Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2008 10.10-12 Délegyháza, szezonzáró

Legutóbb frissítette Blue 16 years, 8 months telt el
37angok
216 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Találtam egy olcsó kempinget Délegyházán. Közvetlenül a vízparton tudunk majd táborozni és tüzet rakni.
      Nagyon szép hely.
      Akár 100-an is elférhetünk. Víz, villany, vizesblokk és faházas szálláslehetőség is van.

A topicot egyelőre azért nyitottam, hogy mindenki bevéshesse a naptárjába ezt az időpontot is.

További információkat ide fogok majd írni de sajnos most eltűnünk egy hétre dolgozni Dusseldorfba.

Jelentkezési lap

Műholdas térkép

A kemping honlapja: http://www.nomadkemping.hu/

Időjárás Délegyházára: link

A kajáról:
      Szombaton délben nagy közös bográcsozást tartunk, amihez a hozzávalókat a jelentkezési létszám alapján előre megvásároljuk. Ezért is kérlek, minél hamarabb töltsd ki a jelentkezési lapot, mert szeretnénk tudni, hogy mennyi húst vegyünk.

Pénteken és szombaton este nagy, közös grillvacsorát tartunk (Martfűn már jól bevált), amihez hozzatok magatokkal olyan pácolt húst, amilyet szerettek.
      Nagy közös sütőn fogjuk megsütni mindenkinek a vacsoráját.
      Mennyiség szempontjából kb. annyival készüljetek, amennyit megesztek, esetleg 1-2 szelettel többel, ha valami különleges pácolást tudtok, hogy és egy-két embert még meg szeretnétek kínálni vele.

Horváthpapáéknál jól bevált, a sültszalonna illatú ébresztő, a bundás kenyérrel.
      Ezért szombat és vasárnap a reggelihez csak szalonnát, kenyeret és bundát kell hoznotok.

De hát, mint tudjuk, ebben a klubban semmi sem kötelező.
      A kajával kapcsolatos infókat csupán azért írtam, mert ahogy a társaságot ismerem, itt senki nem maradna éhen., de senki ne is érezze rosszul magát azért mert pl. nem hozott pácolt húst.

Figyelem!
      Ha valaki tud valamilyen hangszeren játszani (és az nem zongora), akkor ne tartsa vissza magát, hozza el.
      Ha valaki tud valami érdekes előadást (tűzdobálás, kardnyelés, feleség kettéfűrészelés) akkor Ő se tartsa vissza magát. Szívesen végignézzük.
      😯

• Szerző
      Válasz
      rudi-radio
      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1ikkzqtz]Na látjátok én éreztem hogy ez lesz?!
        azért írtam négy adagot kettő ebből kettő abból
        😆 😆 😆 😆 😆
        Red ötletét támogatom =D> =D>
        (apropó Red magkaptad a mailomat?)[/quote]
        #-o
        Tessék mondani ez nem a haspártiak klubbja véletlenül?
        🙄
        Rudi

FLaci
        Felhasználó

Na látjátok én éreztem hogy ez lesz?!
          azért írtam négy adagot kettő ebből kettő abból
          😆 😆 😆 😆 😆
          Red ötletét támogatom =D> =D>
          (apropó Red magkaptad a mailomat?)

GaborApa
          Felhasználó

Nálunk már nagyon készül az egész család.
            [-o< Ma rajtakaptam Ambrust is! A tükör előtt gyakorolta az "egy hete nem ettem" ábrázatot.

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”Oldi”:r34odc6n]Sajnos nálunk is beütött a ménkű, – elhalaszthatatlan családi program formájában. 🙁

Kérlek ezért, hogy töröljetek most ebből a buliból! 🙁

(Az ajcsit kérjük majd a szezonnyitóra… =D> )

Tényleg sajnálom a dolgot! 😥 😥 [/quote]

Ne mááá! 🙁

Akkor csak ugorjatok le estére. Nektek nem nagy távolság. 😉

Oldi
              Felhasználó

Sajnos nálunk is beütött a ménkű, – elhalaszthatatlan családi program formájában. 🙁

Kérlek ezért, hogy töröljetek most ebből a buliból! 🙁

(Az ajcsit kérjük majd a szezonnyitóra… =D> )

Tényleg sajnálom a dolgot! 😥 😥

Red
                Felhasználó

na, ez jó hír 🙂

az a gulyás sajna a nejem féle, nálunk ő ügyesebb #-o
                  Martfűn csináltunk már, de szerintem még sokan vannak akik igazán finomakat tudnának csinálni 🙂
                  mi szivsen csinálunk ha kell, de át is emgedjük, ha van jelentkező 🙂

a két kajára azért gondoltam, mert én mindkettőt nagyon szeretem 🙂
                  egyik délben a másik este, vagy is is 😀
                  max elég lenne a 2db 30 literes bogrács

vagy a csuda tudja, max a kerti szavaztat 🙂

rudi-radio
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2sj8gwsd]A kempinggel a bográcsot megbeszéltem.
                    Van egy 60 fős bográcsa és egy 150 fős kondérja, amit szintén lehet tűz fölé lógatni. Tehát lehet még jelentkezni bátran. 😉

A „mi legyen a kaja”-val kapcsolatban: Reddel aggódva figyeltük, hogy Te most biztosan jössz-e.
                    Ha biztosra válik, hogy tudtok jönni akkor beszéljünk.

Red már felvetette nekem, hogy Ő főz gulyást Te meg ha jössz akkor csülkösbabost, de szerintem az sokunknak azt a feelinget adná, mint libának a tömőcső. 😆 [/quote]
                    😉
                    Úgy alakúlt a dolog hogy tudunk menni, ezér jelentkeztünk be.
                    De kétféle kajára szerintem sincs szükség.Azt kell eldönteni, hogy mi legyen.Mi szívesen megkóstoljuk a Red gujását, de ha a babosra szavaztok azt is szívesen megfőzöm.
                    A döntés a tiétek! #-o
                    Rudi

LMC
                    Felhasználó

[quote=”kati”:1986poww]Mi is nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtok jönni. Majd gondolunk Rátok, és ha csuklotok, akkor mi pletykálunk Rólatok.
                      😥 😥 😥 [/quote]

😆 😆 😆

András

kati
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:bfmid8mp]de van de van de van 😥 ugyanis Ildikó szombat délután kb. 13 – 14 óra mire végez, az út nekünk 2.5 – 3 óra a forgalomtól függően, és másnap délben vissza…….. 🙄

azért sokat fogunk gondolni rátok 😆

szerintem megértitek hogy ez húzós lenne 👿

András[/quote]
                        Mi is nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtok jönni. Majd gondolunk Rátok, és ha csuklotok, akkor mi pletykálunk Rólatok.
                        😥 😥 😥

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2xph4aq2]:)
                          Ahogy látom a létszám már rendesen alakúl!
                          Számitásom szerint legalább egy 50literes edényre lessz szükség.Ezt le kellene egyeztetni.
                          No és azt sem ártana eldönteni, hogy mi lessz a kaja. [-X

Rudi[/quote]

A kempinggel a bográcsot megbeszéltem.
                          Van egy 60 fős bográcsa és egy 150 fős kondérja, amit szintén lehet tűz fölé lógatni. Tehát lehet még jelentkezni bátran. 😉

A „mi legyen a kaja”-val kapcsolatban: Reddel aggódva figyeltük, hogy Te most biztosan jössz-e.
                          Ha biztosra válik, hogy tudtok jönni akkor beszéljünk.

Red már felvetette nekem, hogy Ő főz gulyást Te meg ha jössz akkor csülkösbabost, de szerintem az sokunknak azt a feelinget adná, mint libának a tömőcső. 😆

rudi-radio
                          Felhasználó

🙂
                            Ahogy látom a létszám már rendesen alakúl!
                            Számitásom szerint legalább egy 50literes edényre lessz szükség.Ezt le kellene egyeztetni.
                            No és azt sem ártana eldönteni, hogy mi lessz a kaja. [-X

Rudi

LMC
                            Felhasználó

[quote=”riviera550″:3gcph4ac]Nagyon sajnáljuk,hogy nem tudtok jönni.Szombat-vasárnap csak nincs már munka? [-X [/quote]

de van de van de van 😥 ugyanis Ildikó szombat délután kb. 13 – 14 óra mire végez, az út nekünk 2.5 – 3 óra a forgalomtól függően, és másnap délben vissza…….. 🙄

azért sokat fogunk gondolni rátok 😆

szerintem megértitek hogy ez húzós lenne 👿

András

Red
                              Felhasználó

[quote=”Blue”:1lbuwpag] Az igazán ide való nyomós emotikont nem találom [/quote]
                                nekem van nyomós okom 😆 😆

riviera
                                Felhasználó

[quote=”LMC”:1tetu6r4]Ha lehet postán kérem ugyanis a jelentkezés megvolt 🙄 mert sajna nem tudunk elmenni, nyomós oka van, a munka 😥 😥 😥

András[/quote]

Nagyon sajnáljuk,hogy nem tudtok jönni.Szombat-vasárnap csak nincs már munka? [-X

Blue
                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:3uru9kv1]Ha lehet postán kérem ugyanis a jelentkezés megvolt 🙄 mert sajna nem tudunk elmenni, nyomós oka van, a munka 😥 😥 😥

András[/quote]

Ej-ej András nekem is szokott NYOMÓS okom lenni de én nem munkának hivom. :smt007
                                    Az igazán ide való nyomós emotikont nem találom, sem a 18 as karikát a sarokba. 😆

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”LMC”:39zwj1nv]Ha lehet postán kérem ugyanis a jelentkezés megvolt 🙄 mert sajna nem tudunk elmenni, nyomós oka van, a munka 😥 😥 😥

András[/quote]
                                      Nem a jelentkezési lap kitöltéséért jár az ajándék, hanem a résztvevőknek. 😆 Sajnos csak a helyszínen lehet átvenni. 😥
                                      Kár, hogy nem tudtok ott lenni és nem tudjuk meghallgatni a csendes fűtésedet sem. No majd legközelebb.

rudi-radio
                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:eadlpnra]Ha lehet postán kérem ugyanis a jelentkezés megvolt 🙄 mert sajna nem tudunk elmenni, nyomós oka van, a munka 😥 😥 😥

András[/quote]
                                        🙁
                                        Nagyon sajnáljuk,de a munka az nagy úr!
                                        Egyébként gyönyörűek a képek,és Jutka talált rajta egy régi ismeröst.Add át az üdvözletét légyszíves! 😉
                                        Rudi

LMC
                                        Felhasználó

[quote=”rlacika”:uixszvc8]Akkor ha feliratkozunk…mi is kapunk ajándékot :D/ :D/ ??? Mert elmenni sajnos nem tudunk… 🙁 [/quote]

Ha lehet postán kérem ugyanis a jelentkezés megvolt 🙄 mert sajna nem tudunk elmenni, nyomós oka van, a munka 😥 😥 😥

András

MaNa
                                          Felhasználó

Köszönjük a kedves meghívást, sajnos a gyermeknek futóversenye lesz a hét végén, és mivel ő a gyalogkakukk az osztályban, ezen részt kell vennünk.
                                            Viszont a szép hosszú őszi suliszünidőben ez egy jó progi lett volna. No mindegy, majd máskor, még millió lehetőség van.

Sziasztok MaNá-ék

rlacika
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1dnz39u7] KOT az kap, aki jelentkezik a találkozóra.[/quote]
                                              Akkor ha feliratkozunk…mi is kapunk ajándékot :D/ :D/ ??? Mert elmenni sajnos nem tudunk… 🙁

FLaci
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3peb8inc]Nagy meglepetés!

Olyat, amilyet eddig még soha!

😆 [/quote] :smt217 ](*,) :-k

Blue
                                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3hghd3ss]Nagy meglepetés!
                                                  KOT

😆 [/quote]

:smt217

GaborApa
                                                  Felhasználó

Ja, még annyi, hogy az

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:esxsx3bf]Szerintem is nagyon jó =D> =D> =D>
                                                      Matrica mikor kapható ? 🙂
                                                      András[/quote]
                                                      Nagy meglepetés!

Most már el merem árulni, mert úgy néz ki, hogy sikerülni fog. Reprodesign segítségével a találkozó résztvevői KOT kapnak.

😆

rudi-radio
                                                      Felhasználó

🙄 🙄 🙄
                                                        Ahogy a jelentkezési lapot nézegettem, akik Csákberényben ott voltak szinte mindenki bejelentkezett!:lol:
                                                        Csak nem történt ott valami? 👿
                                                        Azt hiszem Zsófika néninek és Papának ez a legnagyobb elismerés!
                                                        =D> =D>
                                                        [quote=”kati”:1xmzvr4h]Olyan a találkozó, mint a kábítószer, ha egyszer kipróbálta az ember, a következőt nem akarja kihagyni. Remek a csapat. 😆 😆 😆 [/quote]

Rudi

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 216

You must be logged in to reply to this topic.