Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Találkozó 2008 Május 1-4 Tiszanána Dinyéshát
-
IndítottaTémakör
-
2008.01.16.-18:41 #6728
[quote=”egripasa”:1kogai3l]Majális Tiszanána Dinyéshát
Megszervezem
Tavaly nyáron mindenn hétvégén lent voltam, letelepültem.
Élő Tisza, Tiszató gát túl oldalán.
Szabadstrand, csónaktúra, horgászat.
Fél nomád wc, tusoló, büfé bogrács van
Árak: áram:250, Lakó 1200, főtöl független. Vissza az időbe
Szerintem nagy buli lenne, én mindenkinek ajánlom.
Eger 50 km Szépasszony völgy
Létszám: kb 50 lakó elfér[/quote] -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2008.04.22.-02:39 #8992
Ha a Tiszatóhoz szeretnétek jönni szóljatok. nekem 40 km tudok bármibe segiteni idöpont létszám és hová akartok menni 🙂
2008.04.20.-22:02 #8958[quote=”riviera550″:2osdsc5g]Sziasztok! Van már jelentkező a Tisza tóhoz?Mi gondolkodunk rajta még.[/quote]
Még nincs, de még konkrét uticél sincs. Nagyon gondolkodunk Kiskunmajsában, nagyon klassz kempingje van, nem utolsósóorban megfizethető árakkal. Ha döntöttetek, értesítsetek! Köszi! 8) 8) 8) 8)2008.04.20.-18:06 #8957[quote=”3hinfo”:342nbpa4]Segítségeteket kérem!
Katával úgy gondoltuk, nem töltjük tétlenül a május 1-4-ig tartó hét végét. Uticéljaink között Tiszafüred, Kiskunmajsa vagy Tiszakécske szerepel. Persze csak egy lesz a cél. Kérlek benneteket, aki ismeri az említett helyeket segítsen a választásban. De azok válaszát is várjuk, akik ezen helyek egyikét, velünk együtt maglátogatná. Minden megoldás érdekel! Oda is viszem a napszeműt! 8) 8) 8) 8) [/quote]Sziasztok! Van már jelentkező a Tisza tóhoz?Mi gondolkodunk rajta még.
2008.04.18.-01:03 #8931Segítségeteket kérem!
Katával úgy gondoltuk, nem töltjük tétlenül a május 1-4-ig tartó hét végét. Uticéljaink között Tiszafüred, Kiskunmajsa vagy Tiszakécske szerepel. Persze csak egy lesz a cél. Kérlek benneteket, aki ismeri az említett helyeket segítsen a választásban. De azok válaszát is várjuk, akik ezen helyek egyikét, velünk együtt maglátogatná. Minden megoldás érdekel! Oda is viszem a napszeműt! 8) 8) 8) 8)2008.01.25.-01:15 #6868[quote=”egripasa”:1pcvloao]A képekröl úgy látom hogy kiskörekörnyékén voltatok …[/quote]
Mi mindenhol voltunk, körbejártuk az egész tavat, bizonyos részeket többször is. Nagyon tetszett az egész, azért is mentünk vissza mégegyszer, akkor már másokat is belerángatva. 😆A közvetlen vízparton táborozni csak itt tudtunk (Kattints a LINK-re, majd a sötét részre, hogy az eltűnjön, a fehér kereszt mutatja a táborhelyünket.):LINK
Ez egy csónakleeresztő, és csak max. 2-3 lakónak elég a hely, és csak biwakolásra alkalmas. Több lakónak már nem jó, főleg, ha áram és víz is kell.
Találkozóra a Tisza-tónál csak kempingben van lehetőség, ahogy Te is ajánlottad. 😉2008.01.24.-23:48 #6867A képekröl úgy látom hogy kiskörekörnyékén voltatok hogy még nehezebb legyen a döntés egy napot Egerbe is eltölthetnénk a volt camping mellet egy rutinpályát üzemeltetek mivel oktató vagyok
2008.01.23.-16:55 #6851[quote=”Red”:56x421rh]hát pont ez az, nem tom, hogy kéne megoldani? #-o
igazából miért is jó, hogy ugyanarra az időpontra van szervezve két lehetőség is?[/quote]
Ez nem szervezve lett. [-X
Brigi írta még Január 4-én a Blue által indított Túraterves topicban, hogy Neki mi a terve. Közte volt a cseh út is.
Egripasa pedig a Találkozóra javaslatokban írta, hogy szívesen szervez a TiszaTóhoz egy majális találkozót.
Ezzel semmi baj nincs, nagyon jó, hogy ha van több lehetőség is.
Ez egy olyan 4 napos hétvége amit ki kell használni. Azt majd mindenki eldönti, hogy mihez lesz kedve. Nagyon jó, hogy Ők bedobták a köztudatba a terveket, mert így lehet együtt gondolkodni, és inkább küzdjünk a több lehetőség zavarával, mint hogy ne legyen semmi.Szegény Red! Nem lehetsz ott mindenkinek az összes útján. 😥
😆 😆
2008.01.23.-16:37 #6850[quote=”Red”:1b51q1lx]hát pont ez az, nem tom, hogy kéne megoldani? #-o
igazából miért is jó, hogy ugyanarra az időpontra van szervezve két lehetőség is?[/quote]Segítek, mivel a májusi 4 nap, 2 tiszapart 2 csehek 😀
De ezek még csak tervezetek [-o< András
2008.01.23.-16:18 #6849[quote=”GaborApa”:2hjfxluw]és akkor egyik útra Te mész a másikra meg Anya? 🙄 [/quote]
hát pont ez az, nem tom, hogy kéne megoldani? #-o
igazából miért is jó, hogy ugyanarra az időpontra van szervezve két lehetőség is?2008.01.23.-14:11 #6848[quote=”Red”:3ordr7ma]erre a dátumra már megint 2 program van 🙁
lassan kell vennem még egy lakót, …[/quote]
és akkor egyik útra Te mész a másikra meg Anya? 🙄2008.01.23.-01:57 #6844erre a dátumra már megint 2 program van 🙁
lassan kell vennem még egy lakót, hogy mindkettőre tudjak menni? 😆
2008.01.22.-01:13 #6813[quote=”egripasa”:25nkosjh]Igen de semmi kötöttség ha érdekel valakit fényképeket is teszek fel új kb 20 km-es kerékpárút is most lett kész végig a gáton Poroszlótol Sarud Kisköre Dinnyéshát Abádszalókig[/quote]
Mi jártunk ott a nyáron kétszer is, és tettem fel fényképeket fényképek link
majd később LMC-vel, és csapódtak hozzánk még egy páran rövidebb időre fényképek linkés írtam egy kis élménybeszámolót is róla élménybeszámoló Tisza Tó
Nagyon gyönyörű vidék érdemes megnézni, és bringával a töltésen menni páratlan élmény.
2008.01.22.-01:05 #6812[quote=”egripasa”:3jii7x5i]20 km-es kerékpárút [/quote]
Ez bicikli túra vagy van út a lakóknak is 😆 #-o 😆
Laci2008.01.22.-00:48 #6811Igen de semmi kötöttség ha érdekel valakit fényképeket is teszek fel új kb 20 km-es kerékpárút is most lett kész végig a gáton Poroszlótol Sarud Kisköre Dinnyéshát Abádszalókig
2008.01.16.-18:47 #6729egripasa!
Időpontnak a Május 1-4-et, tehát az egész hosszúhétvégét gondoltad, ugye?
-
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.