Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó találkozó Martfű 2007 április 20-22

Legutóbb frissítette GaborApa 18 years, 1 months telt el
19angok
110 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Bár addig még rengeteg idő van, addig is itt már elkezdhetünk beszélgetni a találkozóról.
      Tomával az időpontot leegyeztettem. Most már mindenki beírhatja a naptárába. 😉
      Idén sikerült egyeztetnem az MCCC-vel is, nehogy úgy járjunk, mint tavaly, hogy pont akkor volt egy tagszervezet évadnyitója is, amikor a mi találkozónk. Idén nem ütköznek a találkozóink. Az MCCC országos évadnyitó találkozója egy héttel később lesz (ápr.27-máj.1.)
      Így tehát az MCCC klubtagok nem maradnak le semmiről.

A találkozónkra a jelentkezést egy elektronikus lapon lehet majd megtenni, de erre még várni kell, egy kicsit, mert arra már szeretném ráírni a programlehetőségeket is, hogy azon lehessen majd a programokra is jelentkezni. Egyelőre a kemping tulajdonosa a programlehetőségeket egyezteti.

Mi addig is itt tervezgethetünk, és már beszélgethetünk róla.

A találkozóra mindenkit szeretettel várunk.
      Sokan már tudják, de sokan még nem, hogy ezek a találkozók nem hivatalos rendezvények, hanem inkább egy lehetőség a személyes megismerkedésre azoknak, akiknek közös témájuk a lakóautózás.
      Tehát nem csak a lakóautóval már rendelkezőket, hanem mindenkit, aki a lakóautózás iránt érdeklődik.
      (Aki már érdeklődik az előbb-utóbb úgyis lakóautós lesz 😆 )

Jelentkezési lap a Szezonnyitó Találkozóra.

A jelentkezési lap kitöltése nem kötelez semmire csak felmérés jellegű!

• Szerző
      Válasz
      MaNa
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1eybu64n]Az időponttal kapcsolatban nem várunk tovább a válaszokra.
        A levelek alapján marad az eredeti időpont, tehát április 20-22.
        Mindenki beírhatja a naptárba, és ha talál ott valamit #-o , akkor azt szervezze át. 😉 [/quote]

Én elkezdtem átszervezni a ‘kölök’ iskolai rendjét, de ezek vadul állítják, hogy április 21. tanítási nap, mert vmi másik szünnapot helyettesítenek ezzel. Elég szép, pont a közepén lenne a találkozónak. Nálatok ez nem így van?

MaNá

LMC
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2tr1pvup]Az időponttal kapcsolatban nem várunk tovább a válaszokra.
          Mindenki beírhatja a naptárba, és ha talál ott valamit #-o , akkor azt szervezze át. 😉 [/quote]

Sziasztok akkor én jelentkeznék a család maximális létszámával, étkezést nem kérünk.

A csoportos menüre igényt tartunk. :smt113

András

Brigi
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:28euyfne]Az időponttal kapcsolatban nem várunk tovább a válaszokra.

Remélem, hogy holmi átrendezett munkanapok nem gátolhatják meg a csapatot abban, hogy összejöjjünk megnyitni a szezont.

GaborApa
            Felhasználó

Az időponttal kapcsolatban nem várunk tovább a válaszokra.
              Mindenki beírhatja a naptárba, és ha talál ott valamit #-o , akkor azt szervezze át. 😉

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”medmad”:2clxu0jv]hello

bocsi,érdeklödnék a martfüi találkozorol.látom hogy egy campingben tartjátok?oda be ugro is van?
                medmad[/quote]

Persze, hogy van, de nem sok. Az üzemanygra többet fogsz költeni.
                Vagy tudsz esetleg ingyenes kempinget? Jó lenne. 🙂

Tudod, vannak akiknek szükséges az áram (fűtéshez) vagy a vizesblokk, ezért sokan csak kempingben jöhetünk össze.

Valószínűleg idén is megkapjuk azt a kedvezményt, hogy az egész hétvégére (péntektől vasárnapig) egy éjszaka árát kell kifizetni.
                A martfűi kemping pedig amúgy sem drága főleg, ha azt is megnézzük hogy ez egy új és igen színvonalas kemping.
                Nem reklámozom tovább, gyere el! 🙂

Utazások esetén én is azt szeretem, ha nem kell beállni kempingbe, de egy nagyobb találkozó esetén ez szükséges.

medmad
                Felhasználó

hello

bocsi,érdeklödnék a martfüi találkozorol.látom hogy egy campingben tartjátok?oda be ugro is van?
                  medmad

ficsor
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3u4y35ys]
                    Mivel később nem jó, ezért lehet, hogy az előtte lévő hétvége, az április 13-15 lesz az alkalmas.
                    [-o< [/quote] Úgy látom, nem lesz egyszerű mindenkinek megfelelő időpontot találni. Az ápr. 13.-i hétvége nekem sem az igazi, mert szombaton délig órám van. (Persze ez az én egyéni problémám 🙁 ) Ezért (is) mondtam az előző hozzászólásomban, hogy nincs ötletem jobb időpontra.

LMC
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3pm0sbw9]Mivel később nem jó, ezért lehet, hogy az előtte lévő hétvége, az április 13-15 lesz az alkalmas.
                      [-o< [/quote] Nekünk az eredeti időpont lenne alkalmas mivel Martfű -től nem messze szintén beiktattunk 1 programot erre az időpontra, azaz vasárnapra. András

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”ficsor”:3l29j9sr]Viszont az én naptáramba az is be van írva, hogy az április 21. (szombat) áthelyezett munkanap. (Az ápr. 30.-i hétfőt kell ledolgozni.) Nem okozhat ez esetleg többeknek problémát? Igaz, más időpontra nekem sincs jobb ötletem 🙁 [/quote]

Hát erre bizony nem gondoltam #-o . Azt hittem, hogy a hozzá legközelebb eső szombatra teszik. Sajnos jól tudja a naptárad.
                        Azt is megtudtam, hogy ezen a hétvégén lesz a Falle áruház születésnapi akciója, amire megint csak sokan akarnak elmenni.
                        Mivel később nem jó, ezért lehet, hogy az előtte lévő hétvége, az április 13-15 lesz az alkalmas.
                        [-o<

ficsor
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:202hz0ls] Most már mindenki beírhatja a naptárába. 😉
                          [/quote]
                          Viszont az én naptáramba az is be van írva, hogy az április 21. (szombat) áthelyezett munkanap. (Az ápr. 30.-i hétfőt kell ledolgozni.) Nem okozhat ez esetleg többeknek problémát? Igaz, más időpontra nekem sincs jobb ötletem 🙁

10 hozzászólás megtekintése - 101-110 / 110

You must be logged in to reply to this topic.