Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 2 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”Red”:11qitd1k]Gabec jól eltünt, lehet még nyalogatja a sebeit ? 😉 [/quote]

Ez bizony könnyen lehet.
        Tegnap, mikor már csak Brigiék voltak hátra akkor felhívott és elmondta, hogy most már úgy néz ki rendben lesz minden, mindenki sértetlenül kijutott.
        A feszültség elmúltával nem maradt más teendője, mint ismét elkezdett „vadul inni” :smt030

GaborApa
        Felhasználó

Feltettem pár képet a találkozóink mappába, és továbbra is várom tőletek a fotókat.

🙄
          Senkinek sincs 2 jó képe?

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”Red”:1k3lch69]Gabec jól eltünt, lehet még nyalogatja a sebeit ? 😉 [/quote]
            Szerintem nem tud kijönni a területről. Pedig 23 lakóautó bemutatta neki, hogy hogy kell.

Red
            Felhasználó

Gabec jól eltünt, lehet még nyalogatja a sebeit ? 😉

BarthaJudit
              Felhasználó

[quote=”Brigi”:3v478mmq]Mindent köszönünk Gabecnek, tetszett a tanya, jó volt a társaság, finomakat ettünk és ittunk, nagyon jól éreztük magunkat. [/quote]
                GABEC!
                Annak a túróslepénynek a receptjén szeretném ha megosztanátok velem (velünk), mert talán ezt én is eltudnám készíteni (igaz kemencénk az nincs)
                Jutka

Brigi
                Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:gwxtw556]Azért remélem nem miattunk indult meg mindenki hazafele #-o
                  Mi eleve úgy mentünk hogy másnap haza kell jönnünk. 🙁 [/quote]
                  Megerősíthetem, hogy inkább a nem túl rózsás időjárás kilátások motiváltak. Még egy nap eső és már a traktorral se biztos, hogy kijutunk, lehet, hogy egyenesen onnan mehettünk volna a következő talira #-o

3hinfo
                  Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:155qush5]Azért remélem nem miattunk indult meg mindenki hazafele #-o
                    Mi eleve úgy mentünk hogy másnap haza kell jönnünk. 🙁 [/quote]
                    Szerintem erről szó sem volt, különös tekintettel az időjárási kilátásoknak. A józan ész mindenképp azt diktálta a bizts, feltolni azt a traktort, és elmenekülni. Hazafelé egyébként igen csúnya felhők követtek. Estére itthon el eredt az ég alja. 8) 8) 8) 8) =D>

FLaci
                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:3g67ympl]Az indulásotok pánikszerű menekülést váltott ki, vagy úgy is mondhatnám, hogy ha már ott volt a traktor, senki nem akarta kihagyni az alkalmat 😉 Úgyhogy maradók csak a házigazdák voltak.
                      [/quote]
                      Azért remélem nem miattunk indult meg mindenki hazafele #-o
                      Mi eleve úgy mentünk hogy másnap haza kell jönnünk. 🙁

Brigi
                      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:302v9d83]Sziasztok
                        Kellemes Ünnepeket kívánunk Mindenkinek :smt201
                        Remélem akik maradtak azok is sikeresen kitudnak jönni.
                        Nálunk mindent 2cm hótakaró borít
                        Drukkolunk a kitartóbbaknak :smt039 [/quote]
                        Az indulásotok pánikszerű menekülést váltott ki, vagy úgy is mondhatnám, hogy ha már ott volt a traktor, senki nem akarta kihagyni az alkalmat 😉 Úgyhogy maradók csak a házigazdák voltak.

Nálunk is hó volt reggel, de azóta átváltott esőbe és már el is tűnt az a néhány cm.

Reméljük Martfűn nagyobb szerencsénk lesz az idővel.

A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok piros tojást a Gáboroknak pedig boldog névnapot kívánok! :smt205

Kerti
                        Adminisztrátor

Sajnos ez a találkozó is elmúlt.
                          Hihetetlen jól éreztük magunkat. Köszönünk mindent Gabec-nak és a bátyjának. Nagyon kitettek magukért. A fesztivál sátor is nagyon jó volt. Megint csak erősödött az, hogy bármi történjen egy jó társaság minden körülmény között jól érzi magát. Örülök, hogy ennyien eljöttek és egy igazi biwakolós találkozót sikerült összehozni. Nagyon jól nézett ki ahogy körben állt a sok sok szép lakóautó. Készítettem panorámaképet. Megpróbálom összerakni és ha meg van akkor kiteszem az oldalra, hogy mindenki láthassa milyen szépen látvány volt. GáborApa is csinált panorámaképet. Ha minden jól megy akkor kettőt is lehet majd nézegetni.

Mindenkinek kellemes húsvétot és Boldog Gábor napot a Gáboroknak. A találkozón is volt belőle gazdagon. 😆

FLaci
                          Felhasználó

Sziasztok
                            Kellemes Ünnepeket kívánunk Mindenkinek :smt201
                            Remélem akik maradtak azok is sikeresen kitudnak jönni.
                            Nálunk mindent 2cm hótakaró borít
                            Drukkolunk a kitartóbbaknak :smt039

Gpslaszlo
                            Felhasználó

megnéztem a képeket…hát mit mondjak elég durcán állt a viz…amikor még mi indultunk akkor szinte csak át volt nedvesedve a teteje,,,de mikor ti indultatok…..szabályós kis tavakat látni 🙂

kiccsalad
                              Felhasználó

Mi is köszönjük, Gabec!
                                Még annyira újak vagyunk. Mögöttetek ott van rengeteg nyaralós, városnézős, tengerpartos élmény, mögöttünk… hát MÉG nem sok. Klassz a csapat, köszönjük „Brigi”-éknek a türelmet odafelé ( 🙂 gyerekeket cipők nélkül hoztuk, Juditéknak várniuk kellett, míg vettünk).
                                Isteni volt a hely!!!!, gyerek-szemszögből mindegy, h fúj vagy esik, ha malacka van ott és kukorékolás. Meg még a ráadás csacsi…
                                További jó pihenést és Boldog Húsvétot!
                                szuper volt

Gpslaszlo
                                Felhasználó

[quote=”Red”:9rn1q54t]szia!
                                  én tudok neked egy olcsó navigációt ha érdekel 😆

HUUU ez tényleg ZSIR navigácio,,s csak akkor kell frissiteni ha elmegy mellettünk egy nagyobb üstökös,,,,,,gyakorlatilag az elkövetkező 100 ezer évig hibátlanul tudod majd használni 🙂

3hinfo
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2xiltjra]:-k Már csak azt nem értem, hogy mit keres a Te „új szerzemény” fotóalbumodban az én autóm képe, (éppen a traktort kezdtem előzni a kanyarban) 😆 [/quote]
                                    Bocsika! A hiba nálam történt, már módósítottam. Csak annyira igyekeztem, hogy rossz albumba tettem a képet. De itt most látszik, hogy a traktor nem engedett előzni, ezért kénytelen voltál tolni.

Blue
                                    Felhasználó

Én is köszönök mindent Gabec.
                                      Föleg azt hogy önfeláldozoan megittad azt az utolsó pálinkát helyetem. Igy legalább nekem jutott a gulyás neked meg a…………… :smt015 😆 😀 😆

rudi-radio
                                      Felhasználó

Mi is szerencsésen haza értünk. Ez a találkozó tényleg emlékezetes marad, hisz ilyen élményben nem gyakran van részünk. =D> Gabecnek s a testvérének köszönünk mindent. a szervezést, a helyet, a finom ételeket. Az időjárásról meg nem tehet senki.Legalább ezt is kipróbáltuk, s azt beszéltük , hogy minden találkozó végére szervezünk egy kis tratorozást. 😆 :smt204
                                        Gpslaci biztos tudott valamit azért menekült olyan hamar el. 🙄
                                        Köszönet Redéknek is a rendezvény sátor felállításáért, hisz máskent nem sikerült volna a szombat este ilyen jó hangulatura. 😛
                                        Ficsoréknak meg jobbulást kívánunk és igyekezzenek meggyógyulni mert hiáhyoztak a taliról.
                                        Rudi

Brigi
                                        Felhasználó

Mi LMC-vel a végsőkig kitartottaunk, utolsónak hagytuk el a terepet. Utána Szegeden még kicsit autót szereltünk (megint kiégett a jobb első lámpa – gyanús, hogy mindig akkor történik ilyen, amikor LMC-ékkel autózunk 😉 ). Kiccsalád aggódva érdeklődött, hogy nincs-e valami baj, mert ahogy arra haladtak csak annyit láttak, hogy állunk a parkolóban és a két fiú nyakig a motorházban. Most már röpke 3/4 ór alatt sikerült kicserélni az izzót, amihez praktikus módon a fél motort ki kell szerelni előbb. (Bele se merek gondolni, hogy egyszer kiég a bal izzó, mert ott sokkal nagyobb a zsúfoltság a motortérben.) Még egy kis halászlére is betértünk Szegeden, mielőtt hazaindultunk volna, így eshetett meg, hogy csak most érkeztünk.

Mindent köszönünk Gabecnek, tetszett a tanya, jó volt a társaság, finomakat ettünk és ittunk, nagyon jól éreztük magunkat.

Már alig várom a martfűi találkozót 😆

GaborApa
                                          Felhasználó

A Találkozóink fotóalbumait mindig én szoktam feltölteni, a saját képeimmel. Én viszont csak egy vagyok, és nem tudok mindent lefotózni. Ha van olyan képetek amit szerintetek be kell tenni ennek a találkozónak az albumába, akkor azt küldjétek el nekem emailben. (kocsitolás, dagonya, csoportkép, vagy bármi)
                                            Ha lehet, ne küldjetek több száz képet [-o< , hanem mondjuk a 2-3 legjobbat. Köszi

GaborApa
                                            Felhasználó

Én is köszönöm Gabecnak, ezúton is. Többet is tett mint amennyit kellett. =D>

És köszönet mindenkinek aki eljött, mert egy jó klubhoz jó klubtagok is kellenek 😆 .

A sár pedig nem gond, jóval hamarabb eltűnik mint az emlék, és ez az emlék megér ennyit 😉

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”3hinfo”:2q0y8xhe]… A képek az albumomon láthatóak!.
                                                Köszi Mindannyiotoknak qrva jól éreztük magunkat…..[/quote]
                                                :-k Már csak azt nem értem, hogy mit keres a Te „új szerzemény” fotóalbumodban az én autóm képe, (éppen a traktort kezdtem előzni a kanyarban) 😆

Red
                                                Felhasználó

mi is hazaértünk, a sár várhat holnapig 🙂

Gabec, köszi mindent, nekünk is jóvolt!

Red
                                                  Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:14pkks3o]csak ugy lehet ha lecseréled a készüléket,,,ugyhogy találj rá vevőt és ajánlok jobbat gyorsabbat[/quote]
                                                    [quote=”3hinfo”:14pkks3o]Ez csak így megy? Qqqqrva drága volt. Men lehetséges, hogy a mostani frissítés már jobb lesz. A korábbiak isjók voltak.[/quote]
                                                    szia!
                                                    én tudok neked egy olcsó navigációt ha érdekel 😆

3hinfo
                                                    Felhasználó

Azt hiszem, erről a találkozóról sokáig fogunk még beszélni!

3hinfo
                                                      Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:34faguso]csak ugy lehet ha lecseréled a készüléket,,,ugyhogy találj rá vevőt és ajánlok jobbat gyorsabbat[/quote]
                                                        Ez csak így megy? Qqqqrva drága volt. Men lehetséges, hogy a mostani frissítés már jobb lesz. A korábbiak isjók voltak.

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 569

You must be logged in to reply to this topic.