó társaság és a szuper időjárás miatt.

András

Szityak
                                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:3dzp3lzc]Sajnáljuk, hogy el kellett mennetek, nem igazán tudtuk, hogy miért, de megnyugtattál, hogy nem a társaságból volt elegetek. Reméljük, hogy minden rendben van a kicsivel és találkozunk legközelebb.[/quote]

Mindenképp számítunk a megértésetekre és legközelebb találkozunk.

Brigi
                                            Felhasználó

[quote=”Szityak”:230zr9km]Sziasztok!
                                              Utólag is mégegyszer elnézést kérünk mindenkitől,amiért reggel még az ébredés előtt elmentünk,de muszály volt.
                                              [/quote]
                                              Sajnáljuk, hogy el kellett mennetek, nem igazán tudtuk, hogy miért, de megnyugtattál, hogy nem a társaságból volt elegetek. Reméljük, hogy minden rendben van a kicsivel és találkozunk legközelebb.

Szityak
                                              Felhasználó

Sziasztok!
                                                Utólag is mégegyszer elnézést kérünk mindenkitől,amiért reggel még az ébredés előtt elmentünk,de muszály volt.
                                                Ha nem ittam volna azt a finom hűtött jagert,és a fehérbort,akkor este kellett volna indulnunk.
                                                Bízom benn,hogy a levelet és a pénzt is megtaláltátok Gáborapa asztalán.Légyszíves valaki jelezzen,adós maradtam e!
                                                Szerencsére a picivel is nagyjából minden rendben,csak nagyon féltjük.
                                                Bízom benn,hogy a következő számunkra jobban sikerül.Remélem lesz még a nyár előtt is hasonló összezörrenés és sok sok infóval gazdagabban térhetünk haza.
                                                Sziasztok!
                                                Ottó Kriszti András

challenger
                                                Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:10uek9lc]Mi is megérkeztünk (hazaért mindenki? 😆 )

— Köszönünk mindent MINDENKINEK =D> =D>
                                                  Klassz volt a Tásaság a kaja,pia hely stb…..
                                                  A tervezett utunkhoz a sok hasznos info..
                                                  már csak 26nap 😉 [/quote]
                                                  Szabad tudni hova mentek? 😀

FLaci
                                                  Felhasználó

Mi is megérkeztünk (hazaért mindenki? 😆 )

— Köszönünk mindent MINDENKINEK =D> =D>
                                                    Klassz volt a Tásaság a kaja,pia hely stb…..
                                                    A tervezett utunkhoz a sok hasznos info..
                                                    már csak 26nap 😉

Brigi
                                                    Felhasználó

Mi is hazaértünk. Megint nagyon jó volt, köszönjük a remek ötletet és szervezést Maciéknak =D> =D> =D> Finomakat ettünk (most aztán fogyózhatok legalább két hétig), tudtunk egyeztetni útiterveket, remélem, hogy ezen a nyáron is lesz lehetőségünk együtt kalandozni. Fantasztikus volt a vattacukor, minden örök gyerek rajongott érte! Persze ne feledkezzünk meg a mesés virágokról se. Idén ugyan a szokásosnál előbb jött a meleg, de azért még lehetőségünk volt csodás színű és formájú rododendronokban gyönyörködni. Röviden: nagyon jól éreztük magunkat.

rudi-radio
                                                      Felhasználó

Gyorsan jelentem, hogy szerencsésen haza értünk.Némi balatoni szétnézés után.
                                                        Mindenkinek kőszőnünk mindent, ismét nagyon jó volt Veletek!
                                                        =D> =D>
                                                        Laci mostmár írhatsz TE is!

Rudi

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 233

You must be logged in to reply to this topic.