Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 10. 23-25. Békéscsaba – Kolbászfesztivál

Legutóbb frissítette Kerti 15 years, 7 months telt el
22angok
187 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    lipi
    Felhasználó

Sziasztok!

Barátaim,esetleg megpróbáljak kavarni 1 kolbászfesztiválra 😕
      /Békéscsaba.2009.10.22-25/ :smt030 :smt206 :smt216
      lipi

———————————————————–
      Aki nem jelentkezett itt a fórumon az mindenképpen előre egyeztessen az alább megadott telefonszámokon, mert a helyszín nem kemping!!!!!

Helyszín:
      Békéscsaba Kolozsvári u 46.

Info vonal:
      30-93-84-767
      66/436-697

Jelentkezők:

Detti
      Istozi
      Miska
      Repró
      Somacsekk
      Tibibá
      Via
      Dudo
      Kerti
      Rudi
      Sztakandi

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:3gsp3vjt]Most akkor te illetve ti nem jöttök? Vagy már megint mit kavarsz?[/quote]

Tök jó érzés,hogy többen lobbiztok Értem és családomért. 😳 (vagy a bográcsért) de még képlékeny a dolog.MUNKA! van.
        Ha tudjuk a bográcsot elvisszük kis autóval és jövünk is vissza. 😉

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:2155i3za]Gyere el érte.Vagy postán küldjem?[/quote]
          Most akkor te illetve ti nem jöttök? Vagy már megint mit kavarsz?

repi
          Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:l4358fpy]Nem postán kell küldeni el kell hozni személyesen 😆 családostul.
            Via[/quote]

😳 jaja. Maradra megyünk!

Soma
            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:33030e6r]Gyere el érte.Vagy postán küldjem?[/quote]

Nem postán kell küldeni el kell hozni személyesen 😆 családostul.
              Via

repi
              Adminisztrátor

[quote=”lipi”:2xo0l3g6]Somacsek,én azt hittem bírjátok egymást Repróval 😯
                Tényleg kerülitek egymást 😕
                Köszönet azoknak,akik távolból szurkolnak =D>
                A helyszín,Békéscsaba Kolozsvári u 46.Itt lakom.
                Ha sokan jöttök,lehet egyymásra kell állni #-o
                Kerti helye a legbiztosabb 😆
                Még jelentkezem. :D/
                lipi[/quote]

=D> IGEN!!! Kerti felfér valamelyik autómentőre… =D>

lipi
                Felhasználó

Somacsek,én azt hittem bírjátok egymást Repróval 😯
                  Tényleg kerülitek egymást 😕
                  Köszönet azoknak,akik távolból szurkolnak =D>
                  A helyszín,Békéscsaba Kolozsvári u 46.Itt lakom.
                  Ha sokan jöttök,lehet egyymásra kell állni #-o
                  Kerti helye a legbiztosabb 😆
                  Még jelentkezem. :D/
                  lipi

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:3cvnhhfy]Ha valaki tud hozni ipari méretű bográcsot a pörihez az jó lenne, mert a mienk kicsi családi méretű. 😳
                    Via[/quote]

Gyere el érte.Vagy postán küldjem?

Soma
                    Felhasználó

Ha valaki tud hozni ipari méretű bográcsot a pörihez az jó lenne, mert a mienk kicsi családi méretű. 😳
                      Via

Brigi
                      Felhasználó

Jó fesztiválozást kívánunk, nincs kétségem, hogy nagy buli lesz 😆
                        Mi is mennénk valamerre, valószínű, hogy kis városnézős útra, mert a felázott talajon a kirándulás csak dagonyázás lenne.

Kerti
                        Adminisztrátor

Az idő rövidsége miatt már nem csinálok jelentkezési lapot de az első hozzászólásba beletettem az eddig jelentkezett tagokat. Ha valaki még jelentkezik az írja be ide a fórumra én pedig beírom az első hozzászólásba.
                          A helyszínt is oda fogom beírni amint lipi elárulja, hogy hova kell menni.

@Lipi
                          :
                          Ha van fontos infó vagy tudnivaló azt írd meg, hogy be tudjam tenni az első hozzászólásba.

A végére egész jól beindult ez a fesztivál =D>

Kerti
                          Adminisztrátor

Mi is úgy terveztük, hogy megyünk a Kolbászfesztiválra csak volt egy kis kavarás a háttérben így nem tudtuk, hogy lesz vagy sem. Szóval ha minden jól megy és addigra nem esem vissza a betegségbe akkor megyünk.
                            Lipi izzítsd a szöcskét.

riviera
                            Felhasználó

Jó szórakozást kivánunk a kolbászfesztiválra utazóknak. =D>
                              Mi itthon koccintunk,és gondolatban Veletek leszünk. :smt206
                              Még mindig nincs téli gumi a lakóra,ilyen messze nyári gumival nem merünk utazni. [-X [-X [-X

Soma
                              Felhasználó

[quote=”dudo”:1pgzj2bi]Mi a Kolbászfesztivál idején egyébként is Csabán lennénk, úgyhogy csatlakozunk egy időre majd a csapathoz. Csak azt nem tudom, hogy pontosabban hova. Még nekem nem derült ki.[/quote]

Hívj fel elmondom de literes sört nem kapsz. 😆

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”lipi”:lmbxkue6]..Továbra is várom a jelentkezőket.
                                  ..[/quote]
                                  Mi maradunk az eredeti (gyerekbarátabb) tervünk mellet, de nagyon jó kolbászolást Nektek.

Két hét múlva megyünk majd arra, de az nem kiállítás lesz, hanem igazi. 😉

dudo
                                  Felhasználó

Mi a Kolbászfesztivál idején egyébként is Csabán lennénk, úgyhogy csatlakozunk egy időre majd a csapathoz. Csak azt nem tudom, hogy pontosabban hova. Még nekem nem derült ki.

FLaci
                                    Felhasználó

[quote=”lipi”:22t9z0yy]Eddig:Detti,Istozi,Miska,Repró,Somacsekk,Tibibá,Via.
                                      Mi ennyien is jól fogjuk érezni magunkat :smt030 :smt206
                                      Remélem,Ti is úgy gondoljátok,itt a helyetek 😆
                                      lipi[/quote]
                                      Gondolatban mi is veletek leszünk de jómagam erősen kerülök mindenféle disznóvágást és hasonlókat. 😳
                                      No nem azért mert más talákozóra regisztráltam volna az ugyanis kizárt 😉
                                      Valamerre mi is elmegyünk #-o (talán)
                                      Nektek nagyon jó disznolkodást 😆
                                      Festékes kezü embert ne engedd a közeledbe 😆

LMC
                                      Felhasználó

[quote=”lipi”:1ccox91p]Eddig:Detti,Istozi,Miska,Repró,Somacsekk,Tibibá,Via.
                                        lipi[/quote]

innen :smt206 a ” kis ” kolbászos csapatnak 😀

András

Soma
                                        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2wmwjzs2]Nocsak? nocsak? Te már tudsz valamit?Mert Én még :smt214
                                          Úszom a munkában….[/quote]

Repi én már lassan főzöm a pörit, neked meg festékes lesz az ujjvéged otthon, de azért teszünk el egy, két, három tányérral nektek is hátha leértek :smt206 Különben is most te nem jössz mikor én megyek? :smt207

via
                                          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3ipmi19z]Nocsak? nocsak? Te már tudsz valamit?Mert Én még :smt214
                                            Úszom a munkában….[/quote]

Reprocica :smt214 a munkában kell úszni, hanem a vízben, vagy medencében, vagy a szaunában, de lehet még a pénzben is. 😆

repi
                                            Adminisztrátor

[quote=”lipi”:1esltbcf]Totya!
                                              Ha én valamit mondok,azt nem változtatommeg!
                                              Továbra is várom a jelentkezőket.
                                              Titeket is várunk! Somacsek most kéri a létszámot,Tehén pöri
                                              ügyben! Eddig úgy áll a létszám,nálunk az udvarban elfér az a néhány lakó aki bejelentkezett!Tehát,ha jót akartok nekünk,
                                              és MAGATOKNAK gyertek! 😆 =D> =D> =D>
                                              lipi[/quote]

Nocsak? nocsak? Te már tudsz valamit?Mert Én még :smt214
                                              Úszom a munkában….

totya
                                              Felhasználó

[quote=”lipi”:38dg7g6a]Eddig:Detti,Istozi,Miska,Repró,Somacsekk,Tibibá,Via.
                                                lipi[/quote]
                                                Mi nagyon igyekszünk menni, de Zalán vizsgálati eredménye még befolyásolhatja. 🙁 =D> Péntek reggel tudunk indulni ha minden OK.Üdv. :smt206

lipi
                                                Felhasználó

Eddig:Detti,Istozi,Miska,Repró,Somacsekk,Tibibá,Via.
                                                  lipi

lipi
                                                  Felhasználó

Totya!
                                                    Ha én valamit mondok,azt nem változtatommeg!
                                                    Továbra is várom a jelentkezőket.
                                                    Titeket is várunk! Somacsek most kéri a létszámot,Tehén pöri
                                                    ügyben! Eddig úgy áll a létszám,nálunk az udvarban elfér az a néhány lakó aki bejelentkezett!Tehát,ha jót akartok nekünk,
                                                    és MAGATOKNAK gyertek! 😆 =D> =D> =D>
                                                    lipi

3hinfo
                                                    Felhasználó

[quote=”totya”:1l7bf9nh]Nagy a csend a kolbászos buliról!
                                                      Szabad érdeklődni, hogy lesz e valamilyen összeröffenés?
                                                      Üdv. totya :-k [/quote]
                                                      Talán az a baj, hogy ütközik az MHKK évadzáró találkozójával, ahova már többek is regisztráltak!?! Többek közt mi is. 8) 8) 8) 8)

totya
                                                      Felhasználó

[quote=”lipi”:r471merp]Várunk szeretettel :smt206
                                                        lipi[/quote]
                                                        Nagy a csend a kolbászos buliról!
                                                        Szabad érdeklődni, hogy lesz e valamilyen összeröffenés?
                                                        Üdv. totya :-k

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 187

You must be logged in to reply to this topic.