Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Találkozó 2009 május 15-17. Jeli arborétum
-
IndítottaTémakör
-
2009.03.27.-17:25 #13736
Sziasztok!!
Újabb hír Jeliből!!!
Az időpont május 15-16-17.Az arborétum 8-17 óráig tart nyitva
Mint már jeleztük, egy kavicsos részt jelöltek ki nekünk.
Áramot sajnos nem tudnak bíztosítani, a víz és wc használata megoldott.
És most az anyagiak: autónként a 3 napra 2000,- Ft, + egy
belépő az arborétumba, felnőtt 850,-Ft, gyermek 550,- Ft.
A sütögetéshez a fedett részt ajánlották, ahol asztalok és padok is vannak.
Akinek még lesz kedve egy 3 km-es sétához, az megnézheti az oszkói Hegypásztor-pincéket.
Vátunk minden érdeklődőt!
Sanyi, KataInfó =================================================
Pénteken este a szokásos ki mit hozott alapon sütögetés.
Szombaton délelőtt arborétumi séta, majd ebéd birka- és marhagulyás, ami 600,- Ft/ adag(kenyérről mindenki gondoskodjon)
Szombaton délután 3-ra várnak minket az oszkói Hegypásztor pincékhez borkóstolásra koccint . Ez a program létszámtól függetlenül 5000,- Ft-ba kerül.
Szombaton vacsira sütögetés.
Tábortüzet nem rakhatunk [-X , mivel tájvédelmi terület.
Mindenkit szeretettel várunk! hurra -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2009.05.20.-02:52 #14592
Mi is megérkeztünk,kis Zalaegerszegi kerülővel.
Nagyon jól éreztük magunkat,köszönjük a szervezést,a finom kajákat. 😀
Nagyon szép volt az arborétum.
A nagy „sétát” az oszkói pincékhez már kipihentük.
Ismét jó volt Veletek találkozni,külön öröm volt,hogy a régi klubtársak mellett ujak is eljöttek. =D>2009.05.20.-01:29 #14587[quote=”maci”:16uvudoz]Mindenkinek köszönjük, hogy eljött, a régi és új tagoknak.
Jövőre, ha van kedvetek, újra megszervezzük, több beeeeeee lesz megfőzve, mert már látjátok, nem is olyan rossz a beeeeee. 😆 😆
Köszönjük a főzésnél és sütögetésnél nyújtott szakaszisztenciát. =D> =D>
Kata, Sanyi[/quote]Mi köszönjük az ötletet, a szervezést, a szuper kaját, a jó programokat =D> =D> =D>
Lehet, hogy nem fogjátok megúszni és máskor is élünk a lehetőséggel.
2009.05.20.-01:26 #14586[quote=”GaborApa”:2fa23h2r]Semmi gond!
[-X
Hogy Te is tudj készülni, ezentúl a találkozók jelentkezési lapján lesz hely kitölteni mindenkinek az alváz és motorszámokat is.😆 [/quote]
Nem találok megfelelő emotikont a válaszhoz.
😆2009.05.20.-00:53 #14583[quote=”Blue”:1t6k39c1]Bár főzni sütni legközelebb is ugyan ennyit tudok segíteni. 😳 [/quote]
Semmi gond!
[-X
Hogy Te is tudj készülni, ezentúl a találkozók jelentkezési lapján lesz hely kitölteni mindenkinek az alváz és motorszámokat is.😆
2009.05.19.-23:54 #14581[quote=”Blue”:3o5yi7gg]Ne vicceljetek mi köszönjük hogy meghívtatok.
Bár főzni sütni legközelebb is ugyan ennyit tudok segíteni. 😳 [/quote]
Te vízpumpába és gyorsszervizben vagy jó =D> 😆
András
2009.05.19.-23:34 #14580[quote=”maci”:2k8xawt5]Mindenkinek köszönjük, hogy eljött, a régi és új tagoknak.
Jövőre, ha van kedvetek, újra megszervezzük, több beeeeeee lesz megfőzve, mert már látjátok, nem is olyan rossz a beeeeee. 😆 😆
Kata, Sanyi[/quote]Ne vicceljetek mi köszönjük hogy meghívtatok.
Bár főzni sütni legközelebb is ugyan ennyit tudok segíteni. 😳
2009.05.19.-23:34 #14579[quote=”maci”:3ifutmmb]Jövőre, ha van kedvetek, újra megszervezzük, több beeeeeee lesz megfőzve, mert már látjátok, nem is olyan rossz a beeeeee. 😆 😆
=D> =D>
Kata, Sanyi[/quote]Jó ötlet, ez is egy hagyományos tavasz záró találkozó lehetne [-o< =D> =D> =D>
nekem a km-er nem számit 🙄 😳 😆
András
2009.05.19.-23:07 #14578[quote=”maci”:6ccy8m1n]Mindenkinek köszönjük, hogy eljött, [/quote]
Ez a minimum 👿
Szívesen, máskor is. 8)
Miköszi 😆
2009.05.19.-22:48 #14577Mindenkinek köszönjük, hogy eljött, a régi és új tagoknak.
Kata, Sanyi2009.05.19.-22:43 #14576[quote=”lipi”:2ufdreoo]Mindenkinek köszi a jó hétvégét!Minden jó volt.Gyönyörű volt az arborétum,a séták,sőt én megint okosodtam.Már értem a vidéki bácsi útba igazítását,amikor megkérdezték tőle,milyen messze van a követző falu légvonalban?Mondja,3kilóméter,de tudok az erdőn át egy rövidebbet! 😆 Az én levélírásom ennyi,őszintén minden OK. volt!!! Mielőbbi viszlát! lipi[/quote]
Mi délelőtt kérdeztük meg a bácsit és délután mentünk, a nap járásának megfelelő irányával!! #-o 😆 #-o 😆 =D> =D>2009.05.19.-21:12 #14571[quote=”Ilon”:2bg3vygb]Mindenkit szeretettel udvozlunk es nagyon koszonunk mindent,remeljuk hogy hamarosan fogunk talalkozni a kedves tarsasaggal [-o< A Sarvari termalcamping csodalatos (36€ aram nelkul) meg egyet lubickolunk es vege, indulunk Hermagor fele. Mindnyajatoknak tovabbi jo lakozast kivanunk Ilon es Silvio[/quote] Kellemes, szép utat :smt039 András
2009.05.19.-20:54 #14568Mindenkinek köszi a jó hétvégét!Minden jó volt.Gyönyörű volt az arborétum,a séták,sőt én megint okosodtam.Már értem a vidéki bácsi útba igazítását,amikor megkérdezték tőle,milyen messze van a követző falu légvonalban?Mondja,3kilóméter,de tudok az erdőn át egy rövidebbet! 😆 Az én levélírásom ennyi,őszintén minden OK. volt!!! Mielőbbi viszlát! lipi
2009.05.19.-17:16 #14564Mindenkit szeretettel udvozlunk es nagyon koszonunk mindent,remeljuk hogy hamarosan fogunk talalkozni a kedves tarsasaggal [-o< A Sarvari termalcamping csodalatos (36€ aram nelkul) meg egyet lubickolunk es vege, indulunk Hermagor fele. Mindnyajatoknak tovabbi jo lakozast kivanunk Ilon es Silvio
2009.05.19.-16:09 #14561[quote=”maci”:1i4321d6]Rendben de én már telefonon letisztáztáztam velük hogy 2500-vissza minekután egy éjszakát töltöttek velünk és csak a helypénzt kell kifizetniük.Ami 1000-Ft[/quote]
Na akkor :-k1000: Neked
2500: Neki
De jó: nekem😆
2009.05.19.-13:16 #14559[quote=”GaborApa”:2fyjdhgy]Az Miskáéké volt, az enyém eggyel előtte, de ma megtaláltam a nylonzacskót. Kata a reggeli rendrakáskor betette a lakóba, nem tudta, mi az.
Így már mindent értek, a kicsinek jobbulást.
Maci!
Jövök Neked 3500-zal.[/quote]Rendben de én már telefonon letisztáztáztam velük hogy 2500-vissza minekután egy éjszakát töltöttek velünk és csak a helypénzt kell kifizetniük.Ami 1000-Ft
2009.05.19.-13:09 #14558[quote=”istozi”:1t8lbh9k]Először is közzéteszem, hogy a világon a legrendesebb család MACIÉK. Elviselték, hogy összeolajoztam az udvart meg a fürdőszobát. Közben Maci hol segített, hol meg alkatrészért szaladgált nekem (a vízpumpa jó volt, de kellett még ékszíj, meg pár különleges csavar, de minden megoldódott), Kata meg etetett-itatott.
Szóval ezer köszönet nekik.
Köszönöm továbbá Füredyéknek, hogy Esztert eltávolították a közelemből a szerelés idejére (jobban érezte magát a kis Violával, mint én az autó alatt).
Örök hála és köszönet Blue klubtársnak, hogy eszébe jutott, hogy a legfontosabb alkatrész éppen van a kocsijában (biztosan másoknak is vannak rejtett alkatrészeik, de most éppen ez kellett) – hozzátéve, hogy azon a környéken még hétfőn is ez volt az egyetlen elérhető Ducato vízpumpa!
Rendes volt Lipi is, mert az ő telefonálása eredményezte, hogy akkor amikor a legteljesebb kétségbeesés kerülgetett, akkor felcsillant az alagút vége.
Az autó jó, a gondokat elfelejtjük, a sikert megőrizzük az emlékezet kirakatában és mindannyiatokra jó érzéssel gondolok. Autót meg szeretek szerelni!
Mégegyszer köszönet mindenkinek.[/quote]Ne köszönd, [-X mert ez a klubb azért van hogy, ott segitsünk egymásnak ahol tudunk,lehet ez szerelés ötlet adása bármilyenmódon,és aki úgy érzi ,hogy ez nem erröl szól az más helyen keresgéljen. [-o< [-o<2009.05.19.-13:04 #14557[quote=”Karollda”:18ctqhjt]Képek az albumban.Minden jó, ha jó a vége. Ez az autószerelésre is vonatkozik. =D> 😀 =D> 😀 [/quote]
Töltöttem pár képet fel. 😉
2009.05.19.-01:01 #14539Névtelen
Jeli képek az albumban.
2009.05.19.-00:13 #14536[quote=”Brigi”:2qr6nflj]Tett már fel valaki képeket a találkozóról? Nekem még beletelik kis időbe, amíg ráveszem a fiúkat, hogy mentsék le a gépről a képeket.[/quote]
Képek az albumban.Minden jó, ha jó a vége. Ez az autószerelésre is vonatkozik. =D> 😀 =D> 😀2009.05.19.-00:03 #14535Tett már fel valaki képeket a találkozóról? Nekem még beletelik kis időbe, amíg ráveszem a fiúkat, hogy mentsék le a gépről a képeket.
2009.05.18.-23:19 #14530[quote=”istozi”:ne081tof]Oké. Igazatok van.
De azt a csavart (illetve ami maradt belőle), azt elteszem bekeretezve.[/quote]
A fő, hogy sikerült megoldani a problémát =D> =D> =D>2009.05.18.-22:58 #14528[quote=”GaborApa”:21vnfs4r]és ehhez ennyi ember kellett, hogy Te jól érezd magad? 🙄
Láttuk ám ott az udvaron, hogy alig várjátok, hogy otthagyjunk titeket.
Azután meg egy csavarral bírkóztatok két napig.
:-kJó alibi, sok szemtanú, …. egy szabadnap 😆 😆 😆 [/quote]
Oké. Igazatok van.
De azt a csavart (illetve ami maradt belőle), azt elteszem bekeretezve.2009.05.18.-22:48 #14527[quote=”istozi”:3sjwfviy]…. Autót meg szeretek szerelni!
…..[/quote]és ehhez ennyi ember kellett, hogy Te jól érezd magad? 🙄
Láttuk ám ott az udvaron, hogy alig várjátok, hogy otthagyjunk titeket.
Azután meg egy csavarral bírkóztatok két napig.
:-kJó alibi, sok szemtanú, …. egy szabadnap 😆 😆 😆
2009.05.18.-22:32 #14526[quote=”maci”:2ubqsmly]De csak a súly elosztás miatt cipelte mert a hátulját nagyon megpakolta a vizpumpát betette az első ülés alá hogy az elejét is terhelje 😆 😆 😆 😆 [/quote]
Először is közzéteszem, hogy a világon a legrendesebb család MACIÉK. Elviselték, hogy összeolajoztam az udvart meg a fürdőszobát. Közben Maci hol segített, hol meg alkatrészért szaladgált nekem (a vízpumpa jó volt, de kellett még ékszíj, meg pár különleges csavar, de minden megoldódott), Kata meg etetett-itatott.
Szóval ezer köszönet nekik.
Köszönöm továbbá Füredyéknek, hogy Esztert eltávolították a közelemből a szerelés idejére (jobban érezte magát a kis Violával, mint én az autó alatt).
Örök hála és köszönet Blue klubtársnak, hogy eszébe jutott, hogy a legfontosabb alkatrész éppen van a kocsijában (biztosan másoknak is vannak rejtett alkatrészeik, de most éppen ez kellett) – hozzátéve, hogy azon a környéken még hétfőn is ez volt az egyetlen elérhető Ducato vízpumpa!
Rendes volt Lipi is, mert az ő telefonálása eredményezte, hogy akkor amikor a legteljesebb kétségbeesés kerülgetett, akkor felcsillant az alagút vége.
Az autó jó, a gondokat elfelejtjük, a sikert megőrizzük az emlékezet kirakatában és mindannyiatokra jó érzéssel gondolok. Autót meg szeretek szerelni!
Mégegyszer köszönet mindenkinek.2009.05.18.-22:31 #14525[quote=”Blue”:1maxisk0]Ti hizelegtek nekem. 😳
Gondolkodom miért??:smt217Csak azt tudom elképzelni hogy a következő találkozón ti akartok vizpumpát cserélni és vigyek nektek is.
😀 [/quote]Az ember sosem tudhatja.
😆 -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.