Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 9 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”Blue”:372idfnx]Ez valami uj dimenzió, amit még nem veséztünk ki. Hogy is van ez? :smt212 [/quote]
        Nem nem. Valamit félre értettél. Psszt. [-X

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”kiccsalad”:zcbkairj]Gábor, akkor jelentkezünk Mi is a találkozóra! De csak szombaton de. érkezünk.
          üdv[/quote]
          Tudom, nem én Gábornak írtad de nagyon helyesen tetted a jelentkezést. =D>
          Be is írtalak az első hozzászólásba a jelentkezők közé.

Blue
          Felhasználó

[quote=”Kerti”:jvnu4xxb]kukás….. Tűzzsonglőr! 😆 😆 😆 [/quote]

Ez valami uj dimenzió, amit még nem veséztünk ki. Hogy is van ez? :smt212

kiccsalad
            Felhasználó

Gábor, akkor jelentkezünk Mi is a találkozóra! De csak szombaton de. érkezünk.
              üdv

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”LMC”:ft5utqxt]A ” sárga auto”-nak már van ikertestvére is,a határon kívül, ha figyeltétek a fotóalbumot. 😥

András[/quote]
                Én képben vagyok. Figyelem a tesókat.

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:1fq3jl4v]:oops:
                  Már pironkodom is a félreérthető kijelentés miat!
                  Szóval Én arra a ságaautósra gondoltam, akit Vebmesternek nevezünk.
                  Szerintem azt még Gabec sem sejti, hogy ha nincs elég fa
                  még az ajtófélfát is feltüzeli. #-o
                  Rudi[/quote]
                  Nem tudom mért mondod… Eddig mindig visszafogtam magam. Egyszer látnátok mikor önfeledten rakom a tüzet. Mondjuk ahhoz fa is kell….. 😆

rudi-radio
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:1945va04]A ” sárga auto”-nak már van ikertestvére is,a határon kívül, ha figyeltétek a fotóalbumot. 😥

András[/quote]
                    😳
                    Már pironkodom is a félreérthető kijelentés miat!
                    Szóval Én arra a ságaautósra gondoltam, akit Vebmesternek nevezünk.
                    Szerintem azt még Gabec sem sejti, hogy ha nincs elég fa
                    még az ajtófélfát is feltüzeli. #-o
                    Rudi

LMC
                    Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1ffg24ra]Úgy is van a csapatban egy „sárga autós” klubbtárs aki nagyon szeret tüzelni Ő majd megoldja. #-o :smt216 [/quote]

A ” sárga auto”-nak már van ikertestvére is,a határon kívül, ha figyeltétek a fotóalbumot. 😥

András

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:s68gun2z]Úgy is van a csapatban egy „sárga autós” klubbtárs aki nagyon szeret tüzelni Ő majd megoldja. #-o :smt216 [/quote]
                        Álj álj álj!!!
                        Nem kukás….. Tűzzsonglőr! 😆 😆 😆

rudi-radio
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1k9vhcxm]Azt eddig nem mondtad, hogy vigyünk kesztyűt és sok szemeteszsákot. #-o [/quote]
                          Úgy is van a csapatban egy „sárga autós” klubbtárs aki nagyon szeret tüzelni Ő majd megoldja. #-o :smt216

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”gabec”:3fepi2t8]Lentről meg ilyen! :smt212
                            hi-hi-hi[/quote]

Azt eddig nem mondtad, hogy vigyünk kesztyűt és sok szemeteszsákot. #-o

gabec
                            Felhasználó

[quote=”Blue”:22guk7mh]Maradando élméy az biztos. Az öreg Enzo irodálya berendezve ö meg viaszból ott ül az asztalánál. Megvan még?[/quote]Ez már nem volt csak képek, motorok,autók ,történetek serlegek.16 autó volt.

Blue
                              Felhasználó

[quote=”gabec”:o063ylhe]Majd felteszem őket.Itt inkább oldtimerek voltak,engem inkább azok érdekelnek.A régi eredeti versenyautók a versenyzők képével,a nyert díjakkal,serlegekkel,aláírásokkal.Közben Ferrari motorhangban gyönyörködhettünk.Végig a hideg rázott.[/quote]

Maradando élméy az biztos. Az öreg Enzo irodálya berendezve ö meg viaszból ott ül az asztalánál. Megvan még?

gabec
                                Felhasználó

[quote=”Blue”:10xvjzt8]Jo volt a muzeum?
                                  Bár nekem jobban tetszett a gyárlátogatás utánna ott csöpögött a nyálam. Tegyél fel pár képet ha van.[/quote]Majd felteszem őket.Itt inkább oldtimerek voltak,engem inkább azok érdekelnek.A régi eredeti versenyautók a versenyzők képével,a nyert díjakkal,serlegekkel,aláírásokkal.Közben Ferrari motorhangban gyönyörködhettünk.Végig a hideg rázott.

Blue
                                  Felhasználó

[quote=”gabec”:2oxmjx2x] Ferrari múzeum nyitvatartási ideje,[/quote]

Jo volt a muzeum?
                                    Bár nekem jobban tetszett a gyárlátogatás utánna ott csöpögött a nyálam. Tegyél fel pár képet ha van.

gabec
                                    Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:262ipzm5]vagy az a zöld négyzet ami olyan legelőféle,,,,,az lenne az ? 🙂 [/quote]
                                      Pont az, Egycsillagoskám :smt056

gabec
                                      Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:131t9eyw]vagy az a zöld négyzet ami olyan legelőféle,,,,,az lenne az ? 🙂 [/quote]
                                        Szia Szomszéd! A kereszt a tó közepén van. Az nem legelő. Kék volt csak kicsit kiszívta a nap.Jet-ski-nek kicsi, kiinni nagy. Egyébként itt a fórumon megköszönöm Gpslacinak a sok háttér információt, amellyel ellátott utunk során. Minden nap érdeklődött, merre vagyunk,v.mint a várható időjárásról tájékoztatott, Ferrari múzeum nyitvatartási ideje, pontos címek, stb.. Ha nem lett volna a miskolci tali, akkor nem ismerhettem volna meg. Továbbmegyek,ezúton köszönöm mindenkinek, hogy létrehozták a klubbot, így rengeteg új infóval és hasonló gondolkodású emberek barátságával gazdagodhattunk.

Gpslaszlo
                                        Felhasználó

vagy az a zöld négyzet ami olyan legelőféle,,,,,az lenne az ? 🙂

Gpslaszlo
                                          Felhasználó

tényleg szép és jó csak azt a tavat nem látom sehol bejelölnéd azt is ? 🙂 ,,,vagy az csak amolyan kut formájú 🙂 (méretű) tavacska? 🙂

gabec
                                            Felhasználó

[quote=”LMC”:38k2ho4k]Gabec
                                              Az Annahegyi kilátó parkolója ismét aktuális lessz találkozónak.
                                              Már csak az útvonalat kell leírnod azok számára akik nem GPS-el közlekednek [-o< András[/quote]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.

gabec
                                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:318utk6p]Üdv netközelben!
                                                Köszi a térképet. Fentről jól néz ki. Alig várom, hogy ott legyünk.[/quote]

Lentről meg ilyen! :smt212
                                                hi-hi-hi

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:3d1tniwm]Üdv netközelben!
                                                  Köszi a térképet. Fentről jól néz ki. Alig várom, hogy ott legyünk.[/quote]

Gabec
                                                  Az Annahegyi kilátó parkolója ismét aktuális lessz találkozónak.
                                                  Már csak az útvonalat kell leírnod azok számára akik nem GPS-el közlekednek [-o< András

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”gabec”:2vn459js]tanya[/quote]
                                                    Üdv netközelben!
                                                    Köszi a térképet. Fentről jól néz ki. Alig várom, hogy ott legyünk.

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”gabec”:v4hx255u]tanya[/quote]

Köszönöm a gyors reagálást így már szuper =D> 🙂

András

gabec
                                                      Felhasználó
                                                      25 hozzászólás megtekintése - 401-425 / 569

You must be logged in to reply to this topic.