Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 11 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      Red
      Felhasználó

[quote=”Kerti”:1ohsaghc]Már azt hittem, hogy elfelejtettél minket. 😆 [/quote]
        pedig dehogy 😉
        csak szégyellem magam a 2 csillagommal, inkább nem írok 😉

kicsit sok körülöttem a dolog egyszerre, és nem vagyok én ehez szokva
        ráadásúl néha úgy belehúztok a fórumozásba, hogy örülök, ha egyáltalán olvasni győzöm
        Makót tervezem én is, bár még nem tom mikor indulunk

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”Red”:172s7xtl]ha tudsz annyit várni, míg megiszok 8-10 sört, én szivesen elvállalom ! 😀 😆
          talán még a piros smink is menne utána ;o)[/quote]
          Na végre, hogy itt vagy! Már azt hittem, hogy elfelejtettél minket. Vagy idáig ünnepelted a szülinapod? Sok minden történt itt azóta.

Ha én is megiszom a 8-10 sört akkor már én is bevállalom, hogy te vágd le. 😆

Red
          Felhasználó

[quote=”Kerti”:2tkqa7ol]kb egy éve akarom levágatni a hajam de sehogy sem jön össze. [/quote]
            ha tudsz annyit várni, míg megiszok 8-10 sört, én szivesen elvállalom ! 😀 😆
            talán még a piros smink is menne utána ;o)

Brigi
            Felhasználó

[quote=”LMC”:1wy0gtdm]És a nyugat? 😥 Nem beszélve a délről 🙂

Mégis rómába megyek húsvétkor? 😕

András[/quote]
              A nyugatiaknak útbaesik a közép, ahol rácsatlakozhatnak a szerelvényre a többiek (kivéve, akik keletről jönnek, vagy esetleg délről)

LMC
              Felhasználó

[quote=”ficsor”:1qrekdka]A konvoj már ki van próbálva. Nagyon mutatós 😀

Az indulási időpontokat és helyeket figyelembe véve, akár három konvoj is lehet: egy Budapestről reggel, egy valamikor délutám, és egy keletről. Persze ezt majd csak az utolsó pillanatoban lehet megszervezni.[/quote]

És a nyugat? 😥 Nem beszélve a délről 🙂

Mégis rómába megyek húsvétkor? 😕

András

Brigi
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1nbbk46f]
                  kb 2-re ott lehetünk a SZOKÁSOS 😆 gyülekező helyen[/quote]
                  Remélem, hogy mi is.

ficsor
                  Felhasználó

[quote=”PacsoT”:2qo91ia8]
                    Remek volna konvojban menni! Budapestről indul valaki péntek délután?
                    [/quote]

A konvoj már ki van próbálva. Nagyon mutatós 😀

Az indulási időpontokat és helyeket figyelembe véve, akár három konvoj is lehet: egy Budapestről reggel, egy valamikor délután, és egy keletről. Persze ezt majd csak az utolsó pillanatokban lehet megszervezni.

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:x6oopoon]Ha jól tudom nem estire járnak 😆 😆 😆
                      [/quote]
                      Délutánt írtam nem estét. 😉

amúgy meg lehet menni lakóval is a gyerekekért [-o< ...

Így is lesz, de ettől még csak délután tudunk indulni.
                      kb 2-re ott lehetünk a SZOKÁSOS 😆 gyülekező helyen

PacsoT
                      Felhasználó

Nem lesz kint a TV? :smt214 legalább nem kell lemosni a kocsit 😆

Remek volna konvojban menni! Budapestről indul valaki péntek délután?

Koca horgászathoz volna valakinek kedve? sörözős és borozós és pálinkázós 🙂

Blue
                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:tbv56inh]Olyan mint a gáztűzhely. Ha kevesebb gázt kap kicsi a láng. :smt210 [/quote]

Igen valahogy igy gondolom én is. 😆

rudi-radio
                          Felhasználó

[quote=”gabec”:2jzaec15]Tv nem lesz,[/quote]
                            Már örültünk, hogy felvesszük a versenyt a Győzike showal, de már erről is lemaradtunk. 😆 Pedig úgy látom mindenki készült rá.
                            Így jártunk.

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”Blue”:2vmy7txn]A multat látva, csak a fa menyiségével lehet szabályozni.[/quote]
                              Olyan mint a gáztűzhely. Ha kevesebb gázt kap kicsi a láng. :smt210

Blue
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:o9x09sr9]Majd megpróbálom visszafogni magam. #-o [/quote]

A multat látva, csak a fa menyiségével lehet szabályozni.

Blue
                                Felhasználó

[quote=”ficsor”:32j1hlan]Szerintem fesd ki pirosra 😀 [/quote]

Én KÉK re szeretném de ha volna még vállalkozó zsürire is szükség van. 😆

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”LMC”:1kr6y9lo]Nem is lessz több talli a tanyán 😳 🙄 🙂

András[/quote]
                                    Majd megpróbálom visszafogni magam. #-o

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1d4fzymq]Pedig te még nem is láttál tüzet rakni. 😆 [/quote]

Nem is lessz több talli a tanyán 😳 🙄 🙂

András

FLaci
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:nhnt06je]Ez nagyon jó lenne, de mi csak délután (iskola után) tudunk indulni.
                                        [/quote]
                                        Ha jól tudom nem estire járnak 😆 😆 😆
                                        amúgy meg lehet menni lakóval is a gyerekekért [-o< ja és persze a távolság nem túl nagy

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1art0ffw]Látom már mindenki indulna =D>
                                          Nem csinálunk egy konvojt ? #-o megint elég sokan megyünk a dunántúlról
                                          Mi is tudunk pénteken indulni az időpont meg mindegy.
                                          Mint látom két órás pihenőt idén nem kell kalkulálni 😳
                                          Laci-ék[/quote]

Ez nagyon jó lenne, de mi csak délután (iskola után) tudunk indulni.

:-k hogy fogok már megint ennyi avatart összekopizni,úgy, hogy beférjen egy hozzászólásba :-k

FLaci
                                          Felhasználó

Látom már mindenki indulna =D>
                                            Nem csinálunk egy konvojt ? #-o megint elég sokan megyünk a dunántúlról
                                            Mi is tudunk pénteken indulni az időpont meg mindegy.
                                            Mint látom két órás pihenőt idén nem kell kalkulálni 😳
                                            Laci-ék

ficsor
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:237d25w0]Szívesen kisminkellek :smt053 [/quote]

Szerintem fesd ki pirosra 😀

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1lp74b34]Makón nem kell majd közvilágítás 😆
                                                A Nasa pedig bejelenti, hogy egyértelmű felvételei vannak arról, hogy Magyarország atomkisérletekbe kezdett. 🙄 [/quote]

:smt204

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”gabec”:39qh3afi]….Bár ha Kerti tüzet gyújt…[/quote]
                                                  Makón nem kell majd közvilágítás 😆
                                                  A Nasa pedig bejelenti, hogy egyértelmű felvételei vannak arról, hogy Magyarország atomkisérletekbe kezdett. 🙄

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Blue”:1e0jv239]Szerintem néhány kupica pálinka után bárki elválalja. 😆 [/quote]
                                                    Szívesen kisminkellek :smt053

Kerti
                                                    Adminisztrátor

[quote=”gabec”:11ysq8ke]Tv nem lesz,viszont ettől függetlenül tényleg jó lenne ha még világosban megérkezne mindenki.Bár ha Kerti tüzet gyújt…[/quote]
                                                      Pedig te még nem is láttál tüzet rakni. 😆

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”LMC”:3b6681bv]…berendezem a lakó hátulját fodrászatnak és kozmetikának…[/quote]
                                                        Én nagyon támogatnám mert kb egy éve akarom levágatni a hajam de sehogy sem jön össze. Rendelnék tőled egy trendi frizurát.

25 hozzászólás megtekintése - 351-375 / 569

You must be logged in to reply to this topic.