Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 09. 25-27 Visegrád

Legutóbb frissítette LMC 16 years, 5 months telt el
34angok
272 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    totya
    Felhasználó

Szívesen meghívnánk a Lakóautós csapatot Visegrádra egy csodálatos környezetben fekvő erdei kempingbe. Lehet, hogy páran jártak már ezen a környéken de gondolom több napot kevesen töltöttek el ezen a helyen. A kemping egy 100 éves bükkös lábánál helyezkedik el, kilátás a szembeni Börzsöny hegységre. A terület teraszos elrendezésű kb.40db. lakó elfér, vizesblokk van, áramfelvétel lehetséges. A program lehetőség bőséges és mindenki találhat magának való időtöltést: túrázás, játszótér, bobpálya, vártúra, beülős drótkötélpálya. Nem tudom, hogy az évadnyitó találkozó kötött e helyileg, de ha igen lehetne esetleg előtte ill. utána is. Azért ilyen korán vetem ezt fel, hogy mindenki jól átgondolja és felmérhessük az érdeklődést is. Az árakról még nem tudok nyilatkozni, mert ez időponttól függő, de azért nem kell csillagászati összegekben gondolkodni. Koordináták: N 47.79760, E 18.99400 . Kérem a visszajelzéseiteket.
      Köszönettel: Tóth Ákos /totya/

————————————————————-
      # 39 hsz.

A szeptember 25-27-i hétvégére szeretettel várunk mindenkit Visegrád-Mogyoróhegy kempingbe. Az üzemeltetővel megbeszéltük az árat, ami éjszakánként 1500 Ft/lakó.
      Azért, hogy könyebb legyen odatalálni rakok fel pár képet az odavezető útról és a kemping területéről. A tábla Bp.felől van fotózva de Esztergom felől is ugyan ilyen jelzi az utat a hegyre. Bp. felől Visegrád-Szengytgyörgypuszta után van a tábla, Egom felől Visegrádon áthaladva, a kőkapu után találjátok a táblát.

A közös főzéshez szivesen beszerezzük az alapanyagokat, de az elkészítését szivesen Rudiékra bíznánk /már személyesen beszéltünk róla/.

Még egyeztetünk a szomszédos táborral arról, hogy akik esetleg nem lakóval jönnek, hogyan és mennyiért tudnának megszállni az ő kellemes faházaikban – ezért ha ilyen igény van, mielőbb jelezzétek kérlek.

A programokról már sokmindent írtunk már, pl: bob, vadaskert, játszóterek, Vár, salamon-torony, lovaglás, gyepsí, canopy, minigolf, stb.
      http://www.visegradsipalya.hu/
      http://www.canopy.hu/index_hu.php
      http://www.bobozas.hu/visegrad/index.php
      http://www.parkerdo.hu/erdeimuvelodeshaza/progr.html

————————————————————

Képek az odajutásról

• Szerző
      Válasz
      lipi
      Felhasználó

Én névtelenül,kérek /SZERÉNYEN/2db túrós,2db ízes,2dbcsokis,
        2dbtúrós,2dbjamos/Nem Jamesz/
        lipi 😳

Soma
        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3037u1jf]26 lakó szép és még van 7 nap a Találkozóig..

Na a palacsinta kérdés: aki nem tudja Lipi-Hajni a sütést bevállalta! (Mármint nem a Lipi és a Hajni) csak a HAJNI!

Ha csak lakónkén 2 fővel számolok és a gyerekeket nem számolom és fejenként 4 palacsintát esznek meg az is 200 palacsinta…Ó! Jó korán kell majd kelnie…
          A gyerekek + 50db + repeta jó Isten 300 db???? #-o =D>

:smt205 :smt205 [/quote]

Akkor még ott van a mi fánk sütésünk is. 😆
          Úgy ,hogy lehet arcra gyúrni. 😯

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”rlacika”:1jdqsma8]Tényleg… 😳 😳 😳 [/quote] 😉

rlacika
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:34j6j1lh]Általános szabály, hogy a legelső hozzászólásban vannak a fontos információk.
              [/quote]
              Tényleg… 😳 😳 😳

repi
              Adminisztrátor

26 lakó szép és még van 7 nap a Találkozóig..

Na a palacsinta kérdés: aki nem tudja Lipi-Hajni a sütést bevállalta! (Mármint nem a Lipi és a Hajni) csak a HAJNI!

Ha csak lakónkén 2 fővel számolok és a gyerekeket nem számolom és fejenként 4 palacsintát esznek meg az is 200 palacsinta…Ó! Jó korán kell majd kelnie…
                A gyerekek + 50db + repeta jó Isten 300 db???? #-o =D>

:smt205 :smt205

repi
                Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:rw6k7aoz]Szia Repró!
                  Bár tudom nem a témához tartozik,de meg tennéd ,hogy a feleségemnek hoznátok egy S-es cipzáros csigás pulcsit.
                  A feleségeddel még az előző talin megbeszélték.
                  Köszi.[/quote]

😉 Mindig van nálunk 1-2 zsák cucc, hátha valakit érdekel.De a tiéd már el van rakva, nehogy valaki rácuppanjon 😆

Soma
                  Felhasználó

Szia Repró!
                    Bár tudom nem a témához tartozik,de meg tennéd ,hogy a feleségemnek hoznátok egy S-es cipzáros csigás pulcsit.
                    A feleségeddel még az előző talin megbeszélték.
                    Köszi.

GaborApa
                    Felhasználó

Általános szabály, hogy a legelső hozzászólásban vannak a fontos információk. Így nem kell az egész fórumot végigolvasni.

A koordináták is ott vannak.

[quote=”totya”:2cg80sr6]Szóval, Totya a 48-as hozzászólásban írta le az útvonalat (istenem, már 3 oldalas ez a topik is)[/quote]
                      A 48-ban én nem láttam útvonalat.
                      A 39.-ben igen, azt bettettem az első hozzászólásba.

[quote=”totya”:2cg80sr6]GáborApa! Légyszíves a fotoalbumunkból tedd át találkozós albumba a képeket[/quote]
                      A fényképek átpakolgatása helyett, inkább belinkeltem az első hsz-ba.

totya
                      Felhasználó

Szóval, Totya a 48-as hozzászólásban írta le az útvonalat (istenem, már 3 oldalas ez a topik is)

totya
                        Felhasználó

[quote=”rlacika”:3go4r0ds]Ha valaki esteleg a találkozóig eljut a visegrádi találka helyére nem ártana ha feltenné ide a GPS adatokat… 🙄
                          ..[/quote]

Parancs, értettük! 😳

GáborApa! Légyszíves a fotoalbumunkból tedd át találkozós albumba a képeket, amit felraktunk az útvonalról (illetve a fontosabb elágazásokról), úgy talán könnyebb megtalálni.

Rlacika!

Igyekszünk felrakni a koordinátákat a Google Earth alapján, mert Visegrádra kimenni már nem lesz időnk, de bátran gyere azon az útvonalon, amit a legrövidebbnek, legjobbnak találsz Visegrád közepe felé (a frissebb verziók úgyis az M0-s, majd Megyeri-hídon akarnak elhozni), aztán a Dunabogdány végét jelző táblánál kapcsold ki, és a képekre és Totya útleírására támaszkodva – reméljük – egykönnyen odatalálsz.
                          N 47 47’51.69″ E 18 59’38.35″
                          Juli

rlacika
                          Felhasználó

Ha valaki esteleg a találkozóig eljut a visegrádi találka helyére nem ártana ha feltenné ide a GPS adatokat… 🙄
                            Tudom hogy azoknak akik még jártak arra nem kérdés…de talán vannak még ilyen járatlanok is mint mi 😀
                            Három computeres úttervező három felé akar vinni…de mindegyik csak Visegrád közepéig #-o . Így inkább feladnám Andreának a feladatot és én nyugodtan bámulnám a tájakat…

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Blue”:10g3hml1]Csak van valami a Zsarnok Fönök státuszban.

Aki enyire árnyaltan védekezik. :smt217 :smt217 :smt217 asz gyanús.
                              😆 [/quote]
                              asz asz, de ki védekezik?

én csak a netikettről írogattam kicsit. 😉

Blue
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1v4j4wgj]:-k Gyakorlatlan fórumozókkal előfordul, hogy rossz topikba írnak, de akkor szólnak és semmi probléma.

A folytatólagos elkövetés azonban súlyosbító körülmény.
                                Ártatlanok belekeverése és rossz színben történő feltüntetése meg pláne.
                                A gyanúsítgatások hallgatással történő jóváhagyása meg aztán. aztán.. aztán… :smt209 [/quote]

Csak van valami a Zsarnok Fönök státuszban.

Aki enyire árnyaltan védekezik. :smt217 :smt217 :smt217 asz gyanús.
                                😆

GaborApa
                                Felhasználó

:-k Gyakorlatlan fórumozókkal előfordul, hogy rossz topikba írnak, de akkor szólnak és semmi probléma.

A folytatólagos elkövetés azonban súlyosbító körülmény.
                                  Ártatlanok belekeverése és rossz színben történő feltüntetése meg pláne.
                                  A gyanúsítgatások hallgatással történő jóváhagyása meg aztán. aztán.. aztán… :smt209

istozi
                                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:hjt0ercp]Miért ez nem az lesz??? 😆 [/quote]

Ne az legyen! Legyen még vagy kettő záróbuli az idén. Úgyis hosszú az ősz.

rudi-radio
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:21d4kwg4] Hátha összejön egy szezonzáró találkozó is.[/quote]
                                      Miért ez nem az lesz??? 😆

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:3ifd0vsb][-X [-X
                                        Hát akkor ki fogja az évbúcsúztató tűzzsonglőr bemutatót tartani??? [-o< Nem lehet a főnökötök ilyen szívtelen! #-o Rudi[/quote] Háát, csak lesz még valami alkalom, hogy tüzeskedjünk. Hátha összejön egy szezonzáró találkozó is.

rudi-radio
                                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:1t5g9qaf]Miska ráhibázott. Dolgozunk! :smt209
                                          Nektek jó találkozósdit kívánunk és sokat gondolunk rátok a műhelyből.[/quote]
                                          [-X [-X
                                          Hát akkor ki fogja az évbúcsúztató tűzzsonglőr bemutatót tartani??? [-o< Nem lehet a főnökötök ilyen szívtelen! #-o Rudi

misu
                                          Felhasználó

Most már eldőlt, hogy szabad a hétvége. Így természetesen megyünk, hogy végre megismerjük a lakóautó klub tagjainak egy részét. Jelentkezési lapot azonnal kitöltöttem. A péntek esti találkozást már várjuk. Üdv mindenkinek.

riviera
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:13goezwh]Miska ráhibázott. Dolgozunk! :smt209
                                              Nektek jó találkozósdit kívánunk és sokat gondolunk rátok a műhelyből.[/quote]

Sajnáljuk 🙁 ,hogy nem lehettek velünk,de mi is sokat gondolunk Rátok! :smt206

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:32cboux6]Sziasztok!

Ha már a hiányzásokról beszéltek én Kertiéket hiányolom…sehova? 😮 [/quote]

Miska ráhibázott. Dolgozunk! :smt209
                                                Nektek jó találkozósdit kívánunk és sokat gondolunk rátok a műhelyből.

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”miska”:2ns7w49r]Tudod a sok meló 🙂 [/quote] =D> =D>

Névtelen

[quote=”reprodesign”:3w56oryi]Sziasztok!

Ha már a hiányzásokról beszéltek én Kertiéket hiányolom…sehova? 😮 [/quote]

Tudod a sok meló 🙂

repi
                                                    Adminisztrátor

Sziasztok!

Ha már a hiányzásokról beszéltek én Kertiéket hiányolom…sehova? 😮

Brigi
                                                      Felhasználó

Én azért jelentkeztem kissé megkésve, mert veszélyben volt ez a hétvége, de aztán mégis felszabadult.
                                                        Hiányolom LMC-t a jelentkezők listájáról.

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 272

You must be logged in to reply to this topic.