Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 09. 25-27 Visegrád

Legutóbb frissítette LMC 15 years, 8 months telt el
34angok
272 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    totya
    Felhasználó

Szívesen meghívnánk a Lakóautós csapatot Visegrádra egy csodálatos környezetben fekvő erdei kempingbe. Lehet, hogy páran jártak már ezen a környéken de gondolom több napot kevesen töltöttek el ezen a helyen. A kemping egy 100 éves bükkös lábánál helyezkedik el, kilátás a szembeni Börzsöny hegységre. A terület teraszos elrendezésű kb.40db. lakó elfér, vizesblokk van, áramfelvétel lehetséges. A program lehetőség bőséges és mindenki találhat magának való időtöltést: túrázás, játszótér, bobpálya, vártúra, beülős drótkötélpálya. Nem tudom, hogy az évadnyitó találkozó kötött e helyileg, de ha igen lehetne esetleg előtte ill. utána is. Azért ilyen korán vetem ezt fel, hogy mindenki jól átgondolja és felmérhessük az érdeklődést is. Az árakról még nem tudok nyilatkozni, mert ez időponttól függő, de azért nem kell csillagászati összegekben gondolkodni. Koordináták: N 47.79760, E 18.99400 . Kérem a visszajelzéseiteket.
      Köszönettel: Tóth Ákos /totya/

————————————————————-
      # 39 hsz.

A szeptember 25-27-i hétvégére szeretettel várunk mindenkit Visegrád-Mogyoróhegy kempingbe. Az üzemeltetővel megbeszéltük az árat, ami éjszakánként 1500 Ft/lakó.
      Azért, hogy könyebb legyen odatalálni rakok fel pár képet az odavezető útról és a kemping területéről. A tábla Bp.felől van fotózva de Esztergom felől is ugyan ilyen jelzi az utat a hegyre. Bp. felől Visegrád-Szengytgyörgypuszta után van a tábla, Egom felől Visegrádon áthaladva, a kőkapu után találjátok a táblát.

A közös főzéshez szivesen beszerezzük az alapanyagokat, de az elkészítését szivesen Rudiékra bíznánk /már személyesen beszéltünk róla/.

Még egyeztetünk a szomszédos táborral arról, hogy akik esetleg nem lakóval jönnek, hogyan és mennyiért tudnának megszállni az ő kellemes faházaikban – ezért ha ilyen igény van, mielőbb jelezzétek kérlek.

A programokról már sokmindent írtunk már, pl: bob, vadaskert, játszóterek, Vár, salamon-torony, lovaglás, gyepsí, canopy, minigolf, stb.
      http://www.visegradsipalya.hu/
      http://www.canopy.hu/index_hu.php
      http://www.bobozas.hu/visegrad/index.php
      http://www.parkerdo.hu/erdeimuvelodeshaza/progr.html

————————————————————

Képek az odajutásról

• Szerző
      Válasz
      totya
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2amym8bu]Bográcsvalamit Kata egyet bevállal, de méretes bográcsunk nincs. 🙁
        .[/quote]

Ez remek felajánlás, köszönjük.

Úgyis féltem, hogy Rudi sokallja, ha nyakába varrjuk a főzést megint 😆 , így meg meccseljétek le egymás között, hogy kié legyen a fakanál :smt021

Házas üstöt megpróbálunk szerezni.
        Ha kialakul, hogy mi főjön benne, a hozzávalókat is megvesszük – persze a főszakács iránymutatása szerint.

Péntek esti érkező zsíroskenyér llilahagymával, mézes pálinkával felírva.

A grillekhez salit én is készítek, de a többi lányok is nyugodtan mesterkedhetnek!

Gábor magánban felvetette, hogy esetleg vasárnap is főzhetnénk.
        Legyen, vagy a hagyományokhoz híven sütögessük el a maradék húsokat? (persze akkor esetleg [-X csak Gábornak kelljen sütögetni)

Ötleteljünk, kérem ötleteljünk! 😆

Juli

Soma
        Felhasználó

[quote=”LMC”:1gnpt76p]Én beválalok Kb. 20 főre elegendő bográcsomba, sertéshusból és káposztából készült, LMC -féle káposztás ételt. 👿

Ha még valaki csinál kis mennyiséget akkor lesz A és B menü 😉

Ez lehet ebédre, vagy vacsorára, a sör nagyon csúszik rá 😆

András[/quote]

Én bevállalok egy kis fánk sütést kb 80-100 főre, ha van rá igény. Somecsekné 🙄

LMC
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3nnx17im]No akkor dumáljuk meg gyorsan a közös kajákat, hogy a jelentkezési lapot fel tudjuk tenni.

Grillezést vállalok, de az úgyis egyénileg hozott nyersanyagból lesz.
            Bográcsvalamit Kata egyet bevállal, de méretes bográcsunk nincs. 🙁

Ha nem unjátok még, akkor esténként grillezünk, de ebédre és esetleg reggelikre ki kéne találni valamiket.[/quote]

Én beválalok Kb. 20 főre elegendő bográcsomba, sertéshusból és káposztából készült, LMC -féle káposztás ételt. 👿

Ha még valaki csinál kis mennyiséget akkor lesz A és B menü 😉

Ez lehet ebédre, vagy vacsorára, a sör nagyon csúszik rá 😆

András

erno
            Felhasználó

Minket is irjatok fel, =D> =D> ,had kéküljön az a csik,majd beszámolót meg iratok valakivel. 😛 😛 😛

GaborApa
              Felhasználó

No akkor dumáljuk meg gyorsan a közös kajákat, hogy a jelentkezési lapot fel tudjuk tenni.

Grillezést vállalok, de az úgyis egyénileg hozott nyersanyagból lesz.
                Bográcsvalamit Kata egyet bevállal, de méretes bográcsunk nincs. 🙁

Ha nem unjátok még, akkor esténként grillezünk, de ebédre és esetleg reggelikre ki kéne találni valamiket.

Soma
                Felhasználó

[quote=”Brigi”:3iov63q2]Hurrá, hurrá!
                  Már nagyon vártam az őszi találkozók idejét. Jó lesz újra találkozni, megosztani a nyári élményeket. =D> =D> =D> [/quote]

Nagyon jók kis hely ott a helyünk. 😆

Brigi
                  Felhasználó

[quote=”totya”:23p8l2e8]Kedves Klubbtársak!
                    A szeptember 25-27-i hétvégére szeretettel várunk mindenkit Visegrád-Mogyoróhegy kempingbe.
                    Totya[/quote]
                    Hurrá, hurrá!
                    Már nagyon vártam az őszi találkozók idejét. Jó lesz újra találkozni, megosztani a nyári élményeket. =D> =D> =D>

LMC
                    Felhasználó

[quote=”totya”:2411c6l9]Kedves Klubbtársak!

A szeptember 25-27-i hétvégére szeretettel várunk mindenkit Visegrád-Mogyoróhegy kempingbe. Az üzemeltetővel megbeszéltük az árat, ami éjszakánként 1500 Ft/lakó.
                      Azért, hogy könyebb legyen odatalálni rakok fel pár képet az odavezető útról és a kemping területéről. A tábla Bp.felől van fotózva de Esztergom felől is ugyan ilyen jelzi az utat a hegyre. Bp. felől Visegrád-Szengytgyörgypuszta után van a tábla, Egom felől Visegrádon áthaladva, a kőkapu után találjátok a táblát.

A közös főzéshez szivesen beszerezzük az alapanyagokat, de az elkészítését szivesen Rudiékra bíznánk 😆 /már személyesen beszéltünk róla/.

Még egyeztetünk a szomszédos táborral arról, hogy akik esetleg nem lakóval jönnek, hogyan és mennyiért tudnának megszállni az ő kellemes faházaikban – ezért ha ilyen igény van, mielőbb jelezzétek kérlek.

A programokról már sokmindent írtunk már, pl: bob, vadaskert, játszóterek, Vár, salamon-torony, lovaglás, gyepsí, canopy, minigolf, stb.

GáborApát, vagy Kertit pedig megkérem, hogy rakjon ki jelentkezési lapot. Jelentkezzetek bátran, hely van, mindenki elfér.
                      A jóidőért viszont mindenki kampányoljon, mert mi ebben nem vagyunk elég hatékonyak 😆

Totya[/quote]

Hááát nem is tudom :smt217 ha jön még valaki akkor elfogadjuk a meghívást 😆

Lehet ennek elenállni =D> :smt206

András

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”totya”:2zthom8j]Kedves Klubbtársak!

A szeptember 25-27-i hétvégére szeretettel várunk mindenkit Visegrád-Mogyoróhegy kempingbe. ….[/quote]
                        Na, ezügyben szerettem volna ha beszélünk. (amit a tere-ferében írtam) már majdnem leszerveztem egy ellenbulit. 🙄

totya
                        Felhasználó

Kedves Klubbtársak!

A közös főzéshez szivesen beszerezzük az alapanyagokat, de az elkészítését szivesen Rudiékra bíznánk 😆 /már személyesen beszéltünk róla/.

GáborApát, vagy Kertit pedig megkérem, hogy rakjon ki jelentkezési lapot. Jelentkezzetek bátran, hely van, mindenki elfér.
                          A jóidőért viszont mindenki kampányoljon, mert mi ebben nem vagyunk elég hatékonyak 😆

Totya

riviera
                          Felhasználó

[quote=”totya”:f14g4tnr]Sziasztok!
                            A téma nincs elfelejtve, de a tavasz nem jött össze, ezért szeretném ha az őszi találkák egyike mindenképp itt lenne megtartva.
                            Üdv:toyta[/quote]

Szia Totya !

Mindegy mikorra szervezed meg,mi mindenképpen megyünk Visegrádra. 😀

Szerintem minden időpontban szép és kellemes lesz. 😆

Utánna meg Esztergomot is meglátogatjuk,egy kis nosztalgiára,ahol 7 évet eltöltöttem. :smt039

Brigi
                            Felhasználó

[quote=”totya”:1o6590b2]Sziasztok!
                              A téma nincs elfelejtve, de a tavasz nem jött össze, ezért szeretném ha az őszi találkák egyike mindenképp itt lenne megtartva.
                              Üdv:toyta[/quote]
                              Ősszel is gyönyörű a vidék és remek hely kirándulásokra (elveszésekre 😉 ) meg persze találkozóra

totya
                              Felhasználó

Sziasztok!
                                Üdv:toyta

riviera
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1g45rfqi]A más helyszínekre szóló javaslatokat átpakoltam a „javasolós” topicba. Ezt hagyjuk meg ennek a helyszínnek, hátha összejön a dátum.[/quote]

Mi teljesen beleéltük magunkat Visegrádra,remélem azért majd egyszer csak összejön? 😉

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”totya”:142ooqn0]Kedves klubtársak!

Remélem nem indítottam el egy belső csatározást, de a márciust sajna elfelejthetjük. A tulaj félti a vízrendszerét a szétfagyástól, …..A dátumon sokat agyalunk [/quote]

Csatározást?
                                    Te biztos nem!

Tulajdonképpen egy működő WC elég ha van, de gondolom, az egész rendszer egyszerre van víztelenítve.
                                    Március végén voltunk már pólóban is meg nagykabátban is, de a döntés természetesen a tulajé.

A dátummal kapcsolatban: olyan egyszerű hétvégét érdemes választani, ami nem kapcsolódik a tavaszi szünethez sem.

3hinfo
                                    Felhasználó

[quote=”totya”:9mt74a58]Kedves klubtársak!
                                      „Remélem nem indítottam el egy belső csatározást,” [/quote]

Szerintem itt szó nincs csatározásról. Egy-egy programra ki-ki akar elmegy, vagy nem. Ha ott volt, alkalma van róla véleményt nyilvánítani. Ha pedig nem csak olvassa az élménybeszámolókat. Azért mert egy javasolt uticélból nem lesz találkozó, attól még nagyon jól érezhetjük ott magunkat egyedül is. Nem biztos, hogy mindenkinek az a jó, ami nekünk. Szerintem a klub célja nem az, hogy minden egyes találkozón minden klubtag részt vegyen. Tag is csak az legyen, aki tudomásul veszi, hogy nem mindenki olyan, mint Ö!
                                      Remélem ez nem sértett senkit, ez az én véleményem!
                                      Gábor 8) 8) 8) 8)

GaborApa
                                      Felhasználó

A más helyszínekre szóló javaslatokat átpakoltam a „javasolós” topicba. Ezt hagyjuk meg ennek a helyszínnek, hátha összejön a dátum.

FLaci
                                        Felhasználó

[quote=”totya”:393leup3]Kedves klubtársak!

Remélem nem indítottam el egy belső csatározást, de a márciust sajna elfelejthetjük. A tulaj félti a vízrendszerét a szétfagyástól, amit megértek, mert én is laktam ott egy téli szezont,márc.15-én még javában hó volt.Nagy fedett hely az nincs, de nagy tűzrakó ami fa szélfogóval körülvett az van. Körbe nem lehet a lakokkal állni a terep adottságai miatt,inkább parcellás jellegűen,de az egész nem nagy így azért családiassá lehet varázsolni.A dátumon sokat agyalunk ápr.11-13 húsvét ekkor mindenki megy ezerfélé,elötte vagy utána Martfű,aztán máj.1 szintén hosszú hétvége gondolom ezt is másra szánnánk inkább,de ha nem így lenne akkor ez egy lehetséges időpont vagy a rá következő második hétvége.Az időjárás oldaláról jobb lenne a májusi időpont, a kérdés az, hogy a társaság, hogy gondolkozik erről.A szezon árakat rövidesen megtudom.[/quote]
                                          Mi is beleétük már magunkat.
                                          :smt217
                                          1.Víz :smt214 kell mert a lakóban van.
                                          2. :smt201 mindenki hoz szerintem többet is mint kellene 😳
                                          3. Akkor mi a gond??????????????? 😆 😆
                                          4. Az áram meg nem fagy be a madzagba 😉

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”totya”:s3wpy3xm]Kedves klubtársak!

Remélem nem indítottam el egy belső csatározást, de a márciust sajna elfelejthetjük. A tulaj félti a vízrendszerét a szétfagyástól, amit megértek, mert én is laktam ott egy téli szezont,márc.15-én még javában hó volt.Nagy fedett hely az nincs, de nagy tűzrakó ami fa szélfogóval körülvett az van. Körbe nem lehet a lakokkal állni a terep adottságai miatt,inkább parcellás jellegűen,de az egész nem nagy így azért családiassá lehet varázsolni.A dátumon sokat agyalunk ápr.11-13 húsvét ekkor mindenki megy ezerfélé,elötte vagy utána Martfű,aztán máj.1 szintén hosszú hétvége gondolom ezt is másra szánnánk inkább,de ha nem így lenne akkor ez egy lehetséges időpont vagy a rá következő második hétvége.Az időjárás oldaláról jobb lenne a májusi időpont, a kérdés az, hogy a társaság, hogy gondolkozik erről.A szezon árakat rövidesen megtudom.[/quote]

pedig már beleéltem magam 😥 😥 🙂

Keresünk tovább valami kis családiast [-o< András

totya
                                            Felhasználó

Kedves klubtársak!

Remélem nem indítottam el egy belső csatározást, de a márciust sajna elfelejthetjük. A tulaj félti a vízrendszerét a szétfagyástól, amit megértek, mert én is laktam ott egy téli szezont,márc.15-én még javában hó volt.Nagy fedett hely az nincs, de nagy tűzrakó ami fa szélfogóval körülvett az van. Körbe nem lehet a lakokkal állni a terep adottságai miatt,inkább parcellás jellegűen,de az egész nem nagy így azért családiassá lehet varázsolni.A dátumon sokat agyalunk ápr.11-13 húsvét ekkor mindenki megy ezerfélé,elötte vagy utána Martfű,aztán máj.1 szintén hosszú hétvége gondolom ezt is másra szánnánk inkább,de ha nem így lenne akkor ez egy lehetséges időpont vagy a rá következő második hétvége.Az időjárás oldaláról jobb lenne a májusi időpont, a kérdés az, hogy a társaság, hogy gondolkozik erről.A szezon árakat rövidesen megtudom.

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”riviera550″:21a79483]én meg csak arra,hogy most márciusban hova is megyünk a sok jó hely közül?? #-o #-o [/quote]
                                                A magam részéről vízpartimádó vagyok, és áramom is bőven van, de:
                                                Márciusban sokaknak még fontos, hogy legyen áram, ezért kempingbe kellene menni.

A Szálkai tóhoz inkább melegebb időben menjünk, már csak azért is mert ott a kemping nyilván zárva van még márciusban.
                                                Jóska szerint ott a félsziget alkalmas lesz a biwakolásra, de ott meg nincs áram, tehát oda valamikor májusban kéne menni amikor már nem fűtünk.
                                                Így hát szerintem márciusban Visegrád.
                                                Totya!

Mesélj még [-o< Tüzifa van bőven? Fedett rész van? Vagy viszünk ponyvákat? (rutinból 🙂 )

riviera
                                                Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3466fml2]Dehogy, csak a Lidl akcióra! 8) 8) 8) 8) [/quote]

én meg csak arra,hogy most márciusban hova is megyünk a sok jó hely közül?? #-o #-o

3hinfo
                                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:1c48qnu6]szerintem csak az alkalomra vár 😆

András[/quote]
                                                    Dehogy, csak a Lidl akcióra! 8) 8) 8) 8)

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3fegs8vx]A traktor amúgy alapfelszereltség (Makó óta.)Gumicsizmám meg azóta sincsen csak ígérgeti párom, hogy megveszi. 8) 😆 [-o< Kata[/quote] szerintem csak az alkalomra vár 😆 András

3hinfo
                                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:16zeelh0]és a traktort ? 👿 😆

András[/quote]

A traktor amúgy alapfelszereltség (Makó óta.)Gumicsizmám meg azóta sincsen csak ígérgeti párom, hogy megveszi. 8) 😆 [-o< Kata

25 hozzászólás megtekintése - 226-250 / 272

You must be logged in to reply to this topic.