Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó találkozó: Martfű 2012.május 4-6.

Legutóbb frissítette GaborApa 13 years, 3 months telt el
27angok
167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

A legrégebbi hagyományunkat, a Martfűi Szezonnyitó Találkozót idén május 5-ei hétvégén tudjuk megtartani.
      Sajnos ez a ballagásokkal esik egybe, de előtte lévő hétvégék vagy munkanaposak vagy 4 napos hosszú hétvégék, utána pedig már a Szajki találkozó közeledik.

A májusi időpontban remélhetőleg már nyárias időben indíthatjuk a szezont.

————————————————————-

Idén a szokásos kedvezmények (1-et fizet kettőt kap és a bajnokság idejére az ingyenes bowlingpályák ) mellé még ingyenes fürdőhasználatot is kapunk.

Köszönettel vettük érdeklődését, melyre ezúton küldöm ajánlatunkat az alábbiak szerint:

Kedvezményünk lakóautóval és lakókocsival érkező vendégeink részére: akik 2 éjszakát töltenek el Gyógykempingünkben a második éjszaka számukra ingyenes.
      (Ingyenes éjszaka a lakókocsihely díjára és a személyi díjra vonatkozik, de az idegenforgalmi adóra nem.)

Minden további kempingünkben eltöltött nap listaáron kerül kiszámlázásra.

Szállás: Martfű Gyógykemping**** (lakóautó- és sátorhelyek)
      Időpontja: 2012. május 4 –6. (2 éj)
      Lakókocsihely fürdőbelépővel* 1.200.-/éj 1.200,-/2 éj
      Sátorhely 900,-/éj 900,-/2 éj
      Személydíj
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj 600,-/2 éj
      14-18 éves 900,-/éj 900,-/2 éj
      18 éves kor felett 1.200,-/éj 1.200,-/2éj
      Kutya 800,-/éj 800,-/2 éj
      Babaágy, etetőszék grátisz

[b]*Lakókocsihely díja tartalmazza a Gyógyfürdő és Uszoda használatát nyitva tartási időben, szállóvendégek részére 8:00-20:00 óráig. Belépésre jogosító karszalagokat bejelentkezéskor a kemping recepcióján vehetik át a vendégek.
      [/b]
      Lakókocsihely díja nem tartalmazza a 2012-ben átadásra kerülő Szolgáltató Ház wellness részlegének használatát. Amennyiben a részleg elkészül májusig, használati díja 500 Ft/fő/nap lesz.

Áramszolgáltatásunk díja 60 Ft/kWh. Minden kocsiálláson külön mérőóra van felszerelve, tényleges fogyasztás alapján történik az áramfogyasztás kiszámlázása. Bekapcsolási díjat nem számolunk fel. Amennyiben igénybe kívánják venni, kérjük, jelezzék a recepción.

Egyéb szálláskínálatunk kempingünkben:
      Apartman (2 fő) 9.000,-/éj
      Kis bungaló (3 fő) 11.000,-/éj
      Nagy bungaló (4 fő) 15.500.-/éj
      Klíma 1.000,-/éj/szálláshely
      Mai foglaltsági adatok alapján még szabad: 4 db apartman, 3 db kisbungaló és 3 db nagybungaló.

A szobaár és a szállásdíj tartalmazza az általános forgalmi adót (18%), de nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót.

Idegenforgalmi adó: 400,-/fő/éj – az idegenforgalmi adó alól mentesülnek a 18. életévüket még be nem töltött magánszemélyek.

Étkezési lehetőség: Termálhotel Martfű *** éttermében (kempingtől kb. 500 méterre található)
      Reggeli: 1.500 Ft/fő
      Menüebéd hétvégén (12:00-15:00) 950 Ft/fő
      Félpanziós ebéd: 2.500 Ft/fő
      Félpanziós vacsora: 3.000 Ft/fő

További kedvezményünk az Önök részére:
      Ingyenes bowlingpálya használat 2012.05.05-én 14 óra és 15 óra között mindkét pályán. Minden további megkezdett óra 1.500 Ft/pálya/óra.

Martfű Gyógykemping további szolgáltatásai:
      Szauna: 1000.-/fő/óra,
      Szolárium: 300.-/5 perc,
      Drinkbár bowlingpályával: 1500,-Ft/pálya/óra,
      Óriássakkal grátisz használat,
      Internet – elérési lehetőséggel: 200.-/fél óra,
      Bográcsozási-, szalonnasütési-, grillező hely grátisz
      Bográcsozáshoz, szalonnasütéshez eszközök bérlésére van lehetőség (bogrács, bográcsállvány, tűzfa, szalonnasütéshez nyárs) melynek ára: 1.000 Ft/alkalom.
      Kerékpárkölcsönzés 500.-/fő/3 óra 1000.-/fő/12 óra

Fizetési feltétel: készpénzben vagy kártyával a recepción egyénileg

Bármilyen további kérdése esetén készséggel állunk rendelkezésükre.

Martfű, 2012. március 8.

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”metalgod”:2l3eev8g]…és megláttam hogy ott vagytok……[/quote]

Arról csak egy képem van, de azt nem teszem fel, mert esetleg nem mindenki értené >>>
        😀

GaborApa
        Felhasználó

Feltettem pár képet az albumomba >>>

kiderül az is, hogy, ki főzött. >>> 😉

feribmw
          Felhasználó

kedves jamesz! mit szolnál hozzá,ha következö talira vinnék POKER kártyát és zsetont =D> szerintem nagy fillingje lehet :2010_ivok_sor2.gif

Névtelen

[quote=”metalgod”:loge6c84]Jaaaa…hogy az akkor volt…Elindultam Szolnokról lakóval,persze könyvtárba,és megláttam hogy ott vagytok…Mind 13-an 😀 [/quote] :2010_igen_jeee.gif

metalgod
              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:33zus0pe]Itt csak a Soma arról mélázott , hogy ők, mármint a Somáék….Hazaértünk a pancsolós, pecázós hosszú hétvégéről ahol nagyon jól éreztük magunkat…..
                🙄
                Arról egy szó sem esik , hogy merő véletlenségből mi is arra jártunk vagy 10 kocsival …
                [-X [/quote]

Jaaaa…hogy az akkor volt…Elindultam Szolnokról lakóval,persze könyvtárba,és megláttam hogy ott vagytok…Mind 13-an 😀

Soma
                Felhasználó

[quote=”feribmw”:1dcnkv38]soma! melyik az a másik topik #-o [/quote]

Menjél egyel lejjebb. 😆 😉

Névtelen

[quote=”GaborApa”:125f5sug]Jajj, ne ferdítsétek már Ti is a dolgokat! [-X
                    Ez akkor mi volt? >>>
                    😀 [/quote]

Itt csak a Soma arról mélázott , hogy ők, mármint a Somáék….Hazaértünk a pancsolós, pecázós hosszú hétvégéről ahol nagyon jól éreztük magunkat…..
                    🙄
                    Arról egy szó sem esik , hogy merő véletlenségből mi is arra jártunk vagy 10 kocsival …
                    [-X

feribmw
                    Felhasználó

[quote=”Soma”:vf6t88x8]Jön a következő adag közkívánatra 😆

A másik topikba Fecó figyeld. 🙄 😆

Ja és a többi érintett. 😆 [/quote]soma! melyik az a másik topik #-o

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”metalgod”:p3cpgcby].. A másik taliról is, tudod, amelyikről nem beszélünk 😀 😀 [/quote]
                        Jajj, ne ferdítsétek már Ti is a dolgokat! [-X
                        Ez akkor mi volt? >>>
                        😀

Soma
                        Felhasználó

[quote=”metalgod”:135cfv4m]Soma, nagyon jók a képek… 😀 A másik taliról is, tudod, amelyikről nem beszélünk 😀 😀 [/quote]

De most már szabad… 😆 😆

metalgod
                          Felhasználó

[quote=”Soma”:1ql8p1zo]Jön a következő adag közkívánatra 😆

Ja és a többi érintett. 😆 [/quote]

Soma, nagyon jók a képek… 😀 A másik taliról is, tudod, amelyikről nem beszélünk 😀 😀

Soma
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1wegnwvn]Amíg Soma fotózott?
                              Addig EdGaR 😉 [/quote]

Nem.A Miska. 😆

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”miska”:2cx8mu1u]…De ki főzött?…[/quote]
                                Amíg Soma fotózott?
                                Addig EdGaR 😉

Névtelen

Soma! Nagyon jók a képek! =D> =D> =D>
                                  De ki főzött? 😆 😆 😉

Soma
                                  Felhasználó

Jön a következő adag közkívánatra 😆

Ja és a többi érintett. 😆

FLaci
                                    Felhasználó

[quote=”Soma”:rgq3ylbx]Sikeresen felraktam pár KÉPET[/quote]
                                      Ügyi vagy és gyors :smt056 amúgy jók a képek
                                      Az én fotósomnak még nem volt ideje de ami késik nem múlik 😀

feribmw
                                      Felhasználó

[quote=”Soma”:3j91rfw1]Sikeresen felraktam pár KÉPET[/quote]királyok a képek somacsek [-o< [-o< [-o<

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”Soma”:3p3v4sm6]Sikeresen felraktam pár KÉPET[/quote]
                                          elsőre úgy olvastam, hogy felraktál kár péket
                                          😳

Soma
                                          Felhasználó

Sikeresen felraktam pár KÉPET

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:14q76a14]Sajnos igazad van… csak próbálkoztam, mint a kétévesek 😆 [/quote]
                                              Ettől még jöhetnek a képek, hisz a tagok albumait is jó nézegetni.
                                              😉

EdGaR
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:141h23vo]Lehet, hogy én nem leszek az, de
                                                Találkozó eddig (1 kivételével) az volt, ami előre meg volt hirdetve itt a honlapon. (fórum, hírlevél, jelentkezési lap stb.)
                                                Olyan, hogy néhány lakóautós együtt töltött egy-egy hétvégét olyan már nagyon sokszor volt, és ez így van jól! 😆
                                                Ettől függetlenül természetesen a saját albumokba szívesen látunk minden olyan képet, ami lakóautós utazásokat hétvégéket, eggyüttlevéseket mutat.
                                                Tehát lehet tölteni az albumokba bármit, bátran. Hisz azért van. 😉 [/quote]
                                                Sajnos igazad van… csak próbálkoztam, mint a kétévesek 😆

HajduZoltan
                                                Felhasználó

Egy nagyon jól sikerült szezonnyitón vagyunk túl ismét,köszönhető Gábor Apának!Katának köszönjük a finom étkeket.A segítők lelkes csapata is dícséretet érdemel.A gulyás és a babos isteni volt.
                                                  A szép idő,és Iván sziporkázó humora csak fokozta jókedvünket.

Minden kedves lakóautó klubos társamnak jó nyaralást kívánok!

Névtelen

[quote=”metalgod”:192o6mgz]Kedves Barátom,János!
                                                    Van a hűtömben 40 marmonkanna söröd,ha szeretnéd visszakapni,ennél sokkal jobban kell viselkedned!Ők a túszaim 😀 [/quote]

Legyél kegyetlen !!!!
                                                    👿
                                                    Ha nem jönnék pontosan a következő találkozóra …amíg nem érkezem meg , úgy nagyjából 10 percenként végezzél ki egy túszt !!
                                                    :smt068
                                                    Nem kell egyedül…például a Fecsike kitünő hóhérsegéd !!!
                                                    😀

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1ta61wt3]… (ezzel nem leszek népszerű 😳 )
                                                      Lenne egy olyan javaslatom, hogy bármilyen kisebb – nem meghirdetett – találkozó képei (amennyiben ehhez az ottlévők is hozzájárulnak) kerülhessen a fel találkozós képek közé…[/quote]
                                                      Lehet, hogy én nem leszek az, de
                                                      Találkozó eddig (1 kivételével) az volt, ami előre meg volt hirdetve itt a honlapon. (fórum, hírlevél, jelentkezési lap stb.)
                                                      Olyan, hogy néhány lakóautós együtt töltött egy-egy hétvégét olyan már nagyon sokszor volt, és ez így van jól! 😆
                                                      Ettől függetlenül természetesen a saját albumokba szívesen látunk minden olyan képet, ami lakóautós utazásokat hétvégéket, eggyüttlevéseket mutat.
                                                      Tehát lehet tölteni az albumokba bármit, bátran. Hisz azért van. 😉

metalgod
                                                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:7vurni4c]Mi van kedves Iván , jogász és szexszimbólum barátom ???!!
                                                        :smt217
                                                        Nem emlékszel rám ?? Hát én játszottam veled a Hódfehérkét !!!!
                                                        [-o< Ittam a pohárkádból..ettem a tálacskádból ....egyedül mondjuk az ágyacskádban nem én aludtam !!! 😀 [/quote] Kedves Barátom,János! Van a hűtömben 40 marmonkanna söröd,ha szeretnéd visszakapni,ennél sokkal jobban kell viselkedned!Ők a túszaim 😀

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 167

You must be logged in to reply to this topic.