Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2009 április 24-26. Martfű, szezonnyitó.

Legutóbb frissítette Ilon 16 years, 1 months telt el
27angok
145 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Lefixáltuk Tomával (aki nem ismeri: a kemping tulajdonosa) az időpontot, így hát megnyitom a topicot és beírom a lakóautós naptárba is.
      Ti is írjátok be a saját naptáratokba. 😉

A fürdőmedencék feltöltve!
      Most van a műszaki tesztelésük. Mire megyünk remélhetőleg minden medence használható lesz.
      Toma megígérte, hogy a fürdőbe ingyenes lesz a belépő.
      =D>
      ———————————————————
      Jelentkezési lap
      Lakóautó Klub-os megrendelő lap

Szállás: Martfű Gyógykemping (lakóautó- és sátorhelyek)
      Időpontja: 2009. április 24-25-26. (2 éj)
      Lakókocsihely: 1.200.-/éj__ 1.200,-/2 éj
      Sátorhely : 900,-/éj__ 900,-/2 éj
      Személydíj:
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj__ 600,-/2 éj
      14-18 éves: 900,-/éj__ 900,-/2 éj
      18 éves kor felett 1.200,-/éj__ 1.200,-/2éj
      Kutya: 800,-/éj__ 800,-/2 éj
      Babaágy, etetőszék: grátisz
      Kedvezmény: lakóautóval és lakókocsival érkező azon vendégeink, akik 2 éjszakát töltenek el nálunk, egy éjszaka árát fizetik recepciónkon.
      A szobaár és a szállásdíj tartalmazza az általános forgalmi adót (20 %), de nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót.

Idegenforgalmi adó: 380,-/fő/éj
      Az idegenforgalmi adó alól mentesülnek a 18. életévüket még be nem töltött, valamint a 70. életévüket betöltött magánszemélyek.

Étkezés: Termálhotel Martfű*** éttermében
      reggeli: 1.500,-/fő
      félpanziós vacsora: 2.500,-/fő
      Menüválasztékainkat az Önök kéréseinek megfelelően tudjuk módosítani. Az étkezések ára a rendeléstől függően változhat.
      Amennyiben vegetáriánus menüt is igényelnek, kérjük, jelezzék ezt felénk legalább 1 nappal megérkezésük előtt.

Fizetési feltétel: készpénzben, egyénileg

A Martfű Egészség és Rekreációs Központ további szolgáltatásai:

Szauna: 500.-/fő/óra,
      Szolárium: 300.-/5 perc,
      Drinkbár bowlingpályával: 1.500.-/pálya/óra.
      Szombat délelőtt drinkbárunk nyitva lesz az Önök részére. Óriássakkal – grátisz használat,
      Internet – elérési lehetőséggel: 200.-/fél óra,
      Frissítő masszázs: 2.000.-/25 perc, 3.300.-/50 perc– előzetes bejelentkezés alapján
      Bográcsozási-, szalonnasütési-, grillező hely

Egyéb információk a kemping weblapján: http://www.martfu-turizmus.hu

Termálhotel Martfű***
      H-5435 Martfû, Ifjúság u. 2.
      Központi recepció
      Tel: 56/452-416
      Fax: 56/580-519
      E-mail: info@toma-bau.hu

• Szerző
      Válasz
      Soma
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3se2awpl]Reggelire sültszalonna és bundáskenyér ügyben kéne megbeszélni pár dolgot.
        Ez Horváthpapáék találkozója óta, már-már szokványos reggeli lett.
        Vacsorához pedig érdemes hozni a pácolt húsokat. A grillezést bevállalom, de sajnos tárcsám az nincs.

Hoz valaki tárcsát, vagy kérjek kölcsön?[/quote]

Nekem még mindig van tárcsám ha gondolod viszem. 😆
        Ha az nem akadály hogy lábak nincsenek rajta, de jó nagy.

GaborApa
        Felhasználó

Reggelire sültszalonna és bundáskenyér ügyben kéne megbeszélni pár dolgot.
          Ez Horváthpapáék találkozója óta, már-már szokványos reggeli lett.
          Vacsorához pedig érdemes hozni a pácolt húsokat. A grillezést bevállalom, de sajnos tárcsám az nincs.

Hoz valaki tárcsát, vagy kérjek kölcsön?

Blue
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3dqt40nx]szerintem Te kaphatsz tortát

😆 [/quote]

Azért ne együk el a gyerekek elöl. Ha meghagyják az más :smt217

[quote=”somacsek”:3dqt40nx]Minimum egy üveg pálesz 😆 és akkor még tortát is kapsz :smt030 [/quote]

😉

[quote=”Kerti”:3dqt40nx]Én is én is én is!!!!![/quote]

Ekkora siker mellet minek ez a hosszú „Szezonnyitó Rendhagyó Martfüi……..stb”.
            Egyszerüen csak hivjuk – BABAZSURNAK – vagy pálinkás babazsurnak :smt217 .
            😆

rudi-radio
            Felhasználó

😡 😆
              Akkor Én már nem is viszek pálinkát az úgyis lessz a
              „GYEREK ZSÚR”-ban elég.

#-o

Rudi

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”Blue”:8or1vhue]Ilyen feltételek mellet én is jelentkezem. 😆 [/quote]

Én is én is én is!!!!!

Soma
                Felhasználó

[quote=”Blue”:2mcxobg1]Mi a mérce a gyerekzsúrra??

Ilyen feltételek mellet én is jelentkezem. 😆 [/quote]

Minimum egy üveg pálesz 😆 és akkor még tortát is kapsz :smt030

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Blue”:5z5k5pgx]Mi a mérce a gyerekzsúrra??…
                    [/quote]

szerintem Te kaphatsz tortát

😆

Blue
                    Felhasználó

[quote=”somacsek”:1c8t38bq] „gyerekzsúrt” rendeznénk tortával és házi pálinkával. 😳 [/quote]

Mi a mérce a gyerekzsúrra??

Ilyen feltételek mellet én is jelentkezem. 😆

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Morgobacsi”:24wr5ji6]Aki tudja írja meg!
                        [/quote]
                        Tudom!
                        Megírtam!
                        8)

😆 😆 😆

Morgobacsi
                        Felhasználó

Sziasztok!
                          Érdeklődnék, hogy Martfűn üzemel-e a Termál-fürdő?
                          Aki tudja írja meg!
                          Köszi: Morgó :smt217 🙄 #-o

Soma
                          Felhasználó

Sok mindenre gondoltam, csak nehezen tudtam összeszedni a gondolataimat, hogy mégis hogy lehet megvalósítani.
                            Nem kamionnal megyünk a lakóba sem fér be 100 embernek elég torta 😆
                            Valahogy úgy képzeltük ahogy mondod „gyerekzsúrt” rendeznénk tortával és házi pálinkával. 😳

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”somacsek”:yizkr4ns]Kedves Mindenki! 😆
                              A Martfűi találkozó ideje alatt szombaton lesz a nyolcadik szüli napja a kicsi lányomnak.
                              Nos én csak azt szeretném megtudni hogy szokás -e tartani ilyen eseményt.
                              Mi csak egy pár tortát szeretnénk vinni és szombaton akinek jut megkínálni az ebéd után.
                              De persze ez teljesen titokban intézzük mert meglepinek szánjuk neki,hogy ha más is rábólint a szándékunkra. #-o
                              Kérem a véleményeteket ha úgy gondoljátok hogy nem akkor sem fogok megsértődni,mert akkor családilag tartjuk meg. 😀 [/quote]Gyerekzsúrt még nem tartottunk, de nem igazán értem, mire gondolsz, amihez hozzájárulás kéne.
                              Lesz kb 100 felnőtt és kb 20 gyerek.
                              Gondolom, nem a 100 felnőttet szeretnétek tortával tömni 😛
                              Szerintem a lányotok is annak örülne leginkább, ha a gyerekeket hívnátok össze egy külön helyre. Segítünk székekkel asztalokkal, azután jól ellesznek a tortával.
                              Ilyesmire gondoltál?

Soma
                              Felhasználó

Kedves Mindenki! 😆
                                A Martfűi találkozó ideje alatt szombaton lesz a nyolcadik szüli napja a kicsi lányomnak.
                                Nos én csak azt szeretném megtudni hogy szokás -e tartani ilyen eseményt.
                                Mi csak egy pár tortát szeretnénk vinni és szombaton akinek jut megkínálni az ebéd után.
                                De persze ez teljesen titokban intézzük mert meglepinek szánjuk neki,hogy ha más is rábólint a szándékunkra. #-o
                                Kérem a véleményeteket ha úgy gondoljátok hogy nem akkor sem fogok megsértődni,mert akkor családilag tartjuk meg. 😀

Blue
                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:2jpprqlk]Fel is tettem a megrendelőre az esőkabátot is. Most már lehet rendelni. Aki már rendelt és szeretne esőkabátot is az csináljon még egy rendelést de oda már csak az új megrendelendő dolgot írja be, hogy az összesítésben ne duplázódjon. Remélem érthetően írtam le.[/quote]

:-#

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”3hinfo”:bqjsktc3]Köszi!!! 8) 8) 8) 8) [/quote]

Fel is tettem a megrendelőre az esőkabátot is. Most már lehet rendelni. Aki már rendelt és szeretne esőkabátot is az csináljon még egy rendelést de oda már csak az új megrendelendő dolgot írja be, hogy az összesítésben ne duplázódjon. Remélem érthetően írtam le.

3hinfo
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:39o7v5yr]Kívánságod máris teljesült. Beszéltem Repróval és a rendelések közé felteszem majd ezt is. Így a készlet bővülni fog esőkabáttal is. Ha feltettem szólok és akkor ott tudsz majd rendelni.[/quote]
                                      Köszi!!! 8) 8) 8) 8)

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”3hinfo”:1etbeet3]Hát bizony szeretném, s nemcsak én, hanem Katám is. Mégis, kivel lehet ezt „intézni”? 8) 8) 8) 8) [/quote]

Kívánságod máris teljesült. Beszéltem Repróval és a rendelések közé felteszem majd ezt is. Így a készlet bővülni fog esőkabáttal is. Ha feltettem szólok és akkor ott tudsz majd rendelni.

3hinfo
                                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:3j7t0gm4]Hááát….. ha szeretnéd akkor van.
                                          Repró azt mondta, hogy egyedi igényeket is teljesít de a megrendelő lapra nem szerettünk volna sok terméket feltenni. Tehát megoldható de az egyénileg intézendő.[/quote]
                                          Hát bizony szeretném, s nemcsak én, hanem Katám is. Mégis, kivel lehet ezt „intézni”? 8) 8) 8) 8)

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”3hinfo”:2t24d8zo]Bocsika, csak kérdezném: esődzseki nincs? Mert azt rendelnénk! 8) 8) 8) 8) [/quote]

Hááát….. ha szeretnéd akkor van.
                                            Repró azt mondta, hogy egyedi igényeket is teljesít de a megrendelő lapra nem szerettünk volna sok terméket feltenni. Tehát megoldható de az egyénileg intézendő.

3hinfo
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:qj9qeqr8]Elkészítettem a Lakóautó Klub-os termékek megrendelőlapját.
                                              Reprodesign-nek köszönhetően lehetőség van póló pulóver és matrica rendelésre. Ismét köszönjük neki!

A megrendelő lapot kitöltve tudtok rendelést leadni, hogy Repró tudja mennyit gyártson miből. A megrendeléseket a találkozó előtti szerdáig kell leadni, hogy még el tudja készíteni a találkozóig.

Ha valaki változtatni szeretne később a rendelésén akkor azt e-mailban jelezze az info@lakoautoklub.hu címen.

Ha csak plussz terméket akar valaki rendelni az előzetesen leadott rendeléséhez akkor azt nyugodtan megteheti egy új rendeléssel de ide már csak a plusz rendelést írja be mert az összesítő lap alapján fogja Repró legyártani a termékeket.

Ha valami nem egyértelmű vagy nem értetek akkor szóljatok.

Természetesen mint mindig most is betettem a megrendelő lapot az első hozzászólásba és a főoldal aktuális dobozba is.[/quote]
                                              Bocsika, csak kérdezném: esődzseki nincs? Mert azt rendelnénk! 8) 8) 8) 8)

Kerti
                                              Adminisztrátor

Elkészítettem a Lakóautó Klub-os termékek megrendelőlapját.
                                                Reprodesign-nek köszönhetően lehetőség van póló pulóver és matrica rendelésre. Ismét köszönjük neki!

A megrendelő lapot kitöltve tudtok rendelést leadni, hogy Repró tudja mennyit gyártson miből. A megrendeléseket a találkozó előtti szerdáig kell leadni, hogy még el tudja készíteni a találkozóig.

Ha valaki változtatni szeretne később a rendelésén akkor azt e-mailban jelezze az info@lakoautoklub.hu címen.

Ha csak plussz terméket akar valaki rendelni az előzetesen leadott rendeléséhez akkor azt nyugodtan megteheti egy új rendeléssel de ide már csak a plusz rendelést írja be mert az összesítő lap alapján fogja Repró legyártani a termékeket.

Ha valami nem egyértelmű vagy nem értetek akkor szóljatok.

Természetesen mint mindig most is betettem a megrendelő lapot az első hozzászólásba és a főoldal aktuális dobozba is.

Brigi
                                                Felhasználó

[quote=”Szityak”:14tesw9m]
                                                  Fogalmunk sincs a találkozók rendszeréről,de majd kialakul.
                                                  Például bátorkodhatok bejelölni a „közös bográcsozást”?
                                                  Kérlek pár sorban írjatok a szokásokról,hogy mindenre fel tudjak készülni.
                                                  sör,bor ,szalonna
                                                  [/quote]
                                                  Csak jelentkezzetek be és gyertek! Az előzetes feliratkozás is inkább csak azt a célt szolgálja, hogy nagyjából be lehessen lőni, mennyi közös kaja kell.
                                                  Egyébként ez már a 4. martfűi szezonnyitó találkozó lesz, tehát nagyjából három éve kezdett intenzíven alakulni a csapat.
                                                  A gyerekek is találnak társakat (bár a picinek ez majd néhány év múlva lesz izgalmas). Öröm látni, ahogy a gyerkőcök élvezik a lakóautózást és a közös kalandokat. Gyakorlatilag három generáció találkozik ezeken az alkalmakon, akiket a lakóautós lét szeretete kovácsol egy nagy családdá.
                                                  Nem szoktunk nagy programokat szervezni a találkozókon, de így is sokszor kevés az idő, hogy mindenkivel beszélgessünk egy kicsit, megnézzük egymás lakóautóját, megbeszéljük a problémákat, műszaki megoldásokat, megosszuk tapasztalatainkat azokkal, akik olyan vidékre tervezik az utazást, ahol valaki már járt, elújságoljuk legújabb kalandjainkat…
                                                  Általában egy (esetleg két) szervezett közös étkezés van (ilyen lesz Martfűn a gulyás), de a frizsiderekből azért mindig előkerül még valami kis sütnivaló, amiből aztán jó kis grillezés kerekedik. Nem emlékszem olyan alkalomra, amikor éhesek, vagy szomjasak maradtunk volna 😉
                                                  Úgyhogy gyertek és érezzétek jól magatokat =D> =D> =D>

riviera
                                                  Felhasználó

[quote=”Szityak”:rzme6df6]Sziasztok!

Talán nem megfelelő részhez írom,de már befejezem.
                                                    Engedjétek meg, hogy pár szóban bemutassam családomat.
                                                    2008 tavaszán ismerkedtünk meg a lakóautózás szépségével,majd az év végén volt szerencsénk már a saját autónkkal tenni egy kirándulást.Ezután jött a tél…….
                                                    Két gyerkőcünkkel,akik 4,5 éves és 5 hónapos/a picivel később/ szeretnénk ennek a szinpatikus társaságnak a tagjává válni és találkozókra járni.
                                                    sör,bor ,szalonna

Várom válaszotokat!

Sziasztok!
                                                    Szityak[/quote]

Kedves Szityak !

Jelentkezz a Martfü-i találkozóra, s majd meglátod milyen jó kis társaságban találod Magad.
                                                    Jelentkezz be a közös étkezésbe is,vagy a játékra is. 😀
                                                    Kattints rá a jelentkezési lapra és töltsd ki a szityak névvel,és hányan fővel jöttök,mikor stb.
                                                    Mindenki szokott hozni valami kis inni,vagy enni valót is és ki tesszük a közös asztalkára, és megkináljuk vele a többieket is.
                                                    Majd meglátod ha eljössz,először mi sem tudtuk,hogy müködik a közös találkozás.
                                                    Várunk sok szeretettel,mi is ott leszünk. =D> =D>
                                                    Üdvözlettel:
                                                    riviera / Editke /,

Szityak
                                                    Felhasználó

Sziasztok!

Talán nem megfelelő részhez írom,de már befejezem.
                                                      Engedjétek meg, hogy pár szóban bemutassam családomat.
                                                      2008 tavaszán ismerkedtünk meg a lakóautózás szépségével,majd az év végén volt szerencsénk már a saját autónkkal tenni egy kirándulást.Ezután jött a tél…….
                                                      Két gyerkőcünkkel,akik 4,5 éves és 5 hónapos/a picivel később/ szeretnénk ennek a szinpatikus társaságnak a tagjává válni és találkozókra járni.
                                                      sör,bor ,szalonna

Várom válaszotokat!

Sziasztok!
                                                      Szityak

rlacika
                                                      Felhasználó

A jelentkezési lapra akartam irni…de ott nem lehet 😀 , hogy bowlingozni nem bowlingozok de a nyerőnek az idén is adom a hatos Ursus sört! :smt201
                                                        :smt206

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 145

You must be logged in to reply to this topic.