Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2008 10.10-12 Délegyháza, szezonzáró

Legutóbb frissítette Blue 16 years, 8 months telt el
37angok
216 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Találtam egy olcsó kempinget Délegyházán. Közvetlenül a vízparton tudunk majd táborozni és tüzet rakni.
      Nagyon szép hely.
      Akár 100-an is elférhetünk. Víz, villany, vizesblokk és faházas szálláslehetőség is van.

A topicot egyelőre azért nyitottam, hogy mindenki bevéshesse a naptárjába ezt az időpontot is.

További információkat ide fogok majd írni de sajnos most eltűnünk egy hétre dolgozni Dusseldorfba.

Jelentkezési lap

Műholdas térkép

A kemping honlapja: http://www.nomadkemping.hu/

Időjárás Délegyházára: link

A kajáról:
      Szombaton délben nagy közös bográcsozást tartunk, amihez a hozzávalókat a jelentkezési létszám alapján előre megvásároljuk. Ezért is kérlek, minél hamarabb töltsd ki a jelentkezési lapot, mert szeretnénk tudni, hogy mennyi húst vegyünk.

Pénteken és szombaton este nagy, közös grillvacsorát tartunk (Martfűn már jól bevált), amihez hozzatok magatokkal olyan pácolt húst, amilyet szerettek.
      Nagy közös sütőn fogjuk megsütni mindenkinek a vacsoráját.
      Mennyiség szempontjából kb. annyival készüljetek, amennyit megesztek, esetleg 1-2 szelettel többel, ha valami különleges pácolást tudtok, hogy és egy-két embert még meg szeretnétek kínálni vele.

Horváthpapáéknál jól bevált, a sültszalonna illatú ébresztő, a bundás kenyérrel.
      Ezért szombat és vasárnap a reggelihez csak szalonnát, kenyeret és bundát kell hoznotok.

De hát, mint tudjuk, ebben a klubban semmi sem kötelező.
      A kajával kapcsolatos infókat csupán azért írtam, mert ahogy a társaságot ismerem, itt senki nem maradna éhen., de senki ne is érezze rosszul magát azért mert pl. nem hozott pácolt húst.

Figyelem!
      Ha valaki tud valamilyen hangszeren játszani (és az nem zongora), akkor ne tartsa vissza magát, hozza el.
      Ha valaki tud valami érdekes előadást (tűzdobálás, kardnyelés, feleség kettéfűrészelés) akkor Ő se tartsa vissza magát. Szívesen végignézzük.
      😯

• Szerző
      Válasz
      challenger
      Felhasználó

[quote=”LMC”:3fhgwwuh]Köszi a gyors fotó feltötést, nagyon szuper lehetett 😳 😥

=D> =D> =D>

András[/quote]
        Ennyi lakoauto nagyon sajnalom hogy nem voltunk ott …hol lehet megrendelni a polokat???

LMC
        Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2mk8z4p3]Még nem is láttad az egészet, mert most fejeztem be a feltöltést.
          Jutka (Füredylaci álnéven)[/quote]

Köszi a gyors fotó feltötést, nagyon szuper lehetett 😳 😥

=D> =D> =D>

András

Red
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:20wi3t1n]
            Amúgy tényleg úgy is gondolom, hogy elfelejtésről lehet szó.
            Mi a véleményetek?[/quote]
            nyugodtan tedd fel a listát, legalább tudom ki feledékeny, és ha egyszer kölcsönadok neki, akkor legalább én emlékezzek rá 😆

FLaci
            Felhasználó

[quote=”kati”:s93u4ccf]Köszi, hogy ilyen gyorsan feltetted a képeket, jó végig nézni és újra itthon is átélni a találkozót. =D> =D>
              Kell még egy kis idő, míg a „kábítószer” hatása enyhül és belerázódunk a dolgos hétköznapokba. 🙁 [/quote]
              Még nem is láttad az egészet, mert most fejeztem be a feltöltést.
              Jutka (Füredylaci álnéven)

kati
              Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2raqartz]Pedig vártam 3 órát hogy ne legyek első 😆 😆 mert megint megszólnak [-o< [/quote] Köszi, hogy ilyen gyorsan feltetted a képeket, jó végig nézni és újra itthon is átélni a találkozót. =D> =D>
                Kell még egy kis idő, míg felébredünk, hogy újra itthon vagyunk és belerázódunk a dolgos hétköznapokba. 🙁

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”Kerti”:3himiw4j]A helyszíni számítás szerint 44 lakóautó volt összesen. [/quote]
                  Egy kis ünneprontás.
                  😥
                  Ha nem számoljuk a két T4-est (akik a kempingtulaj barátjai voltak) akkor is 42 lakóautó.

A számlát viszont csak 34-en rendeztük.

Sajnos én mondtam Árpádnak (a tulajnak) még az elején, hogy nem kell körbejárkálni a pénz miatt, mindenki felmegy majd fizetni.

Nem nagyon tudom mit csináljak, nekem megvan a lista, hogy kik rendezték.
                  Mondtam Árpádnak, hogy valószínüleg a távozáskori búcsúzkodás
                  miatti elfelejtések lehetnek hiszen nálunk működni szokott a becsületkassza (lásd kajapénz).

Amúgy tényleg úgy is gondolom, hogy elfelejtésről lehet szó.

Lehetőségeim:
                  Felteszem a számlát rendező emberek névsorát, és akkor aki nem találja a nevét, az megtudja, hogy nem fizetett.
                  Ezt sem az adatkezelés miatt nem szeretném, sem azért mert szerintem aki elfelejtette, az úgyis rájön, ha ezt a beírást olvassa.

Árpád számlájára bárki elutalhatja a tartozását.
                  A számlaszám nekem megvan. Azt is feltehetem ide, de inkább elküldenám mailban annak akit érdekel.

A kemping honlapján http://www.nomadkemping.hu fent vannak az árak és Árpád telefonszáma is, meg lehet beszélni vele is.

Mi a véleményetek?

Blue
                  Felhasználó

Mi is itthon vagyunk.
                    Látjátok mijen jó volt hogy előre jeleztem az essös idöt. Igy legalább szép lett. 😆

rlacika
                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:38jj4lyi] Nagyon jól néznek ki a nagy matricák a lakóautókon. No és a rengeteg ember a Lakóautó Klub-os pólókban is hihetetlenül nézett ki. A csoportképen majd meglátják azok akik nem tudtak ott lenni. [/quote]
                      Tegyetek fel képeket [-o< [-o< [-o<

FLaci
                      Felhasználó

[quote=”kati”:5aechi9v]De gyorsan megelőztél a hozzászólásoddal.[/quote]
                        Pedig vártam 3 órát hogy ne legyek első 😆 😆 mert megint megszólnak [-o<

Kerti
                        Adminisztrátor

Ismét egy fantasztikus hétvége után vagyunk. A helyszíni számítás szerint 44 lakóautó volt összesen. Ennyien még egyik találkozón sem voltunk. A pólók éa a matricák is fantasztikusak lettek amiért köszönet Reprodesign-nak. Nagyon jól néznek ki a nagy matricák a lakóautókon. No és a rengeteg ember a Lakóautó Klub-os pólókban is hihetetlenül nézett ki. A csoportképen majd meglátják azok akik nem tudtak ott lenni. A hangosításért is köszönet Red-nek.

maci
                          Felhasználó

Sziasztok sikeresen haza értünk nagyon jól éreztük magunkat.Várjuk a következő talit,és az utiterveket. Sanyi, Kati. =D> =D> 😆 😆 :-({|= :smt204 :smt206 :smt039

kati
                            Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1bc2kmao]Sziasztok
                              Sikeresen megérkeztünk
                              Újból jó volt együtt lenni.Köszi MIndenkinek mindent =D>
                              És főleg az időjárárs felelősnek.
                              Lehet készülni már csak 1 1/2 hét az indulásig
                              Laci-ék[/quote]
                              De gyorsan megelőztél a hozzászólásoddal.

kati
                              Felhasználó

Sziasztok!
                                Szerencsésen hazaérkeztünk. Mint minden találkozón nagyon jól éreztük magunkat. 😆
                                Ezer köszönet a szervezőknek. =D> =D>

FLaci
                                Felhasználó

Sziasztok
                                  Sikeresen megérkeztünk
                                  Újból jó volt együtt lenni.Köszi MIndenkinek mindent =D>
                                  És főleg az időjárárs felelősnek.
                                  Lehet készülni már csak 1 1/2 hét az indulásig
                                  Laci-ék

Morgobacsi
                                  Felhasználó

Sziasztok!!
                                    Hazaérkeztem, bocs a búcsú nélküli távozásért, de eddig kaptam kimaradást 😯
                                    Jó volt veletek, mindenkinek szerencsés hazaérkezést!
                                    Remélem találkozunk legközelebb is! 😉

Üdv mindenkinek: Morgó

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:3mc4jppf]De még remek csigás matricákat is lehetett venni, amit azért várhatóan a következő találkozókra is lehet rendelni, mert még a jelenlévőknek se jutott mindenből.
                                      Kicsit kalandos volt péntek este sötétben az odaút, egy útlezárás eléggé megzavarta szegény irányítónkat (meg persze lehet, hogy azért tettünk meg több km-t a szántóföld szélén és gödrös földutakon, mert mint később kiderült gyalogosra volt állítva a készülék).
                                      Majd talán valaki pontos adatokkal szolgál, mi 38 lakóautót számoltunk össze. Pénteken volt takarodó fújás (bár ez a zenebusz további üzemelését nem zavarta), szombaton ébresztő (amire azért nem mindenki ébredt fel).
                                      A pecások egyre-másra kapkodták ki a halakat a tóból, Selymi csaknem annyi időt töltött a vízben, mint a szárazföldön, ember és kutya nem maradt éhen (bár az ebédre későn érkezőknek már nem maradt a nagy bogrács babos-csülkösből).
                                      Nagy örömünkre találkoztunk új tagokkal is és egyre bővül a visszatérők köre.
                                      Csak az időjárás nem illeszkedett az idei lakóautós találkozókon megszokotthoz. Csákberény után Délegyházán is szép idő volt, ragyogó napsütés, napközben ha nem szellőztettünk a lakóban 30 fok (persze fűtés nélkül).[/quote]

Köszönöm az információt, remélem még a kempingből írtad 😆

András

Brigi
                                      Felhasználó

De még remek csigás matricákat is lehetett venni, amit azért várhatóan a következő találkozókra is lehet rendelni, mert még a jelenlévőknek se jutott mindenből.
                                        Kicsit kalandos volt péntek este sötétben az odaút, egy útlezárás eléggé megzavarta szegény irányítónkat (meg persze lehet, hogy azért tettünk meg több km-t a szántóföld szélén és gödrös földutakon, mert mint később kiderült gyalogosra volt állítva a készülék).
                                        Majd talán valaki pontos adatokkal szolgál, mi 38 lakóautót számoltunk össze. Pénteken volt takarodó fújás (bár ez a zenebusz további üzemelését nem zavarta), szombaton ébresztő (amire azért nem mindenki ébredt fel).
                                        A pecások egyre-másra kapkodták ki a halakat a tóból, Selymi csaknem annyi időt töltött a vízben, mint a szárazföldön, ember és kutya nem maradt éhen (bár az ebédre későn érkezőknek már nem maradt a nagy bogrács babos-csülkösből).
                                        Nagy örömünkre találkoztunk új tagokkal is és egyre bővül a visszatérők köre.
                                        Csak az időjárás nem illeszkedett az idei lakóautós találkozókon megszokotthoz. Csákberény után Délegyházán is szép idő volt, ragyogó napsütés, napközben ha nem szellőztettünk a lakóban 30 fok (persze fűtés nélkül).

LMC
                                        Felhasználó

[quote=”rlacika”:1q1xodo3]Szóval póló volt a meglepetés… 🙄 …és nekünk nem lesz :smt216 :smt208 :smt216 :smt208 :smt202 [/quote]

De lessz, de lessz, de lesz 😉 😆 jövőhéten megyek a lakóautós börzére 🙂

András

rlacika
                                          Felhasználó

[quote=”riviera550″:3etyy8du]Majd meglátod milyen egyenpólós csoport kép is készült a taliról.
                                            Nagyon szuper volt minden,aki nem tudott eljönni sajnálhatja és mi is sajnáljuk akivel most nem tudtunk találkozni.
                                            =D> =D> [/quote]
                                            Szóval póló volt a meglepetés… 🙄 …és nekünk nem lesz :smt216 :smt208 :smt216 :smt208 :smt202

riviera
                                            Felhasználó

[quote=”rlacika”:2tl08bfk]De jo Nektek! Irigyellek! Jo szorakozast!![/quote]

Majd meglátod milyen egyenpólós csoport kép is készült a taliról.
                                              Nagyon szuper volt minden,aki nem tudott eljönni sajnálhatja és mi is sajnáljuk akivel most nem tudtunk találkozni.
                                              =D> =D>

rlacika
                                              Felhasználó

[quote=”riviera550″:24cospqa]Hát kedves LMC nagyon sajnáljuk,hogy nem tudtatok lejönni, [-X de sokat gondoltunk Rátok.
                                                Nagyon jól sikerült a találkozó,ezt innen irom.
                                                :smt039 [/quote]
                                                De jo Nektek! Irigyellek! Jo szorakozast!!

riviera
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:3siin7kg]Igen itt figyelem mikor kapcsoljátok be a webkamerát 😆

én is sokat gondolok rátok, már nagyon úgy volt ha korán végzek egyedül elmegyek és megleplek benneteket [-o< Mindenkinek jó szórakozást :smt206 András[/quote] Hát kedves LMC nagyon sajnáljuk,hogy nem tudtatok lejönni, [-X de sokat gondoltunk Rátok. Nagyon jól sikerült a találkozó,ezt innen irom. :smt039

Red
                                                  Felhasználó

sajnos nagyon lassu itt itt a net, nem tudok neked élő közvetítést intézni 🙂
                                                    ráadásúl ennek örülhetsz is, mert rögtön kocsiba ugranál 😀

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”Red”:2qw1cxz2]kedves LMC, gondolom sokat csuklottál a napokban, gondolunk rátok 🙂 [/quote]

Igen itt figyelem mikor kapcsoljátok be a webkamerát 😆

én is sokat gondolok rátok, már nagyon úgy volt ha korán végzek egyedül elmegyek és megleplek benneteket [-o< Mindenkinek jó szórakozást :smt206 András

Red
                                                      Felhasználó

kedves LMC, gondolom sokat csuklottál a napokban, gondolunk rátok 🙂

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 216

You must be logged in to reply to this topic.