Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó Találkozó 2014. március 28 – 30.

Legutóbb frissítette riviera 11 years, 2 months telt el
18angok
75 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor
      [b][size=5]Szezonnyitó Találkozó 2014
      Cegléd Apartmanpark és Kemping
      Március 28 – 30[/size][/b]

Klubunk idén a Szezonnyitó találkozót a Cegléd Apartmanpark és Kempingben tartja.
      Igyekeztünk olyan helyet keresni, ami az ország bármelyik pontjáról könnyedén megközelíthető. Cegléd Budapesttől 60 km-re helyezkedik el, a kemping közvetlen a termálfürdő mellett található.
      A kemping Klubunk részére jelentős kedvezményt biztosít a találkozó idejére.
      Lehetőség van apartman foglalásra is, aki így érkezne. A kempingben 36 db modern, fűthető apartman van. Az esetleges nagyszámú érdeklődés miatt, kérjük mihamarabbi jelzést a kemping felé. Erre az alábbi telefonszámon van lehetőség: 06-53-501-177

Lakóautóval, lakókocsival érkezők részére a kempingben: 4.500 Ft/egység/éjszaka

Az ár tartalmazza:

• helydíj,
      • személydíj,
      • autóparkolási díj,
      • áramhasználat,
      • Gyógy- és Strandfürdőkorlátlan használata,
      • éjszakai fürdőzés (szombat),
      • WIFI internet csatlakozás.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 380 Ft/fő/éj (18 év felett).

Apartmanba érkezőknek:

Felnőtt és 10 éven felüli gyermekek esetén:

Apartman 2 fő részére: 9.000 Ft/éj
      Apartman 3 fő részére: 11.250 Ft/éj
      Apartman 4 fő részére: 13.500 Ft/éj

10 éven aluli gyermekek érkezése esetén:

Apartman 2 felnőtt + 1 fő 10 éven aluli gyermek részére: 10.710 Ft/éj
      Apartman 2 felnőtt + 2 fő 10 éven aluli gyermek részére: 12.420 Ft/éj
      4 éves kor alatt a szállásdíj ingyenes.

Az ár tartalmazza:

• Szállásdíj,
      • a Gyógyfürdő korlátlan használata,
      • éjszakai fürdőzés (szombat),
      • WIFI internet csatlakozás,
      • zárt parkoló használata.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 380 Ft/fő/éj (18 év felett).

A színvonalas kempingben sövénnyel elválasztott parcellák, korszerű vizesblokk, konyha áll rendelkezésünkre.

Web: http://www.cegleditermal.hu/
      Telefon: 53/505-000
      Cím: 2700 Cegléd, Fürdo út 27-29

Információs / Jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      Tomy
      Felhasználó

[quote=”Spider” post=41948]Aki úgy érzi, szívesen résztvenne egy MLK Geocaching versenyen (gps-es kincsvadászat)
        Az hozzon magával túra gps-t, gps-es okostelefont (egyenlőre android-osra tudok adni szoftvert)

A verseny lényege, hogy kb 1.5 km sugarú körzetben elrejtünk 15 palackot, melyet gps koordináták alapján meg kell találni, tetszőleges sorrendben.
        Az nyer, aki a leggyorsabban talál meg 8-at közűlük.
        A terület, a kemping és a fürő körüli rész!

Terveink között szerepel egy olyan verseny is, amit mindeféle kütyü nélkül lehet majd megtenni, de erről még nem tudok nyilatkozni, mert sajnos nem jutok le péntekig Ceglédre!

Bármilyen kérdés van, tegyétek fel!
        Biztos vannak, akik nem ismerik a játékot![/quote]

Hurrá!

Tudtam hogy számíthatok rád!

A mi lányaink tutira indulnak. Illetve már most is nagyon lelkesek.
        Szerintem én is megpróbálom. csak nekem (sz)IPhone-m van de az ha jólgondolom nem jó.

Tomy

Kerti
        Adminisztrátor

Nekem tetszik az ötlet és be is nevezek, csak valahonnan szereznem kell egy droidos telót.

Repi, ki tudnál segíteni? :rohog

Spider
          Felhasználó

Aki úgy érzi, szívesen résztvenne egy MLK Geocaching versenyen (gps-es kincsvadászat)
            Az hozzon magával túra gps-t, gps-es okostelefont (egyenlőre android-osra tudok adni szoftvert)

A verseny lényege, hogy kb 1.5 km sugarú körzetben elrejtünk 15 palackot, melyet gps koordináták alapján meg kell találni, tetszőleges sorrendben.
            Az nyer, aki a leggyorsabban talál meg 8-at közűlük.
            A terület, a kemping és a fürő körüli rész!

Terveink között szerepel egy olyan verseny is, amit mindeféle kütyü nélkül lehet majd megtenni, de erről még nem tudok nyilatkozni, mert sajnos nem jutok le péntekig Ceglédre!

Bármilyen kérdés van, tegyétek fel!
            Biztos vannak, akik nem ismerik a játékot!

vasudvaros
            Felhasználó

Nem találom a sok boldogságot rovatot így itt kivánok minden kedves GÁBOR barátunknak boldog névnapot.

Cegléden lesz fülhuzigálás

Spider
              Felhasználó

Megtaláltam végre a jelentkezési lapot! 😀
                Viktor tesómék jönnek velünk, a kislányukkal!

Kerti
                Adminisztrátor

Köszönjük hurrá

Lamenta
                  Felhasználó

De A hölgyek nevében kikérem A tápost ! hurrá

Lamenta
                    Felhasználó

[quote=”Kerti” post=41885][quote=”Tomy” post=41874]Megtaláltam!

Sikerült kitölteni a jelentkezést……..[/quote]

hurrá

No de még mindig lapít a szakácsunk. :dry:[/quote]

Itt vagyok én is hurrá . Amúgy minden sínen van, várjuk a végső létszámot! De a BŐRŐS csirkecomb csak a 130 kg felettieknek lesz! hurrá

NagyPapa
                      Felhasználó

[quote=”Kerti” post=41885][quote=”Tomy” post=41874]Megtaláltam!

hurrá

No de még mindig lapít a szakácsunk. :dry:[/quote]

Honnan veszitek ezt a „lapítást” 👿

Már minden el van „szakácsügyileg” rendezve!! :smt204

Közkívánatra két külön kondérban főzzük a LAMENTA Zsolti vezényletével a csirkecombokat, fele bőröstől lesz, úgy férfiasan ahogy illik, fele pedig külön a hölgyeknek és a tápszereseknek koleszterinmentesen lesz bőr nélkül elkészítve, mindkettő sok hagymával, majd tejfelesen sürítve!! :meghajol

Jó lesz így pajtikáim?
                        :smt056 :smt058

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”Tomy” post=41874]Megtaláltam!

hurrá

No de még mindig lapít a szakácsunk. :dry:

Tomy
                          Felhasználó

Megtaláltam!

Sikerült kitölteni a jelentkezést.

Maszat!
                            De vigyáznod kell a Natasára kicsit a találkozón amíg mi elugrunk valahova :rohog :rohog :rohog :rohog :rohog :rohog :rohog :rohog
                            Aztán majd sírva ébredsz…..
                            Ugye tudod miről írok neked…. 👿 👿 👿 👿

T.

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”Spider” post=41865]miiii???
                              És így titkolják??? :woohoo:[/quote]

Én is csak csodálkozom, hogy így kell megtudnunk! :woohoo:
                              No majd Cegléden jól kifaggatjuk, ha jelentkezik végre!

Spider
                              Felhasználó

[quote=”repi” post=41860][quote=”Kerti” post=41858]Te Repi, ezt a rally autós képet én nem értem. Biztos, hogy ezt akartad feltenni?[/quote]

Karcsi@Tomy duó! Nagyon szerénykednek… :woohoo:[/quote]

miiii???
                                És így titkolják??? :woohoo:

Kerti
                                Adminisztrátor

Tomy Rally-zik??? :woohoo:

repi
                                  Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=41858]Te Repi, ezt a rally autós képet én nem értem. Biztos, hogy ezt akartad feltenni?[/quote]

Karcsi@Tomy duó! Nagyon szerénykednek… :woohoo:

Kerti
                                    Adminisztrátor

Te Repi, ezt a rally autós képet én nem értem. Biztos, hogy ezt akartad feltenni?

repi
                                      Adminisztrátor

A Főszakács kerestetik! hurrá Vajon magára ismer??? :rohog Infót kérünk szépen a szombati ebédről… :smt204 illetve miben tudunk segíteni…

Hahóóó valaki…

repi
                                        Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=41852]Én még nem de lehet, hogy nem találja a jelentkezési lapot ;)[/quote]

Reméljük meggondolja magát 👿 és velünk tart. ](*,) de nagyobb erők nyomása alatt áll. :rohog

Olvassa a fórumot ,de gondolom a jelentkezési lap kitöltéséhez már külső segítség kell neki. :smt217

Tomy barátom ! =D> ide belinkelem neked, csak katt ide és ha nem megy így sem hívj fel segítek :rohog

A hétvégén ügyesek voltatok! :smt056
                                          Tomy.jpg

Kerti
                                          Adminisztrátor

Én még nem de lehet, hogy nem találja a jelentkezési lapot 😉

Gaboca
                                            Felhasználó

[quote=”Tomy” post=41821][quote=”Kerti” post=41819]És máris hip-hop 20-an vagyunk. hurrá[/quote]

Szépen gyűlik a létszám és még bíztos lesznek többen is!

Tavaly teltházas lett az Agárdi kemping.

Hajrá! hurrá hurrá[/quote]

Valaki látta a jelentkezési felületen Tomy-t??? :smt217 :smt217

NagyPapa
                                              Felhasználó

[quote=”olah80″ post=41838]halli ho ho,

válalkozó kedvű társakat keresnék közös elősátor állításra, még soha nem csináltam
                                                MikiPapa vezénylésével mert Ő már legalább látott ilyet :woohoo:[/quote]

Csak semmi pánik! :rohog

Megy az mint az ágybavizelés! :woohoo:

Csak gyere minél előbb! hurrá

olah80
                                                Felhasználó

[quote=”EdGaR” post=41844][quote=”olah80″ post=41838]halli ho ho,

válalkozó kedvű társakat keresnék közös elősátor állításra, még soha nem csináltam
                                                  Én is szívesen segítek… gyűjtök mozgalmi dalokat, melyet közösen elénekelhetünk előtte. Ingyen sört és sportszeletet osztogatnék… higyjétek el elsősorban a marketing a fontos, aztán majd csak valaki felhúzza azt k@rva sátrat :rohog[/quote]

az nagyon wakapete lesz :woohoo:

EdGaR
                                                  Felhasználó

[quote=”olah80″ post=41838]halli ho ho,

Én is szívesen segítek… gyűjtök mozgalmi dalokat, melyet közösen elénekelhetünk előtte. Ingyen sört és sportszeletet osztogatnék… higyjétek el elsősorban a marketing a fontos, aztán majd csak valaki felhúzza azt k@rva sátrat :rohog

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=41840]Én is segítek szívesen bár én is még csak láttam, hogy repi mit össze szenved vele :rohog[/quote]

Igaz szenvedtem. Te a sörös dobozodba kapaszkodtál,valaki pedig épp elengedett egy vasat és …. ebben a műveletben két aktív résztvevőre van szükség 🙂 5-6 különböző színű szigetelő szalagra,kis létrára türelemre és pár doboz sörre. Na meg szurkolókra! 🙂

Kerti
                                                      Adminisztrátor

Én is segítek szívesen bár én is még csak láttam, hogy repi mit össze szenved vele :rohog

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 75

You must be logged in to reply to this topic.