Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó, 2009 Február 20-22 Miskolc, Kocsonyafesztivál.

Legutóbb frissítette FLaci 16 years, 3 months telt el
32angok
162 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Tavaly úgy volt, hogy kevesen jönnek el a Kocsonyafesztiválra, ezért nem szerveztük túl a parkolóhelyet Ficsorékkal de, láttuk, hogy egyre nőttek az igények és egyre többen jelentkeztek. Így elég későn sikerült jó helyet találni. A parkoló nagyon jó helyen volt, mert a belvárosban kaptunk helyet a fesztiváltól kb 100m-re, csak sajnos áramot már nem tudtak intézni. Tavaly a szervezők megígérték, hogy az ideire már jobban felkészülnek és áramot is intéznek. Ha minden jól megy, akkor megint ide tudják adni nekünk azt a parkolóhelyet, amit tavaly. Nos a lényeg, hogy már meg van az időpont, és akit érdekel, az vésse bele a naptárjába ezt a dátumot. Egyenlőre csak a dátum van meg és valószínűleg januárban fognak konkretizálódni a dolgok. Minden fontos és új információt ide az első hozzászólásba fogunk beírni.

Mindenkit várunk szeretettel!

Információk a találkozóról
      —————————————
      Dátum: 2009. Február 20-22
      Hely: Miskolc
      A kocsonyafesztivál weboldala
      Jelentkezési lap
      A lakóautós parkoló térképe
      Kocsonyafesztivál programjai
      Telefonos segítség kérés: Kerti 20/529-56-18

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”riviera”:2ubj353y]András talán tudja milyen idő lesz a kocsonyafesztivál idején?
        🙂
        [/quote]

igen, a kocsonyákba több zselatin kell 😆

[quote=”GaborApa”:2ubj353y]=D> =D> =D>
        Ez nem semmi elhatározás.

LMC nem jön, Neki túl messze van
        😆 [/quote]

Nem a távolság, két nap kevés az oda vissza úthoz, több pedig nincs #-o 🙂

András

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”challenger”:30igqqdi]…lehet hogy eljutunk mi is…… majdnem biztosan eljovunk…en mar beleeltem magam.[/quote]

=D> =D> =D>
          Ez nem semmi elhatározás.

LMC nem jön, Neki túl messze van
          😆

riviera
          Felhasználó

[quote=”Oldi”:3n0qgxfa]Ez igen!!! Gratula, és már előre örülök, hogy egy ilyen igazi lakóautós párt megismerhetek !!!!
            🙂

(Az Andrásékat is hozzátok magatokkal, útbaesik!) 😆 😆 😆 😆 😆 [/quote]

András talán tudja milyen idő lesz a kocsonyafesztivál idején?
            🙂

Nekünk sem a Mikulás,sem a Jézuska nem hozott téli gumit,igy nem tudom,hogy mi merjünk-e menni? #-o

Oldi
            Felhasználó

[quote=”challenger”:3bbynmiw]Nagy hallgatas van a kocsonya fesztivalrol…lehet hogy eljutunk mi is…a ferjem azert eleg messzinek talalja, de egy kis jo rabeszelesel talan raveszem…persze az ido ha megengedi mert tolunk 1400km es ezt szorozd meg kettovel..ugy hogy egy magyar lakos se mondja hogy ez neki messzi van. Ha nem lesz ho, jeg kemenyen akkor majdnem biztosan eljovunk…en mar beleeltem magam.[/quote]

Ez igen!!! Gratula, és már előre örülök, hogy egy ilyen igazi lakóautós párt megismerhetek !!!!
              🙂

(Az Andrásékat is hozzátok magatokkal, útbaesik!) 😆 😆 😆 😆 😆

challenger
              Felhasználó

[quote=”LMC”:3k6bgvc2]Ez az igazi hazaszeretet, vagy klubszeretet =D> =D> =D>

András[/quote]
                Azt hiszem mind a ketto…sajnos a ferjem nem szereti a kocsonyat nem tud magyarul, egy szoval nem egy nyelv muvesz de azert mindig jol erezi magat a klubban, gondolom lehet mast is enni mint kocsonyat…a szilveszteri utunkon lattuk hogy a teli gumink eleg jol megfelelt mert volt jeg es ho es siman ment, mar kihuztam 6 napot a garazsi naptarjaba nehogy valamit kitalaljon. Remelem jo nehanyan osszejovunk…

LMC
                Felhasználó

[quote=”challenger”:3nifbxgd]Nagy hallgatas van a kocsonya fesztivalrol…lehet hogy eljutunk mi is…a ferjem azert eleg messzinek talalja, de egy kis jo rabeszelesel talan raveszem…persze az ido ha megengedi mert tolunk 1400km es ezt szorozd meg kettovel..ugy hogy egy magyar lakos se mondja hogy ez neki messzi van. Ha nem lesz ho, jeg kemenyen akkor majdnem biztosan eljovunk…en mar beleeltem magam.[/quote]

Ez az igazi hazaszeretet, vagy klubszeretet =D> =D> =D>

András

challenger
                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:bl6q2eag]Ma beszéltem a szervező sráccal és megígérte, hogy elintézi megint a tavalyi parkolót annyi különbséggel, hogy áramot is intéznek. Elvileg a héten találkozom vele és akkor pontosítunk mindent. Ha van pontos infó szólok, addig is ne feledjétek a találkozót.[/quote]
                    Nagy hallgatas van a kocsonya fesztivalrol…lehet hogy eljutunk mi is…a ferjem azert eleg messzinek talalja, de egy kis jo rabeszelesel talan raveszem…persze az ido ha megengedi mert tolunk 1400km es ezt szorozd meg kettovel..ugy hogy egy magyar lakos se mondja hogy ez neki messzi van. Ha nem lesz ho, jeg kemenyen akkor majdnem biztosan eljovunk…en mar beleeltem magam.

Kerti
                    Adminisztrátor

Ma beszéltem a szervező sráccal és megígérte, hogy elintézi megint a tavalyi parkolót annyi különbséggel, hogy áramot is intéznek. Elvileg a héten találkozom vele és akkor pontosítunk mindent. Ha van pontos infó szólok, addig is ne feledjétek a találkozót.

LMC
                      Felhasználó

[quote=”Red”:3svdjsnd]és ez milyen volt? 1.80 x 3.00 méter? 🙂
                        mindketten beültünk középre és jó nagy gázt adtam, nehogy beszoruljunk 😀
                        link[/quote]

itt :smt214 lehet megfordulni :smt217

András

Red
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3br5gx34]:lol:
                          Ott már én is forogtam egyszer, de nekem 20 centi ott is maradt volna.
                          Ott megfordulni sem egyszerű egy 7,5 méteres kocsival. 😕 [/quote]
                          és ez milyen volt? 1.80 x 3.00 méter? 🙂
                          mindketten beültünk középre és jó nagy gázt adtam, nehogy beszoruljunk 😀
                          link

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”lipi”:3bbnc2yr]Benevezek én is,remélem összejön.Remélem,ehhez nem kell átmennem ismét a 280cm-es alagúton!(lakóm 277cm.) [-o< [/quote] 😆 Ott már én is forogtam egyszer, de nekem 20 centi ott is maradt volna. Ott megfordulni sem egyszerű egy 7,5 méteres kocsival. 😕

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”lipi”:1zqly4nv]Benevezek én is,remélem összejön.Remélem,ehhez nem kell átmennem ismét a 280cm-es alagúton!(lakóm 277cm.) [-o< [/quote] Nem, nem azon nem kell átmenned. Mondjuk, bátor vagy, hogy azt bevállaltad. =D>
                              Még én is félve megyek át alatta, pedig az enyém csak 260 magas.

lipi
                              Felhasználó

Benevezek én is,remélem összejön.Remélem,ehhez nem kell átmennem ismét a 280cm-es alagúton!(lakóm 277cm.) [-o<

gabec
                                Felhasználó

8) 😆 :smt030 :smt206 :smt034 mög hajjaj !

rudi-radio
                                  Felhasználó

[quote=”Dettike”:32wbgvut]Február 18.-án Bernadett, nekünk is van ok az ünneplésre.[/quote]
                                    =D> =D>
                                    Akkor ezt lehet venni jelentkezésnek?
                                    Egyébként Jutkának (Julianna)16.-án szintén névnap, s febr. 4.-én szülinap.
                                    Szerintem elég hangos lessz a tábor a :smt206 -tól.

Rudi

Névtelen

Február 18.-án Bernadett, nekünk is van ok az ünneplésre.

FLaci
                                      Felhasználó

[quote=”gabec”:2dydz95r]:smt217 Hmm.Valakinek nincs még valami közeli ismerőse,aki ismer valakit, akinek éppen ekkor van valamije?-Igazolás nem szükséges-[/quote]
                                        Nekem rá 10napra van a szülinapom 😆
                                        Igazolható és sokadik 🙁

repi
                                        Adminisztrátor

😀 Szerintem mi is megyünk. =D> =D>

gabec
                                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:39w53bxs]Na akkor már minimum hárman vagyunk akiknek kötelező… :smt206 [/quote] :smt217 Hmm.Valakinek nincs még valami közeli ismerőse,aki ismer valakit, akinek éppen ekkor van valamije?-Igazolás nem szükséges-

Kerti
                                            Adminisztrátor

[quote=”Oldi”:21d8rxuh](ti. akkor születtem, igy erre muszály lesz Veletek :smt206 )[/quote]

Na akkor már minimum hárman vagyunk akiknek kötelező… :smt206

Oldi
                                              Felhasználó

Szerintem mi is megyünk, ha Carla is benne lesz, és ha a többi családi programot el tudom napoltatni…
                                                (ti. akkor születtem, igy erre muszály lesz Veletek :smt206 )

gabec
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:2uyksbpd]Na majd a kocsonyafesztiválon kipróbáljuk, hogy állna neked ez az avatar.
                                                  Úgyis meg kell ünnepelnünk, hogy akkor lesz pont egy éve, hogy isemrjük egymást. 😆 [/quote] :smt054 :smt056 :smt113

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”gabec”:3rsgxt60]De! Ez lösz az új avatarom „:smt030 „[/quote]
                                                    Na majd a kocsonyafesztiválon kipróbáljuk, hogy állna neked ez az avatar.
                                                    Úgyis meg kell ünnepelnünk, hogy akkor lesz pont egy éve, hogy isemrjük egymást. 😆

gabec
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:n411w3jq]Helyes, úgyis kíváncsi vagyok az új lakótokra. =D>
                                                      (Nem kéne avatart is váltanod?)[/quote]De! Ez lösz az új avatarom „:smt030 „

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”gabec”:27bpaxzf]Hmm :smt217 szentem mi is mögyünk.[/quote]
                                                        Helyes, úgyis kíváncsi vagyok az új lakótokra. =D>
                                                        (Nem kéne avatart is váltanod?)

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 162

You must be logged in to reply to this topic.