Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 2 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      rlacika
      Felhasználó

Látom hogy a ronda időt kárpotolta a jókedv és vidámság, aminek szivből őrülünk. Ha már nem tudtunk kimenni (egyelőre piros szám), hogy megismerkedjünk, mégis a közeletekben voltunk 😀 Az Arad megyei Menyházán (Moneasa) töltöttük a húsvétot. Az idő itt is pocsék volt…de hát kit érdekelt? 😀 Feltettem egy pár képet is.

challenger
        Felhasználó

[quote=”Kerti”:2bpziu2o]Tőlem is. 6 méter alatt csak egy ezres volt a traktorozás. Olyan mint a komp. Biztos tájékozott volt az öreg.[/quote]

hat mibol maradtunk ki sajnalom mert meg csutortokon este volt volna szo hogy at ugrunk Makkora 3200 km oda-vissza de mivel apokaliptikus idot hirdetek a meteorologusok es en ilyen idoben nem vezetem a mi kis joszagunkat…nem tudtam meggyozni a ferjemet persze 4 napra azert igaza volt de tenyleg kimaradtunk valamibol. Igy mi a del franciaorszagot valasztottuk de nem a cote d’azurt mert ott voltunk decemberbe hanem Nimes fele le Montpelier a tengerpartig, jo volt ott meg sutott is a nap de nagyon fujt a szel a tengerparton es igy nem teszteltuk a Palavas.les.flots lakoparkolot…ami jo tele volt ugy is inkabb bejjebb mentunk borzalmas keskeny utakon ahova meg madar se jar es foleg nem a turistak lakokkal…vegul is a szerencsenkre…sziasztok

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”PacsoT”:11zi95im]Gyerekek! Egy igazi haszna van a kis autónak!

Tőlem a traktotors bá’ csak egy ezrest kért, mert „ez olyan pici” 😛 [/quote]
            Tőlem is. 6 méter alatt csak egy ezres volt a traktorozás. Olyan mint a komp. Biztos tájékozott volt az öreg.

rudi-radio
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3dq2twtf]Feltettem pár képet a találkozóink mappába, és továbbra is várom tőletek a fotókat.

🙄
              Senkinek sincs 2 jó képe?[/quote]
              Fölraktam én is a képeimet az albumomba,
              Válassz belőle mert nemtudtam elküldeni Neked.
              Rudi

Blue
              Felhasználó

[quote=”PacsoT”:1yozx3h7]Gyerekek! Egy igazi haszna van a kis autónak!

Tőlem a traktotors bá’ csak egy ezrest kért, mert „ez olyan pici” 😛 [/quote]

Biztos tudott az Ikarus projektröl. Az mekkora bevétel lesz. 😆

PacsoT
                Felhasználó

Gyerekek! Egy igazi haszna van a kis autónak!

Tőlem a traktotors bá’ csak egy ezrest kért, mert „ez olyan pici” 😛

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”ficsor”:51pighvn]Ja, igazából azért kezdtem az előző hozzászólást, mert a Gáborokat szerettem volna így távolról köszönteni, ha már személyesen nem sikerült. Isten éltesse őket! =D> [/quote]
                    Köszi 😉

ficsor
                    Felhasználó

Ja, igazából azért kezdtem az előző hozzászólást, mert a Gáborokat szerettem volna így távolról köszönteni, ha már személyesen nem sikerült. Isten éltesse őket! =D>

rudi-radio
                      Felhasználó

[quote=”ficsor”:fa9legv0]Sziasztok!
                        Irigykedve olvastuk két köhögés között a beszámolókat, nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk lemenni. Traktoros menetünk még nem volt eddig 🙁

Nálunk az ünneplés kimerült a boros teában (terápiailag), pedig már minden be volt készítve a kocsiba. (Mindent visszapakoltam, kivéve néhány üveg sört, amit mégis csak megittam, majd Martfűre újra bepakolok 😀 )

Szerencsére már Martfű sincs nagyon messze, akkor találkozunk, és elmesélitek azokat is, amikre csak célozgattatok a hozzászólásokban 😯 [/quote]
                        Remélem a kúra sikeres volt.
                        Nagyon jó lenne ha végre találkozhatnánk =D>
                        Jutka

ficsor
                        Felhasználó

Sziasztok!
                          Irigykedve olvastuk két köhögés között a beszámolókat, nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk lemenni. Traktoros menetünk még nem volt eddig 🙁

Nálunk az ünneplés kimerült a boros teában (terápiailag), pedig már minden be volt készítve a kocsiba. (Mindent visszapakoltam, kivéve néhány üveg sört, amit mégis csak megittam, majd Martfűre újra bepakolok 😀 )

Szerencsére már Martfű sincs nagyon messze, akkor találkozunk, és elmesélitek azokat is, amikre csak célozgattatok a hozzászólásokban 😯

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”Blue”:3mx8nonp]:smt216 Ez az állapot nem csak a Gabec problémálya.

Vagyunk még igy egy páran puhány városiak. Akik ha lemenek vidékre meg üti a tiszta tanyasi levegő. Igaz Terry.
                            :smt212 :smt215 :smt216 :smt212 [/quote]
                            Ja ja! Sok volt ez nekem. Csak olvasgatom a fórumot. Ezt a hozzászólást is az utolsó erőmmel írom.

LMC
                            Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:3f0e851b]szivesen nincs mit,,neked is le kellene cserélni azt a régi jószágot egy nagyobb kijelzősre 4,3 col ami jobban kezeli a riasztásokat sebesség határokat plussz a tiedet be is tudom számolni alig lenne 20 e a különbség! 🙂 és sokkal jobban is látnád a térképet s már te magad is tudnád frissiteni..nem kell hozzám kibucskázni 🙂 [/quote]

Az a régi jószág fél éves és törésbiztos 😥 🙂

De szavadon foglak két év mulva 🙂

András

Red
                              Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:19rqzsuv]Ha egy kívülálló olvasgatja ezt a honlapot azt gondolhatja, hogy ezek a talik csak :smt030 -ről szólnak, és este kilenckor már mindenki a sárban fetrengett mint a disznó, [-X [/quote]
                                pedig dehogy, volt aki 9-ig sem bírta, lásd Gabec 😉 belefáradt a sok tüsténkedésbe 🙂

Borisz
                                Felhasználó

Mi csak most értünk haza. Köszi azoknak, akik megigérték, hogy a Tescó parkolóban találkozunk. Igaz, zárva volt, de Szervízes mégis várt röpke fél órát a Tescó mellett, az út szélén. Így együtt mentünk Gyopárosfürdőre /bánhatja, aki akart jönni, mégse jött/, majd éjszaka át Egerszalókra, onnan értünk ma haza. Ja! Egerszalókon, aki még nem volt, a parkolóban lehet aludni, a fürdő-komplexum I. o-u.
                                  Örülök, hogy megismerhettelek Bennetek, nagyon köszi a szervezőknek, Gabecnak még attól is többet!

BarthaJudit
                                  Felhasználó

[quote=”Tomy”:lo1u7ll6]Nagyon király volt a találkozó!
                                    Sajnos mi az esti eszméletvesztésekben a gyerekek miatt nem tudtunk aktívan részt venni,de így is nagyon jól éreztük magunkat.[/quote]
                                    Ha egy kívülálló olvasgatja ezt a honlapot azt gondolhatja, hogy ezek a talik csak :smt030 -ről szólnak, és este kilenckor már mindenki a sárban fetrengett mint a disznó, vagy aza bizonyos palack 😀 Pedig ez azért nem teljesen igaz [-X

Gpslaszlo
                                    Felhasználó

szivesen nincs mit,,neked is le kellene cserélni azt a régi jószágot egy nagyobb kijelzősre 4,3 col ami jobban kezeli a riasztásokat sebesség határokat plussz a tiedet be is tudom számolni alig lenne 20 e a különbség! 🙂 és sokkal jobban is látnád a térképet s már te magad is tudnád frissiteni..nem kell hozzám kibucskázni 🙂

LMC
                                      Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:234551a0]HUUU ez tényleg ZSIR navigácio,,s csak akkor kell frissiteni ha elmegy mellettünk egy nagyobb üstökös,,,,,,gyakorlatilag az elkövetkező 100 ezer évig hibátlanul tudod majd használni 🙂 [/quote]

Szia Laci, nagyon jó a frissítés,köszönöm. A vészjelzős rendőrnő haláli benne, de sok mindenre reagál nem csak a telepített dolgokra. #-o

András

Tomy
                                        Felhasználó

Nagyon király volt a találkozó!
                                          Sajnos mi az esti eszméletvesztésekben a gyerekek miatt nem tudtunk aktívan részt venni,de így is nagyon jól éreztük magunkat.
                                          Köszönet Gabecnak és mindenkinek aki szervezte a bulit!
                                          Utólag visszatekintve a sár is jó móka volt, főleg a lányaimnak. 😀
                                          Jó volt ennyi „szenvedély beteget” látni egy kupacban 😆
                                          És most Martfűre várhatunk!!!!Jajj de messze van. 😥

rudi-radio
                                          Felhasználó

[quote=”Blue”:3ffym3t9]:smt216 Ez az állapot nem csak a Gabec problémálya.

Vagyunk még igy egy páran puhány városiak. Akik ha lemenek vidékre meg üti a tiszta tanyasi levegő. Igaz Terry.
                                            :smt212 :smt215 :smt216 :smt212 [/quote]
                                            #-o
                                            Nem elég hogy Kertit leütötte a tanyasi levegő, de a kutyáját
                                            meg befűzte a Gazda „báránykája” 😆
                                            Rudi

3hinfo
                                            Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:z9jhvhxz][-X [-X [-X
                                              Martfű idején Gabec éppen kispapa lessz!
                                              Majd Mi iszunk helyette a gyerek egészségére. :smt206
                                              Rudi[/quote]
                                              És Gabec ebből kimarad? Ő most nem annyira aktív, lehet megvan a BABA? 8) 8) =D>

Blue
                                              Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:rx6c3lxa]Ha majd egyszer GABEC magához tér :smt015 :smt216 :smt015 [/quote]

:smt216 Ez az állapot nem csak a Gabec problémálya.

:smt212 :smt215 :smt216 :smt212

rudi-radio
                                                Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3k8p4duk]Remélem Martfűn az lesz az összes sár, amit Gabec küld, vagy hoz. Szerintem Gabec inkább hozzon egy kocsi malacot, amit majd ott jól megsütünk! 8) 😆 8) 😆 [/quote]
                                                  [-X [-X [-X
                                                  Martfű idején Gabec éppen kispapa lessz!
                                                  Majd Mi iszunk helyette a gyerek egészségére. :smt206
                                                  Rudi

3hinfo
                                                  Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2iaditd0]Ha majd egyszer GABEC magához tér :smt015 :smt216 :smt015
                                                    ezt felvethetjük.
                                                    Kerti rak egy b..nagy tüzet Rudi felspécizi a cocát mi meg majd jól bafaljuk 😆 😆 (és persze kifizetjük)ha többség is akarja. [-o< [/quote] No már csak a túróslepény a kérdés? 8) 8) 8)

FLaci
                                                    Felhasználó

[quote=”3hinfo”:2ysblvgj]Remélem Martfűn az lesz az összes sár, amit Gabec küld, vagy hoz. Szerintem Gabec inkább hozzon egy kocsi malacot, amit majd ott jól megsütünk! 8) 😆 8) 😆 [/quote]
                                                      Ha majd egyszer GABEC magához tér :smt015 :smt216 :smt015
                                                      ezt felvethetjük.
                                                      Kerti rak egy b..nagy tüzet Rudi felspécizi a cocát mi meg majd jól bafaljuk 😆 😆 (és persze kifizetjük)ha többség is akarja. [-o<

FLaci
                                                      Felhasználó

[quote=”3hinfo”:2u78uzph]…és az ultival mi lesz? 8) [/quote]
                                                        Én nem vagyok semmi jónak elrontója. 😉
                                                        Már csak egy ember kell no meg a csapos. :smt206

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 569

You must be logged in to reply to this topic.