Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 2 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      3hinfo
      Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1mtbzr60]:evil: 🙄 😉
        Nyugi Fiuk Gabec megigérte hogy Martfűre küld nekünk egy kocsi sárt! #-o
        Rudi[/quote]
        Remélem Martfűn az lesz az összes sár, amit Gabec küld, vagy hoz. Szerintem Gabec inkább hozzon egy kocsi malacot, amit majd ott jól megsütünk! 8) 😆 8) 😆

3hinfo
        Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1gsipzgq]MAjd kiadom oda ahol van sár 😆 valahol mindíg van.
          vagy nem? #-o [/quote]
          …és az ultival mi lesz? 8)

rudi-radio
          Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2755b27p]MAjd kiadom oda ahol van sár 😆 valahol mindíg van.
            vagy nem? #-o [/quote]
            👿 🙄 😉
            Nyugi Fiuk Gabec megigérte hogy Martfűre küld nekünk egy kocsi sárt! #-o
            Rudi

FLaci
            Felhasználó

[quote=”3hinfo”:254el2dr]Javaslom 4 autó összekötését, s a kimaradó töltheti az italt az ultinál. Aprpopo, de rég ultiztam egy jót. Azért a kormánynál is kellett valaki, aki legalább keményen drukkol. Te voltál a legbátrabb, a kisérleti húsvéti nyúl. Mi csak bíztunk enne, hogy majd jobb lesz, ezért maradtunk egyre hátrébb. Ha veszel traktort, áruld majd el, hova teszed, ha nincs sár? 8) 🙄 👿 [/quote]
              MAjd kiadom oda ahol van sár 😆 valahol mindíg van.
              vagy nem? #-o

3hinfo
              Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:cfpcglsd]Örülök hogy Mindenki egyben megúszta.
                Igaz voltak akik azt hitték hogy ennyi kocsi után felszárad és a végére maradtak 😆 😆 😆 😆
                — Külömben az biztos hogy ahogy írjátok a kormány mögött csak mi voltunk a feleslegesek.
                Legközelebb össze kell kötni három kocsit és akkor amíg kihúznak tudunk ultizni. #-o 😳 🙄 😀
                A lakózásban ez is egy felejthetetlen élmény ami még vissza is térhet.
                Veszek egy jó vontató kötelet :smt100 meg lehet egy traktort is :smt204 :smt212 :smt204 [/quote]
                Javaslom 4 autó összekötését, s a kimaradó töltheti az italt az ultinál. Aprpopo, de rég ultiztam egy jót. Azért a kormánynál is kellett valaki, aki legalább keményen drukkol. Te voltál a legbátrabb, a kisérleti húsvéti nyúl. Mi csak bíztunk enne, hogy majd jobb lesz, ezért maradtunk egyre hátrébb. Ha veszel traktort, áruld majd el, hova teszed, ha nincs sár? 8) 🙄 👿

FLaci
                Felhasználó

[quote=”LMC”:13q3woau]Sziasztok,
                  Utolsó előttinek jöttünk ki a sárbol és ezért nagyon jó dolgom volt, hátra ültem az asztalhoz és a traktoros bekopogott mikor végzett 😉 😆
                  András[/quote]
                  Örülök hogy Mindenki egyben megúszta.
                  Igaz voltak akik azt hitték hogy ennyi kocsi után felszárad és a végére maradtak 😆 😆 😆 😆
                  — Külömben az biztos hogy ahogy írjátok a kormány mögött csak mi voltunk a feleslegesek.
                  Legközelebb össze kell kötni három kocsit és akkor amíg kihúznak tudunk ultizni. #-o 😳 🙄 😀
                  A lakózásban ez is egy felejthetetlen élmény ami még vissza is térhet.
                  Veszek egy jó vontató kötelet :smt100 meg lehet egy traktort is :smt204 :smt212 :smt204

LMC
                  Felhasználó

Sziasztok, szerencsésen megérkeztünk kb.egy órája.

Először nagyon nagy köszönet a szervezőknek,és külön Gabecnak a kitartó munkáért. =D> =D> =D>

Nagyon boldog névnapokat a Gáboroknak :smt206

Utolsó előttinek jöttünk ki a sárbol és ezért nagyon jó dolgom volt, hátra ültem az asztalhoz és a traktoros bekopogott mikor végzett 😉 😆

félretéve a tréfát, mint Brigi írta még eltöltöttünk egy kis időt azon a vidéken mivel mér csak akkor megyünk arra ha Gabec szól hogy hatalmas eső van felénk #-o

Pesten aludtunk egy éjszakát és Székesfehérváron keresztül ( baráti látogatás beiktatva ) értünk haza kicsit hűvös de ragyogó napsütésben.

András

Red
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2nqxtcm8]Na pont ezt szerettem volna elkerülni #-o Nem, pluszmunkát kértem 🙁 [/quote]
                      nem akartam plusz munkát adni, de a jó kép elég szubjektív dolog
                      azért oldottam meg így, mert
                      -így mindenkinek van lehetősége, hogy a számára megfelelőt kiválassza
                      -egyébként még 1-2 napig biztosan nem foglalkoztam volna a képekkel, sajna ez most nekem is plusz munka volt, csak annyira türelmetlen voltál…
                      [quote=”GaborApa”:2nqxtcm8]Ha már ennyit megmutatál, akkor küldd el légyszíves a 8,18,27,42,46,51,57,67,68,77,81, 83, számú képeket 🙂 [/quote]hová küldjem azt a 3-at amit kiválasztottál? 🙂
                      vagy arra gondoltál, hogy töltsem fel a közösbe? 🙂
                      esetleg FTP elérés? 😀

most lehet én sem kapok csillagot? 😆

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:3i2fiiyp]… bár ő is megjegyezte, hogy teljesen felesleges volt, úgyis arra mentünk, amerre a traktor vonszolt. …..[/quote]
                        Mondtam Kertinek is, hogy a kormánycsavargatásnak kb. akkora hatása volt, hogy akár hátra is ülhettem volna az étkezőasztalhoz.

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”Tusi”:1whz5k3q]Gabec, csatlakozom az előttünk szólókhoz, köszönjük ezt a remek hétvégét. Mi most egy kicsit csendben vagyunk, nézve a képeket és olvasva a hozzászólásokat, mert mi voltunk a másodikak, akik még saját lábon távoztak / Igaz, második nekifutásra./[/quote]
                          Nem tudod mit hagytatok ki 😉 A képek és a leírások csak csekély ízelítők. Én bevallom, kapaszkodtam, Laci meg tekergette a kormányt, amikor húztak minket, bár ő is megjegyezte, hogy teljesen felesleges volt, úgyis arra mentünk, amerre a traktor vonszolt. Anélkül esélyünk se lett volna.

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”Blue”:26b3mquu]…kedves Terry Black :smt205 [/quote]
                            Erre most mit mondjak? #-o Semmit. Elfogadom. 😥

Blue
                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:2u46csqs]Amire emlékszem az jó volt és csak az számít. 😆 [/quote]

De hát ez az emlékezös idö az ott eltöltött idö töredéke volt. Nem? 😆

Semmi okod semmiért elnézést kérni kedves Terry Black :smt205

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”Blue”:3if4hyhc]Csipkelödünk csipkelödünk a kihuzással.?

És mindenre emlékszel ha tudod hogy jól éreztük magunkat?? 😆 :smt030 [/quote]
                                Amire emlékszem az jó volt és csak az számít. 😆
                                A többiért pedig elnézést kérek (csak tudnám miért #-o )

Blue
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:c2v0eirc]
                                  Mindenre nem emlékszik [/quote]

Igen. Pont ezt akartam kidomborítani.

Tusi
                                  Felhasználó

Gabec, csatlakozom az előttünk szólókhoz, köszönjük ezt a remek hétvégét. Mi most egy kicsit csendben vagyunk, nézve a képeket és olvasva a hozzászólásokat, mert mi voltunk a másodikak, akik még saját lábon távoztak / Igaz, második nekifutásra./

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”Blue”:217bx70w]És mindenre emlékszel ha tudod hogy jól éreztük magunkat?? [/quote]
                                      Ez így nem volt egészen pontos
                                      Mindenre nem emlékszik csak arra, hogy jól éreztük magunkat 😆 😆 😆

Blue
                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:1blvg9yr]
                                        Hihetetlen jól éreztük magunkat. [/quote]

Csipkelödünk csipkelödünk a kihuzással.?

És mindenre emlékszel ha tudod hogy jól éreztük magunkat?? 😆 :smt030

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”Blue”:b5q9wr8w]Végre valamit jol csináltam =D> (csillag nem jár érte).[/quote]
                                          [quote=”#16. hozzászólás. Blue”:b5q9wr8w]Én is a tanyára szavazok, ne féljetek ha elakadtok a kétkerék hajtással ott leszek és mindenkit kihuzok. [/quote]
                                          Csillag??? Te voltál az első aki felajánlotta, hogy ha baj van kihúzgál minket a sárból. Erre az elsők között követted a traktort. Ha betartod az ígéretedet szerintem lakóautónként kaptál volna egy csillagot. Így Gabec-nak jár a sok sok csillag, mert ha rajtad múlik még mindig ott tocsogunk a sárban. 😆

3hinfo
                                          Felhasználó

[quote=”Blue”:2ph3ma11]Végre valamit jol csináltam =D> (csillag nem jár érte).[/quote]
                                            Akkor se, ha az enyém az 500-dik? 🙁 🙁 🙁 🙁

Blue
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3jdjf0i5] Blue tudott választani hármat, és el is küldte mailban, és már fent is van. =D> [/quote]

Végre valamit jol csináltam =D> (csillag nem jár érte).

Red ahol eszel, az én voltam. Nem kéne ezt fogorvosnak meg mutatni, hogy rendben van e minden? :smt212

3hinfo
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3a4r6st7]Nem, nem [-X A jó alatt az olyan képekre gondoltam ami érdekes és a találkozóra fog emlékeztetni: sár, dagonya, malacsült, túrós, traktor stb
                                                pl a traktoros képed szerintem mindenkinek felidézi a lakóautóval szánozás érzését is 😆

🙄 Blue tudott választani hármat, és el is küldte mailban, és már fent is van. =D> [/quote]
                                                Küldtem néhányat, abból, amit kértél. (nézd meg az e-mail-dat. Ezt csak azért írtam, hogy enyém legyen az 500-dik hozzászólás. Jár ezért plusz csillag?

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Red”:3p3g97b3]amim van feltettem ide: képek
                                                  nem túl jók, [/quote]
                                                  Köszi ezt a linket itt is hagyjuk =D>

válogass én nem tudtam dönteni…

Na pont ezt szerettem volna elkerülni #-o Nem, pluszmunkát kértem 😥
                                                  Ha már ennyit megmutatál, akkor küldd el légyszíves a 8,18,27,42,46,51,57,67,68,77,81, 83, számú képeket 🙂

gondolom neked olyan kép jó, amin Te vagy rajta, mert magadat nem tudod fotózni

Nem, nem [-X A jó alatt az olyan képekre gondoltam ami érdekes és a találkozóra fog emlékeztetni: sár, dagonya, malacsült, túrós, traktor stb
                                                  pl a traktoros képed szerintem mindenkinek felidézi a lakóautóval szánozás érzését is 😆

🙄 Blue tudott választani hármat, és el is küldte mailban, és már fent is van. =D>

3hinfo
                                                  Felhasználó

Azt hiszem, összegezve: a „jégtötő” valahogy nem jött be. Jobb lenne -így utólag- a „sárdagasztó”. A „malacra fel!” az maradhat. Gabec-nek, így utólag, mi is köszönjük, remélem valahol, valamelyik fórumon értesít bennünket, ha megszületik a várva-várt BABA. :smt049

Red
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:rgui5hsc]Feltettem pár képet a találkozóink mappába, és továbbra is várom tőletek a fotókat. 🙄
                                                      Senkinek sincs 2 jó képe?[/quote]
                                                      amim van feltettem ide: képek
                                                      nem túl jók, válogass én nem tudtam dönteni…
                                                      gondolom neked olyan kép jó, amin Te vagy rajta, mert magadat nem tudod fotózni

Kerti
                                                      Adminisztrátor

Feltettem a panoráma képet az oldalra: Jégtörő találkozó

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 569

You must be logged in to reply to this topic.