Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 09. 25-27 Visegrád

Legutóbb frissítette LMC 15 years, 11 months telt el
34angok
272 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    totya
    Felhasználó

Szívesen meghívnánk a Lakóautós csapatot Visegrádra egy csodálatos környezetben fekvő erdei kempingbe. Lehet, hogy páran jártak már ezen a környéken de gondolom több napot kevesen töltöttek el ezen a helyen. A kemping egy 100 éves bükkös lábánál helyezkedik el, kilátás a szembeni Börzsöny hegységre. A terület teraszos elrendezésű kb.40db. lakó elfér, vizesblokk van, áramfelvétel lehetséges. A program lehetőség bőséges és mindenki találhat magának való időtöltést: túrázás, játszótér, bobpálya, vártúra, beülős drótkötélpálya. Nem tudom, hogy az évadnyitó találkozó kötött e helyileg, de ha igen lehetne esetleg előtte ill. utána is. Azért ilyen korán vetem ezt fel, hogy mindenki jól átgondolja és felmérhessük az érdeklődést is. Az árakról még nem tudok nyilatkozni, mert ez időponttól függő, de azért nem kell csillagászati összegekben gondolkodni. Koordináták: N 47.79760, E 18.99400 . Kérem a visszajelzéseiteket.
      Köszönettel: Tóth Ákos /totya/

————————————————————-
      # 39 hsz.

A szeptember 25-27-i hétvégére szeretettel várunk mindenkit Visegrád-Mogyoróhegy kempingbe. Az üzemeltetővel megbeszéltük az árat, ami éjszakánként 1500 Ft/lakó.
      Azért, hogy könyebb legyen odatalálni rakok fel pár képet az odavezető útról és a kemping területéről. A tábla Bp.felől van fotózva de Esztergom felől is ugyan ilyen jelzi az utat a hegyre. Bp. felől Visegrád-Szengytgyörgypuszta után van a tábla, Egom felől Visegrádon áthaladva, a kőkapu után találjátok a táblát.

A közös főzéshez szivesen beszerezzük az alapanyagokat, de az elkészítését szivesen Rudiékra bíznánk /már személyesen beszéltünk róla/.

Még egyeztetünk a szomszédos táborral arról, hogy akik esetleg nem lakóval jönnek, hogyan és mennyiért tudnának megszállni az ő kellemes faházaikban – ezért ha ilyen igény van, mielőbb jelezzétek kérlek.

A programokról már sokmindent írtunk már, pl: bob, vadaskert, játszóterek, Vár, salamon-torony, lovaglás, gyepsí, canopy, minigolf, stb.
      http://www.visegradsipalya.hu/
      http://www.canopy.hu/index_hu.php
      http://www.bobozas.hu/visegrad/index.php
      http://www.parkerdo.hu/erdeimuvelodeshaza/progr.html

————————————————————

Képek az odajutásról

• Szerző
      Válasz
      FLaci
      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:h5ytk5gb]És van olyan is aki csak a nyitón és a zárón van ott…. #-o

ugye András? 😉 :smt206 [/quote]
        :smt217

Ő ezt :smt214 tudhatja mivel a nyi tó bulin sem volt ott
        :smt014

repi
        Adminisztrátor

[quote=”LMC”:3a6f6g0i]nagyon rosz, nem lehet, ( csak az én véleményem ), ha 35 – 40 lakóautóból 25 – 30 minden találkozóra eljön. [-o< =D> 😀 :smt206

András[/quote]

És van olyan is aki csak a nyitón és a zárón van ott…. #-o

ugye András? 😉 :smt206

LMC
          Felhasználó

[quote=”gabi-zsolt”:1fpxw6r2]szep estet mindenkinek gabi-zsolt vagyunk meg nem voltunk ilyen talakozon ha lehet valamit irjatok milyen es esetleg mivel lehet keszulni es hol van pontosan koszi gabi zsolt[/quote]

nagyon rosz, nem lehet, ( csak az én véleményem ), ha 35 – 40 lakóautóból 25 – 30 minden találkozóra eljön. [-o< =D> 😀 :smt206

András

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”EDIT”:7v6z8a54]Sajnos mi most nem tudunk ott lenni [/quote]

😥

EDIT
              Felhasználó

[quote=”gabi-zsolt”:2arq235m]szep estet mindenkinek gabi-zsolt vagyunk meg nem voltunk ilyen talakozon ha lehet valamit irjatok milyen es esetleg mivel lehet keszulni es hol van pontosan koszi gabi zsolt[/quote]

Mi is hasonlóan gondolkodtunk,mig elnem mentünk az első találkozóra Martfűre.Nagyon jól éreztük magunkat úgy fogadtak bennünket mint régi ismerősök,jókat kajáltunk piáltunk beszélgettünk.Ne gondolkodjatok ha időtök engedi ott ahelyetek.Sajnos mi most nem tudunk ott lenni Németországba megyünk szülinapra.Gondoltban veletek vagyunk!

totya
                Felhasználó

[quote=”gabi-zsolt”:264ztyb0]szep estet mindenkinek gabi-zsolt vagyunk meg nem voltunk ilyen talakozon ha lehet valamit irjatok milyen es esetleg mivel lehet keszulni es hol van pontosan koszi gabi zsolt[/quote]

Helló Gabi! Helló Zsolt!

Az 1. hozzászólásban vannak az érdemi információk:
                  http://www.lakoautoklub.hu/modules.php? … &start=150

Tudom, hogy nem élvezet mások csevegését elolvasni 4 oldalon át, mégis ezt javasolnám. Ha marad még kérdésetek, akkor arra konkrétan szívesen válaszol, aki tud.

Azt, hogy milyenek is a találkozók, legjobban a képekről és az a találkozót követő hozzászólásokból tudjátok leszűrni – szerintem 🙂 de leginkább abból, amit tapasztaltok, ha eljöttök 😆

Juli

jozsef
                  Felhasználó

Szevasztok ! 😀

Megjöttünk az Erdingi sörfesztiválról. Ha mutatkozik érdeklődés, viszek projektort és vetítek pár (száz) képet.
                    Jut eszembe lehet hogy a részvevők közül 3-4 L-autos házaspár szintén jön a rendezvényre.Ha már biztos, bejelentem öket a jelentkezési lapon.
                    Addig is jó készülődést. 🙂

gabi-zsolt
                    Felhasználó

szep estet mindenkinek gabi-zsolt vagyunk meg nem voltunk ilyen talakozon ha lehet valamit irjatok milyen es esetleg mivel lehet keszulni es hol van pontosan koszi gabi zsolt

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1zbjk5kt]
                        Milyen szép is lenne ….” New Guinees-Rekord food 2009 …. ” Csulkosbabos by Rudy in Visegrad „ „……….[/quote]
                        on Hungarian RV Club Meeting
                        😉

Névtelen

Olvasom ….30 lakóautó ….lakóautónként minimum 2 fej …fejenként minimum egy nagyadag csülkősbabos ….már méret !!!
                          Nem kéne összekötni és az idényzáró találkozó fényét egy Guinees-rekord győztes „ Csülkősbabos „elkészítésével emelni ??

Milyen szép is lenne ….” New Guinees-Rekord food 2009 …. ” Csulkosbabos by Rudy in Visegrad „ „……….

istozi
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:15s5wczc]Istozi szerint ( 134-es hozzászólás ) még több záróbuli is várható, ha Rudi nem tudna eljönni……… 😆

András[/quote]

Bocsi
                            Pontosítok. Én csak remélem.
                            Szeretném. Meg ilyenek.
                            De nem tudom, hogy várható lenne.
                            De ha ti is egyetértetek, akkor lehetne.

LMC
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1zy5owr0]Most néztem a jelentkezési lapodat #-o
                              Télire akarsz eltenni csülkösbabost?
                              😆 😆 😆 [/quote]

Istozi szerint ( 134-es hozzászólás ) még több záróbuli is várható, ha Rudi nem tudna eljönni……… 😆

András

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”LMC”:uk2fb4rm]Szeretném kérdezni a szervezőt, hogy ki csinálja a Rudiféle csülkös babost, mer Ő nincs a listán :smt217

András[/quote]
                                Most néztem a jelentkezési lapodat #-o
                                Télire akarsz eltenni csülkösbabost?
                                😆 😆 😆

rudi-radio
                                Felhasználó

[quote=”totya”:33d5c5tw]Van a kempingben üst – bár kissé burkolat-hiányos, de a célnak megfelel.

A fát megrendeltük, reméljük nem felejtik el.

Juli[/quote]
                                  😀
                                  Oké igy nem kell Horváthpapának koszolni az autóban!

Rudi

totya
                                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:14nrai5n]=D> =D> =D>
                                    Totya!Sikerűlt űstőt szerezni?
                                    Úgy látom szűkség lessz rá!

Rudi[/quote]

Van a kempingben üst – bár kissé burkolat-hiányos, de a célnak megfelel.

A fát megrendeltük, reméljük nem felejtik el.

Juli

horvathpapa
                                    Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:tpgzyu6a]=D> =D> =D>

Rudi[/quote]
                                      HA KELL ÜSTHÁZAT,ÜSTÖT,GÁZT,ÉS HA KELL FÁT IS VISZÜNK. HORVÁTH PAPÁÉK

rudi-radio
                                      Felhasználó

[quote=”Dettike”:q2l2ljbn]Nagyon örülünk a 30-ik jelentkezőnek. 😆 =D> :smt206

Detti[/quote]
                                        =D> =D> =D>

Rudi

totya
                                        Felhasználó

Milyen klassz véletlen:

A mi első találkozónk Csákberényben volt, Horvátpapáéknál, s lám 30. a listán. Vissza adja a vizitet =D> =D> =D>

Juli

Névtelen

Nagyon örülünk a 30-ik jelentkezőnek. 😆 =D> :smt206

Detti

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:3f98zttb]:? 😯 😛
                                              Kűlönben is nem mindeggy Te kis torkos!
                                              #-o

Rudi[/quote]

HorváthPapa hozza a kutyusát is, neki is rendeltem 😀

András

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2ce0ljez]:? 😯 😛
                                                Egyébként én is aggódtam a Te jelentkezésed miatt,mert attól féltem megkotlósódik a söröd amivel lógok Neked. #-o

Rudi[/quote]

Hááát nem mind 1 😀

A sör pedig jó lakóban van 😀 miért is lógsz? ez a pálesz után volt ?

András

rudi-radio
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:aa61dpbn]Szeretném kérdezni a szervezőt, hogy ki csinálja a Rudiféle csülkös babost, mer Ő nincs a listán :smt217

András[/quote]
                                                  😕 😯 😛
                                                  Az előző heti fiaskó okán babonából csak az utolsó percben jelentkezünk!!!
                                                  Egyébként én is aggódtam a Te jelentkezésed miatt,mert attól féltem megkotlósódik a söröd amivel lógok Neked. #-o

Rudi

LMC
                                                  Felhasználó

Szeretném kérdezni a szervezőt, hogy ki csinálja a Rudiféle csülkös babost, mer Ő nincs a listán :smt217

András

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”lipi”:2djhekie]Én névtelenül,kérek /SZERÉNYEN/2db túrós,2db ízes,2dbcsokis,
                                                      2dbtúrós,2dbjamos/Nem Jamesz/
                                                      lipi 😳 [/quote]

Estleg jamos – GOFRIT, mert az is lesz [-o< 🙂 András

totya
                                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3lselqfw]
                                                        A koordináták is ott vannak.

A fényképek átpakolgatása helyett, inkább belinkeltem az első hsz-ba.[/quote]

– Halló tessék, ez az XXXX internetszolgáltató telefonos segélyszolgálata, miben segíthetek?
                                                        – Első sorban azt szeretném mondani, hogy szóke, 23 éves nő vagyok, tehát úgy tessék elmagyarázni, hogy….

Szóval sem szőke, sem 23 éves, de a többi stimmel 😳

Köszi GáborApa! =D>

Juli

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 272

You must be logged in to reply to this topic.