Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó Találkozó 2014. március 28 – 30.

Legutóbb frissítette riviera 11 years, 2 months telt el
18angok
75 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor
      [b][size=5]Szezonnyitó Találkozó 2014
      Cegléd Apartmanpark és Kemping
      Március 28 – 30[/size][/b]

Klubunk idén a Szezonnyitó találkozót a Cegléd Apartmanpark és Kempingben tartja.
      Igyekeztünk olyan helyet keresni, ami az ország bármelyik pontjáról könnyedén megközelíthető. Cegléd Budapesttől 60 km-re helyezkedik el, a kemping közvetlen a termálfürdő mellett található.
      A kemping Klubunk részére jelentős kedvezményt biztosít a találkozó idejére.
      Lehetőség van apartman foglalásra is, aki így érkezne. A kempingben 36 db modern, fűthető apartman van. Az esetleges nagyszámú érdeklődés miatt, kérjük mihamarabbi jelzést a kemping felé. Erre az alábbi telefonszámon van lehetőség: 06-53-501-177

Lakóautóval, lakókocsival érkezők részére a kempingben: 4.500 Ft/egység/éjszaka

Az ár tartalmazza:

• helydíj,
      • személydíj,
      • autóparkolási díj,
      • áramhasználat,
      • Gyógy- és Strandfürdőkorlátlan használata,
      • éjszakai fürdőzés (szombat),
      • WIFI internet csatlakozás.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 380 Ft/fő/éj (18 év felett).

Apartmanba érkezőknek:

Felnőtt és 10 éven felüli gyermekek esetén:

Apartman 2 fő részére: 9.000 Ft/éj
      Apartman 3 fő részére: 11.250 Ft/éj
      Apartman 4 fő részére: 13.500 Ft/éj

10 éven aluli gyermekek érkezése esetén:

Apartman 2 felnőtt + 1 fő 10 éven aluli gyermek részére: 10.710 Ft/éj
      Apartman 2 felnőtt + 2 fő 10 éven aluli gyermek részére: 12.420 Ft/éj
      4 éves kor alatt a szállásdíj ingyenes.

Az ár tartalmazza:

• Szállásdíj,
      • a Gyógyfürdő korlátlan használata,
      • éjszakai fürdőzés (szombat),
      • WIFI internet csatlakozás,
      • zárt parkoló használata.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 380 Ft/fő/éj (18 év felett).

A színvonalas kempingben sövénnyel elválasztott parcellák, korszerű vizesblokk, konyha áll rendelkezésünkre.

Web: http://www.cegleditermal.hu/
      Telefon: 53/505-000
      Cím: 2700 Cegléd, Fürdo út 27-29

Információs / Jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      riviera
      Felhasználó

Próbálok pár képet feltenni.

2014-03-2912.39.14.jpg

2014-03-2912.40.33.jpg

riviera
        Felhasználó

Köszi szépen,most már mobilon is meg tudtam nézni.
          Nagyon jó.Kár ,hogy a légi felvételt nem vettem észre élőben,biztos fürödtünk. :smt039

EdGaR
          Felhasználó

Nagyon jó köszönjük szépen… és külön köszönet Rednek is… nagyon profi!!!

Kerti
            Adminisztrátor

Nekem most már nézhető mobilról is de csináltam egy másik verziót másik zenével, mivel a zene miatt korlátozta le a YouTube a mobilos nézhetőséget.

[video width=500 height=344 type=youtube]12uJZN23NZY[/video]

Kerti
              Adminisztrátor

A manóba. :dry: Mindjárt utána nézek, hogy mért van ez.

riviera
                Felhasználó

[quote=”Kerti” post=41988]A Szezonnyitó Találkozóról (el)készült egy kis videó is:[/quote]

A tulajdonos nem tette lehetővé,hogy mobilról is megnézzem,ezt irta ki.Igy sajnos nem làtom. 🙁

Kerti
                  Adminisztrátor

A Szezonnyitó Találkozóról (el)készült egy kis videó is:

[video width=700 height=344 type=youtube]m4WKNH0bcr0[/video]

EdGaR
                    Felhasználó

Pár képet én is felteszek… bár Red helikopteres képeit nehéz űberelni

DSCF9544.jpg

DSCF9545.jpg

DSCF9546.jpg

DSCF9547.jpg

DSCF9548.jpg

DSCF9549.jpg

DSCF9550.jpg

DSCF9551.jpg

DSCF9552.jpg

DSCF9553.jpg

DSCF9554.jpg

DSCF9555.jpg

DSCF9556.jpg

DSCF9557.jpg

DSCF9558.jpg

DSCF9559.jpg

riviera
                      Felhasználó

[quote=”EdGaR” post=41967]Ismét remek társaság jött össze!!! NagyPapa 42 egységet számolt =D>
                        Most pedig a megérdemelt köszönetek:
                        Legelőször is nagy-nagy köszönet a Lotte csapatnak 😆 a szervezésért, hogy újra együtt lehettünk!
                        Le a kalappal a séfpáros (NagyPapa & Lamenta) előtt, akik nélkül már feltehetőleg éhen haltunk volna (ez a kaja egy főzőversenyen is megállta volna a helyét)
                        Külön köszönöm Spideréknak (Orsi, Csabi), hogy megszervezték a kincs vadásszatot… ilyet játszhatnánk még, nekünk nagyon bejött! :D/
                        Rednek (Zsolti) köszönjük a légibemutatót, Rivieráéknak (Editke, Jenő bácsi) a sütiket és párlatot (bár nem volt jelen sem Repi, sem közjegyző), remélem a csínyem ezzel le lett tudva 😉
                        Évinek (ekatona) Edit köszöni a tornát, én pedig GPSLacinak a frissítést :smt039, Nyominak, hogy szem nem marad szárazon, Vasudvaros Lacinak, hogy hozott erősítést a palacsinta sütéshez, köszönöm Kertinek, hogy megszervezte a bundáskenyér sütést, Lewis Hamiltonnak, hogy mindezt utána mind nekem kellett megsütni :meghajol :rohog
                        Egyszóval színes és programokban dús hétvégén vagyunk túl :smt039[/quote]

Mindent leirtál,már nem is tudunk mást hozzáfűzni,mint minden szuper volt. hurrá Nagyon jó volt Veletek újra. :smt058

HajduZoltan
                        Felhasználó

Kreki olyan szépen leírt mindent amit én is mondani szerettem volna,hogy ehhez nincs mit hozzátennem.
                          Köszönünk mi is mindent.Gratulálunk a főző csapatnak,kiemelve Orbán Zsoltit,és a Nagypapáékat.Finom volt minden (különösen azért mert a csirke bőrős volt.(Igy a Finom)
                          Az Editke almáspitéje a legjobb.

Hajduék

KREKI
                          Felhasználó

Mi is konstatáltuk ,hogy tényleg JÓ csapat jöt össze , jól indul az év . Köszönjük az elmondottakon kívül : a baráti szót ,egy mosolyt és ölelést , a vidám hangulatot , a jó ISTENNEK a jó időt , a vidám gyereksereget ,a gazdasági eszmefuttatásokat , szelíd politikai eszmefuttatásokat, gasztronómiai élvezeteket ! Ismét jó volt veletek lenni ! Köszönjük ! hurrá hurrá hurrá

Kerti
                            Adminisztrátor

Így néztünk ki felülről. Köszönet Red-nek a felvételekért. (hamarosan több is lesz)

01.jpg

02.jpg

03.jpg

dudo
                              Felhasználó

Mi is rendben hazaértünk extra gázolajfogyasztás nélkül. Köszönöm a segítséget!

Kerti
                                Adminisztrátor

Ismét nagyon jó hétvégén vagyunk túl, és nagyon örülök, hogy ennyien összejöttünk megint.
                                  A köszöneteket EdGaR már leírta, így én csak annyit tennék hozzá, hogy köszönjük EdGáR-nak a bundáskenyereket. Remélem, hogy Tomy-éknak is jutott most! :smt204
                                  Köszönünk mindent mindenkinek. hurrá

EdGaR
                                  Felhasználó

Ismét remek társaság jött össze!!! NagyPapa 42 egységet számolt =D>
                                    Most pedig a megérdemelt köszönetek:
                                    Legelőször is nagy-nagy köszönet a Lotte csapatnak 😆 a szervezésért, hogy újra együtt lehettünk!
                                    Le a kalappal a séfpáros (NagyPapa & Lamenta) előtt, akik nélkül már feltehetőleg éhen haltunk volna (ez a kaja egy főzőversenyen is megállta volna a helyét)
                                    Külön köszönöm Spideréknak (Orsi, Csabi), hogy megszervezték a kincs vadásszatot… ilyet játszhatnánk még, nekünk nagyon bejött! :D/
                                    Rednek (Zsolti) köszönjük a légibemutatót, Rivieráéknak (Editke, Jenő bácsi) a sütiket és párlatot (bár nem volt jelen sem Repi, sem közjegyző), remélem a csínyem ezzel le lett tudva 😉
                                    Évinek (ekatona) Edit köszöni a tornát, én pedig GPSLacinak a frissítést :smt039, Nyominak, hogy szem nem marad szárazon, Vasudvaros Lacinak, hogy hozott erősítést a palacsinta sütéshez, köszönöm Kertinek, hogy megszervezte a bundáskenyér sütést, Lewis Hamiltonnak, hogy mindezt utána mind nekem kellett megsütni :meghajol :rohog
                                    Egyszóval színes és programokban dús hétvégén vagyunk túl :smt039

Kerti
                                    Adminisztrátor

Na ki lesz a 40. jelentkező?
                                      Már csak egyet kell aludni és :smt204

vasudvaros
                                      Felhasználó

[quote=”EdGaR” post=41957]… Tojást rendelni már nem tudok, de 30db-ot (mínusz palacsinta) én is tudok vinni, a bundáskenyérhez meg majd körbe kopogtatjuk az összes lakóautót reggel 5-kor 😯 … hogy mire reggelizünk meglegyen a mennyiség :smt100 …[/quote]

Waze nálam is lessz vagy 90

Tomy
                                        Felhasználó

Hűű. Én is ennék bundáskenyeret….
                                          Csak ne dugjátok el mint multkor!!!!!!!

😳 😳 ](*,)

Viszünk mi is tojást! Meg kenyeret.
                                          De Pistapapa otthon marad most.

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”Kerti” post=41956]A csokiszökőkutat ki szokta hozni, mert szerintem megint lenne sikere, hiszen elég sok gyerek lesz. No meg a felnőttek is szeretik. Az egyiket tudom, hogy Repi de sajna ő most nem tudja hozni.
                                            A palacsintázást sem hagyjuk ki. Reggelire pedig a bundáskenyér gyártáshoz dobjuk össze a tojásokat meg a kenyeret és a szokásos nagy bundáskenyérgyár megint beindulhat 🙂

— küldve Tapatalk használatával –[/quote]
                                            Én viszem a szökőkutat és van valamennyi belevalóm is… kb. 50dkg (fél kg). Jó lenne még ugyanennyi, mert minimum 1 kg csokival indul el.
                                            Palacsinta sütéshez van 2db palackom és serpenyőm és kedvem is készíteni :D. A hozzávalókat (tej, tojás, finom liszt, olaj viszem, ha kevés összedobjuk, ahogy szoktuk.
                                            Tojást rendelni már nem tudok, de 30db-ot (mínusz palacsinta) én is tudok vinni, a bundáskenyérhez meg majd körbe kopogtatjuk az összes lakóautót reggel 5-kor 😯 … hogy mire reggelizünk meglegyen a mennyiség :smt100

A kotla ala Repi sínen van. Ha már sajnos biztosan nem tud eljönni Babakék Barátunk, kapok tőle utánfutót, rajta lesz egy kotla, ami valószínűleg egy közönséges üst :rohog Akinek nincs megoldva a lejövetel, marad rajta kb. 4-6 állóhelynyi szabad felület… ehhez gumipók és motoros szemüveg ajánlott :sml201

Kerti
                                            Adminisztrátor

A csokiszökőkutat ki szokta hozni, mert szerintem megint lenne sikere, hiszen elég sok gyerek lesz. No meg a felnőttek is szeretik. Az egyiket tudom, hogy Repi de sajna ő most nem tudja hozni.
                                              A palacsintázást sem hagyjuk ki. Reggelire pedig a bundáskenyér gyártáshoz dobjuk össze a tojásokat meg a kenyeret és a szokásos nagy bundáskenyérgyár megint beindulhat 🙂

— küldve Tapatalk használatával —

Katona Endre
                                              Felhasználó

[quote=”repi” post=41954][quote=”EdGaR” post=41953][quote=”repi” post=41952]Drága Barátaim! Ma reggelre minden reményünk eloszlott, hogy veletek tölthessük ezt a hétvégét. Az égiek beszórtak egy kis munkát, ami a mai világban nagyon megbecsülünk. :smt217

Ha valaki el tudná vinni a kotlát tőlem, vagy elviszem valakihez még indulás előtt az nagyon megkönnyítené Zsolti szakács mester ebédkölteményének elkészítését. hurrá hurrá hurrá a visszautat már Kerti mester vállalta. :smt204

Tényleg sajnálom és ezúton kérek mindenkit,hogy nem fájdítsátok jobban a szívünket :smt216 mert mindent megtettünk,hogy veletek lehessünk. Most nem tud össze jönni. :sir[/quote]
                                                Mekkora cucc ez a kotla? Nekem nincs garázsom. Ha bent elfér a lakótérben és be tudom préselni a vezető fülke felől, elhozom szívesen… mondjuk ma délután Tőled.[/quote]

Megbeszéltük,köszönöm mindenki nevében. =D>[/quote]

Ha esetleg nem férne be, nekem is utba esik, mivel a M7 en jovok fel. Évi ugyis akart pottyos (foltos) golyócskákat venni 🙂

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”EdGaR” post=41953][quote=”repi” post=41952]Drága Barátaim! Ma reggelre minden reményünk eloszlott, hogy veletek tölthessük ezt a hétvégét. Az égiek beszórtak egy kis munkát, ami a mai világban nagyon megbecsülünk. :smt217

Ha valaki el tudná vinni a kotlát tőlem, vagy elviszem valakihez még indulás előtt az nagyon megkönnyítené Zsolti szakács mester ebédkölteményének elkészítését. hurrá hurrá hurrá a visszautat már Kerti mester vállalta. :smt204

Tényleg sajnálom és ezúton kérek mindenkit,hogy nem fájdítsátok jobban a szívünket :smt216 mert mindent megtettünk,hogy veletek lehessünk. Most nem tud össze jönni. :sir[/quote]
                                                  Mekkora cucc ez a kotla? Nekem nincs garázsom. Ha bent elfér a lakótérben és be tudom préselni a vezető fülke felől, elhozom szívesen… mondjuk ma délután Tőled.[/quote]

Megbeszéltük,köszönöm mindenki nevében. =D>

EdGaR
                                                  Felhasználó

[quote=”repi” post=41952]Drága Barátaim! Ma reggelre minden reményünk eloszlott, hogy veletek tölthessük ezt a hétvégét. Az égiek beszórtak egy kis munkát, ami a mai világban nagyon megbecsülünk. :smt217

Mekkora cucc ez a kotla? Nekem nincs garázsom. Ha bent elfér a lakótérben és be tudom préselni a vezető fülke felől, elhozom szívesen… mondjuk ma délután Tőled.

repi
                                                    Adminisztrátor

Drága Barátaim! Ma reggelre minden reményünk eloszlott, hogy veletek tölthessük ezt a hétvégét. Az égiek beszórtak egy kis munkát, ami a mai világban nagyon megbecsülünk. :smt217

Tényleg sajnálom és ezúton kérek mindenkit,hogy nem fájdítsátok jobban a szívünket :smt216 mert mindent megtettünk,hogy veletek lehessünk. Most nem tud össze jönni. :sir

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”Tomy” post=41950] … Szerintem én is megpróbálom. csak nekem (sz)IPhone-m van de az ha jólgondolom nem jó.

Tomy[/quote]

Tomy, mi sziPhone-osok fogjunk össze és csináljuk meg gépek nélkül. Max eltévedünk 🙂

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 75

You must be logged in to reply to this topic.