Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2008 10.10-12 Délegyháza, szezonzáró

Legutóbb frissítette Blue 16 years, 8 months telt el
37angok
216 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Találtam egy olcsó kempinget Délegyházán. Közvetlenül a vízparton tudunk majd táborozni és tüzet rakni.
      Nagyon szép hely.
      Akár 100-an is elférhetünk. Víz, villany, vizesblokk és faházas szálláslehetőség is van.

A topicot egyelőre azért nyitottam, hogy mindenki bevéshesse a naptárjába ezt az időpontot is.

További információkat ide fogok majd írni de sajnos most eltűnünk egy hétre dolgozni Dusseldorfba.

Jelentkezési lap

Műholdas térkép

A kemping honlapja: http://www.nomadkemping.hu/

Időjárás Délegyházára: link

A kajáról:
      Szombaton délben nagy közös bográcsozást tartunk, amihez a hozzávalókat a jelentkezési létszám alapján előre megvásároljuk. Ezért is kérlek, minél hamarabb töltsd ki a jelentkezési lapot, mert szeretnénk tudni, hogy mennyi húst vegyünk.

Pénteken és szombaton este nagy, közös grillvacsorát tartunk (Martfűn már jól bevált), amihez hozzatok magatokkal olyan pácolt húst, amilyet szerettek.
      Nagy közös sütőn fogjuk megsütni mindenkinek a vacsoráját.
      Mennyiség szempontjából kb. annyival készüljetek, amennyit megesztek, esetleg 1-2 szelettel többel, ha valami különleges pácolást tudtok, hogy és egy-két embert még meg szeretnétek kínálni vele.

Horváthpapáéknál jól bevált, a sültszalonna illatú ébresztő, a bundás kenyérrel.
      Ezért szombat és vasárnap a reggelihez csak szalonnát, kenyeret és bundát kell hoznotok.

De hát, mint tudjuk, ebben a klubban semmi sem kötelező.
      A kajával kapcsolatos infókat csupán azért írtam, mert ahogy a társaságot ismerem, itt senki nem maradna éhen., de senki ne is érezze rosszul magát azért mert pl. nem hozott pácolt húst.

Figyelem!
      Ha valaki tud valamilyen hangszeren játszani (és az nem zongora), akkor ne tartsa vissza magát, hozza el.
      Ha valaki tud valami érdekes előadást (tűzdobálás, kardnyelés, feleség kettéfűrészelés) akkor Ő se tartsa vissza magát. Szívesen végignézzük.
      😯

• Szerző
      Válasz
      Gpslaszlo
      Felhasználó

[quote=”Red”:19n8rwnq]az nincs beleszámolva!
        mi kérdeztük, hogy arra mennyit fizessünk és azt mondta, mivel nem lakott benne senki, így arra nem számol fel semmit! (ráadásúl T4-es) 😉
        köszönjük[/quote]

áhh szerintem meg tobbet fizettunk tutti mint kellett volna 🙂 ))))))))))))))

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”LMC”:94rtlmz8]Köszönöm ez be lessz keretezve, látom figyeltél és nem a szilveszteri fotókból tettél be, és sámlit is raktál alám:lol:

:smt205

András[/quote]
          Örülök, hogy tetszik 😉

LMC
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1adsn9li]Találtam Neked egy mási képet a falra: Link LMC-nek[/quote]

Köszönöm ez be lessz keretezve, látom figyeltél és nem a szilveszteri fotókból tettél be, és sámlit is raktál alám:lol:

:smt205

András

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”LMC”:2k6m1q85]Háát csodálkoztam is hogy a montírozást neem ismered 😆

András[/quote]

Találtam Neked egy mási képet a falra: Link LMC-nek

LMC
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3f2p8i5k]Valakik hiányoznak róla. [-X [/quote]

Háát csodálkoztam is hogy a montírozást neem ismered 😆

András

Red
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1iru1jeg] Lehet, hogy a „technikus transporter” is bele lett számolva [/quote]
                  az nincs beleszámolva!
                  mi kérdeztük, hogy arra mennyit fizessünk és azt mondta, mivel nem lakott benne senki, így arra nem számol fel semmit! (ráadásúl T4-es) 😉
                  köszönjük

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:1koqrrmr]Nagyon jooooó =D> =D> =D> =D> =D> =D> 😆

András[/quote]
                    Valakik hiányoznak róla. [-X

LMC
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:37psyd8k]Tehát itt van egy kellemes emlék, sok-sok jókedvű emberrel.
                      😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Kattints a képre

(nagyításhoz valószínüleg a felugró képre is rá kell majd kattintanod még egyet)

[url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/csoport.jpg:37psyd8k]

Nagyon jooooó =D> =D> =D> =D> =D> =D> 😆

András

GaborApa
                      Felhasználó

Tehát itt van egy kellemes emlék, sok-sok jókedvű emberrel.
                        😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Kattints a képre

(nagyításhoz valószínüleg a felugró képre is rá kell majd kattintanod még egyet)

[url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/csoport.jpg:thfcqlko]

GaborApa
                        Felhasználó

Van egy olyan félelmem, hogy saját magunkat csaptuk be egy kicsit, mert talán a klubtag számolók esetleg többet számoltak, mint amennyi tényleg volt.

Lehet abból is félreértés, hogy voltak, akik nem maradtak éjszakára, de nappal, a számoláskor ott voltak.

Lehet, hogy a „technikus transporter” is bele lett számolva.

Lényeg az,hogy a jelentkezők listáját párosítva a nevekkel minden jelentkező rendezte a számláját.
                          Vagy csak azért nem rendezte, mert nem maradt éjszakára.

Tehát az én nyilvántartásom szerint minden rendben van én viszont nem számolgattam napközben az autókat.

Most már csak az lehet, hogy valaki nem jelentkezett, eljött, és nem fizetett.

Árpival megbeszéltem, miből lehettek az eltérések.
                          Nincs semmi gond, senki ne gondoljon senkiről semmi rosszat, és maradjanak meg a szép emlékek!

FLaci
                          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2w1dsxj4]:roll: [-X
                            Ráadásul rákell jönni nem is Te írod, hanem Judit. =D>
                            Jutka[/quote]
                            Na ez tévedés [-X ezekért enyém a felelőség de azt hiszem nem lenne szerencsés két fotóalbumot fenntartani.Azt viszont Judit csinálja Füredylaci néven. 😆

Én is szégyellem magam az eset miatt mert ez egy klub és szerintem is azt fogják emlegetni nem egy vagy két személyt.
                            😳 😳 😳
                            Ez cirka 2fő két éj 8* 42 rugó.
                            Összedobjuk és aztán majd csak felébred az akinek kell
                            :smt015
                            4; 😆
                            Gábor légyszives kalapáld ki a csorbát

Karollda
                            Felhasználó

Kedves Klubtársak!
                              Mi először voltunk ilyen bulin, és nagyon jól éreztük magunkat! 😀 Örülünk, hogy sok kedves emberrel megismerkedhettünk. Mi is köszönjük a szervezőknek, a szakácsoknak a finom bográcsos kajákat, na meg a pólókat. =D> Az általunk készített képeket megnézhetitek majd a fotóalbumunkban.
                              Közkívánatra „régi-új” nevünk újra Karollda.
                              Üdv: Karó és Ilda

GaborApa
                              Felhasználó

Persze, az én első reakcióm is az volt hogy kifizetem, de nem volt nálam annyi, és nem is tudjuk, hogy mennyi az annyi (1nap-2nap ? fő)

Árpád egyébként nem is rosszallóan mondta, és azt mondta hagyjam csak.
                                De ettől még engem borzasztóan bántott.

Azt sajnos nem tudom, hogy kiket kéne értesítenem, mert én a felhasználói neveket ismerem, de a fizetők listáján mindenkinek a rendes név szerpel, és bevallom a 34 névből csupán 20-at tudnék beazonosítani az igazi nevével.

Az is lehet, hogy valahol informácós probléma volt.
                                Szerintem ezt ne ragozzuk itt tovább, én biztos vagyok benne, hogy jelentkeznek, akik valahogy elfelejtették.

Vagy nálam 06-20-9-727272
                                vagy közvetlenül Árpádnál 06 (20) 926-16-10
                                Mondunk egy számlaszámot, és kész.

rudi-radio
                                Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2dvlarh4]Pedig vártam 3 órát hogy ne legyek első 😆 😆 mert megint megszólnak [-o< [/quote] :roll: [-X Ráadásul rákell jönni nem is Te írod, hanem Judit. =D>
                                  Jutka

rudi-radio
                                  Felhasználó

[quote=”miska”:2fczlnck]Igen, dobjuk össze! Szerintem is így korrekt, a többi legyen a mi dolgunk!

Miska[/quote]
                                    Egyetértünk ezzel a véleménnyel, de az érintettekkel közölni kell,mert nem lenne jó ha rendszeressé válna. 😥
                                    Rudi

Red
                                    Felhasználó

eddig 3 🙂

Blue
                                      Felhasználó

[quote=”Red”:3bhlajvr] esetleg még önkéntes?[/quote]

Jó ötlet.

Mivel Gábor te ugyis látod hogy kik azok, eltudod dönteni hogy:
                                        A feledékenység vagy
                                        B ————.

Ha A ugyis megoldódik minden, ha B akkor szerintem Gábor jelezd és máris összedobjuk.

rudi-radio
                                        Felhasználó

Mátrát megkerülve mi is szerencsésen hazaértünk.Köszönünk mindent. 😆
                                          Rudi,Jutka

maki
                                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:77jxk1ys]Ismét egy fantasztikus hétvége után vagyunk. A helyszíni számítás szerint 44 lakóautó volt összesen. Ennyien még egyik találkozón sem voltunk. A pólók éa a matricák is fantasztikusak lettek amiért köszönet Reprodesign-nak. Nagyon jól néznek ki a nagy matricák a lakóautókon. No és a rengeteg ember a Lakóautó Klub-os pólókban is hihetetlenül nézett ki. A csoportképen majd meglátják azok akik nem tudtak ott lenni. A hangosításért is köszönet Red-nek.[/quote]
                                            Egyet ertek Kertivel kettot nehez lenne! Kiegeszitenem azzal ,hogy neked es „furdancsnak” is koszi az eloadast! Remelem nem artott meg a petro! =D> Udv: Maki

Névtelen

Igen, dobjuk össze! Szerintem is így korrekt, a többi legyen a mi dolgunk!

Miska

Brigi
                                              Felhasználó

Én is szomorú lettem, amikor láttam, hogy nem mindenki rendezte a kempinggel a szállásdíjat. Igazán nem volt sok és jó hely volt az összejövetelre. Lehet, hogy nem volt mindenkinek egyértelmű, hogy fent a büfénél lehet rendezni a számlát.

Red
                                                Felhasználó

tulajdonképpen és szivesen beszállok, (lehet ezzel más is lenne így)
                                                  szerintem fizessük ki és (ha megérkezik) a pénz, akkor megkapjuk
                                                  ugybár feltételezzük, hogy valóban feledékenység volt, a kellemes hétvége miatt 🙂
                                                  akkor legalább nem maradunk sárosak és nem is kell állandóan hívogatni a kempingest, hogy megkapta e már?

vélemény, esetleg még önkéntes?

maki
                                                  Felhasználó

Nagyon jo hetvege volt koszonjuk a szervezest valamint a feledekenyek menteset!Viszont bajban vagyok es egy kicsit szegyenlem is magam a „feledekeny”klubtarsak miatt!Nem tudom,hogy ezekutan buszken viselhetem e a polot!Horvath Papaek hivtak t fonon es nagyon rosszul erzik magukat!Nem akartak elhinni,de remelik,hogy csak feledekenyek voltak a tobbiek bar nehez lemosni magunkrol mert sajnos itt nem egyenekrol hanem rolunk a LAKOAUTO KLUB rol formalnak velemenyt es azt gondolom gondoljuk Horvath Papa es Zsofineni valamint mi Maki ek ezt nem engedhetjuk meg marmint a „feledekenyseget”! Senkit sem szeretnek bantani,de lehet ,hogy RED nek igaza van tegyuk ki a nevsort es aki elfelejtette az roja le amit kell!Udv .mindenkinek! Maki

gabec
                                                    Felhasználó

Na, mi is mögérköztünk szöröncsésen.Sok élménnyel gazdagabbak,néhány millió agysejttel kevesebbel megérkeztünk.(az biztos ,hogy nem az ivási reflexért felelős sejtek halltak el, mert egész nap vizet ittam)Sziasztok!

Brigi
                                                      Felhasználó

Nagyon jók a képek! Sajnálom, hogy nem maradtunk végig, de Balu ma a paintball és gokart verseny után azért megbocsátott. Azért ma amíg ő tanult én térképet, útikönyvet nézegettem és nagyjából összeraktam az október 23-i hosszú hétvégére egy jó idős és rossz idős programot. De erről majd ott…

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 216

You must be logged in to reply to this topic.