Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2008 10.10-12 Délegyháza, szezonzáró

Legutóbb frissítette Blue 16 years, 8 months telt el
37angok
216 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Találtam egy olcsó kempinget Délegyházán. Közvetlenül a vízparton tudunk majd táborozni és tüzet rakni.
      Nagyon szép hely.
      Akár 100-an is elférhetünk. Víz, villany, vizesblokk és faházas szálláslehetőség is van.

A topicot egyelőre azért nyitottam, hogy mindenki bevéshesse a naptárjába ezt az időpontot is.

További információkat ide fogok majd írni de sajnos most eltűnünk egy hétre dolgozni Dusseldorfba.

Jelentkezési lap

Műholdas térkép

A kemping honlapja: http://www.nomadkemping.hu/

Időjárás Délegyházára: link

A kajáról:
      Szombaton délben nagy közös bográcsozást tartunk, amihez a hozzávalókat a jelentkezési létszám alapján előre megvásároljuk. Ezért is kérlek, minél hamarabb töltsd ki a jelentkezési lapot, mert szeretnénk tudni, hogy mennyi húst vegyünk.

Pénteken és szombaton este nagy, közös grillvacsorát tartunk (Martfűn már jól bevált), amihez hozzatok magatokkal olyan pácolt húst, amilyet szerettek.
      Nagy közös sütőn fogjuk megsütni mindenkinek a vacsoráját.
      Mennyiség szempontjából kb. annyival készüljetek, amennyit megesztek, esetleg 1-2 szelettel többel, ha valami különleges pácolást tudtok, hogy és egy-két embert még meg szeretnétek kínálni vele.

Horváthpapáéknál jól bevált, a sültszalonna illatú ébresztő, a bundás kenyérrel.
      Ezért szombat és vasárnap a reggelihez csak szalonnát, kenyeret és bundát kell hoznotok.

De hát, mint tudjuk, ebben a klubban semmi sem kötelező.
      A kajával kapcsolatos infókat csupán azért írtam, mert ahogy a társaságot ismerem, itt senki nem maradna éhen., de senki ne is érezze rosszul magát azért mert pl. nem hozott pácolt húst.

Figyelem!
      Ha valaki tud valamilyen hangszeren játszani (és az nem zongora), akkor ne tartsa vissza magát, hozza el.
      Ha valaki tud valami érdekes előadást (tűzdobálás, kardnyelés, feleség kettéfűrészelés) akkor Ő se tartsa vissza magát. Szívesen végignézzük.
      😯

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1ao0l16o]Máris 10 regisztráció!

És még LMC is rászánja magát (peig azt ígérte, hogy nem jön [-X )
        😆 😆 😆 [/quote]

Valóban, már nem mertem a hangos fűtésem miatt zavarni a mellettem lévőket 😆 😆

De Kerti jóvoltából már csak indulásnál van kis hangja, különben hangtalan, lecsökkent a fogyasztása 0,2. l./óra 20 – 25 fok meleg van és nem kell gázpalackokat cserélgetnem =D>

Most már mehetek találkozókra is 😆 😆 😆

András

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”Kerti”:yopcvfsu]És már fent is van a jelentkezési lap: Jelentkezés a találkozóra
          A főoldalon az aktuálisban is megtalálható a jelentkezési lap linkje valamit az első hozzászólásba is beletettem.[/quote]

Máris 10 regisztráció!

És előkerült Morgóbácsi is (bár úgy látom, most csak egyedül jön)
          És még LMC is rászánja magát (peig azt ígérte, hogy nem jön [-X )
          😆 😆 😆

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:hlkamb76]Annyira jó volt a találkozó Papáéknál, hogy már várom ezt a következőt. [-o< Hamarosan fent lesz a jelentkezési lap is. :wink: [/quote] És már fent is van a jelentkezési lap: Jelentkezés a találkozóra
            A főoldalon az aktuálisban is megtalálható a jelentkezési lap linkje valamit az első hozzászólásba is beletettem.

GaborApa
            Felhasználó

Annyira jó volt a találkozó Papáéknál, hogy már várom ezt a következőt. [-o< Hamarosan fent lesz a jelentkezési lap is. 😉

riviera
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1cpd155m]Sajnos a flasheartnak elég gyenge a műholdképe a területről flashearth kép

A google maps-nak viszont jó képe van: kép

Kicsit „összefirkáltam” a térképet. 8)
                A bejáratot a sátorral jelöltem.
                A többi talán érthető 😉 [/quote]

Köszönöm Gáborapa,már ki is nyomtattam,hogy könnyen megtaláljuk. 😀

GaborApa
                Felhasználó

Sajnos a flasheartnak elég gyenge a műholdképe a területről flashearth kép

A google maps-nak viszont jó képe van: kép

Kicsit „összefirkáltam” a térképet. 8)
                  A bejáratot a sátorral jelöltem.
                  A többi talán érthető 😉

Blue
                  Felhasználó

[quote=”3hinfo”:1xqe201p]A tapasztalat alapján inkább esődzsekit, esernyőt! 8) 8) 8) 8) [/quote]

Igazad van. Már rakom is be a gumi csizmát. 😆

3hinfo
                    Felhasználó

[quote=”Blue”:277y2xvi]Fürdögatyát vagy korit vigyünk?
                      😆 [/quote]
                      A tapasztalat alapján inkább esődzsekit, esernyőt! 8) 8) 8) 8)

Blue
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:w97e63f4]Délegyházán nem kell fürdőgatya kori[/quote]

Ugyse láttam még egyszál semmibe korizni lakoautost. 😆

LMC
                        Felhasználó

[quote=”Blue”:1u5yq0dg]Fürdögatyát vagy korit vigyünk?
                          😆 [/quote]

Délegyházán nem kell fürdőgatya 🙄 🙂 marad a :smt114 meg a kori 😀

András

Blue
                          Felhasználó

Fürdögatyát vagy korit vigyünk?
                            😆

GaborApa
                            Felhasználó

Akkor most az információk a szezonzáró helyszínével kapcsolatban.

A helyszín Délegyházán a Nomád Kemping, ami azért nem annyira nomád, csak ezt a partszakaszt nevezik így.

A kempingben vannak faházak is, így lakóautó nélkül is lehet jönni a találkozóra.
                              Áramot tudnak biztosítani mindenki számára, és a vizesblokkok is üzemelnek majd.

Az amúgy is igen kedvező árakból kapunk még 20% kedvezményt.
                              Az árakat a kemping honlapján megtaláljátok: http://www.nomadkemping.hu/

A kemping rész egyébként három kis vízbenyúló félsziget. Aki akar, oda is hátrébb húzódhat majd. Mivel már strandolókra nem kell számítani, megbeszéltem, hogy a strand területét használhatjuk a találkozóra. 50 lakó még körben is elfér.

Közvetlenül a vízparton is rakhatunk tüzet.
                              A bográcsozáshoz kapunk 1 mázsa fát.

A terület ahol leszünk:

riviera
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3vuema07]Találtam egy olcsó kempinget Délegyházán. Közvetlenül a vízparton tudunk majd táborozni és tüzet rakni.
                                Nagyon szép hely.
                                Akár 100-an is elférhetünk. Víz, villany, vizesblokk és faházas szálláslehetőség is van.

A topicot egyelőre azért nyitottam, hogy mindenki bevéshesse a naptárjába ezt az időpontot is.

További információkat ide fogok majd írni de sajnos most eltűnünk egy hétre dolgozni Dussledorfba.[/quote]

Nagyon jó ötlet a Délegyháza,köszönjük,hogy ilyen gyorsan találtál jó kis helyet.Ez az időpont nekünk is jó,mi ott leszünk. 😀 😀 😀
                                Jó utat Düsseldorfba.!

3hinfo
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2nifvbgj]Találtam egy olcsó kempinget Délegyházán. Közvetlenül a vízparton tudunk majd táborozni és tüzet rakni.
                                  Nagyon szép hely.

További információkat ide fogok majd írni de sajnos most eltűnünk egy hétre dolgozni Dusseldorfba.[/quote]

Helló!
                                  Most úgy néz ki, nekünk is jó. De ha tudnánk valami többet?
                                  A melóért pedig őszintén „sajnálunk”

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Brigi”:t8cty7ll]…előbb Horváthpapáéknál, aztán Délegyházán, majd a Zemplénben. =D> =D> =D> [/quote]

Erre jók az őszi hétvégék. 😉

Brigi
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:4qsxv4vr]Találtam egy olcsó kempinget Délegyházán. Közvetlenül a vízparton tudunk majd táborozni és tüzet rakni.
                                      Nagyon szép hely.

További információkat ide fogok majd írni de sajnos most eltűnünk egy hétre dolgozni Dussledorfba.[/quote]
                                      Jó, hogy tavasszal és ősszel is sűrűek a közös lakóautós programok. Mi persze mindenben benne vagyunk, amikor van időnk. Úgy néz ki, hogy ez a hétvége is jó, úgyhogy remélem minél többekkel sikerül találkozni előbb Horváthpapáéknál, aztán Délegyházán, majd a Zemplénben. =D> =D> =D>

16 hozzászólás megtekintése - 201-216 / 216

You must be logged in to reply to this topic.