Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó találkozó Martfű 2007 április 20-22

Legutóbb frissítette GaborApa 18 years, 1 months telt el
19angok
110 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Bár addig még rengeteg idő van, addig is itt már elkezdhetünk beszélgetni a találkozóról.
      Tomával az időpontot leegyeztettem. Most már mindenki beírhatja a naptárába. 😉
      Idén sikerült egyeztetnem az MCCC-vel is, nehogy úgy járjunk, mint tavaly, hogy pont akkor volt egy tagszervezet évadnyitója is, amikor a mi találkozónk. Idén nem ütköznek a találkozóink. Az MCCC országos évadnyitó találkozója egy héttel később lesz (ápr.27-máj.1.)
      Így tehát az MCCC klubtagok nem maradnak le semmiről.

A találkozónkra a jelentkezést egy elektronikus lapon lehet majd megtenni, de erre még várni kell, egy kicsit, mert arra már szeretném ráírni a programlehetőségeket is, hogy azon lehessen majd a programokra is jelentkezni. Egyelőre a kemping tulajdonosa a programlehetőségeket egyezteti.

Mi addig is itt tervezgethetünk, és már beszélgethetünk róla.

A találkozóra mindenkit szeretettel várunk.
      Sokan már tudják, de sokan még nem, hogy ezek a találkozók nem hivatalos rendezvények, hanem inkább egy lehetőség a személyes megismerkedésre azoknak, akiknek közös témájuk a lakóautózás.
      Tehát nem csak a lakóautóval már rendelkezőket, hanem mindenkit, aki a lakóautózás iránt érdeklődik.
      (Aki már érdeklődik az előbb-utóbb úgyis lakóautós lesz 😆 )

Jelentkezési lap a Szezonnyitó Találkozóra.

A jelentkezési lap kitöltése nem kötelez semmire csak felmérés jellegű!

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

Gábor.

A gulyás szó ezen a vidéken gulyáslevest jelent.
        Most hogy irtad krumpli – burgonya köret )savanyúság, akkor ugrott be hogy pöri a menü mert a leveshez nem megy a saviubi.

Csak azért volt lényeges mert a pöri után sört is lehet inni, míg a leves után ……? :smt206

András

MaNa
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:15ukz6zq]Azért nem tettem még fel, mert eszembe jutott, hogy
          be kellene még írni a szombat délutáni lakóautóklub bowlingbajnokságot ami ingyenes lehet, de tudni kéne hány főre számíthatunk, mert annyi időre a pályákat le kell foglalni.
          Tehát a +1 es kérdés:
          „A lakóautóklub bowlingbajnokságon X fővel veszünk részt.”[/quote]

Sajna mi nem tudunk menni, mert a gyereknek szombaton sulinap van, sulit váltott és most nem lehet hiányozni. Szórakozzatok jól!

MaNá

LMC
          Felhasználó

[quote=”ficsor”:wphnhsdo]Most vagy kis falu ez a Lakóautó Klub, és gyorsan terjednek a hírek, vagy véletlenül beletrafáltál 😀
            Épp most alkudozunk a Kertivel a T4-es állófűtésén, így lehet, hogy rövidesen valóban szilveszter-képes lesz a lakónk! =D> [/quote]

Mi is veled örülünk :smt206

András

ficsor
            Felhasználó

[quote=”LMC”:1hia0fmy]Hááát álló fűtéssel akár szilveszterezni is lehet a lakóddal 😆
              András[/quote]
              Most vagy kis falu ez a Lakóautó Klub, és gyorsan terjednek a hírek, vagy véletlenül beletrafáltál 😀
              Épp most alkudozunk a Kertivel a T4-es állófűtésén, így lehet, hogy rövidesen valóban szilveszter-képes lesz a lakónk! =D>

LMC
              Felhasználó

[quote=”ficsor”:2zto1cu2]Hogy eggyel több legyen a jelentkezők száma, én is kitöltöttem a jelentkezési lapot. (Igaz, a gulyásnál rossz helyre kattintottam, mert azt mi is kérjük, főleg, ha olyan finom lesz, mint a tavalyi.)[/quote]

Hááát álló fűtéssel akár szilveszterezni is lehet a lakóddal 😆

András

ficsor
                Felhasználó

[quote=”Brigi”:2j2wqiij]Bár még van néhány hét a martfűi találkozóig és nem is kötelező a jelentkezési lap kitöltése, azért mégis aggaszt egy kicsit, hogy hiába nézegetem, hányan jelentkeztek már, az utóbbi időben nem nagyon gyarapodik azoknak a száma, akik bejelentkeztek.[/quote]
                  Hogy eggyel több legyen a jelentkezők száma, én is kitöltöttem a jelentkezési lapot. (Igaz, a gulyásnál rossz helyre kattintottam, mert azt mi is kérjük, főleg, ha olyan finom lesz, mint a tavalyi.)

Brigi
                  Felhasználó

Bár még van néhány hét a martfűi találkozóig és nem is kötelező a jelentkezési lap kitöltése, azért mégis aggaszt egy kicsit, hogy hiába nézegetem, hányan jelentkeztek már, az utóbbi időben nem nagyon gyarapodik azoknak a száma, akik bejelentkeztek.Pedig mivel a klub tagjainak száma szépen nőtt az elmúlt egy év alatt azt gondoltam, hogy többekkel lesz módunk találkozni, akik tavaly is ott voltak, meg sok új taggal is.

Ne féljetek, addigra már biztos melegebb lesz és kellemesebb idő, mint a jégtörő buli hétvégéjén (bár mi azt az összejövetelt is nagyon élveztük).

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”LMC”:3o0owlre]Bowling versenyre mi is jelentkezünk két fővel, Ildikó, Bianka, addig én sörözök 😆

Légyszi módosítani, 3 gulyást mi is kérünk!

András[/quote]
                      Bowling beírva, bogrács módosítva. Köszi.

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:rpdzqfw1]Nekem úgy tűnik, hogy egészen programdús lesz a nyitóbuli. Tán még beszéd is lesz?[/quote]

Lesz hát.

Főleg egymással. 😀

Brigi
                        Felhasználó

Nekem úgy tűnik, hogy egészen programdús lesz a nyitóbuli. Tán még beszéd is lesz?

LMC
                          Felhasználó

Bowling versenyre mi is jelentkezünk két fővel, Ildikó, Bianka, addig én sörözök 😆

Légyszi módosítani, 3 gulyást mi is kérünk!

András

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Bartha Judit”:3hl5djv1]Helyesbítek, Füredyék 2fő. Tudom, hogy nagyon balfácán vagyok minden sporthoz, de legalább nem az Uram és parancsolóm lesz az utolsó, hanem én. És különben is valamikor gyakorolni kell.
                              Jutka[/quote]

Nagyon jól látjátok a verseny lényegét.
                              A cél az együttjátszás. 😉
                              Kevert csapatokat alakítunk majd, így az is lehet, hogy Judit győz és az Úr és parancsoló lesz az utolsó. 😉

BarthaJudit
                              Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1k7n36is]Sziasztok
                                A Bowling bajnokság engem is érdekel 1fővel mivel csak egy főlehet az utolsó 😆 #-o 😆
                                Laci[/quote]
                                Helyesbítek, Füredyék 2fő. Tudom, hogy nagyon balfácán vagyok minden sporthoz, de legalább nem az Uram és parancsolóm lesz az utolsó, hanem én. És különben is valamikor gyakorolni kell.
                                Jutka

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”moleska”:1hs3qvw5]Én is jelentkezem bowlingra.
                                  Üdv: Ati[/quote]
                                  Téged is módosítottalak. Köszi.

moleska
                                  Felhasználó

Én is jelentkezem bowlingra.
                                    Üdv: Ati

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”FuredyLaci”:2xy8dtg8]Sziasztok
                                      A Bowling bajnokság engem is érdekel 1fővel mivel csak egy főlehet az utolsó 😆 #-o 😆
                                      Laci[/quote]
                                      Javítottam a jelentkezésedet. Benne van a bowling jelentkezésed.
                                      Köszi, hogy jelezted.

FLaci
                                      Felhasználó

Sziasztok
                                        Laci

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:27q5d2yc]Azért nem tettem még fel, mert eszembe jutott, hogy
                                          be kellene még írni a szombat délutáni lakóautóklub bowlingbajnokságot ami ingyenes lehet, de tudni kéne hány főre számíthatunk, mert annyi időre a pályákat le kell foglalni.
                                          Tehát a +1 es kérdés:
                                          „A lakóautóklub bowlingbajnokságon X fővel veszünk részt.”[/quote]
                                          Kívánságod számomra parancs [-o< Most már ez is benne van. A sajátomat és a Madárét kijavítottam mivel minket érdekel a bowling bajnokság. Akik eddig kitöltötték és érdekli a bowling azok írják meg ide a fórumba és kijavítom a jelentkezéseiket (moleska, LMC, FuredyLaci, Oldi, czgábor).

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:2di1yflm]Nos elkészült a GáborApa által ígért, „jobbat tudok dolog”.

Készítettem egy jelentkezési lapot amit szeretnénk, ha kitöltenétek.

Az legelső hozzászólásba is betettem a linket, hogy ha valaki keresné akkor ott könnyebben megtalálja.[/quote]

Azért nem tettem még fel, mert eszembe jutott, hogy
                                            Tehát a +1 es kérdés:
                                            „A lakóautóklub bowlingbajnokságon X fővel veszünk részt.”

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:1s7c7mya]Nos elkészült a GáborApa által ígért, „jobbat tudok dolog”.

Az legelső hozzászólásba is betettem a linket, hogy ha valaki keresné akkor ott könnyebben megtalálja.[/quote]

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Nagyon jóóóó.

Kerti
                                              Adminisztrátor

Nos elkészült a GáborApa által ígért, „jobbat tudok dolog”.

Az legelső hozzászólásba is betettem a linket, hogy ha valaki keresné akkor ott könnyebben megtalálja.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Brigi”:1lfyclk3]GáborApa lassan beteheti az első hozzászólásba a jelentkezőket, hadd lássuk, milyen szépen gyarapodik a számuk.[/quote]
                                                  Jobbat tudok, de még nem árulom el mi az. 😉

Brigi
                                                  Felhasználó

GáborApa lassan beteheti az első hozzászólásba a jelentkezőket, hadd lássuk, milyen szépen gyarapodik a számuk.

FLaci
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2fc3myex]Az időponttal kapcsolatban nem várunk tovább a válaszokra.
                                                      A levelek alapján marad az eredeti időpont, tehát április 20-22.
                                                      Mindenki beírhatja a naptárba, és ha talál ott valamit #-o , akkor azt szervezze át. 😉 [/quote]
                                                      Sziasztok!
                                                      Másodmagammal jelen leszek az adott időpontban erősítvén a csapatot 😆
                                                      Laci-ék

Brigi
                                                      Felhasználó

[quote=”MaNa”:1q1kvklg]Én elkezdtem átszervezni a ‘kölök’ iskolai rendjét, de ezek vadul állítják, hogy április 21. tanítási nap, mert vmi másik szünnapot helyettesítenek ezzel. Elég szép, pont a közepén lenne a találkozónak. Nálatok ez nem így van?

MaNá[/quote]
                                                        Én írok igazolást a gyerkőcnek. Azt még ugyan nem tudom, hogy a férjemnek hogy fogok igazolást írni, de szerintem azt is megoldjuk majd valahogy.

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 110

You must be logged in to reply to this topic.