-
Témakör
-
Találtam egy olcsó kempinget Délegyházán. Közvetlenül a vízparton tudunk majd táborozni és tüzet rakni.
Nagyon szép hely.
Akár 100-an is elférhetünk. Víz, villany, vizesblokk és faházas szálláslehetőség is van.A topicot egyelőre azért nyitottam, hogy mindenki bevéshesse a naptárjába ezt az időpontot is.
További információkat ide fogok majd írni de sajnos most eltűnünk egy hétre dolgozni Dusseldorfba.
A kemping honlapja: http://www.nomadkemping.hu/
Időjárás Délegyházára: link
A kajáról:
Szombaton délben nagy közös bográcsozást tartunk, amihez a hozzávalókat a jelentkezési létszám alapján előre megvásároljuk. Ezért is kérlek, minél hamarabb töltsd ki a jelentkezési lapot, mert szeretnénk tudni, hogy mennyi húst vegyünk.Pénteken és szombaton este nagy, közös grillvacsorát tartunk (Martfűn már jól bevált), amihez hozzatok magatokkal olyan pácolt húst, amilyet szerettek.
Nagy közös sütőn fogjuk megsütni mindenkinek a vacsoráját.
Mennyiség szempontjából kb. annyival készüljetek, amennyit megesztek, esetleg 1-2 szelettel többel, ha valami különleges pácolást tudtok, hogy és egy-két embert még meg szeretnétek kínálni vele.Horváthpapáéknál jól bevált, a sültszalonna illatú ébresztő, a bundás kenyérrel.
Ezért szombat és vasárnap a reggelihez csak szalonnát, kenyeret és bundát kell hoznotok.De hát, mint tudjuk, ebben a klubban semmi sem kötelező.
A kajával kapcsolatos infókat csupán azért írtam, mert ahogy a társaságot ismerem, itt senki nem maradna éhen., de senki ne is érezze rosszul magát azért mert pl. nem hozott pácolt húst.Figyelem!
Ha valaki tud valamilyen hangszeren játszani (és az nem zongora), akkor ne tartsa vissza magát, hozza el.
Ha valaki tud valami érdekes előadást (tűzdobálás, kardnyelés, feleség kettéfűrészelés) akkor Ő se tartsa vissza magát. Szívesen végignézzük.
😯
You must be logged in to reply to this topic.