Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 10. 23-25. Békéscsaba – Kolbászfesztivál

Legutóbb frissítette Kerti 15 years, 7 months telt el
22angok
187 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    lipi
    Felhasználó

Sziasztok!

Barátaim,esetleg megpróbáljak kavarni 1 kolbászfesztiválra 😕
      /Békéscsaba.2009.10.22-25/ :smt030 :smt206 :smt216
      lipi

———————————————————–
      Aki nem jelentkezett itt a fórumon az mindenképpen előre egyeztessen az alább megadott telefonszámokon, mert a helyszín nem kemping!!!!!

Helyszín:
      Békéscsaba Kolozsvári u 46.

Info vonal:
      30-93-84-767
      66/436-697

Jelentkezők:

Detti
      Istozi
      Miska
      Repró
      Somacsekk
      Tibibá
      Via
      Dudo
      Kerti
      Rudi
      Sztakandi

• Szerző
      Válasz
      Blue
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:139b04ot]Hahóóóóó!

Itt vagyunk Csabán. Nincs már itt senki? 🙄

Most gyúrtunk be 40 kiló kolbászt. 😆
        A hurkához meg már abálódik a sok „gusztustalanság”

Na, ez már senkit nem érdekel. Megyek is vissza tölteni.
        :smt039 [/quote]

Jó nagy késésbe vagy.
        Akár hogy számolom holnapnál elöbb már szét sem tudod hordani a kóstolót a klubtagoknak.
        🙄

Ha nem lennénk itthon ad be a szomszédba.
        😆

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:mvfcozcn]…a programok Lipiéknél változatosabbak voltak. ..[/quote]
          Éreztem én, hogy a fesztivál csak ürügy volt a változatos programhoz :smt206 :smt035 :smt030 :-({|=
          😆

rudi-radio
          Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3qfdvot2]Tudod akkor legalább lett volna ott kolbász. 😉

Mert hát ugye kolbászfesztivál ahova senki nem ment el [-X [/quote]
            Ez így ebben a formában nem igaz,egy egész órát ott töltöttünk. Millióan voltak és nekem Pl.a két évvel ezelőtti jobban tetszett. Nem volt olyan látványos ,így fényképezni sem fényképezett talán senki.Mi főleg, mert fényképezőt sem vittünk, de nézd meg a régebbi fotókat. 😆 😆 Ja és a programok Lipiéknél változatosabbak voltak. Így abból kaptatok ízelitőt, hogy miből maradtatok le. 😛 😛
            Jutka

FLaci
            Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:373351gn]#-o
              Kicsit elkéstél!
              Két héttel ez előtt kelletvolna ott töltened!(az időt)

Rudi[/quote]
              Tudod akkor legalább lett volna ott kolbász. 😉

Mert hát ugye kolbászfesztivál ahova senki nem ment el [-X

rudi-radio
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3dugm7eu]Hahóóóóó!

:smt039 [/quote]
                #-o
                Kicsit elkéstél!
                Két héttel ez előtt kelletvolna ott töltened!(az időt)

Rudi

GaborApa
                Felhasználó

Hahóóóóó!

:smt039

riviera
                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1wa4a1b9]Ez ebben a formában nem igaz! A fesztiválos képeket Én fogom felrakni amint lesz kis időm.
                    Az őzet pedig levadásztuk,ez is része volt a fesztiválnak 😆 aki nem jött sajnálhatja 😉 Amit GáborApa említett az viszont igaz!(ide kéne jöjjön a „nyalós” emotikon)A topiknak a neve „Békéscsabai őzvadászat és kolbász fesztivál” kellett volna legyen.És a „köcsög”(népművészeti agyagedény) a végére #-o 😆 😆 😆 [/quote]

Azon tul,hogy nagyon sajnáljuk,hogy nem tudtunk ott lenni,de Lipi hiányos volt a „kavarás „,mivel őzvadászatról szó sem volt. 🙁 🙁 🙁

Igy még jobban sajnálom,mivel szegény barnaszemü őzikét [-X nem tudtam megmenteni. =D> =D>

Editke

Soma
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2okb0ii6]Már felraktatok egy csomó képet, ez tök jó. =D>
                      Azt azonban nem értem miért hívjátok ezt a topikot kolbászfesztiválnak? 🙄
                      Arról egyetlen képet sem lehet látni?

Ürügynek jó volt, mi?
                      😆 😆 😆 [/quote]

Őzből akartunk kolbászt csinálni de inkább kimentünk a fesztiválra és vettünk. 😆 😆

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”riviera”:flbhissn]Nem is jártatok a fesztiválon? [-X

Az őzet hol vettétek ? 😉

Editke[/quote]

Ez ebben a formában nem igaz! A fesztiválos képeket Én fogom felrakni amint lesz kis időm.
                        Az őzet pedig levadásztuk,ez is része volt a fesztiválnak 😆 aki nem jött sajnálhatja 😉 Amit GáborApa említett az viszont igaz!(ide kéne jöjjön a „nyalós” emotikon)A topiknak a neve „Békéscsabai őzvadászat és kolbász fesztivál” kellett volna legyen.És a „köcsög”(népművészeti agyagedény) a végére #-o 😆 😆 😆

riviera
                        Felhasználó

[quote=”Dettike”:c8ji5gp8]Az nem látszik, mert már megettük. 😆 [/quote]

Nem is jártatok a fesztiválon? [-X

Az őzet hol vettétek ? 😉

Editke

Névtelen

[quote=”GaborApa”:2otz54jq]Már felraktatok egy csomó képet, ez tök jó. =D>

Ürügynek jó volt, mi?
                            😆 😆 😆 [/quote]

Az nem látszik, mert már megettük. 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”totya”:3k7o0mmq]Pár képet raktam fel![/quote]
                              Már felraktatok egy csomó képet, ez tök jó. =D>

Ürügynek jó volt, mi?
                              😆 😆 😆

Soma
                              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2rawa29i]Holnap felrakom a Békéscsabán készült képeket.Reszkessetek szöcskegyilkosok! 😆 [/quote]

Már ideje vot :smt205

totya
                                Felhasználó

Pár képet raktam fel!

repi
                                  Adminisztrátor

Holnap felrakom a Békéscsabán készült képeket.Reszkessetek szöcskegyilkosok! 😆

totya
                                    Felhasználó

Totya (szöcske- :smt068 ) különítmény is hazaért. 😆

Nagyon hálásak vagyunk Lipinek és Hajninak a valódi, szívélyes vendéglátásért. :smt204
                                      Hogy mennyire elegük lett a társaságból, az is jelzi, hogy fél órával utánunk ők is megérkeztek Cserkére, hogy egy estét velünk töltsön ( :smt030 )

Tök jó volt a talit megnyújtani CSerkén, alig akaródzott tovább állni. :smt088

Ha legközelebb Cserkén jártok, ne hagyjátok ki a csipke-múzeumot. Az a hölgy vezetett körbe minket, aki készíti. Megéri megnézni.
                                      Aztán a tiszakürti arborétum következett, tiszai hajókázással, kis kalandparkkal.
                                      Szerdán lemeóztuk a martfűi fürdőt. Képzeljétek úszósapka kell az úszáshoz 😛
                                      Csütörtökön végre – dacolva az időjárással, ugyanis eleinte esegetett – megnéztük Szolnokot is. Ennek már többször neki akartunk futni, de ott mi mindíg ázunk és 😳 eddig megfutamodtunk.
                                      Ma még beugrottunk az abonyi állatkertbe hazafelé….

Juli

3hinfo
                                      Felhasználó

Kedwes Webmesterek!
                                        Azt hiszem itt az ideje létrehozni egy „budi” fórumot! 8) 8) 8) 8)

sztakandi
                                        Felhasználó

[quote=”Blue”:lbkz6c1p]Hupsszzz… 😳

Neharagudj hogy a problémádon viccelődtem. Én komolyan azt hittem ez egy jó poén.
                                          Azt megosztod velűnk hogy melyik szervíz volt az?[/quote]
                                          ugyanmár, ne viccelj a megsértéshez ennél jóval több kell, ezen csak röhögni lehet. akkor mondjuk annyira nem röhögtem, de az idő mindent megszépít. Én is szép vagyok már… 😆
                                          A szervizt nem osztanám meg, ilyen apró malőrök előfordulhatnak máshol, mással is, szerintem ez belefér. Az én hülyeségem volt, hogy nem próbáltam ki mindent. Emberből vagyunk, mindenki hibázhat. No, probléma egy szál se, sértődöttség meg aztán pláne nem, úhhogy hali :smt039

Soma
                                          Felhasználó

[quote=”via”:2333a6fk]csak hogy zavaros legyen tettem fel pár képet a taliról a Somacsek albumába 😆 [/quote]

De ki az a Somacsek 😆 valaki vissza él a nevemmel #-o

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”Blue”:2hfjt0ra]Hupsszzz… 😳
                                              Azt megosztod velűnk hogy melyik szervíz volt az?[/quote]
                                              Szerintem nem kéne 😉
                                              Bárhol előfordulhatnak apróbb sz*rságok.
                                              Elég, annyi, hogy jó ha van valaki a találkozón, aki renbe teszi a sz*rt 😆

Blue
                                              Felhasználó

[quote=”sztakandi”:dt7pvrbp]szia Blue,
                                                nem gondoltam volna, hogy ekkora port kavar a budink, de láthatjuk, hogy a ….ból is lehet hírnévre szert tenni. no nézzük mi is az igazság…
                                                E találkozó előtt két nappal vettük meg a lakót, ami 1 nappal korábban jött ki szervizből, ahol igen erős kasznicserén ment keresztül, ahol a budit is kikötötték, kiszedték majd vissza minden. Átvételkor azonban bíztunk benne, hogy OK a dolog, de Szombat reggel kiderült hogy mégsem [-o< . Folymatosan kicsapta a biztosítékot, mire Kerti kiderítette :smt204 , hogy rosszul volt bekötve, zárlatot csinál. A szétszedés és a javítás könnyen ment, ám az összerakás csak így volt megoldható, hogy kiszedtük az egész budit a helyéről, mert hátulról igen kevés a hely, meg nem látni semmit. Szóval egy kis apró malőrrel indult lakós karrierünk, de remélem több ilyen meglepi nem fog adódni. amit írtál a köv találkozóval kapcsolatban írtál, én is várom hogy találkozzunk :smt206 Remélem mindent leírtam szeretett budinkról, üdv mindenkinek.[/quote] Hupsszzz... 😳 Neharagudj hogy a problémádon viccelődtem. Én komolyan azt hittem ez egy jó poén. Azt megosztod velűnk hogy melyik szervíz volt az?

via
                                                Felhasználó

[quote=”Blue”:2s8xzgkq]Azé ha összekeveredett nem kell szétválogatni ugye??
                                                  😆 [/quote]
                                                  csak hogy zavaros legyen tettem fel pár képet a taliról a Somacsek albumába 😆

lipi
                                                  Felhasználó

,Azt tanultam,/hát-al/nemkezdünk mondatot,de,muszáj!
                                                    Hát,ha valakinek hiányzik a sz..a még megvan 😆
                                                    lipi

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:18spk4nc]Kinek hogy megy a felismerés. Van akinek szag után van akinek látvány után. Húúú kezdünk belebonyolódni. 😆 [/quote]

Azé ha összekeveredett nem kell szétválogatni ugye??
                                                      😆

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”Blue”:2nlbj2fg]szagután??[/quote]
                                                        Kinek hogy megy a felismerés. Van akinek szag után van akinek látvány után. Húúú kezdünk belebonyolódni. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 187

You must be logged in to reply to this topic.