Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2007 szeptember 28-30.Szezonzáró, Ópusztaszer

Legutóbb frissítette rudi-radio 17 years, 8 months telt el
22angok
206 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Kedves Lakóautós Barátunk!

Ez a nyár sem tökéletes ugyanis lassan véget ér 😕 . Ebből adódóan viszont ismét tartunk egy lakóautós találkozót.
      :smt205 :smt205 :smt205

A találkozó időpontja: szeptember 28-30.
      Helyszíne: Ópusztaszeren a Szeri Kemping.

A szokásos módon az egyet fizet kettőt kap akciót itt is megkapjuk, így a kemping díja a két napra (péntektől vasárnapig ) lakóautóként 2200 Ft + fejenként napi 300 Ft idegenforgalmi adó.
      A lakóautós helyeken van víz és áramvételi lehetőség, ami benne van ebben az árban.

Van bográcsfőző és sütögető hely, van közösségi helység, van játszótér.
      A jó hangulatot pedig visszük. 😆

Ha valaki szállást igényelne (mert pl a lakója nem használható 🙁 ) akkor a kempingben vannak faházak és apartmanok, melyekre szintén megkapjuk a kedvezményt, de a foglalást mindenkinek egyénileg kell intéznie. A kemping elérhetőségei a honlapjukon megtalálhatóak.

További információkat is olvashatsz a kemping honlapján link

és a Lakóautó Klub fórumán, ahol kérdéseket is feltehetsz.link

A kemping mellet található a Nemzeti Történeti Emlékpark, többek között a Feszty körképpel, és sok más érdekességgel. (a honlapjukon, a látnivalók menüpont alatt sok mindent találhatsz). Az emlékparkba is megkapjuk az egyet fizet, kettőt kap akciót, ha valaki nem tudná a kiállítást egy nap alatt végigjárni.

Tartunk ismét vízipipa kóstolót a Baharia KFT jóvoltából. http://www.baharia.hu
      Lesz tűz (ha rakunk), de talán még pörögni is fog a Sáska Team jóvoltából. http://saskateam.freeweb.hu/
      Lesz pálinkakóstoló (ha Ti is hoztok, akkor több fajtából is :smt030 )

Kérjük, hogy töltsd ki a honlapon lévő jelentkezési lapot.. Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, csupán előre szeretnénk tudni (a kemping is), hogy kb. hányan leszünk.

Ne töprengj! Gyere!
      Viszlát a találkozón.
      :smt039
      GáborApa

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

Sajnos tegnap én sem tudtam írni, pedig akartam. A találkozó legrosszabb része az volt mikor hazaérkeztünk. Olyan rövidnek tűnt de hát így van az mikor az ember jól érzi magát. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Örülök, hogy sok új lakóst ismerhettünk meg. Nekem eddig ez volt a legjobb találkozó, annyira jól sikerült. Pedig voltunk már egy páron. Nagyon jó társaság, nagyon jó hangulat és nagyon jó helyszín. Mi kell még több?

Horvathpapa-tól ezúton is szeretnék elnézést kérni [-o< amiért nem hagyutuk őket aludni de hát mentségünkre szolgáljon, olyan jól éreztük magunkat Red autója meg olyan jól szól (talán túl jól is). Remélem ezzel nem vettük el a kedvüket. #-o Odafelé a konvoj nagyon tetszett. =D> Ilyet még nem láttam. Ennyi magyar lakóautó szerintem még nem ment konvojban. Nagy élmény volt az is. Na és persze gyönyörű volt. GáborApa most már megcsinálhatja a végleges konvoj képet. Valaki nem fotózta le véletlenül a konvojt?

Hazafelé nem autópályán jöttünk és sokkal rövidebb volt. Mind időben mind km-ben. No és sokkal szebb is. Végig van látnivaló. Utazós hangulata volt. Mikor megyünk legközelebb?

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”Oldi”:g7gqb2ui]És, Gábor Apa, köszi az 5let-et, a szervezést, megint jó volt Veletek !!!
          Tényleg élmény volt e 7vége!!! 😆 [/quote]

Szervezhetek bárhova, bármit, ha nem egy ilyen jó társaság jön össze, akkor hiába való az egész szervezés.
          Így viszont megérte. Nagyon is!

Jó volt Veletek!

Köszönöm!

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”Brigi”:3s379sfh]Tegnap valamiért nem igazán sikerült írnom a fórumba, amikor egyszer nagy nehezen sikerült megnyitnom a lapot, mire beírtam a fórumba újra hibaüzenetet küldött. ……[/quote]

Bizonyára többen is így jártunk, de a hiba nem nálatok volt.
            Sajnos a tárhelyszolgáltató szerverével adódtak problémák.
            (Hengerfejes, vagy klimaxos 😆 )

Brigi
            Felhasználó

Tegnap valamiért nem igazán sikerült írnom a fórumba, amikor egyszer nagy nehezen sikerült megnyitnom a lapot, mire beírtam a fórumba újra hibaüzenetet küldött. De hát mi is hazaértünk szerencsésen, az utóvéddel (GáborApáékkal és Ficsorékkal) elég sokáig élveztük még a napsütéses jó időt Ópusztaszeren.
              Nagyon élveztük a tallkozót, jó volt újra látni a régi ismerősöket és találkozni új lakóautósokkal.

Mi ezen a héten is tervezünk egy kisebb kiruccanást, október 4-7 között Csehországba készülünk városokat nézni és jó idő esetén kicsit talán túrázni is.

Gpslaszlo
              Felhasználó

sziasztok nekünk is sikerült haza navigálni 🙂 a Bulirol csak jót tudunk mondani le a kalappal milyen csapat fogadott lent 🙂
                ….jó társaság … tábortüz ….thai ételek….és ráadásnak a megyék országos találkozoja finom italokkal ételekkel 🙂 ..le a kalappal a szervezés elott 🙂 ..ennél roszabb sose legyen 🙂

Oldi
                Felhasználó

Hali!

Mivelhogy nem integettem senkinek az 5-ösön (ahogy ígértem) Mi is szerencsésen hazaértünk.
                  Clara az idősődő olasz hölgy (gyengébbek kedvéért a lakóm) megemberelte magát – és az időnként rátörő hőhullámoktól eltekintve – (klímaxos a drágám), szépen haza hozott.
                  Móni találta a koros talján hölgynek e frappáns nevet (mert csakis hölgyről lehet szó, mivel szeszélyes, mint az évszakok) a tényleges korát meg nem publikálom még Nektek sem, egy hölgynek…)
                  Szóval, amikor teljes fűtéssel és voll fűtőventilátorral neki indultunk a kalandnak a Keresztmami az ígérkező és nyarat idéző 50* elöl hátra menekült 1-et aludni, érdekes élményben volt részem: hol ontotta rám a forróságot, hol nem. Amikor éppen szünet volt, én fellélegeztem, viszont a mutató kezdett el felfelé kúszni, amikor ment a fűtés, egy kicsit visszahűlt a drága…
                  Szóval, vagy hengerfejes, vagy levegős, vagy klimaxos, vagy mittudomén…
                  Mind1 elviszem majd Pillanathoz, aki egy pillanat alatt meggyógyítja és kész.

Ja, és köszi a GPS- t műxik szépen.

És, Gábor Apa, köszi az 5let-et, a szervezést, megint jó volt Veletek !!!
                  Tényleg élmény volt e 7vége!!! 😆

Red
                  Felhasználó

sziasztok!
                    mi is itthon és mi is köszi mindent:)
                    ízelítőnek néhány fotó, klikk a képre

[url=http://www.venszivar.com/albumok/op:2kdtvmya]

rudi-radio
                    Felhasználó

Sziasztok!
                      Mi is szerencsésen hazaérkeztünk. Nagyon jól éreztük magunkat,reméljük még sok ilyen jóhangulatu találkozóban lessz részünk.
                      Rudi és Jutka

LMC
                      Felhasználó

Sziasztok mi is szerencsésen hazaérkeztünk, mindenkinek köszönjük hogy lehetővé tette a kellemes hétvégét, és külön azoknak akik vagy aki ( GáborApa ) megszervezte ezt a felejthetetlen találkozót =D>
                        :smt205

Most már megyek eszem valamit mert kiesek a ritmusból 😆

András

FLaci
                        Felhasználó

Sziasztok
                          Mi szerencsésen hazaértünk. Reméljük mindenkivel ez történt.
                          Köszönjük az előmunkálatokat a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat =D> =D>
                          Akitől nem köszömtünk el az vagy keljen fel időben 😆 vagy bocsi 😳
                          Az elláttás tökéletes volt :smt204
                          Sziasztok Laci-ék
                          :smt039 :smt039 :smt039

maki
                          Felhasználó

Hello mindenkinek!Van meg valaki aki ma 16-utan indul bp-rol?Szivesen csatlakoznek ! Maki 30 9912181

Kerti
                            Adminisztrátor

Na mi indulunk! =D>
                              Még bevásárlás miegymás és ott is vagyunk.
                              Hamarosan találkozunk!

rudi-radio
                              Felhasználó

Most már nem leszek gépközelben. Kerti ha úgy látod,hogy
                                valahol találkozhatunk hívj fel! Én nem tudom a Te számodat.
                                Ütvonal: Debrecen-Cegléd-Kecskemét-Ópusztaszer.

Jó utat mindenkinek! 😛

Rudi

GaborApa
                                Felhasználó

Tehát egyet alszunk, és Inárcs 12,45-kor

rudi-radio
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:h1xq34hx]Hát akkor egyelőre így fogunk kinézni valahogy:

Ki jön még?[/quote]
                                    =D> =D> =D>
                                    Ez már nagyon dögös! 😀

Red
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:hv613wp4]
                                      [/quote]

csak nehogy fékezzen az első 😀

rudi-radio
                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:3lovlikk]Mezőkövesd, Jászberény, Cegléd, Kecskemét, Ópusztaszer.
                                        De ezt csak hirtelen néztem meg. Te merre tervezed? No és mikor indulsz?[/quote]
                                        Én először a47-en akrtam menni,de jó a Szolnoki irány is.
                                        Mi 9 körűl terveztük az indulást.Ha nektek ez jó akkor találkozhatunk Szolnokon vagy Cegléden. 😛

Rudi

GaborApa
                                        Felhasználó

Hát akkor egyelőre így fogunk kinézni valahogy:

Ki jön még?

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2a5v4kwx]Szóltam Neki 😆

így jobb?

És közben ficsor is megérkezett
                                            😆 [/quote]

Nagyoon joóóóóók. =D>

Jó éjt, holnap találkozunk.

András

Kerti
                                            Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:32bwk7bf]8O Merre akarsz menni?[/quote]
                                              Mezőkövesd, Jászberény, Cegléd, Kecskemét, Ópusztaszer.
                                              De ezt csak hirtelen néztem meg. Te merre tervezed? No és mikor indulsz?

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1iqdb0rl]Szóltam Neki 😆

így jobb?

😆 [/quote]
                                                Ügyes vagy.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:1a8n4k2o]Jól néztek így ki együtt. Azért Pillanatnak szóljatok, hogy zárja be az ajtót meg a tetőt. 😆 [/quote]

Szóltam Neki 😆

így jobb?

😆

Red
                                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:inqidlk5]A sört én is bepakoltam de leült a hátulja 😆 [/quote]

nekem is fújni kellett a légrugókba 😉
                                                    szerintem Inárcs nekem is összejön…

😀 😀

rudi-radio
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:7aiiozmb]Én még csatlakoznék hozzád ha úgy van. És akkor a miénk egy kétszemélyes konvoj lenne. 😆
                                                      (ficsor-ék elárultak és a másik konvojhoz csatlakoznak inkább ) 😆 [/quote]

😯 Merre akarsz menni?

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2ll339ra]
                                                        Jól néztek így ki együtt. Azért Pillanatnak szóljatok, hogy zárja be az ajtót meg a tetőt. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 206

You must be logged in to reply to this topic.