Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó Találkozó 2013 – Agárd, április 19-21.

Legutóbb frissítette NagyPapa 12 years, 8 months telt el
28angok
198 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Klubunk a már hagyományosnak tekinthető tavaszi Szezonnyitó Találkozóját ez évtől kezdődően, új helyszínen az Agárdi Gyógy és Termálfürdő Kempingjében tartja.

Több tagtársunk kérésének eleget téve, (jó megközelíthetőség, a klubtagok szára kedvezőbb távolság, , gyógyvízes fürdővel egybeépített kemping, kedvezmények biztosítása a találkozó idejére) miatt került a választás az új helyszínre, a Velencei Tó közelségébe.

A Velencei tó a kempingből egy könnyű sétával elérhető, a távolság mindössze kettő kilométer!
      Agárd, közlekedésileg az ország közepén helyezkedik el, minden részéből jól megközelíthető úgy autópályáról, mint jó minőségű nem díjköteles főutakról. Figyelembe vettük azt a tényt is, hogy a Kemping és a Gyógyfürdő közvetlenül egymás mellett található.

A Fürdő és Kemping a Klubunk részére jelentős ár-kedvezményt biztosít a találkozó idejére.

Árak, fürdőhasználattal:
      5000.- Ft/ egység/éjszaka
      Az árban benne foglaltatik:
      Lakóautó, autó+lakókocsi
      – Területhasználati díja
      – Áram használati díja
      – Két felnőtt és két 14 év alatti gyermek
      – Fürdőhasználat díja, nyitvatartási időben
      – ÁFA
      További felnőtt 1500.- Ft
      További gyermek 1000.- Ft

Árak, fürdőhasználat nélkül:
      3700.- Ft/egység/éjszaka
      Az árban benne foglaltatik:
      Lakóautó, autó+lakókocsi
      -Területhasználati díja
      -Áram használati díja
      -Két felnőtt és két 14 év alatti gyermek
      -ÁFA
      További felnőtt 1000.- Ft
      További gyermek 500.- Ft

A kemping kiépítettsége színvonala igen jó, sövénnyel elválasztott parcellák, új, korszerű vizesblokk, föző-sütő hely, oldalt nyitott, de fedett közösségi terület áll a rendelkezésünkre.
      A hagyományainknak megfelelően a közös beszélgetések melletti sütögetés, főzés szerves része már a találkozóinknak.
      A részletesebb programról folyamatos tájékoztatást adunk a találkozó fórumán, valamint hírlevelek útján.
      A fűrdő és kemping a Velencei Tó mellett található

Web: http://www.agarditermal.hu
      Telefon: 22/579-230
      Cím: 2484 Agárd, Fürdő tér 1.
      GPS: É 47° 11′ 53.40″ , K 18° 37′ 54.42″

A találkozó információ és jelentkezési lapjáért klikk ide.

• Szerző
      Válasz
      Spider
      Felhasználó

[quote=”MaMi”:7v6tslq0]Előtte is él a kedvezményes ár?[/quote]
        Vélhetően mi is úgy megyünk, hogy csütörtökön este már lemegyünk, de lehet hogy biwakolunk egyet 🙂

MaMi
        Felhasználó

Előtte is él a kedvezményes ár?

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”repi”:22zxq2ru]Matricát és pólót természetesen viszünk,de csak a 4 zsáknyi maradékból tudtok válogatni. 😆 [/quote]

Pólót én is kérek, mert Dorka imádja. Ha Csigás póló van rajtam, le sem veszi róla a szemét. 😆

repi
            Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:17lpzzid]
              Na. Mit hazudjak Agárdra? 😆 [/quote]

A korrektség kedvéért ha nem húzod le a Kéket 😳 😳 természetesen az ígéreted szerint akkor már az az egy füllentés lehetősége elfogyott 😀 így 😕 :smt217

repi
              Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:niuhf2wp]Repi Barátom! Agárdra jöttök? Ha akarod lehúzom gyalog a Babakéket… őszintén, meddig tarthat? :2010_rohog.gif

Szeretnék kérni egy nagy csiga matricát Tőled a motorháztetőre, mert az előző hétvégi debreceni tájfun „lefútta” a csiga házát 😉
                Ja, és amúgy is lesznek új klubtagok, hátha szeretne valaki még kérni… meg hiányzol is Nekünk
                Előre is köszönöm 😳 [/quote]

Kedves EdGár Barátom! Első soraidban tett ajánlatodat örömmel elfogadom és így már nem kérdés jelenlétünk a találkozón. Privátba megadom a címet,hogy hol parkol a csigusz.
                :2010_rohog.gif Sajnos a jelentkezési lapot nem merem kitölteni ,mert ……3-3 🙂 találkozót buktunk így számunkra nem túl szerencsés előre jelentkezni.De ahogy Kerti ::kiraly nak is jeleztem majd jól ott leszünk.
                Matricát és pólót természetesen viszünk,de csak a 4 zsáknyi maradékból tudtok válogatni. 😆

Spider
                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2b3xtkrs]Repi Barátom! Agárdra jöttök? Ha akarod lehúzom gyalog a Babakéket… őszintén, meddig tarthat? :2010_rohog.gif

Szeretnék kérni egy nagy csiga matricát Tőled a motorháztetőre, mert az előző hétvégi debreceni tájfun „lefútta” a csiga házát 😉
                  Ja, és amúgy is lesznek új klubtagok, hátha szeretne valaki még kérni… meg hiányzol is Nekünk
                  Előre is köszönöm 😳 [/quote]

Én biztos kérnék, pólót is!

EdGaR
                  Felhasználó

Repi Barátom! Agárdra jöttök? Ha akarod lehúzom gyalog a Babakéket… őszintén, meddig tarthat? :2010_rohog.gif

Előre is köszönöm 😳

EdGaR
                    Felhasználó

[quote=”repi”:13efi6o4]:lol: „lemondok” ez a legkönnyebb! 😆 [/quote]
                      Így van, viszont utoljára füllenthetek bármit 😉

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:37omlvkj]Rendben. Még egy találkozó erejéig leszek a idő-bűnbak, utána eltáncolom a Hattyú halálát és lemondok. 😯

😆 „lemondok” ez a legkönnyebb! 😆

EarthRoamer
                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3258hwa7]Rendben. Még egy találkozó erejéig leszek a idő-bűnbak, utána eltáncolom a Hattyú halálát és lemondok. 😯

Ha már itt tartunk, lehet licitálni ?
                          …,mert akkor kezdeném :
                          40 C fok, vigyetek fürdő rucit ! :nap

/ messziről, az ismeretlenségbe burkolózva ” könnyű verni a csalánt ” /

:smt021 :2010_rohog.gif

EdGaR
                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:3bpgu5k2]Nem mondhatsz le, míg nincs új jelölt. 😆
                            Különben kire fogjuk, hogy nincs jó idő?
                            Főleg, hogy a helyzethez képest Debrecenben volt az országban a legjobb idő.[/quote]
                            Rendben. Még egy találkozó erejéig leszek a idő-bűnbak, utána eltáncolom a Hattyú halálát és lemondok. 😯
                            Na. Mit hazudjak Agárdra? 😆

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:i05yn6h6]Szégyenemben lemondtam… de úgyis leváltottak volna, mert hülyeségeket ígérgettem. 😳 Hóanyóval is voltak nézeteltéréseink és ellenem lobbizott 😆 [/quote]

Nem mondhatsz le, míg nincs új jelölt. 😆
                              Különben kire fogjuk, hogy nincs jó idő?
                              Főleg, hogy a helyzethez képest Debrecenben volt az országban a legjobb idő.

EdGaR
                              Felhasználó

[quote=”riviera”:tbut3ure]Mint időjárás felelőst leváltottunk,vagy lemondtál #-o ?
                                nem emlékezem pontosan melyik is volt? 😆

Editke[/quote]
                                Szégyenemben lemondtam… de úgyis leváltottak volna, mert hülyeségeket ígérgettem. 😳 Hóanyóval is voltak nézeteltéréseink és ellenem lobbizott 😆

riviera
                                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:yn8pgapv]Nem. Kabátot, sapkát, sálat 😆 Én már nem ígérgetek… úgy sem jön be. 😳 [/quote]

Mint időjárás felelőst leváltottunk,vagy lemondtál #-o ?
                                  nem emlékezem pontosan melyik is volt? 😆

Editke

EdGaR
                                  Felhasználó

[quote=”Spider”:mbf5iyye]A jó időt? 😆 [/quote]
                                    Nem. Kabátot, sapkát, sálat 😆 Én már nem ígérgetek… úgy sem jön be. 😳

Spider
                                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2mjco10s]:wink: visszük… 😆 [/quote]

A jó időt? 😆

EdGaR
                                      Felhasználó

[quote=”Spider”:2o83i8ul]Ha az időjárás is úgy akarja, akkor akinek van kedve, hozzon magával kerékpárt és az egyik nap körbe kerekezhetjük a tavat, egy Pákozdi 56-os emlékhely meglátogatásával egybekötve, ahol egy pohár hűsítőt is be lehet tolni a büfében!

Nézelődős tekeréssel 2.5 óra.
                                        Hossz: 32km
                                        útvonal[/quote]
                                        😉 visszük… 😆

Spider
                                        Felhasználó

Ha az időjárás is úgy akarja, akkor akinek van kedve, hozzon magával kerékpárt és az egyik nap körbe kerekezhetjük a tavat, egy Pákozdi 56-os emlékhely meglátogatásával egybekötve, ahol egy pohár hűsítőt is be lehet tolni a büfében!

Nézelődős tekeréssel 2.5 óra.
                                          Hossz: 32km
                                          útvonal

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”olah80″:2d1ldldt]Drága barátok (ha már mondhatom) tegnap gyorsan rendeltem
                                            négy liter házi páleszt a jó hangulat érdekében.

Aki izlelte tudja nem vacak, legutóbb NagyPapa vitte magával a maradékát hogy, mások is megkostolhassák.
                                            Remélem másnak is izlet és ismét jókat lehet majd beszélgetni a
                                            borok,pálinkák és házi sütemények hada mellet.[/quote]
                                            Én pedig nagyon örülök, hogy újra eljöttök… a pálinkát meghagyom az ínyenceknek 😉

Kerti
                                            Adminisztrátor

[quote=”olah80″:24vtx4um]Drága barátok (ha már mondhatom) tegnap gyorsan rendeltem

Aki izlelte tudja nem vacak, legutóbb NagyPapa vitte magával a maradékát hogy, mások is megkostolhassák.
                                              borok,pálinkák és házi sütemények hada mellet.[/quote]

A Kocsonyafesztivál találkozón végeztük ki, ahova Nagypapa elhozta és én igazolhatom, hogy nem vacak. 🙂
                                              Köszönjük. =D>

olah80
                                              Felhasználó

Drága barátok (ha már mondhatom) tegnap gyorsan rendeltem

borok,pálinkák és házi sütemények hada mellet.

NagyPapa
                                                Felhasználó

[quote=”Ferri”:1j7wxnnb]Kedves Barátaim!
                                                  Nagyon jó hely én már több alakalommal voltam itt.
                                                  A tájékoztatóban nem tudom hogy esetleges elírás történt az „AFA” ill IFA név alatt ami az Üdülő helyi díjat tartalmazza?
                                                  Amennyiben nem akkor annak az összege hozzájön még az 5000.- Ft hoz ami 700-900.- Ft 2 főre.
                                                  Sziasztok! Ferri :smt206 :smt206 :smt206 [/quote]

Üdv Néked Ferri!

Nem írtuk el! [-X [-X

Az IFA nincs benne, a díja, felnőttekre 380 Ft.

Üdv NagyPapa

Ferri
                                                  Felhasználó

Kedves Barátaim!
                                                    Nagyon jó hely én már több alakalommal voltam itt.
                                                    A tájékoztatóban nem tudom hogy esetleges elírás történt az „AFA” ill IFA név alatt ami az Üdülő helyi díjat tartalmazza?
                                                    Amennyiben nem akkor annak az összege hozzájön még az 5000.- Ft hoz ami 700-900.- Ft 2 főre.
                                                    Sziasztok! Ferri :smt206 :smt206 :smt206

23 hozzászólás megtekintése - 176-198 / 198

You must be logged in to reply to this topic.