Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 2 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      ficsor
      Felhasználó

A húsvét nekünk még csak ráadás, mert akkor egy nappal hosszabb a hétvége. Nekünk jó az időpont, és a tanya is szimpatikus.

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2sq4olvs]… Az időpont kiválasztásánál figyelembe lehet venni, hogy Húsvét márc. 23-24-én lesz és lehet valaki azért nem jönne el.[/quote]

Így viszont (ha Húsvét Hétfő megint hétfőre esik, akkor) lehetünk akár három napig is.
          A nyuszi két éve utánunk jött még a Paklenicai találkozóra is, így hát nem hiszem, hogy Makóig ne találna el.
          Akkor a Martfűi szezonnyitó volt Gábor napkor, és három héttel később már újra összejöttünk páran. Akkor volt Húsvét.

Mehetünk!

Mi sem a disznó miatt, hanem a társaságért. :smt205

Nagyon jó látni, hogy egyre több lelkes ember kezd összeverődni.

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”LMC”:hnkmqduh]Ha tudom ajánlani, nekem most tettek be egy Webasto fűtést ami a tankból gázolajjal működik és nagyon jó hatásfokkal, minimális fogyasztással……[/quote]
            Nem mondod! :-k
            Hol?
            😉

Kerti
            Adminisztrátor

A jelentkezést még nem kell biztosra venni mert elég messze van az időpont. Elég lesz előtte elkezdeni összegyűjteni amikor má mindenki tudja, hogy kb akkor rá ér e. Ha közeledik az időpont akkor kiteszek egy jelentkezési lapot ahogy a többi találkozónál is szoktuk. Abból majd lehet számolgatni, hogy mire lehet számítani. Szerintem most az időpontot és a helyszínt kéne kitalálni. Nekem a húsvét jó de lehet, hogy másoknak akkor programjuk van.

Blue
              Felhasználó

Én is a tanyára szavazok, ne féljetek ha elakadtok a kétkerék hajtással ott leszek és mindenkit kihuzok.
                =D> 😆 =D> 😆 =D> 😆 =D>
                Elsö körben az idöpontal sincs semmi bajom de ha jol bele gondolok olyan távlati hogy egy picit elbizonytalanodom, megtudom e határozni milesz akkor. Ahogy olvasom másoknak is hasonlo gondjai vannak, erre kéne valamit kitalálni.
                #-o #-o #-o #-o

rudi-radio
                Felhasználó

[quote=”LMC”:2gt6kpl4]
                  A húsvéttal kapcsolatban, szerintem arra is jár nyuszi 😀

András[/quote]

Minket nem zavar se a Húsvét, se a nyuszi, általában nem szoktunk itthon lenni 😆 [-X
                  Jutka

LMC
                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2ksfhvoq]Nekünk is jó a tanya, ha árrammal lehet fűteni, mert a mi autónkat mással nem lehet. Az időpont kiválasztásánál figyelembe lehet venni, hogy Húsvét márc. 23-24-én lesz és lehet valaki azért nem jönne el.Ez persze csak egy felvetés.
                    Jutka 🙄 [/quote]

Ha tudom ajánlani, nekem most tettek be egy Webasto fűtést ami a tankból gázolajjal működik és nagyon jó hatásfokkal, minimális fogyasztással.
                    Még addig van idő hogy beszereljék. Nincs tovább gondod a fűtéssel.

A húsvéttal kapcsolatban, szerintem arra is jár nyuszi 😀

András

rudi-radio
                    Felhasználó

Nekünk is jó a tanya, ha árrammal lehet fűteni, mert a mi autónkat mással nem lehet. Az időpont kiválasztásánál figyelembe lehet venni, hogy Húsvét márc. 23-24-én lesz és lehet valaki azért nem jönne el.Ez persze csak egy felvetés.
                      Jutka 🙄

FLaci
                      Felhasználó

Sziasztok

Mi is a tanyára szavazunk.
                        Igaz hogy túl messze van de a programot látva ezt időben kell megszervezni.
                        A hosszú idő persze egy kicsit veszélyes. #-o
                        Menni mi is mennénk de idén már nem lesz módunk
                        LAci-ék

Red
                        Felhasználó

[quote=”Brigi”:2no7bvzb]Ez is mutatja, hogy már szívesen találkoznánk. Szerintem jó a márciusi Gábor nap előtti hétvége és mi is a tanyára szavazunk.[/quote]

ez így igaz, én is mennék már valahová, hogy találkozzunk 🙂
                          nekem mindegy, lehet Soroksár is 😉

csak eligérkezni nem merek, ekkora távlatban 😕

Brigi
                          Felhasználó

[quote=”Red”:dqj3tldm]ajaj, ilyen távoli időpontra kell igérni?[/quote]
                            Ez is mutatja, hogy már szívesen találkoznánk. Szerintem jó a márciusi Gábor nap előtti hétvége és mi is a tanyára szavazunk.

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”gabec”:2et60fl7]…Szavazzunk…[/quote]
                              Én a tanyára szavazok.

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”Red”:65kuubug]ajaj, ilyen távoli időpontra kell igérni?[/quote]
                                Csinálhatunk a jégrörő találkozó előtt egy didergő találkozót is ha van rá igény. Csak legyen aki leszervezi.

Red
                                Felhasználó

ajaj, ilyen távoli időpontra kell igérni?

gabec
                                  Felhasználó

Itt vagyok!Bocsec de 2 napig nem voltam gép közelben.Örömmel látom milyen érdeklődést váltott ki a jégtörő buli.Magam is már alig várom.Egyenlőre mindkét helyszinen jeleztem,hogy jövünk,már csak el kell dönteni,kemping vagy tanya.A cocákat nem kell előre megvennünk,meglátjuk hányan leszünk,és ahhoz mérjük az igényeket.Mindenesetre a pálinka tekintetében megtettem a szükséges lépléseket.Barack,körte,szilva csak ismert eredettel.Lesz ágyas is,mézzel,fahéjjal.Időpont szükséges, v.mint a helyszín kiválasztása.Szavazzunk.Elfogultságot jelentek be,így én nem szavazok.Viszont az időpont tekintetében a Gábor névnap előtti március 21-22-23.-án,hétvégén tarthatnánk.

Red
                                    Felhasználó

mikor is lenne ez?

Brigi
                                      Felhasználó

Természetesen nem csak a topic megnyitását javasolam, hanem mi is benne vagyunk a buliban.

rudi-radio
                                        Felhasználó

Ha már megzületett a topik akkor mi is beneveznénk.
                                          Na nem a disznóvágás hiányzik (multhéten volt részünk benne),
                                          hanem a társaság kedvéért.Szerintem is megint jó buli lessz.

:-k :smt030 =D>
                                          Rudi

GaborApa
                                          Felhasználó

A témával kapcsolatos eddigi hozzászólások:

[quote=”FuredyLaci”:3oleff9g]Sziasztok

Mi részünkről is jó az ötlet.Igaz nálunk most lesz a disznóvágás meg januárban amin én mostés akkor sem veszek részt és ezt ott sem tenném (Laci). 😳
                                            Mi is előre befizetüjük a ránk eső részt.
                                            (Vettem a célzást tény hogy nemtudtunk lemenni Velencére)
                                            A program külömben jónak tűnik
                                            Malacra fel :smt204 :smt030
                                            Laci-ék[/quote]

[quote=”Kerti”:3oleff9g]Én a röfi dologra szavazok. Jó buli. =D> [/quote]

[quote=”Blue”:3oleff9g]Én is csatlakoznék ahhoz a szemlélethez hogy a röfit fizesük elöre aki nem megy el az elbukta és a jelenlevök megeszik a részét.
                                            Ezért ne bizonytalankodjunk egy jo programba.
                                            Igy van az ügynek egy kis komolysági foka.
                                            csaba[/quote]

[quote=”Gabec”:3oleff9g]Most a 2 db disznóval csak annyit akartam mondani,hogy nem probléma mennyi.Természetesen 1 db is elég, a másik hogy aki nem akar tevékenyen részt venni annak nem kell,mivel a hentes majd megcsinál mindent.Csak az íze kedvéért csinálhatjuk is.Ki-ki belátása szerint.Hiszen szórakozni megyünk, nem dolgozni.Egy részét megsütjük kemencében,másik részét a hentes elkészíti füstölt kolbásznak,szalonnának vagy akárminek aminek szeretnénk.Majd felteszek egy árlistát mi mennyibe kerül.Természetesen baráti áron fog számolni mindent.De még mindig maradhat a kemping is.Egyik sem zárja ki a másik lehetőségét.[/quote]

[quote=”LMC”:3oleff9g]Ha szavazni kell akkor részemről ez a nyerő =D> =D> =D>

A fajátszótér megnyerte a tetszésemet 😆

András[/quote]
                                            [quote=”Kerti”:3oleff9g]Nagyon jó az ötlet. Mi tutira megyünk. [/quote]
                                            [quote=”Brigi”:3oleff9g]Hát úgy tűnik meg lehet nyitni a következő találkozó topicot, de azért valóban óvatosan kell számolni a résztvevőket.[/quote]

[quote=”Red”:3oleff9g]tök jó ! 🙂
                                            mi is elmennénk egy ilyenre
                                            2 hete voltunk pont egy ilyenen, bár nem lakóval, remek volt
                                            két disznó bánta ott is…

én kifizetem akár előre a rám eső részt, akkor nincs ciki a létszám miatt
                                            ha nem megyek, megeszitek a részemet is 😉

talán így könnyebb lenne számolgatni is a létszámot[/quote]

19 hozzászólás megtekintése - 551-569 / 569

You must be logged in to reply to this topic.