Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 9 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      Blue
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1bf02kee]Bizony nem kell neki áram [-X , de még gáz sem. 😆 😆 [/quote]

Ilyet láttam már hátul van egy nagy kulcs felhuzod a ledkereket és attól megy minden.
        Igaz én kis polskin láttam de gondolom a T3 is igy müködik 😆

maki
        Felhasználó

Szia Gabor Apa ! Ha el meg az ajanlatod akkor megkoszonnem a szajkosar lehetosegget Roki kutyamnak!
          Maki 😀

rudi-radio
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:tkvt08mz]
            Így holnap kora délután Katával indulunk. 😆
            Blue! A két óra jónak tűnik! =D> [/quote]
            🙁
            Nagyon sajnáljuk, hogy a gyerekek nincsenek jól.
            👿
            De a Gábornapi pálinkát nehogy othol hagyd!!!!!!
            :smt030
            A bográcsok be vannak rakva, majd meglátjuk mijen anyagok lesznek és megoldjuk a problémát.
            😀

Rudi

LMC
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1mciq7lz]Bizony nem kell neki áram [-X , de még gáz sem. 😆 😆 [/quote]

És a tető tele van napelemmel? #-o 😉 🙂

András

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”ficsor”:3d1wjxsv]Igen,leszaladt Miskolcra, hogy hozzon nekem egy 90/ 2×60 elágazást az állófűtésemhez. [/quote]
                Alapszintű BIWAK szolgáltatás 😉

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”LMC”:3sze5zq8]Mit lááátok, Kerti nem kért elektromos fűtést, ez már jelent valamit =D> =D> =D> [/quote]
                  Bizony nem kell neki áram [-X , de még gáz sem. 😆 😆

GaborApa
                  Felhasználó

Végre ismét gép elé ülhettem, és végigolvashattam az elmúlt napok lelkes tervezgetését. =D>

Ugyanakkor nagyon szomorú is vagyok, mert mindkét gyermekünk (remekül ütemezve) belázasodott, és teljes szobafogságot rendelt a gyermekorvos. 😥 😥 😥
                    A lakónk garázsa pedig tele van minbenféle cuccokkal melyeket le kellene vinnem, mert megígértem a társaságnak (mint a WC vegyszer és papír), de vannak olyan cuccok is melyeket néhányan konkrétan kértek.
                    Arra gondoltam, hogy lemegyek egyik estére, azután másnap vissza, de most a Szuper Nagyink megoldotta a problémát és bevállalta a gyerekeket két éjszakára. [-o< Így holnap kora délután Katával indulunk. :lol: Blue! A két óra jónak tűnik!

Gabec!
                    Előre köszi a rengeteg szervezést! Nagyon sajnálom, de a vasárnapi malacsültet már nem tudjuk megvárni. 😥

A szombati közös főzést most nem értem mennyire konkretizálódott, vagy ezt is elég lesz holnap este megbeszélni? Főleg az alapanyag részére gondololok.
                    De az is gond, hogy sokan csak szombaton jönnek, így még az Isteni Rudit 😆 sem tudjuk megkérni egy kis bogrács rotyogtatásra.
                    :-k Nem lenne jobb ha inkább szombaton főzne a szakács? Ebédre már mindenki odaér 🙄

Már csak egyet alszunk =D>

ficsor
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:1x7zyccu]
                      GáborApával mivan ? elutaztak 🙂
                      András[/quote]
                      Igen,leszaladt Miskolcra, hogy hozzon nekem egy 90/ 2×60 elágazást az állófűtésemhez. Így Martfűre már készen is lesz a fűtésem, úgyhogy bátran lehet jelentkezni, akkora 20-25 fok lesz 😀

Gpslaszlo
                      Felhasználó

jah ha valakinek van navigációja szivesen lefrissitem neki a térképeket free be 🙂 vagy ha valaki gondolkodik hogy lecserélje vagy vegyen egyet akkor hozzon kis manit lesz választék 🙂

ficsor
                        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:32d2vk6t]Akkor majd Én foglalok Nektek helyet! 🙄

RUDI[/quote]

Köszönjük!

ficsor
                          Felhasználó

[quote=”gabec”:2467u3a9]Ezen ne aggódj kedves Lajos,áram lesz elég, meg fa is ami elég. 😆 [/quote]
                            Köszönöm, de a fa (ami elég, ha van elég) a Kerti műfaja 😯 . Igaz, én is nagyon jól tudok tüzelni (nem csak tavasszal), mert lánykoromban én is barlangász voltam, de hagyjuk kibontakozni a fiatalokat 😀

rudi-radio
                            Felhasználó

[quote=”ficsor”:3lxb4vmj]Mi sajnos csak szombat reggel tudunk indulni. Szeretnénk 2 adag malacsültet, és 2 adat túrósat.

Botokat viszünk, amivel majd kergetjük a farkasokat, de azért remélem, lesz annyi villany, hogy fűthessünk. 8) [/quote]
                              Akkor majd Én foglalok Nektek helyet! 🙄

RUDI

rudi-radio
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:235raduc]Köszi. 😆
                                Pénteken érkezünk valamikor este felé. Még nem tudom mikor tudunk elindulni.[/quote]
                                Mi is későn indulunk.
                                Ha erre jöttök szólj rám, lehet , hogy tudunk együt menni!
                                😡
                                Rudi

gabec
                                Felhasználó

[quote=”ficsor”:2bm144np]Mi sajnos csak szombat reggel tudunk indulni. Szeretnénk 2 adag malacsültet, és 2 adat túrósat.

Botokat viszünk, amivel majd kergetjük a farkasokat, de azért remélem, lesz annyi villany, hogy fűthessünk. 8) [/quote]Ezen ne aggódj kedves Lajos,áram lesz elég, meg fa is ami elég. 😆

ficsor
                                  Felhasználó

Mi sajnos csak szombat reggel tudunk indulni. Szeretnénk 2 adag malacsültet, és 2 adat túrósat.

Botokat viszünk, amivel majd kergetjük a farkasokat, de azért remélem, lesz annyi villany, hogy fűthessünk. 8)

rudi-radio
                                    Felhasználó

[quote=”Blue”:30hpujfz]Én benne lenék hogy a szombati közös sütés fözésnél nem az otthonról hozott dolgokat adjuk össze mint Opusztaszeren, hanem volna feldolgozott malac és azt fözögetjük meg sütögetjük közösen.

Vélemények??[/quote]
                                      Ebben mi is szívesen benne lennénk 😆
                                      2 adag túróst és vasárnap a malacsűltből 2 adagot kérnénk ha még lehet.
                                      Rudi

Kerti
                                      Adminisztrátor

@Gabec!

A kemencés malac minket is érdekel. 2fő.
                                        A paraszt reggeli is érdekel ha nem túl korán van az a reggeli. 😆

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”LMC”:18rd2i3v]Az OMNISTOR alá beállhatsz :smt206

Mikor érkeztek :smt217

András[/quote]
                                          Köszi. 😆
                                          Pénteken érkezünk valamikor este felé. Még nem tudom mikor tudunk elindulni.

GáborApa elutazott Miskolcra. Itt volt nálunk kedd óta. Ma ment haza.

Tusi
                                          Felhasználó

Kedves Gabec!
                                            Két adag malac és három adag túrós lepény rendel! És persze parasztreggeli, meg minden ami van, sok köszönettel!

Red
                                            Felhasználó

Gabec:
                                              szeretnék 2 malacsültet, érdekelne a parasztreggeli (az úgyis nekemvaló) 🙂 és 1 túrós cucc

gabec
                                              Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:3f42ylxl]Biztos jó lesz a hőfok, mivel minuszok vannak. Itt nálunk most jelenleg NAGYON szakad a hó! ! 🙁 🙁 👿 🙁 Gabec lovasszán is van? 🙂 [/quote]Nálunk ma süt a nap,itt gondolom majd csak holnap kezd esni,ahogy ez lenni szokott,kedden 7ágra süt majd a nap.Elvégre jégtörő buli!

BarthaJudit
                                                Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1m1wjhhy]:
                                                  A sör és a szilvapálinka már 2napja hűl az autóban, remélem elég hideg lessz. :smt030 :smt201 :smt206
                                                  [/quote]
                                                  Biztos jó lesz a hőfok, mivel minuszok vannak. Itt nálunk most jelenleg NAGYON szakad a hó! ! 🙁 🙁 👿 🙁 Gabec lovasszán is van? 🙂

fecsi
                                                  Felhasználó

Én is péntek kora délután szándékozom indulni dél Pestről,úgy hogy az M5-ös elején összeüthetünk egy találkozót. 🙂

rudi-radio
                                                    Felhasználó

[quote=”Blue”:10fokjfs]Pénteken kora délután ki akar konvolyban indulni peströl és mikor??[/quote]
                                                      👿 👿 👿
                                                      Én bennelennék!
                                                      Kb. ebben az időben indulok Peströl Én is.
                                                      Csak az a szépséghibálya a dolognak, hogy előbb haza kell mennem Nyíregyházára, ott gyors autócsere és irány MAKÓ !
                                                      Tehát Mi valamikor sötétedés tályán, vagy még később érünk oda.De mindenképp megyünk pénteken. 😆
                                                      Épp ezért kérnék egy áramos helyet kihagyni a számunkra!
                                                      🙄 🙄 🙄
                                                      A sör és a szilvapálinka már 2napja hűl az autóban, remélem elég hideg lessz. :smt030 :smt201 :smt206

Rudi

LMC
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:3ml13rtk]Jól látod! Sikerült annyi szabadidőt kicsikarni magamnak, hogy beszereljem a fűtésemet. Már kezdett megsértődni a polcon. Hűtő még mindig nics benne ezért szeretnék megint melletted helyet bérelni. Feltéve ha megbújhatunk kicsiny sárga lakónkal a nagy fehér főnök árnyékában. 😆 [/quote]

Az OMNISTOR alá beállhatsz :smt206

Mikor érkeztek :smt217

András

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 569

You must be logged in to reply to this topic.