Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó Találkozó – Agárd – 2016. április 15 – 17.

Legutóbb frissítette bigzee 9 years, 9 months telt el
26angok
93 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

[article=intro]594[/article]

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”Kisseva” post=47795]Sajnos első utunk elmarad /apám kórházba került/ nem tudom hol kell törölni a jelentkezést. Szép hétvégét kívánok mindenkinek![/quote]

Sajnáljuk 🙁
        Töröltem a jelentkezésedet, köszi, hogy jelezted.

Kisseva
        Felhasználó

Sajnos első utunk elmarad /apám kórházba került/ nem tudom hol kell törölni a jelentkezést. Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Kerti
          Adminisztrátor

A kemping az alábbi árat adta meg azoknak akik fürdőhasználat nélkül szeretnék igénybe venni a kempinget a találkozó ideje alatt:

4100 Ft / egység / éjszaka ( max: 2 felnőtt és 2 gyermek 0 – 14 év )

Egységen belül további felnőtt díj: 1.200.- Ft

Egységen belül további gyermek díj 03 -14 éves korig: 700- Ft/fő

A díjak tartalmazzák: egy lakókocsi, lakóautó, vagy sátor helyet, gépkocsi parkolást, áramhasználatot, az ÁFA-t

Kerti
            Adminisztrátor

[quote=”vasudvaros” post=47782]Látom hagyományosan nagy csapat megy a nyitóra.Mindenkinek élményekben, emlékekben gazdag hétvégét kívánunk.[/quote]

Köszönjük! Nektek pedig jó pálinkázást a hétvégén.

vasudvaros
              Felhasználó

Látom hagyományosan nagy csapat megy a nyitóra.Mindenkinek élményekben, emlékekben gazdag hétvégét kívánunk.

Kerti
                Adminisztrátor

Most nem találtam a honlapjukon de nekem az rémlik valahonnan, hogy 53 parcellájuk van és azon kívül van még jópár hely ahova lehet állni.
                  Tavaly 45-en voltunk és elfértünk, szóval biztos, hogy idén is el fogunk férni.
                  :disco

Soma
                  Felhasználó

Jó kérdés 🙂

Zsuzsi76
                    Felhasználó

48 lakóautó………..El fogunk férni?

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”KATAND” post=47769]Kedves klubtársak, lehet olajozni a bicajokat[/quote]

Én most megyek értük a szervízbe. :smt204
                        Hétvégén tekerünk.

KATAND
                        Felhasználó

Kedves klubtársak, lehet olajozni a bicajokat

KATAND
                          Felhasználó

Hétvégére megrendelve:

Attachments:
                            • Nvtelen.png
                            Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”Concorde” post=47763]Szia Kerti!

Nem látok a módosításra linket.

Javítsd át légyszíves két felnőttre egy helyett!

Illetve még egy kérés: A felhasználó név végéről lemaradt egy e
                              Légyszíves változtasd Concorde-ra

Concord (e)[/quote]

Szia!

Jól látod, mert sem a jelentkezési lapot, sem a felhasználó nevet nem lehet módosítani.
                              Javítottam a jelentkezési lapot is és a felhasználó nevedet is. Most már csak a javított névvel tudsz bejelentkezni.

Papimami
                              Felhasználó

Üdvözlünk mindenkit. Nagyon várjuk a hétvégét mivel nekünk is ez az első találkozó veletek.Örülünk hogy ilyen sokan leszünk mert sok kérdésünk lesz a tapasztaltabbakhoz .A jó időjárásra gondoljunk hogy még felejthetetlenebb legyen ez a tavaszi évadnyitó összejövetel. Nyugdíjas lakóautós üdvözlettel Ili és Sanyi.

Concorde
                                Felhasználó

Szia Kerti!

Nem látok a módosításra linket.

Javítsd át légyszíves két felnőttre egy helyett!

Illetve még egy kérés: A felhasználó név végéről lemaradt egy e
                                  Légyszíves változtasd Concorde-ra

Concord (e)

EdGaR
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti” post=47754]
                                    Drága Laci!

Senki nem fog megutálni itt téged, hiszen itt pont az a lényeg, hogy semmi sem kötelező. Az pedig, hogy egy időben két találkozó is van, az bizonyíték arra, hogy nálunk még ezt is lehet, és így több lehetőségből is tudnak választani a tagok. Ezért szabad és nyitott ez a társaság!…[/quote]

Maximálisan egyetértek!
                                    Kedves Katika, Laci!
                                    Érezzétek jól magatokat Mindannyian Gyulán!
                                    Ebből ne csináljatok lelkiismereti kérdést, nagyon hosszú még az év, biztosan összefutunk Veletek még valahol!
                                    :smt039

EdGaR
                                    Felhasználó

Mindkettőtöknek: Zsófika és Editke mielőbbi javulást kívánunk… Editke. Ahogy ígértem, Agárdon Jenő bácsival focizunk, Veled pedig táncolunk 😉

riviera
                                      Felhasználó

[quote=”horvathpapa” post=47751]Kedves Barátaim! Becsípődött derekam, ha engedi ide a közelben megpróbálok köztetek lenni és mindenkit megölelni! Zsófika[/quote]

Zsófika én is ugyanilyen cipőben járok. Megyünk az ORMOS Intézetbe és visszafelé mi is bemegyünk a találkozóra.Ölelünk Benneteket.:smt039

Soma
                                        Felhasználó

Szerintem mi is megyünk renitenskedni 🙂 Bár repi nem hiszi a piszi 🙂

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”rennerlaszlone” post=47753]Üdvözlünk benneteket! Az első találkozó lesz számunkra,szeretnénk veletek tartani a továbbiakban.68-58 éves nyugdíjasok vagyunk.Diósdon élünk.Lakóautóval kempingezünk,várjuk nagyon a hétvégét.hogy megismerjük egymást.Üdv.Laci-Magdi[/quote]

[quote=”Kisseva” post=47747]Kedves Mindenki! Régi vágyunk teljesedett be ma „megszületett” lakóautónk, ma hozzuk „haza”. Szeretnénk felszentelni első utunkkal az agárdi kempingbe a Szezonnyitó találkozón[/quote]

Sziasztok!

Nagy nagy szeretettel várunk benneteket. Hamarosan találkozunk :smt204

Kerti
                                            Adminisztrátor

[quote=”vasudvaros” post=47742]Én lehet,hogy most megutáltatom magam de szezonnyitó lehet 1 héttel bármikor Gyula viszont FIX.. A HÁROM év alatt mindig teljesítettem de most GYULA. a köpenyt legközelebb kérem.Üdv a mérettel hívlak.[/quote]

Drága Laci!

Senki nem fog megutálni itt téged, hiszen itt pont az a lényeg, hogy semmi sem kötelező. Az pedig, hogy egy időben két találkozó is van, az bizonyíték arra, hogy nálunk még ezt is lehet, és így több lehetőségből is tudnak választani a tagok. Ezért szabad és nyitott ez a társaság!
                                              Egyébként a Szezonnyitó találkozó 10 éve (kivéve egy-két renitens alkalmat, mikor nem így volt) mindig április középső hétvégéjén van, tehát ez már hagyomány.
                                              Legközelebb találkozunk és jó találkozást nektek! A fotókat várjuk majd! hurrá

rennerlaszlone
                                              Felhasználó

Üdvözlünk benneteket! Az első találkozó lesz számunkra,szeretnénk veletek tartani a továbbiakban.68-58 éves nyugdíjasok vagyunk.Diósdon élünk.Lakóautóval kempingezünk,várjuk nagyon a hétvégét.hogy megismerjük egymást.Üdv.Laci-Magdi

horvathpapa
                                                Felhasználó

Kedves Barátaim! Becsípődött derekam, ha engedi ide a közelben megpróbálok köztetek lenni és mindenkit megölelni! Zsófika

horvathpapa
                                                  Felhasználó

Úgy legyen, szeretettel várunk! Zsófika és a Klubb

Kisseva
                                                    Felhasználó

Kedves Mindenki! Régi vágyunk teljesedett be ma „megszületett” lakóautónk, ma hozzuk „haza”. Szeretnénk felszentelni első utunkkal az agárdi kempingbe a Szezonnyitó találkozón

vasudvaros
                                                      Felhasználó

[quote=”repi” post=47736][quote=”vasudvaros” post=47731]Minden szépet nektek Mi most a pálinkára hajtunk remélem senkit nem sértek meg vele. Repi mit kell megadni a termék méretéhez ?[/quote]

Kedves Laci! Pálinkára Én is hajtok, de a Szezonnyitó az Szezonnyitó :smt208 :smt209 :rohog valamit kitalálok a méretekkel kapcsolatban szerintem neked az L-XL méret lesz jó és a Katira is…:evil: :smt058 így emlékeim szerint majdnem egy magasak vagytok…Ő kicsit mellben erősebb :rohog :mlk_lako[/quote]
                                                        Én lehet,hogy most megutáltatom magam de szezonnyitó lehet 1 héttel bármikor Gyula viszont FIX.. A HÁROM év alatt mindig teljesítettem de most GYULA. a köpenyt legközelebb kérem.Üdv a mérettel hívlak.

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 93

You must be logged in to reply to this topic.