Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó Találkozó – Agárd – 2017. március 31 – április 02

Legutóbb frissítette horvathpapa 8 years, 2 months telt el
17angok
36 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

[article=intro]625[/article]

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

Palacsintasütés ??? a délutáni órákban?? ki vállalná ? hurrá

mondjuk ez mindig spontán szokott sikerülni a legjobban….

A csokiszökőkutat mi visszük… + rengeteg banánt…az üzemeltetéshez keresünk önkéntes gyerekeket…

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”Srychy” post=49718]Most már sajnos tudom, hogy mi nem tudunk részt venni, mert nem lesz kész a lakónk…
          🙁
          Töröljetek a listáról.[/quote]

Pedig addig még van majdnem két hét. :smt216
          Kérésednek megfelelően levettelek a listáról, ha mégis összejön, majd jelentkezzél újra.

Srychy
          Felhasználó

Most már sajnos tudom, hogy mi nem tudunk részt venni, mert nem lesz kész a lakónk…
            🙁
            Töröljetek a listáról.

rmisi
            Felhasználó

A Szombat reggeli bundás sütésbe be tudok segíteni szerintem egy 50-60 karély ereéig.
              Arra alkalmatos edényt, Sütő eszközt, egyéb hozzávalót (tojás tej olaj kenyér hozok.
              Ha esetleg valaki egy gázpalackot ( a lakóból) tudna akkor azt megköszönném mivel a mienk beépített tartályos.

Kerti
              Adminisztrátor

Tavaly így néztünk ki felülről.
                Ahogy nézem a jelentkezettek listáját idén sem lesz kevesebb egység a kempingben.
                agard_2016.jpg

Remélem mi is el tudnunk menni, de nekünk a pici lánytól függ minden, hiszen Ő még akkor csak 6 hetes lesz.
                Mivel mi bizonytalanok vagyunk, azért nem kellene megfeledkezni, leszervezni a bundáskenyér sütést reggelre, a palacsintasütést délutánra és a tárcsázást estére, stb.

lotte
                Felhasználó

Szia, nincs szállás a kemping területén.

Geruka
                  Felhasználó

Sziasztok!
                    Szeretnem megkerdezni,hogy egyèb bèrelhető szállás is van a kempingben,vagy csak a lakoautó,amivel mennènk?
                    köszönöm a választ

repi
                    Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=49554][quote=”repi” post=49551]…..én vagyok sügér vagy még nem lehet jelentkezni…. :-)[/quote]

Remélem, hogy te vagy sügér, mert ha nem akkor az oldallal van már megint baj :rohog
                      Nálam van jelentkezési lap és Lamentáéknak sikerült is jelentkezni, szóval nézd meg mégegyszer.
                      Ha nem megy szólj és megnézem, mi lehet a baj.[/quote]

na ugye…sügér hurrá :rohog

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”repi” post=49551]…..én vagyok sügér vagy még nem lehet jelentkezni…. :-)[/quote]

Remélem, hogy te vagy sügér, mert ha nem akkor az oldallal van már megint baj :rohog
                        Nálam van jelentkezési lap és Lamentáéknak sikerült is jelentkezni, szóval nézd meg mégegyszer.
                        Ha nem megy szólj és megnézem, mi lehet a baj.

repi
                        Adminisztrátor

…..én vagyok sügér vagy még nem lehet jelentkezni…. 🙂

Kerti
                          Adminisztrátor

Felkerült az információs és jelentkezési lap a Találkozóval kapcsolatban.
                            Fontos:
                            Mivel a kemping csak április közepén nyitna ki, így csak mi leszünk, vagyis zártkörű rendezvény lesz. Viszont kizárólag csak azon 3 napban tudja fogadni a mi társaságunkat. Természetesen érkezésünkre a kempinget előkészítik(vizesblokkok, kert, tereprendezés, stb..) és recepciós kollégák is rendelkezésre állnak majd.

11 hozzászólás megtekintése - 26-36 / 36

You must be logged in to reply to this topic.