Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó Találkozó – Agárd – 2019 április 5 – 7.

Legutóbb frissítette repi 6 years, 2 months telt el
25angok
86 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

[article=intro]689[/article]

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=54717][quote=”repi” post=54714]:rohog Nos Kerti sikerült rávezetni Stricit :rohog a lényegre :rohog :rohog úgyhogy Én viszem a tárcsát,gázt,olajat meg 4 kg kenyeret…hurrá :smt204 Te pedig a 360 db tojást amiből 300 db ot hazaviszel és fél évig otthon eszitek :rohog :rohog mint legutóbb :rohog :rohog

Gáborunk,persze ha nem futamodik meg :smt209 👿 süthet kedvünkre :ny :ny :ny [/quote]

Rendben, viszem a tojásokat, meg hozok még olajat, mert az mindig kevés szokott lenni, meg még valamennyi kenyeret.

[quote=”repi” post=54714]De ha már a textilmaszat-nál tartunk :smt209 a sog-ot ne felejtsd otthon :rohog valami Lajkás bemutató is lesz Agárdon. :rohog :rohog nagyszerű beépítési tapasztalatokat lehet szerezni eme lakóautó márkától :rohog :rohog[/quote]

Erre nem mondok semmit :kocsog[/quote]

Nem is nagyon lehet :rohog :rohog :rohog :kocsog

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”repi” post=54714]:rohog Nos Kerti sikerült rávezetni Stricit :rohog a lényegre :rohog :rohog úgyhogy Én viszem a tárcsát,gázt,olajat meg 4 kg kenyeret…hurrá :smt204 Te pedig a 360 db tojást amiből 300 db ot hazaviszel és fél évig otthon eszitek :rohog :rohog mint legutóbb :rohog :rohog

Gáborunk,persze ha nem futamodik meg :smt209 👿 süthet kedvünkre :ny :ny :ny [/quote]

Rendben, viszem a tojásokat, meg hozok még olajat, mert az mindig kevés szokott lenni, meg még valamennyi kenyeret.

[quote=”repi” post=54714]De ha már a textilmaszat-nál tartunk :smt209 a sog-ot ne felejtsd otthon :rohog valami Lajkás bemutató is lesz Agárdon. :rohog :rohog nagyszerű beépítési tapasztalatokat lehet szerezni eme lakóautó márkától :rohog :rohog[/quote]

Erre nem mondok semmit :kocsog

Sityubacsi
          Felhasználó

LECSÓ új neve BUNDÁSKENYÉR. Ez sem hangzik rosszul….

repi
            Adminisztrátor

[quote=”Srychy” post=54710]
              Nagyon meg vagyok tisztelve. :huh:
              [/quote]

:meghajol olyan jó,hogy ezt gondolod =D> :smt058 :smt058

repi
              Adminisztrátor

:rohog Nos Kerti sikerült rávezetni Stricit :rohog a lényegre :rohog :rohog úgyhogy Én viszem a tárcsát,gázt,olajat meg 4 kg kenyeret…hurrá :smt204 Te pedig a 360 db tojást amiből 300 db ot hazaviszel és fél évig otthon eszitek :rohog :rohog mint legutóbb :rohog :rohog

Gáborunk,persze ha nem futamodik meg :smt209 👿 süthet kedvünkre :ny :ny :ny

De ha már a textilmaszat-nál tartunk :smt209 a sog-ot ne felejtsd otthon :rohog valami Lajkás bemutató is lesz Agárdon. :rohog :rohog nagyszerű beépítési tapasztalatokat lehet szerezni eme lakóautó márkától :rohog :rohog

Srychy
                Felhasználó

[quote=”Srychy” post=54710]Nem akarom elkiabálni, de ma tudtam meg, hogy a gyerekek egy héttel hamarabb költöznek, amiből következik, hogy talán mi is ott leszünk.[/quote]
                  Akkor a péntek esti bundáskenyér sütő meg is van hurrá :smt204 hurrá
                  [/quote]

Nagyon meg vagyok tisztelve. :huh:
                  Természetesen szívesen sütök nektek bundás kenyeret.
                  Kissé hasonlít a szitu a néhány évvel ezelőtti lecsófőzésre. (amit a mai napig felemlegetnek a barátaim)
                  „Hozzatok mindent, és elkészítem.”
                  😯
                  Hozzatok sütő cuccot, mert ha az én lábaskámban sütöm akkor a végét az őszi talira fejezem be.
                  🙂

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”Srychy” post=54697] … A bundás kenyér nem csak reggeli, hanem vacsora is a Magyar társadalomban…. [/quote]
                    Na ezt én még nem hallottam. 😯
                    Ettől még lehet, hogy így van, de nekem kicsit fura a bundáskenyér vacsorára. Meg talán még nehéz kaja is.

[quote=”oxford60″ post=54700]Lángoshoz viszünk fokhagymát, tejfölt, Bundás kenyérhez tojást.[/quote]
                    Köszönjük :meghajol

[quote=”Srychy” post=54710]Nem akarom elkiabálni, de ma tudtam meg, hogy a gyerekek egy héttel hamarabb költöznek, amiből következik, hogy talán mi is ott leszünk.[/quote]
                    Akkor a péntek esti bundáskenyér sütő meg is van hurrá :smt204 hurrá

[quote=”repi” post=54711]Láttad Te már Kertit péntek este??? nemhogy bundás kenyeret nem tud sütni,jó ha megismer…..józanon is csak hol a tűzhely? fel van már verve a tojás? hol a kenyér?? kér még valaki?? mosogass el légyszíves! Hol a söröm??? Na :rohog :rohog :rohog :disco[/quote]
                    Nekem Dudálsz Kisautó? :smt208
                    Na ide figyelj, te textilmaszatoló butikos, lesz majd olyan, hogy te is csinálsz valamit? :smt056
                    Nem csak osztod az észt, hogy kinek mit kéne csinálni? :rohog
                    A bundáskenyérkészítésnél is csak annyi a részed, hogy Ildi, hol van ez, Ildi add már ide azt, Ildi kész van már? :rohog
                    Na jó, a hol a söröm rész igaz. :cheer:
                    Viszont most, hogy Srychy pénteken megcsinálja a bundáskenyeret, mehetünk együtt okoskodni. :smt204

repi
                    Adminisztrátor

[quote=”Srychy” post=54697][quote=”Kerti” post=54687][quote=”Sityubácsi” post=54682]Sziasztok! Szombat reggel sütnék lángost ha van rá igény. Káposztásat és fokhagymásat . Ha valaki tovább akarja turbózni hozzon hozzá cuccost. Azt kérném ,hogy ha valaki reggelire bundás kenyéren is töri a kobakját,azt vasárnapra tervezze,ha lehet,ne ütközzünk mint tavaly . KÖSZI !! Üdv : Sityu[/quote]
                      Drága Sityubácsi!

Értem én a célzást. :sorry
                      De ez így nem ér, mert tavaly a bundáskenyér volt bejelntve és uátna jött a lángos Ezért volt az ütközés. :smt204
                      Fordítva meg már nem ér? 😛

No de a lényeg, hogy a lángosod verhetetlen, szóval köszönjük! :meghajol

Vasárnap is lehet a bundáskenyér, de az már nagyon a hazamenős nap.
                      Arra gondoltam, hogy esetleg nem biztos, hogy ütközés ha van mindkettő szombaton, mert van akinek a lángos jön be jobban és van akinek a bundáskenyér, reggelire. Ha meg marad alapanyagunk, akkor csinálunk vasárnap is. Vagy nem tudom. Mit gondolsz?
                      Esetleg valakinek még van ötlete, hogy hogy lenne jó?
                      (ne mi döntsünk, hanem a társaság)[/quote]

Nos…
                      Mi sajnos nem tudunk részt venni, mert a gyerekek pont akkor költöznek az új kéglijükbe. A segítség elkel…

De mivel már voltunk néhány talin, és a Sityu lángosa verhetetlen. Végeztem egy kis kutatást.
                      A lényege: A Magyar nép vacsira inkább eszik bundás kenyeret, mint lángost.
                      Én azt javasolnám, hogy pénteken este általában nem szokott lenni kaja.
                      A bundás kenyér nem csak reggeli, hanem vacsora is a Magyar társadalomban.
                      A lángos az minden esetben reggeli.
                      Ezért javaslom meggondolásra, hogy pénteken este bundás kenyér, szombat reggel lángos.
                      Szerintem kivitelezhető.[/quote]

Láttad Te már Kertit péntek este??? nemhogy bundás kenyeret nem tud sütni,jó ha megismer…..józanon is csak hol a tűzhely? fel van már verve a tojás? hol a kenyér?? kér még valaki?? mosogass el légyszíves! Hol a söröm??? Na :rohog :rohog :rohog :disco

Srychy
                      Felhasználó

[quote=”Sityubácsi” post=54708]Gáborom !!! Na így lehet szénhidrát mérgezést kapni….és ezt lehet kiküszöbölni sok-sok hússal !!![/quote]

Sityu! Létezik olyan, hogy húsos lángos?
                        🙂

Nem akarom elkiabálni, de ma tudtam meg, hogy a gyerekek egy héttel hamarabb költöznek, amiből következik, hogy talán mi is ott leszünk.
                        :mlk_lako :disco

Sityubacsi
                        Felhasználó

Gáborom !!! Na így lehet szénhidrát mérgezést kapni….és ezt lehet kiküszöbölni sok-sok hússal !!!

oxford60
                          Felhasználó

Lángoshoz viszünk fokhagymát, tejfölt, Bundás kenyérhez tojást.

oxford60
                            Felhasználó

írta Srychy
                              Nos…
                              Mi sajnos nem tudunk részt venni, mert a gyerekek pont akkor költöznek az új kéglijükbe. A segítség elkel…

De mivel már voltunk néhány talin, és a Sityu lángosa verhetetlen. Végeztem egy kis kutatást.
                              Ezért javaslom meggondolásra, hogy pénteken este bundás kenyér, szombat reggel lángos.
                              Szerintem kivitelezhető.

Én egyet értek Srychy-vel, sőt támogatom az ötletet.

Srychy
                              Felhasználó

[quote=”Kerti” post=54687][quote=”Sityubácsi” post=54682]Sziasztok! Szombat reggel sütnék lángost ha van rá igény. Káposztásat és fokhagymásat . Ha valaki tovább akarja turbózni hozzon hozzá cuccost. Azt kérném ,hogy ha valaki reggelire bundás kenyéren is töri a kobakját,azt vasárnapra tervezze,ha lehet,ne ütközzünk mint tavaly . KÖSZI !! Üdv : Sityu[/quote]
                                Drága Sityubácsi!

De ez így nem ér, mert tavaly a bundáskenyér volt bejelntve és uátna jött a lángos Ezért volt az ütközés. :smt204

Arra gondoltam, hogy esetleg nem biztos, hogy ütközés ha van mindkettő szombaton, mert van akinek a lángos jön be jobban és van akinek a bundáskenyér, reggelire. Ha meg marad alapanyagunk, akkor csinálunk vasárnap is. Vagy nem tudom. Mit gondolsz?
                                (ne mi döntsünk, hanem a társaság)[/quote]

Nos…

Szerintem kivitelezhető.

Sityubacsi
                                Felhasználó

Nem tagadom,hogy így volt. Akkor majd meglátjuk a tetthelyen…..

repi
                                  Adminisztrátor

[quote=”Edit1958″ post=54692]Üdv Mindenkinek!
                                    Már bejelentkeztem, de lehet hogy, előbb már csütörtökön tudunk menni. Csak az utolsó pillanatban dől el. Gondot jelent-e?
                                    Edit és Laci[/quote]

Nem gond 🙂 Érvényes a kedvezmény.

Üdv.

Edit1958
                                    Felhasználó

Üdv Mindenkinek!
                                      Már bejelentkeztem, de lehet hogy, előbb már csütörtökön tudunk menni. Csak az utolsó pillanatban dől el. Gondot jelent-e?
                                      Edit és Laci

becs
                                      Felhasználó

Kerti írta:
                                        (ne mi döntsünk, hanem a társaság)

Részemről a LÁNGOSRA szavazok! (Ja: Kriszta is!) hurrá

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”Sityubácsi” post=54682]Sziasztok! Szombat reggel sütnék lángost ha van rá igény. Káposztásat és fokhagymásat . Ha valaki tovább akarja turbózni hozzon hozzá cuccost. Azt kérném ,hogy ha valaki reggelire bundás kenyéren is töri a kobakját,azt vasárnapra tervezze,ha lehet,ne ütközzünk mint tavaly . KÖSZI !! Üdv : Sityu[/quote]
                                          Drága Sityubácsi!

(ne mi döntsünk, hanem a társaság)

repi
                                          Adminisztrátor

Tisztelt Résztvevők!

Az idén nem lesz közös nagy kondérban főzés, de készülhettek sok kis bográcsos kajával :smt204 de úgy,hogy sokan meg fogják kóstolni a végeredményt hurrá :disco :smt039

repi
                                            Adminisztrátor

[quote=”Csavargo” post=54683]Lángos sütéshez viszek reszelni való sajtot és tejfelt[/quote]

Nagyon jó ötlet 🙂 örülünk 🙂

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”Sityubácsi” post=54682]Sziasztok! Szombat reggel sütnék lángost ha van rá igény. Káposztásat és fokhagymásat . Ha valaki tovább akarja turbózni hozzon hozzá cuccost. Azt kérném ,hogy ha valaki reggelire bundás kenyéren is töri a kobakját,azt vasárnapra tervezze,ha lehet,ne ütközzünk mint tavaly . KÖSZI !! Üdv : Sityu[/quote]

:smt204 Köszönjük Sityubácsi !!!! Természetesen igény mindig van rá csak nem itt a fórumon jelzik az emberek 🙂
                                                De ott lesz sorban állás garantálom :rohog :rohog :rohog :rohog

Csavargo
                                                Felhasználó

Lángos sütéshez viszek reszelni való sajtot és tejfelt

Sityubacsi
                                                  Felhasználó

Sziasztok! Szombat reggel sütnék lángost ha van rá igény. Káposztásat és fokhagymásat . Ha valaki tovább akarja turbózni hozzon hozzá cuccost. Azt kérném ,hogy ha valaki reggelire bundás kenyéren is töri a kobakját,azt vasárnapra tervezze,ha lehet,ne ütközzünk mint tavaly . KÖSZI !! Üdv : Sityu

gattila
                                                    Felhasználó

„vagy csak lakókocsi tulajdonosokat várnak?”
                                                      Gondolom lakóautó tulajdonosokat akartál írni…. Más műfaj azért, sok közös dologgal.

[quote=”gubiferi” post=54677]Leendő lakókocsi tulajdonosként (hamarosan B+E jogsival) szeretnék néhány régi motorossal találkozni, aki szívesen megosztaná tapasztalatait egy lelkes kezdővel. Van erre mód és lehetőség, vagy csak lakókocsi tulajdonosokat várnak?

Üdv.: Ferenc[/quote]

gubiferi
                                                      Felhasználó

Leendő lakókocsi tulajdonosként (hamarosan B+E jogsival) szeretnék néhány régi motorossal találkozni, aki szívesen megosztaná tapasztalatait egy lelkes kezdővel. Van erre mód és lehetőség, vagy csak lakókocsi tulajdonosokat várnak?

Üdv.: Ferenc

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 86

You must be logged in to reply to this topic.