Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 9 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      rudi-radio
      Felhasználó

[quote=”gabec”:qwozxora]SZÉLCSEND VAN EGY FELHŐ SINCS AZ ÉGEN ,SÜT A NAP,DE MIRE IDEÉRTEK, MÁR BIZTOSAN ELROMLIK.[/quote]
        Ne legyél vészmadár!!! Jó idő lessz!!! 😆 Reméljük!!!
        Rudi

gabec
        Felhasználó

SZÉLCSEND VAN EGY FELHŐ SINCS AZ ÉGEN ,SÜT A NAP,DE MIRE IDEÉRTEK, MÁR BIZTOSAN ELROMLIK.

gabec
          Felhasználó

LMC!Malacsült érdekel titeket?Csak a káposztáról nyilatkoztál,de az nem lesz.
            Maki! A malacra írtad „esedékes”.Ha tudod már ,hogy igényelitek -e légyszíves jelezd, mert ma lesz az altatás Röfiéknél. :smt068 :smt071 :smt203 :smt207 :smt075 :smt021 :smt015

fecsi
            Felhasználó

A 2-re mi is ott tudunk lenni az Inárcsi pihenőnél,és két fővel benevezünk az összes létező finomságra. =D>

FLaci
              Felhasználó

[quote=”Brigi”:8bvz7s7e]Beszéljünk telefonon, mert akkor mi is tudunk egy kis konvojt alkotni.[/quote]
                OK hívlak ma du
                Laci

Brigi
                Felhasználó

[quote=”maki”:2p4jw6s0]Szia Gabor Apa ! Ha el meg az ajanlatod akkor megkoszonnem a szajkosar lehetosegget Roki kutyamnak!
                  Maki 😀 [/quote]
                  Mi is berakjuk a szájkosarakat 😳 😉

Brigi
                  Felhasználó

Gyors gyógyulást kívánunk a gyerekeknek, felnőtteknek és sajnáljuk, akik nem lehetnek velünk most! :smt039

Brigi
                    Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:1n0q6e2a]Mi is sajnos csak szombaton tudunk indulni, olyan 10 óra fele, de igyekszünk oda érni ebédre. [/quote]
                      Beszéljünk telefonon, mert akkor mi is tudunk egy kis konvojt alkotni.

Red
                      Felhasználó

14 óra szerintem jó, csak át ne aludjam 😆

gabec
                        Felhasználó

[quote=”3hinfo”:257lmm5f]Jobbulást mindnyájatoknak![/quote]
                          Köszi!

3hinfo
                          Felhasználó

[quote=”gabec”:3jebtyjv]Szia Mindenki!

Én vagyok az a bizonyos Andrea :smt061 , aki 6 éve eltérítettem Gabecot. Ő éppen altatja a beteg kislányunkat, ugyanis én is éppen dögrováson vagyok 36 hetes terhesen. Tehát helyette válaszolok.
                            Ami az időjárást illeti Makón, jelenleg száraz hideg. A szél – még – nem ért ide. Hétvégére pedig reméljük a legjobbakat! [-o< Reggel újra jelentkezünk, jó éjt mindenkinek! :smt015 [/quote] Jobbulást mindnyájatoknak!

gabec
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:39vpze7g]Gabec.

Egy gyors makói időjárás jelentést ha mondanál, itt száraz, de erős viharos szél fúj.( holnapra oda ér )

András[/quote]

Szia Mindenki!

Én vagyok az a bizonyos Andrea :smt061 , aki 6 éve eltérítettem Gabecot. Ő éppen altatja a beteg kislányunkat, ugyanis én is éppen dögrováson vagyok 36 hetes terhesen. Tehát helyette válaszolok.
                              Ami az időjárást illeti Makón, jelenleg száraz hideg. A szél – még – nem ért ide. Hétvégére pedig reméljük a legjobbakat! [-o< Reggel újra jelentkezünk, jó éjt mindenkinek! :smt015

LMC
                              Felhasználó

[quote=”gabec”:1lyw06i4]Holnap vesztik el. :smt203 :smt068 :smt071 [/quote]

Gabec.

Egy gyors makói időjárás jelentést ha mondanál, itt száraz, de erős viharos szél fúj.( holnapra oda ér )

András

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”Blue”:2dnimv3k]Gábor Apa határozz meg egy idöpontott és helyet hol találkozzunk. Igy mások is csatlakozhatnak aki akar.[/quote]

Már egyszer beszéltünk róla Füredyékkel is, (bár látom, hogy nekik máshogy alakult) hogy legyen 14 óra azt inárcsi pihenőben.
                                  A pihenő végében van egy kisebb placc, ahol mi elférünk, de a kamionok már nem. katt ide

Az őszi konvoj is innen indult.
                                  Aki jön szóljon (hogy megvárhassuk) vagy érjen oda előbb. 😆
                                  Tel.: 20 9-72-72-72

3hinfo
                                  Felhasználó

[quote=”gabec”:3haha0lt]Holnap vesztik el. :smt203 :smt068 :smt071 [/quote]
                                    Béke poraira! 8) 8) 8) 8)

gabec
                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:39yyp29h]Már a hangulat kezd fokozódni, akkor most igyunk egy jó pofa sört a mangalica egészségére ( hamég van neki ):smt201 :smt206 :smt114

András[/quote]Holnap vesztik el. :smt203 :smt068 :smt071

LMC
                                      Felhasználó

Már a hangulat kezd fokozódni, akkor most igyunk egy jó pofa sört a mangalica egészségére ( hamég van neki ):smt201 :smt206 :smt114

András

3hinfo
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:rzmajb4y]Rudi!
                                          A pálinka előkészítve, csak a Gábornapot nem fogja megvárni. Mivel mi vasárnap reggel visszajövünk ezért még szombat este meg KELL innunk 😥

Maki!
                                          A szájkosár azt hiszem a a lakóban van, megnézem.

Gabec!
                                          Köszi a jókívánságot, és két adagra mi is benevezünk.

LMC!
                                          Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a nejedet nem Andreának hívják 😆 😆 😆 [/quote]

Megjegyzem engem Mancika szokott alaposan eltéríteni, pedig kicsi párom neve Kata. Mancinak hívjuk ugyanis a navigátor kellemes női hangját. 8) 8) 8) 8)

Blue
                                          Felhasználó

Gábor Apa határozz meg egy idöpontott és helyet hol találkozzunk. Igy mások is csatlakozhatnak aki akar.

gabec
                                            Felhasználó

[quote=”LMC”:2ehkeww5]Én a szélvédőre szeretném kivetíteni a térképet és Andreát lecserélni mert néha eltérít #-o 🙂

András[/quote]Engem is eltérített Andrea,úgy 6 éve,azóta együtt szoktunk „elmenni” :smt052 .Próbáld ki Mohabá’-t 😉 ,hátha ügyesebb 😳 . 😆 Óriási! :smt212

rudi-radio
                                              Felhasználó

[quote=”LMC”:1i0ohmy8]Én a szélvédőre szeretném kivetíteni a térképet és Andreát lecserélni mert néha eltérít #-o 🙂

András[/quote]
                                                Még mindíg jobb mint Emese, aki a bank közepére akar tüzetrakni. 🙄

Rudi

GaborApa
                                                Felhasználó

Rudi!
                                                  A pálinka előkészítve, csak a Gábornapot nem fogja megvárni. Mivel mi vasárnap reggel visszajövünk ezért még szombat este meg KELL innunk 😥

Maki!
                                                  A szájkosár azt hiszem a a lakóban van, megnézem.

Gabec!
                                                  Köszi a jókívánságot, és két adagra mi is benevezünk.

LMC!
                                                  Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a nejedet nem Andreának hívják 😆 😆 😆

Blue
                                                  Felhasználó

[quote=”gabec”:w2bztsd4]A MALACSÜLT SZOMBATON LESZ.Egyébként itt majd fel lehet tölteni az otthoni éléskamrát,mert van elvitelre is mindenféle disznóság(vékony-,vastag kolbász,disznósajt,angolszalonna,stb…)
                                                    Jobbulást a gyerekeknek!Ja,és köszi a Nagyinak! [-o< [/quote] Gabec Ez esetben én is jelentkezem 2 fö malac sültre és túrósra szombaton. Sajna vasárnap délelött nekünk is jönni kell haza ezért halgattam a déli kajárol.

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:mh2efs9q]jah ha valakinek van navigációja szivesen lefrissitem neki a térképeket free be 🙂 vagy ha valaki gondolkodik hogy lecserélje vagy vegyen egyet akkor hozzon kis manit lesz választék 🙂 [/quote]

Én a szélvédőre szeretném kivetíteni a térképet és Andreát lecserélni mert néha eltérít #-o 🙂

András

gabec
                                                      Felhasználó

A MALACSÜLT SZOMBATON LESZ.Egyébként itt majd fel lehet tölteni az otthoni éléskamrát,mert van elvitelre is mindenféle disznóság(vékony-,vastag kolbász,disznósajt,angolszalonna,stb…)
                                                        Jobbulást a gyerekeknek!Ja,és köszi a Nagyinak! [-o<

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 569

You must be logged in to reply to this topic.