Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó, 2009 Február 20-22 Miskolc, Kocsonyafesztivál.

Legutóbb frissítette FLaci 16 years, 3 months telt el
32angok
162 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Tavaly úgy volt, hogy kevesen jönnek el a Kocsonyafesztiválra, ezért nem szerveztük túl a parkolóhelyet Ficsorékkal de, láttuk, hogy egyre nőttek az igények és egyre többen jelentkeztek. Így elég későn sikerült jó helyet találni. A parkoló nagyon jó helyen volt, mert a belvárosban kaptunk helyet a fesztiváltól kb 100m-re, csak sajnos áramot már nem tudtak intézni. Tavaly a szervezők megígérték, hogy az ideire már jobban felkészülnek és áramot is intéznek. Ha minden jól megy, akkor megint ide tudják adni nekünk azt a parkolóhelyet, amit tavaly. Nos a lényeg, hogy már meg van az időpont, és akit érdekel, az vésse bele a naptárjába ezt a dátumot. Egyenlőre csak a dátum van meg és valószínűleg januárban fognak konkretizálódni a dolgok. Minden fontos és új információt ide az első hozzászólásba fogunk beírni.

Mindenkit várunk szeretettel!

Információk a találkozóról
      —————————————
      Dátum: 2009. Február 20-22
      Hely: Miskolc
      A kocsonyafesztivál weboldala
      Jelentkezési lap
      A lakóautós parkoló térképe
      Kocsonyafesztivál programjai
      Telefonos segítség kérés: Kerti 20/529-56-18

• Szerző
      Válasz
      FLaci
      Felhasználó

[quote=”LMC”:2zndr149]:oops: :smt206

András[/quote] :smt056

LMC
        Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1vsbxsoj]:smt068 :smt062 :smt021 :smt203 [/quote]

😳 :smt206

András

LMC
          Felhasználó

[quote=”3hinfo”:275dkjcj]Szégyellem, de nem tudtam! Te tudtad, hogy Tokai Katalin az én albumomat használja? 8) 8) 8) 8) [/quote]

most hogy mondod :smt061 :smt217

András

3hinfo
            Felhasználó

Most, nemsokára megpróbálom magamévá tenni a Miskolcon beszerzett kocsonyát. Legrosszabb esetben Kata ír itt a fórumon egy nekrológot.

3hinfo
              Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:388e9m52]Igen és egy lakóban evezünk 😀 [/quote]
                Katámmal mi is! 8) 8) 8) 8)

BarthaJudit
                Felhasználó

[quote=”LMC”:1vvf3txy]egy hétvégén én is tudnék ennyit lapátolni a tetejére és lefotózom 😳 😆

Aki nem tudja, Jutka egy házban lakik Füredi Lacival, és egy albumot használnak 😉 😆 [/quote]
                  Igen és egy lakóban evezünk 😀

3hinfo
                  Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:39rn4itx]Bocsi én voltam figyelmetlen[/quote]
                    Dehogy voltál figyelmetlen, csak még nem ismerjük egymást eléggé. Ezért viszont mi vagyunk a ludasok! 8) 8) 8) 8)

BarthaJudit
                    Felhasználó

[quote=”3hinfo”:1be9ydje]Szégyellem, de nem tudtam! Te tudtad, hogy Tokai Katalin az én albumomat használja? 8) 8) 8) 8) [/quote]
                      Bocsi én voltam figyelmetlen

FLaci
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:17rqafo2]egy hétvégén én is tudnék ennyit lapátolni a tetejére és lefotózom 😳 😆

Aki nem tudja, Jutka egy házban lakik Füredi Lacival, és egy albumot használnak 😉 😆 [/quote]
                        :smt068 :smt062 :smt021 :smt203

3hinfo
                        Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:3kf9ujy7]Füredylaci álnéven.[/quote]
                          Köszi, így már megtaláltam. Ennyi hóból egy akkora hóembert lehet építeni, hogy sem az autón, sem az utcán nem marad hó. Persze nem árt hozzá egy kis segítség! 8) 8) 8) 8)

3hinfo
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:1k2gz8xo]egy hétvégén én is tudnék ennyit lapátolni a tetejére és lefotózom 😳 😆

Szégyellem, de nem tudtam! Te tudtad, hogy Tokai Katalin az én albumomat használja? 8) 8) 8) 8)

LMC
                            Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:2rddyq5u]Mi a hétvégén hó fesztiválon voltunk, mivel nem győztük a lapátolást. Szegény csigát már sikerült blokád alá venni.

Aki nem hiszi, nézze meg a fotóalbumunkban.

Sajnálom, hogy nem mehettünk el. 🙁 [/quote]

egy hétvégén én is tudnék ennyit lapátolni a tetejére és lefotózom 😳 😆

Aki nem tudja, Jutka egy házban lakik Füredi Lacival, és egy albumot használnak 😉 😆

BarthaJudit
                              Felhasználó

[quote=”3hinfo”:34cwfc4i]Bocsi, de hol található a fotóalbum, segíts, mert nem találom. 8) 8) 8) 8) [/quote]
                                Füredylaci álnéven.

3hinfo
                                Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:3tb12i53]Mi a hétvégén hó fesztiválon voltunk, mivel nem győztük a lapátolást. Szegény csigát már sikerült blokád alá venni.

Sajnálom, hogy nem mehettünk el. 🙁 [/quote]
                                  Bocsi, de hol található a fotóalbum, segíts, mert nem találom. 8) 8) 8) 8)

BarthaJudit
                                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:24fq6mz7]
                                    A hótol félő lakóstársaknak Blue majd tart egy kis beszámolót.

üdv.Jutka és Rudi[/quote]

Mi a hétvégén hó fesztiválon voltunk, mivel nem győztük a lapátolást. Szegény csigát már sikerült blokád alá venni.

Sajnálom, hogy nem mehettünk el. 🙁

Névtelen

Mi is raktunk fel néhány képet.
                                      Oldinak üzenjük, láttuk az autóját épen és sértetlenül.
                                      Szorítunk, hogy ne legyen komoly baja.

lipi
                                      Felhasználó

Sziasztok Mindenkinek! Irígykedve /nem kicsit/olvasom a sok jót ami történt Miskolcon.Persze,egészséges irígységgel!Örülök hogy jól sikerült!Eddig nem tudtam rászánni magam,de kikívánkozik belőlem a péntek13.Reggel jó nagy hóra ébredtem,tétováztam az indulással.A közérdek miatt csak elindultam./sok lakó legyen/Pedig tanulhattam volna./13.-án nősültem./Megérkezéskor meghívást kaptam finom forralt bor kóstolgatásra,mondom előbb belövöm a tv-t.Ez nem jött be.Lestem a gyülekező helyet.Ez sem jött be./A lakómbol takarásban volt!Éjjel kettő körül kifogyott a gáz!Lett volna egy kis meglepim,amit igen kevesen láttak.Az aktuális lakós létszám a lakóm oldalán /csigába/Így jártam!Majd legközelebb!Mindenkinek jó tavaszvárást! lipi. ](*,)

Oldi
                                        Felhasználó

[quote=”Tomy”:12s7sus2] ….
                                          Oldinak üzenjük: Még megvan a lakóautója, búsan áldogált a benzinkúton. 😥 (Ilyet egy Fiat nem szokott csinálni)
                                          [/quote]

Köszi szépen, megnyugodtam.

Holnap (hétfőn) délelőtt megyünk érte.

(Carla szerintem a változás korába lépett, és ezért most már nemcsak nemileg, hanem némileg is kissé rabszódikus… 😆 )

riviera
                                          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:cg48k60q]Kedves otthon maradottak !
                                            Nagyon hiányoztok nekünk, sokat gondolunk rátok!
                                            🙂 🙁
                                            A betegeknek gyors gyógyulást kívánunk.

Oldi, rettenetesen sajnáljuk, hogy ez történt veletek 😡 #-o

És a fene egye meg a havat, ami miatt szintén sokan nem tudtak jönni. 😡 😡 😡

Aki itt van, remélem jól érzi magát [-o< [-o< [-o< Most megyünk, hogy beüzemeljük a büfékocsit, a maradék korhelylevest még megetetem velük 🙄 😉 😉 😉 [/quote] Sziasztok kedves kocsonya fesztiválozók. Köszönjük,hogy gondoltatok az itthon maradottakra is,mi is sokat gondoltunk Rátok. Sajnáljuk,hogy az idén nem lehettünk részesei a jó bulinak és nem tudtuk meg,hogy milyen is az igazi Miskolc-i kocsonya. 😥 No meg a korhely levest sem tudtuk megizlelni. Majd jövőre. Készülünk a Sárvár-i találkozóra. 😀 😀

Névtelen

Mi is hazaértünk. Nagyon köszönjük a kiváló szervezést, és külön köszönet a városnézésért is. A korhelyleves nagyon finom volt! Nagyon jól éreztük magunkat! =D> =D> =D>
                                              Detti, Norbi, Miska

Tomy
                                              Felhasználó

[quote=”3hinfo”:24l13z1d]
                                                Először is akire a 3-ason egy szürke Suzuki WagonR rádudált, Miskolc előtt néhány kilométerrel, hát azok mi voltunk.[/quote]

Sajnos Miskolcon a parkolóba elkerültük egymást.
                                                Észrevettem, hogy lelkesen integettek az autópályán. 🙂
                                                Kár hogy nem jöttetek lakóautóval, az idő szerencsére ragyogó volt egész hétvégén, így nem volt szükség téligumira.
                                                Üdv nektek is!!

Tomy
                                                Felhasználó

Mi is hazaértünk. Utolsóként hagytuk el a találkozó helyszínét.
                                                  =D> Zsuzsának köszönjük a fincsi levest, még vacsorára is ezt ettük. 🙂 Telefon megvan??? 🙄 😆
                                                  =D> Kertinek köszönjük a szervezést, nehéz lehetett elérnie, hogy az áramot a lakóautó Klub miatt kiépítsék a parkolóban. Mi már most jelentkezünk a jövő évi Kocsonya Fesztiválra is 😀
                                                  Gyerekek is nagyon jól érezték magukat, sőt mindegyiküknek sikerült elkapnia 1-1 békát a helikopterről.
                                                  Oldinak üzenjük: Még megvan a lakóautója, búsan áldogált a benzinkúton. 😥 (Ilyet egy Fiat nem szokott csinálni)
                                                  Jobbulást a betegeknek!!

Ja, felraktunk pár képet mi is!!!

Blue
                                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:e9mg6xkn]Nagyon joóóó 😆 =D> =D> =D>

ennek az élménybeszámolóban lett volna a helye 😉 😆

András[/quote]

Akkor most szét off oltam a topicot.

Kezdek szenilis lenni lassan a telefonomat is a kocsiba hagyom 😉
                                                    😆

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”Blue”:14nbozx2]Élménybeszámoló a kocsonyafesztiválrol:

voltunk, jötünk, láttunk, visszamennénk.
                                                      😆 [/quote]

Nagyon joóóó 😆 =D> =D> =D>

ennek az élménybeszámolóban lett volna a helye 😉 😆

András

Blue
                                                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:18fxoa3m]Én is [-o< 😆 😆 😆 [/quote] Élménybeszámoló a kocsonyafesztiválrol: voltunk,- jötünk, láttunk, visszamennénk-. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 162

You must be logged in to reply to this topic.