Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó Találkozó 2014. március 28 – 30.

Legutóbb frissítette riviera 11 years, 2 months telt el
18angok
75 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor
      [b][size=5]Szezonnyitó Találkozó 2014
      Cegléd Apartmanpark és Kemping
      Március 28 – 30[/size][/b]

Klubunk idén a Szezonnyitó találkozót a Cegléd Apartmanpark és Kempingben tartja.
      Igyekeztünk olyan helyet keresni, ami az ország bármelyik pontjáról könnyedén megközelíthető. Cegléd Budapesttől 60 km-re helyezkedik el, a kemping közvetlen a termálfürdő mellett található.
      A kemping Klubunk részére jelentős kedvezményt biztosít a találkozó idejére.
      Lehetőség van apartman foglalásra is, aki így érkezne. A kempingben 36 db modern, fűthető apartman van. Az esetleges nagyszámú érdeklődés miatt, kérjük mihamarabbi jelzést a kemping felé. Erre az alábbi telefonszámon van lehetőség: 06-53-501-177

Lakóautóval, lakókocsival érkezők részére a kempingben: 4.500 Ft/egység/éjszaka

Az ár tartalmazza:

• helydíj,
      • személydíj,
      • autóparkolási díj,
      • áramhasználat,
      • Gyógy- és Strandfürdőkorlátlan használata,
      • éjszakai fürdőzés (szombat),
      • WIFI internet csatlakozás.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 380 Ft/fő/éj (18 év felett).

Apartmanba érkezőknek:

Felnőtt és 10 éven felüli gyermekek esetén:

Apartman 2 fő részére: 9.000 Ft/éj
      Apartman 3 fő részére: 11.250 Ft/éj
      Apartman 4 fő részére: 13.500 Ft/éj

10 éven aluli gyermekek érkezése esetén:

Apartman 2 felnőtt + 1 fő 10 éven aluli gyermek részére: 10.710 Ft/éj
      Apartman 2 felnőtt + 2 fő 10 éven aluli gyermek részére: 12.420 Ft/éj
      4 éves kor alatt a szállásdíj ingyenes.

Az ár tartalmazza:

• Szállásdíj,
      • a Gyógyfürdő korlátlan használata,
      • éjszakai fürdőzés (szombat),
      • WIFI internet csatlakozás,
      • zárt parkoló használata.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 380 Ft/fő/éj (18 év felett).

A színvonalas kempingben sövénnyel elválasztott parcellák, korszerű vizesblokk, konyha áll rendelkezésünkre.

Web: http://www.cegleditermal.hu/
      Telefon: 53/505-000
      Cím: 2700 Cegléd, Fürdo út 27-29

Információs / Jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”olah80″ post=41838]halli ho ho,

válalkozó kedvű társakat keresnék közös elősátor állításra, még soha nem csináltam
        MikiPapa vezénylésével mert Ő már legalább látott ilyet :woohoo:[/quote]

Jelentkezem! De gyere 1 nappal előbb 🙂 megoldjuk az enyémet is 🙂

olah80
        Felhasználó

halli ho ho,

válalkozó kedvű társakat keresnék közös elősátor állításra, még soha nem csináltam
          MikiPapa vezénylésével mert Ő már legalább látott ilyet :woohoo:

Gaboca
          Felhasználó

[quote=”Tomy” post=41822][quote=”repi” post=41815][quote=”Kerti” post=41812][quote=”Tomy” post=41811] ……………Textílmaszatoló klubtársunk………….[/quote]

:rohog Ez nagyon jó :rohog[/quote]

:rohog igen jóó. SZERINTETEK! :kocsog ök.

Az okról amiért mo….slék barátunk nem jelentkezett még nem kérdeztek??? Már fogalmazom, hogy ne üssek léket az anyahajón! Olyan jó ez a nyugalom :smt204 Na te görcs most szólj be! :-# :rohog :rohog :rohog[/quote]

Mi van Maszat kostólgatsz?

Ráadásúl rámküldted a szpanyol Vamoszt is?

Pedig azért nem fordultam be vasárnap hozzátok, mert Ő borvacsorát ígért! dehát az aljas átvert!!

De már azzal magyarázkodik, hogy Ceglédre gurít 1 hordó Juhász kékfrankost………. :ny[/quote]

A válaszom privátba megy. 👿 👿 👿 👿

Tomy
            Felhasználó

[quote=”repi” post=41815][quote=”Kerti” post=41812][quote=”Tomy” post=41811] ……………Textílmaszatoló klubtársunk………….[/quote]

Az okról amiért mo….slék barátunk nem jelentkezett még nem kérdeztek??? Már fogalmazom, hogy ne üssek léket az anyahajón! Olyan jó ez a nyugalom :smt204 Na te görcs most szólj be! :-# :rohog :rohog :rohog[/quote]

Mi van Maszat kostólgatsz?

Ráadásúl rámküldted a szpanyol Vamoszt is?

Pedig azért nem fordultam be vasárnap hozzátok, mert Ő borvacsorát ígért! dehát az aljas átvert!!

De már azzal magyarázkodik, hogy Ceglédre gurít 1 hordó Juhász kékfrankost………. :ny

Tomy
              Felhasználó

[quote=”Kerti” post=41819]És máris hip-hop 20-an vagyunk. hurrá[/quote]

Szépen gyűlik a létszám és még bíztos lesznek többen is!

Tavaly teltházas lett az Agárdi kemping.

Hajrá! hurrá hurrá

challenger
                Felhasználó

:sir [quote=”Kerti” post=41819]És máris hip-hop 20-an vagyunk. hurrá[/quote]. Sajnos ez tul messze sajnos :sir

Kerti
                  Adminisztrátor

És máris hip-hop 20-an vagyunk. hurrá

Soma
                    Felhasználó

[quote=”repi” post=41796][quote=”EdGaR” post=41784][quote=”Kerti” post=41782]A találkozón megülhetjük a Gábor napot is, hiszen leszünk páran Gáborok, ha jól látom, bár van még aki hiányzik a jelentkezők közül. :smt216[/quote]
                      Megülhetjük??? 😯 :rohog[/quote]

Jó ötlet az ülés! Gábor napon ülünk, József napon iszunk? …talán Soma is kedvet kap hozzánk. :smt217[/quote]

Sajnos azon a hétvégén 🙁 nálunk is lesz egy kis baráti össze jövetel 🙂 .Úgy hogy erről most lemardunk :smt216
                      De a húsvétira még gyúrunk :smt039

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=41812][quote=”Tomy” post=41811] ……………Textílmaszatoló klubtársunk………….[/quote]

Az okról amiért mo….slék barátunk nem jelentkezett még nem kérdeztek??? Már fogalmazom, hogy ne üssek léket az anyahajón! Olyan jó ez a nyugalom :smt204 Na te görcs most szólj be! :-# :rohog :rohog :rohog

Gaboca
                        Felhasználó

[quote=”Tomy” post=41811][quote=”Gaboca” post=41810][quote=”Kerti” post=41799][quote=”Gaboca” post=41789] értem Én, értem Én … Parancs értettem, jelentkezési lapot tölcs!! :meghajol :meghajol
                          na meg utána egy poharat is :smt204[/quote]

És nem találod? :rohog[/quote]

Megvan?? hurrá hurrá hurrá hurrá hurrá hurrá[/quote]

Én még egyenlőre tartózkodok a jelentkezéstől, mert ……………
                          Textílmaszatoló klubtársunknak már említettem az okát.

Tomy[/quote]

Gratulálok!
                          Az 5. fiú lesz ….. 😳 😳

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”Tomy” post=41811] ……………Textílmaszatoló klubtársunk………….[/quote]

:rohog Ez nagyon jó :rohog

Tomy
                            Felhasználó

[quote=”Gaboca” post=41810][quote=”Kerti” post=41799][quote=”Gaboca” post=41789] értem Én, értem Én … Parancs értettem, jelentkezési lapot tölcs!! :meghajol :meghajol

Megvan?? hurrá hurrá hurrá hurrá hurrá hurrá[/quote]

Én még egyenlőre tartózkodok a jelentkezéstől, mert ……………
                              Textílmaszatoló klubtársunknak már említettem az okát.

Tomy

Gaboca
                              Felhasználó

[quote=”Kerti” post=41799][quote=”Gaboca” post=41789] értem Én, értem Én … Parancs értettem, jelentkezési lapot tölcs!! :meghajol :meghajol

Megvan?? hurrá hurrá hurrá hurrá hurrá hurrá

Gaboca
                                Felhasználó

[quote=”Tomy” post=41807][quote=”EdGaR” post=41801][quote=”Kerti” post=41799]
                                  Se Vamosz, se Lakatosz… :sir … ha nem jönnek, én nem ülöm meg a napunkat… megállom, hogy nem ülöm 😯 … vagy mi? :-#[/quote]

Vamosz Gábrosz kéreti magát……………. A kis huncut!

Szerintem könyörögjünk neki!!!!! Gyere már jelentkezz!!! Nemá….

Ne báncs! Ne találj meg! Légyszi…….. Esetleg valaki tudja Kínaiul is ezeket?

Ui: Gabóca ha olvasod ezt, fini volt a bor amit vasárnap este áthoztál, hogy megigyunk!!!!!!! 👿 :sir

Tomy[/quote]

Kedves Kovács Margit által készített tárgy jut eszembe ha az üzenetedet elolvastam!

Te már jelentkeztél????? ](*,) ](*,)
                                  Én már igen, hogy is van ez??? :smt217 :smt217
                                  A kínaiért még 3 pálinka rendel :smt216 :smt216
                                  A bort átfejtettem Ceglédre!!!

Tomy
                                  Felhasználó

[quote=”EdGaR” post=41801][quote=”Kerti” post=41799]
                                    Se Vamosz, se Lakatosz… :sir … ha nem jönnek, én nem ülöm meg a napunkat… megállom, hogy nem ülöm 😯 … vagy mi? :-#[/quote]

Vamosz Gábrosz kéreti magát……………. A kis huncut!

Szerintem könyörögjünk neki!!!!! Gyere már jelentkezz!!! Nemá….

Ne báncs! Ne találj meg! Légyszi…….. Esetleg valaki tudja Kínaiul is ezeket?

Ui: Gabóca ha olvasod ezt, fini volt a bor amit vasárnap este áthoztál, hogy megigyunk!!!!!!! 👿 :sir

Tomy

EdGaR
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti” post=41799]
                                      Se Vamosz, se Lakatosz… :sir … ha nem jönnek, én nem ülöm meg a napunkat… megállom, hogy nem ülöm 😯 … vagy mi? :-#

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”Gaboca” post=41789] értem Én, értem Én … Parancs értettem, jelentkezési lapot tölcs!! :meghajol :meghajol

És nem találod? :rohog

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”repi” post=41796]…talán Soma is kedvet kap hozzánk. :smt217[/quote]

Ráadásul neki jó közel van.

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”EdGaR” post=41784][quote=”Kerti” post=41782]A találkozón megülhetjük a Gábor napot is, hiszen leszünk páran Gáborok, ha jól látom, bár van még aki hiányzik a jelentkezők közül. :smt216[/quote]
                                            Megülhetjük??? 😯 :rohog[/quote]

Jó ötlet az ülés! Gábor napon ülünk, József napon iszunk? …talán Soma is kedvet kap hozzánk. :smt217

vasudvaros
                                            Felhasználó

[quote=”Gaboca” post=41789][quote=”Kerti” post=41782]A találkozón megülhetjük a Gábor napot is, hiszen leszünk páran Gáborok, ha jól látom, bár van még aki hiányzik a jelentkezők közül. :smt216[/quote]

értem Én, értem Én … Parancs értettem, jelentkezési lapot tölcs!! :meghajol :meghajol
                                              Számítunk RÁD

Gaboca
                                              Felhasználó

[quote=”Kerti” post=41782]A találkozón megülhetjük a Gábor napot is, hiszen leszünk páran Gáborok, ha jól látom, bár van még aki hiányzik a jelentkezők közül. :smt216[/quote]

értem Én, értem Én … Parancs értettem, jelentkezési lapot tölcs!! :meghajol :meghajol
                                                na meg utána egy poharat is :smt204

EdGaR
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti” post=41786]Akkor megünnepelhetjük vagy mi. :)[/quote]
                                                  :smt204

Kerti
                                                  Adminisztrátor

Akkor megünnepelhetjük vagy mi. 🙂

EdGaR
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti” post=41782]A találkozón megülhetjük a Gábor napot is, hiszen leszünk páran Gáborok, ha jól látom, bár van még aki hiányzik a jelentkezők közül. :smt216[/quote]
                                                      Megülhetjük??? 😯 :rohog

Kerti
                                                      Adminisztrátor

A találkozón megülhetjük a Gábor napot is, hiszen leszünk páran Gáborok, ha jól látom, bár van még aki hiányzik a jelentkezők közül. :smt216

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 75

You must be logged in to reply to this topic.