Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2007 szeptember 28-30.Szezonzáró, Ópusztaszer

Legutóbb frissítette rudi-radio 18 years, 1 months telt el
22angok
206 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Kedves Lakóautós Barátunk!

Ez a nyár sem tökéletes ugyanis lassan véget ér 😕 . Ebből adódóan viszont ismét tartunk egy lakóautós találkozót.
      :smt205 :smt205 :smt205

A találkozó időpontja: szeptember 28-30.
      Helyszíne: Ópusztaszeren a Szeri Kemping.

A szokásos módon az egyet fizet kettőt kap akciót itt is megkapjuk, így a kemping díja a két napra (péntektől vasárnapig ) lakóautóként 2200 Ft + fejenként napi 300 Ft idegenforgalmi adó.
      A lakóautós helyeken van víz és áramvételi lehetőség, ami benne van ebben az árban.

Van bográcsfőző és sütögető hely, van közösségi helység, van játszótér.
      A jó hangulatot pedig visszük. 😆

Ha valaki szállást igényelne (mert pl a lakója nem használható 🙁 ) akkor a kempingben vannak faházak és apartmanok, melyekre szintén megkapjuk a kedvezményt, de a foglalást mindenkinek egyénileg kell intéznie. A kemping elérhetőségei a honlapjukon megtalálhatóak.

További információkat is olvashatsz a kemping honlapján link

és a Lakóautó Klub fórumán, ahol kérdéseket is feltehetsz.link

A kemping mellet található a Nemzeti Történeti Emlékpark, többek között a Feszty körképpel, és sok más érdekességgel. (a honlapjukon, a látnivalók menüpont alatt sok mindent találhatsz). Az emlékparkba is megkapjuk az egyet fizet, kettőt kap akciót, ha valaki nem tudná a kiállítást egy nap alatt végigjárni.

Tartunk ismét vízipipa kóstolót a Baharia KFT jóvoltából. http://www.baharia.hu
      Lesz tűz (ha rakunk), de talán még pörögni is fog a Sáska Team jóvoltából. http://saskateam.freeweb.hu/
      Lesz pálinkakóstoló (ha Ti is hoztok, akkor több fajtából is :smt030 )

Kérjük, hogy töltsd ki a honlapon lévő jelentkezési lapot.. Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, csupán előre szeretnénk tudni (a kemping is), hogy kb. hányan leszünk.

Ne töprengj! Gyere!
      Viszlát a találkozón.
      :smt039
      GáborApa

• Szerző
      Válasz
      Red
      Felhasználó

igen

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”Red”:1jlp7l85]Képzeld, mire én pesten tudtam venni 😉 lehet itt még ritkábban boronálnak 🙂
          viszont az egy nagy találmány, mi nagyon szeretjük[/quote]
          Ezek szerint te tudnál hozni tárcsát? Mert most mondta a kedvesem, hogy a miénk lent maradt Tokajban és addig már nem megyünk arra. Szóval mi nem tudunk vinni. Tárcsa nélkül meg nem igazi a sütögetés.

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”Red”:88aro1eg]
            valamiért nem küld értesítést, hogy új hozzászólás érkezett :/
            nektek küldi rendesen?[/quote]
            Nekem küld.

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”Red”:3q7c5f49]hehe, ez milyen 🙂 ))
              bemásolod amit a Skype-n beszélgettünk? 😀 [/quote]

Ugyan dehogy [-X

nem is bemásoltam. 😆
              csak így mások is megtudhatják, hogy hozol tárcsát.
              😆 😆 😆

Red
              Felhasználó

[quote=”LMC”:301gphs6]Gondolom azért dobták ki 😆
                András[/quote]

én újat vettem, az sem volt túl sok, de már nem emléxem, mi kb 10 éve „zsirozzuk” rendszeresen 😉

LMC
                Felhasználó

[quote=”Red”:1so7926l]Képzeld, mire én pesten tudtam venni 😉 lehet itt még ritkábban boronálnak 🙂
                  viszont az egy nagy találmány, mi nagyon szeretjük[/quote]

Gondolom azért dobták ki 😆

András

Red
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:1tjv2bvg]Apropó tárcsa,

Tudom nem ide tartozik hanem a börzébe, de régóta fáj a fogam egy sütögetésre alkalmas tárcsára, ha valaki tud hozni, szivesen vennék mert itt a környéken :smt214 jellemző az eldobott tárcsa.

András[/quote]
                    Képzeld, mire én pesten tudtam venni 😉 lehet itt még ritkábban boronálnak 🙂
                    viszont az egy nagy találmány, mi nagyon szeretjük

LMC
                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:3ozjjgd4]Tárcsát mi tudunk vinni, ha el nem felejtjük.[/quote]

Apropó tárcsa,

Tudom nem ide tartozik hanem a börzébe, de régóta fáj a fogam egy sütögetésre alkalmas tárcsára, ha valaki tud hozni, szivesen vennék mert itt a környéken :smt214 jellemző az eldobott tárcsa.

András

Red
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2ta0wba6]Szerintem elég egyszerre egy bogrács (60 emberre 30 liter), de ha esetleg egy tárcsát tudnál hozni a hússütéshez az nagyszerű lenne.
                        Arra mindenki rádobálhatná a befűszerezett húsait.
                        Azon lehet pici zsiron, vagy akár olajban is sütni, de ha mellé megy pár szalonna, már meg is van oldva.
                        😉
                        Esetleg még rönkfát, amiből jó nagy parázs lesz?
                        😉 [/quote]

hehe, ez milyen 🙂 ))
                        bemásolod amit a Skype-n beszélgettünk? 😀
                        ráadásúl amiket már megbeszéltünk kérdésként írod 😀

valamiért nem küld értesítést, hogy új hozzászólás érkezett :/
                        nektek küldi rendesen?

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2yjrcg23]… esetleg egy tárcsát tudnál hozni a hússütéshez az nagyszerű lenne. …[/quote]
                          Tárcsát mi tudunk vinni, ha el nem felejtjük.

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”Red”:20zmbz88] Esetleg (ha van rá igény) egy bográcsgulyást is bevállalunk „B” menünek (igen jól szokott sikerülni)[/quote]

Szerintem elég egyszerre egy bogrács (60 emberre 30 liter), de ha esetleg egy tárcsát tudnál hozni a hússütéshez az nagyszerű lenne.
                            Arra mindenki rádobálhatná a befűszerezett húsait.
                            Azon lehet pici zsiron, vagy akár olajban is sütni, de ha mellé megy pár szalonna, már meg is van oldva.
                            😉
                            Esetleg még rönkfát, amiből jó nagy parázs lesz?
                            😉

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”ficsor”:a9uqjthw]Most veszem észre 😳
                              Mintha megváltozott volna GaborApa avatarja …
                              Lehet, hogy új autót vettek? 😀 [/quote]

Nem nem. [-X Csigát nem adjuk!

Csupán kapott egy kis air brusht az eleje,
                              ezért gondoltam, kicserélem az avatart is.
                              Alapul ez a kép szolgált: foto

ficsor
                              Felhasználó

Most veszem észre 😳
                                Mintha megváltozott volna GaborApa avatarja …
                                Lehet, hogy új autót vettek? 😀

ficsor
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2hyu04e5]Szeged?[/quote]
                                  Azon kívül …

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”ficsor”:25jdn1y7]Jobban utánanézve, még az sem kizárt, hogy a hétfőt is ki tudjuk venni.
                                    Van valakinek ötlete, hogy mit érdemes még a környéken megnézni?[/quote]
                                    Szeged?

ficsor
                                    Felhasználó

Jobban utánanézve, még az sem kizárt, hogy a hétfőt is ki tudjuk venni.
                                      Van valakinek ötlete, hogy mit érdemes még a környéken megnézni?

ficsor
                                      Felhasználó

Szóval végre én hozzájutottam, hogy bekapcsolódhassak a társalgásba.

Úgy néz ki, hogy péntekre sikerül szabadságot kivenni mindkettőnknek, így (reményeink szerint) időben el tudunk indulni.

Én a direkt út helyett a kb. 50 km-el hoszabb, de főleg autópályákat használó útvonalat preferálom (Miskolc – Hatvan vagy Gödöllő – Ócsa – M5). Majd a tűz mellett elmesélem, hogy miért van tele a hócipóm a Miskolc – Szeged útvonallal … 😉

Fát egy harmadik emeleti házgyári lakásból nem igérhetek, de faszenet (és grillsütőt) tudunk vinni.

A péntek esti bográcsoshoz asszisztensi közreműködést és természetesen anyagi hozzájárulást is felajánlunk.

Ja, és mi VW-vel megyünk, amivel lehet közlekedni, sőt lakni is lehet benne! 😀

ficsor
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3h35skp6]Az nem csatlós [-X

Újmagyarul: Project Assistant
                                          😉 [/quote]
                                          Imádok Project Assistant lenni =D> Igaz, hogy esetleg dolgozni is kell, de mindenért a Project Managert …-ják!

Brigi
                                          Felhasználó

Valami fát mi is összeszedünk, meg sütögetnivalót is.
                                            Reméljük, hogy az országos rendezvény azért nem jelent majd túl nagy tömeget. Jónak tűnik az időjárás előrejelzés, reméljük, hogy hétvégéig még tovább javul. Bár Velencén bebizonyosodott, hogy esőben és hidegben is jól tudjuk magunkat érezni.

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:1ndtl3bt]Akkor mi vállaljuk, hogy csatlósok leszünk és segítünk a főzőcskében.[/quote]
                                              Az nem csatlós [-X

Újmagyarul: Project Assistant

Elfeledem olykor-olykor, nem tudhat még újmagyarul ez az atom ókor.

😉

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:3cn7t9d0]Mindíg arra vágytam hogy” PROJEKT MANEGER „lehessek.
                                                [/quote]
                                                Akkor mi vállaljuk, hogy csatlósok leszünk és segítünk a főzőcskében. Úgyis együtt megyünk, ha minden igaz.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:rctoj381]=D> =D> =D>
                                                  Mindíg arra vágytam hogy” PROJEKT MANEGER „lehessek.

[/quote]
                                                  Ebben a klubban semmi sem lehetetlan!!!
                                                  😆 =D> 😆 =D>

rudi-radio
                                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:l8axoa69]Kéne egy kis rendszert vinni a kajaelképzelésekbe, mert szerintem ez még egy kicsit elvi síkon mozog.

Rudi elkészíti a bográcsost, de vajon hány főre?
                                                    A másik nap szalonnát vagy húsokat sütögetünk, de még ez sincs fixálva.

Rudi! Légy szíves ezt a projectet manageld végig.[/quote]

=D> =D> =D>
                                                    Mindíg arra vágytam hogy” PROJEKT MANEGER „lehessek.

Én a pénteki baboshoz viszem amire szükség van.
                                                    Aki időben odaér és hoz valamit ami javíthat rajta azt még beletesszük.De a később érkezők se fognak éhen maradni!
                                                    A kolbász azért jöhet az LMC postával!

A várható létszámot majd csütörtök este egyeztetjük.

A szombati grilpartihoz nállam is lessz egy gázzal működő
                                                    grillsütő.

:smt204 :smt204 :smt204

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:14osl7go]Hogy ti mit fogtok kapni tőlünk Ópusztaszeren……. [-X [/quote]

:smt211 fát viszek

LMC
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:g28z4iyf]Szerintem a bográcsozást jobb lenne szombat délre tenni mert pénteken szerintem későn fog megérkezni a többség. Így az alapanyagok is. Szombaton délelőtt pedig nyugodtan lehet főzőcskézni. Este pedig lehet grillezni meg szalonnát sütögetni.[/quote]

Jó lenne ha a szakács is nyilatkozna ez ügyben,de akik korábban érkezünk tudunk segíteni az alapanyagok előkészítésében.

Mire mindenki megérkezik csak meregetni kell.
                                                        ( ez csak az én véleményem)

András

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 206

You must be logged in to reply to this topic.