Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2008 10.10-12 Délegyháza, szezonzáró

Legutóbb frissítette Blue 16 years, 8 months telt el
37angok
216 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Találtam egy olcsó kempinget Délegyházán. Közvetlenül a vízparton tudunk majd táborozni és tüzet rakni.
      Nagyon szép hely.
      Akár 100-an is elférhetünk. Víz, villany, vizesblokk és faházas szálláslehetőség is van.

A topicot egyelőre azért nyitottam, hogy mindenki bevéshesse a naptárjába ezt az időpontot is.

További információkat ide fogok majd írni de sajnos most eltűnünk egy hétre dolgozni Dusseldorfba.

Jelentkezési lap

Műholdas térkép

A kemping honlapja: http://www.nomadkemping.hu/

Időjárás Délegyházára: link

A kajáról:
      Szombaton délben nagy közös bográcsozást tartunk, amihez a hozzávalókat a jelentkezési létszám alapján előre megvásároljuk. Ezért is kérlek, minél hamarabb töltsd ki a jelentkezési lapot, mert szeretnénk tudni, hogy mennyi húst vegyünk.

Pénteken és szombaton este nagy, közös grillvacsorát tartunk (Martfűn már jól bevált), amihez hozzatok magatokkal olyan pácolt húst, amilyet szerettek.
      Nagy közös sütőn fogjuk megsütni mindenkinek a vacsoráját.
      Mennyiség szempontjából kb. annyival készüljetek, amennyit megesztek, esetleg 1-2 szelettel többel, ha valami különleges pácolást tudtok, hogy és egy-két embert még meg szeretnétek kínálni vele.

Horváthpapáéknál jól bevált, a sültszalonna illatú ébresztő, a bundás kenyérrel.
      Ezért szombat és vasárnap a reggelihez csak szalonnát, kenyeret és bundát kell hoznotok.

De hát, mint tudjuk, ebben a klubban semmi sem kötelező.
      A kajával kapcsolatos infókat csupán azért írtam, mert ahogy a társaságot ismerem, itt senki nem maradna éhen., de senki ne is érezze rosszul magát azért mert pl. nem hozott pácolt húst.

Figyelem!
      Ha valaki tud valamilyen hangszeren játszani (és az nem zongora), akkor ne tartsa vissza magát, hozza el.
      Ha valaki tud valami érdekes előadást (tűzdobálás, kardnyelés, feleség kettéfűrészelés) akkor Ő se tartsa vissza magát. Szívesen végignézzük.
      😯

• Szerző
      Válasz
      Red
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3aekacvh]

Nagyon készülünk a lakóautós találkozóra!

nem ám megenni az összeset !! 🙂

rudi-radio
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2neww8gx]Pillanat ipari grillsütője, és egy teli palack már berakva a mi lakónkba (biztos ami biztos 🙂 )

Mi még délelőtt lemegyünk, de előbb Kriszta és Máté süteményt sütnek a „lakóautótalálkozósoknak”.
          Ha maradna belőle mire leérünk 🙄 , és valakit megkínálnának belőle, akkor tessék azt megfelelő áhítattal dicsérgetni.
          köszi 😉

[/quote]
          Nagyon ügyes gyerekek. =D>

GaborApa
          Felhasználó

Pillanat ipari grillsütője, és egy teli palack már berakva a mi lakónkba (biztos ami biztos 🙂 )

Mi még délelőtt lemegyünk, de előbb Kriszta és Máté süteményt sütnek a „lakóautótalálkozósoknak”.
            Ha maradna belőle mire leérünk 🙄 , és valakit megkínálnának belőle, akkor tessék azt megfelelő áhítattal dicsérgetni.
            köszi 😉

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”Brigi”:31dqiyo4]…Jól olvastam le a koordinátákat? N47.15.21 E 19.06.19?[/quote]

Így, ahogy leírtad az nem lenne jó, mert ezek a számok a ° ‘ ” számai, tehát ha ezeket is közéírod akkor lenne jó.
              Vagyis
              N 47°15’21”
              E 19°06’19”
              (Ezek egyébként a vízpart koordinátái)

A bejárat koordinátái:
              N 47°15’20.51″
              E 19° 6’22.36″

Tizedesekben beírva pedig
              47.2557340
              19,1065407

challenger
              Felhasználó

[quote=”kati”:2fud7m83]Minden útra kelőnek jó utat kívánok, estére jó szórakozást.
                Holnap mi is megyünk. :smt039 [/quote] 🙁 🙁 🙁 Ilyen az arcom hogy megint lemaradok…de sok sok oromet kivanok a lakoautos barataink kozott…a mult heten nagyon megnolt a magyar rendszamu lakoautos aki szaguldozott magyar utakon. =D> =D> =D>

kati
                Felhasználó

Minden útra kelőnek jó utat kívánok, estére jó szórakozást.
                  Holnap mi is megyünk. :smt039

Brigi
                  Felhasználó

Mi legkorábban délután 5 körül tudunk indulni, szerencsére nincs messze. Jól olvastam le a koordinátákat? N47.15.21 E 19.06.19?

fecsi
                    Felhasználó

Úgy fest a dolog,hogy 11 óra körül Daszi barátommal mi is leérünk,és már lógatjuk is be a cuccot(peca).

Gpslaszlo
                      Felhasználó

[quote=”Szabadi”:1uu9s36p]Laci én veled vagyok a horgászatban.[/quote]

nah de supi remélem pénteken jössz te is mi hamarabb 🙂

Kerti
                        Adminisztrátor

Sajnos mi csak későn fogunk megérkezni de azért én szeretnék, hogy is mondjam….., a tűz közelében egy helyet.
                          Minket nem zavar a decibel, sőt. 😆

Szabadi
                          Felhasználó

Laci én veled vagyok a horgászatban.

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:1xls6e7m]fog valaki horgászni is? rám csoroghetne 🙂 én tutti lent leszek már péntek reggel 🙂 lógatni 🙂 [/quote]

Fecsi is mondta már, hogy menne.
                              Beszéltem a kempingessel, és azt mondta lehet menni nyugodtan.

Mire leérek, legyen megpucolva!! 😉

Gpslaszlo
                              Felhasználó

fog valaki horgászni is? rám csoroghetne 🙂 én tutti lent leszek már péntek reggel 🙂 lógatni 🙂

GaborApa
                                Felhasználó

Senkinek nem szeretném megmondani, hogy hova álljon, de
                                  40 lakóautó össze-vissza parkolásánál már könnyen előfordulhat, hogy valaki beszorul, és nem tud mozogni amikor szükséges, mert egy másik autó gazdája esetleg elment kirándulni.

A tüzoltóknak, mentőknek is bármikor be kell tudni jutniuk.
                                  A területen úgy kell parkolnunk, hogy bármikor bármelyik autó el tudjon menni, illetve meg lehessen azt közelíteni.
                                  Tehát
                                  -A kijáratot mindig hagyjuk szabadon!
                                  -Egymás mellett maximum két sorban álljunk.
                                  -Az autók között mindig legyen az átjáráshoz és a kiálláshoz elegendő hely, Gondoljunk az ékreállásra is.

A képen jelöltem, hogy hogyan is tudnánk 40 lakóautóval úgy parkolni, hogy az kellemes is legyen, és biztonságos is.

A nyugalom érdekében és a kellemmetlenségek elkerülésének érdekében bejelöltem a társasági zónát is, mert valószínüleg ott magasabb lesz a decibel érték,(Isten éltessen Gabec! 😆 ). Tehát aki csendre vágyik, annak ettől a résztől távolabb, főleg a külső íven érdemes parkolni.
                                  Reddel megbeszéltük, hogy a hangfalakat a víz felé fordítjuk. 😳

Nagyításhoz kattints a képre!

[url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/delegyhazaparkolas.jpg:3h2ncv20]

Red
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1v2hju06]Ha figyelembe veszem azokat akik mégsem tudnak eljönni, akkor 39 lakóautó jelentkezett eddig.
                                    Ki lesz a 40.? 🙄 [/quote]
                                    mennyitől számít tömegnek? 😉 😀

GaborApa
                                    Felhasználó

Ha figyelembe veszem azokat akik mégsem tudnak eljönni, akkor 39 lakóautó jelentkezett eddig.

Ki lesz a 40.? 🙄

rlacika
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:c1v220dw]
                                        =D>
                                        A Magyar Hadsereg legütősebb fegyvere a gulyáságyú. 😉 [/quote]
                                        Másé is 😆 😆 😆 😆 #-o

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1oa9ipjs] ráakasztunk egy gulyáságyut.[/quote]

Na az szép lenne, a Nato csúcs alkalmából.
                                          =D>
                                          A Magyar Hadsereg legütősebb fegyvere a gulyáságyú. 😉

rudi-radio
                                          Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3is6cmlc]Látod ez nekem meg sem fordult az agyaban #-o én naív az M0-ra vagy az 51 -re gondoltam . 😕
                                            De az ötlet fantasztikus úgy 30 lakóautó oda csoszog nagy buli lenne 😆 😆 Rudi meg be is hozhatná nekünk az előzetesbe a kondért 😀 😆 😀 😆 😀 [/quote]
                                            🙄 #-o 😉
                                            Ha valakinek van vonóhorga akkor ráakasztunk egy gulyáságyut.
                                            A dugóban néha kiszállunk megkavarni!
                                            Rudi

Brigi
                                            Felhasználó

Jó látni a jelentkezők hosszú sorát, csak azt sajnálom, hogy néhányan mégse tudnak jönni.
                                              A 33 éves Gabecot biztos, hogy felköszöntjük, ezúton is sok boldogságot kívánunk neki.

FLaci
                                              Felhasználó

[quote=”Blue”:3d7pdpa4]:lol: Ez JÓÓÓÓÓ ötletnek tünik. 😆

😆 Péntek délután a NÁTO csucs lezárásai miatt a közepébe mondjuk talizunk a Roosevelt téren, (ott félre lehet állni az Átrium nál, és a Duna mindkét partjárol jövök megtudják közelíteni ) onnan iduljunk konvojba mint Magyar Lakóautó klubb.
                                                Nehogymár mások mondják meg mi a jó nekünk. 😆
                                                😆 Rudi te menj a körgyürün és ha megföztél ted be a kaját a hütöbe nehogy megromoljon mire kiérünk.
                                                😆 😆 😆 😆 [/quote]
                                                Látod ez nekem meg sem fordult az agyaban #-o én naív az M0-ra vagy az 51 -re gondoltam . 😕
                                                De az ötlet fantasztikus úgy 30 lakóautó oda csoszog nagy buli lenne 😆 😆 Rudi meg be is hozhatná nekünk az előzetesbe a kondért 😀 😆 😀 😆 😀

Blue
                                                Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3ohoqjxv]:smt217 -tam :smt214 kéne összehozni egy konvojt péntekre :-k [/quote]

😆 Ez JÓÓÓÓÓ ötletnek tünik. 😆

😆 Péntek délután a NÁTO csucs lezárásai miatt a közepébe mondjuk talizunk a Roosevelt téren, (ott félre lehet állni az Átrium nál, és a Duna mindkét partjárol jövök megtudják közelíteni ) onnan iduljunk konvojba mint Magyar Lakóautó klubb.
                                                  Nehogymár mások mondják meg mi a jó nekünk. 😆
                                                  😆 Rudi te menj a körgyürün és ha megföztél ted be a kaját a hütöbe nehogy megromoljon mire kiérünk.
                                                  😆 😆 😆

Laci nehogy sértésnek vedd csak jo a téma. 😆

horvathpapa
                                                  Felhasználó

[quote=”gabec”:2aevzk37]Ma van a 33. szülinapom!Ha a hétvégét sikerül elintéznem,mindenki vendégem egy berugásra! :smt201 :smt206 Ezt,megígérem,úgyhogy a jókívánságokat hagyjátok hétvégére.
                                                    Gpslaci!Csak növényi eredetű párlatokat,főzeteket viszek,
                                                    Blue most nem menekülsz az utolsó pálesz elől. :smt030 , :smt015 Ha-ha-ha-ha-haaa[/quote] isten éltessen nagyon soká . horváth papa és zsófika néni csákberényből .

horvathpapa
                                                    Felhasználó

[quote=”gabec”:2j043ije]Ma van a 33. szülinapom!Ha a hétvégét sikerül elintéznem,mindenki vendégem egy berugásra! :smt201 :smt206 Ezt,megígérem,úgyhogy a jókívánságokat hagyjátok hétvégére.
                                                      Gpslaci!Csak növényi eredetű párlatokat,főzeteket viszek,
                                                      Blue most nem menekülsz az utolsó pálesz elől. :smt030 , :smt015 Ha-ha-ha-ha-haaa[/quote] isten éltessen nagyon soká , . yon soká

totya
                                                      Felhasználó

Tisztelt klubbtársak!
                                                        Délegyházára most nekünk sem jó az időpont, 🙁 így ezúton kívánunk mindenkinek szuper találkozót. Rudinak üzennénk, hogy a Zemplént szervezze mert arra nagyon be vagyunk indulva, 😀 reméljük az időjárás még emberi marad addig.
                                                        Üdvözlettel: totya

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 216

You must be logged in to reply to this topic.