Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó Találkozó 2013 – Agárd, április 19-21.

Legutóbb frissítette NagyPapa 12 years, 8 months telt el
28angok
198 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Klubunk a már hagyományosnak tekinthető tavaszi Szezonnyitó Találkozóját ez évtől kezdődően, új helyszínen az Agárdi Gyógy és Termálfürdő Kempingjében tartja.

Több tagtársunk kérésének eleget téve, (jó megközelíthetőség, a klubtagok szára kedvezőbb távolság, , gyógyvízes fürdővel egybeépített kemping, kedvezmények biztosítása a találkozó idejére) miatt került a választás az új helyszínre, a Velencei Tó közelségébe.

A Velencei tó a kempingből egy könnyű sétával elérhető, a távolság mindössze kettő kilométer!
      Agárd, közlekedésileg az ország közepén helyezkedik el, minden részéből jól megközelíthető úgy autópályáról, mint jó minőségű nem díjköteles főutakról. Figyelembe vettük azt a tényt is, hogy a Kemping és a Gyógyfürdő közvetlenül egymás mellett található.

A Fürdő és Kemping a Klubunk részére jelentős ár-kedvezményt biztosít a találkozó idejére.

Árak, fürdőhasználattal:
      5000.- Ft/ egység/éjszaka
      Az árban benne foglaltatik:
      Lakóautó, autó+lakókocsi
      – Területhasználati díja
      – Áram használati díja
      – Két felnőtt és két 14 év alatti gyermek
      – Fürdőhasználat díja, nyitvatartási időben
      – ÁFA
      További felnőtt 1500.- Ft
      További gyermek 1000.- Ft

Árak, fürdőhasználat nélkül:
      3700.- Ft/egység/éjszaka
      Az árban benne foglaltatik:
      Lakóautó, autó+lakókocsi
      -Területhasználati díja
      -Áram használati díja
      -Két felnőtt és két 14 év alatti gyermek
      -ÁFA
      További felnőtt 1000.- Ft
      További gyermek 500.- Ft

A kemping kiépítettsége színvonala igen jó, sövénnyel elválasztott parcellák, új, korszerű vizesblokk, föző-sütő hely, oldalt nyitott, de fedett közösségi terület áll a rendelkezésünkre.
      A hagyományainknak megfelelően a közös beszélgetések melletti sütögetés, főzés szerves része már a találkozóinknak.
      A részletesebb programról folyamatos tájékoztatást adunk a találkozó fórumán, valamint hírlevelek útján.
      A fűrdő és kemping a Velencei Tó mellett található

Web: http://www.agarditermal.hu
      Telefon: 22/579-230
      Cím: 2484 Agárd, Fürdő tér 1.
      GPS: É 47° 11′ 53.40″ , K 18° 37′ 54.42″

A találkozó információ és jelentkezési lapjáért klikk ide.

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:10hnwrcb]

Pedig már megvan A 38[/quote]

Tudod aki későn kell 8) pontosan figyelem az eseményeket. Abban az órában 35 VOLT! De =D> szépen hízik a csapat. Úgy érzem a hétfőt ki kell vennem szabinak. 😀

NagyPapa
        Felhasználó

[quote=”adriamatrix”:q2ylxp86]Üdvözletem mindenkinek ! Ha nem vagyok klub tag akkor is mehetünk?[/quote]

IGEN!!!

Gyere nyugodtan!

Nálunk egyébként sincs tagsági díj!!

Üdv NagyPapa

adriamatrix
          Felhasználó

Üdvözletem mindenkinek ! Ha nem vagyok klub tag akkor is mehetünk?

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”repi”:3h4fkxk7]

=D> =D> Hajrá még van hely =D> =D> [/quote]
              Most rendesen összefirkáltad egy ház falát? :2010_rohog.gif

Pedig már megvan A 38

LMC
              Felhasználó

[quote=”repi”:3dkp6w1h]

=D> =D> Hajrá még van hely =D> =D> [/quote]

=D> =D> =D>

repi
                Adminisztrátor

=D> =D> Hajrá még van hely =D> =D>

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”Prinz”:28l0hov8]:D
                    Barni be tudja még fűzni úgy a bakancsát, mint a punkok? 🙂

Egyébként épp a napokban gonoltam nagyon Rátok, képzeljétek, Öcsémék FankaFeriék előtt játszanak most pénteken Mezőtúron! Egyszer csinálhatnánk ilyen koncertlátogatós találkozót is…. 🙂 :):)[/quote]

Igen! 😆 Beszéljünk róla a Szezonnyitón. 😉 Akár a Fanka Táborba is belehetne csatlakozni. Mindenesetre egy lehetőség. Nyitottak vagyunk az igényre 😆

Prinz
                    Felhasználó

[quote=”repi”:6tw6agl0]=D> =D> =D> Nagyon várunk Titeket! 🙂 [/quote]

😀
                      Barni be tudja még fűzni úgy a bakancsát, mint a punkok? 🙂

Egyébként épp a napokban gonoltam nagyon Rátok, képzeljétek, Öcsémék FankaFeriék előtt játszanak most pénteken Mezőtúron! Egyszer csinálhatnánk ilyen koncertlátogatós találkozót is…. 🙂 :):)

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”olah80″:1fzx9i9r]Maradt a régi tudod ami jó és jó áron adják hamar elviszik, én pedig nem mertem
                        kettőt tartani egyszerre.[/quote]
                        A lényeg, hogy jöttök. =D> 😉

olah80
                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2xl9zgcg]Lemaradtam az eseményekről. Ő még a régi, vagy összejött az új lakókocsi? Persze úgysem ezen múlik a hétvége 😉 [/quote]

Maradt a régi tudod ami jó és jó áron adják hamar elviszik, én pedig nem mertem
                          kettőt tartani egyszerre.

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”olah80″:3d5ahksv]A mai napon megtörtént a csigaház felkészítése az első bevetésére az idei szezonban.
                            Természetesen segítségem is volt a szomszéd személyében aki nagyonsok (jó) tanácsot adott sörrel a kezében :smt201
                            Már alig várom hogy, ott legyünk :lako [/quote]

És természetesen Ti is megkapjátok az új tagoknak járó MLK-s pólókat. 😆

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”Prinz”:3tws3u1c]Sziasztok! 🙂

Nagyon készülünk már mi is, reméljük, senki nem lesz beteg (komolyan eljátszottam a gondolattal, hogy a Nagyot nem engedem óvodába, de Apjuk aszonta, azt azért mégsem lehet… 🙂 ) szóval most magamhozédesgetem az összes pozitív energiát, meg csít, meg amit csak kell, és reméljük, a Mikulástalálkozón megismert szuper kis csapat mellett most még több MLK-taggal találkozhatunk!

Szép estét és kitartást a hétre Mindenkinek! 🙂

Prinzék[/quote]

=D> =D> =D> Nagyon várunk Titeket! 🙂

Prinz
                              Felhasználó

Sziasztok! 🙂

Nagyon készülünk már mi is, reméljük, senki nem lesz beteg (komolyan eljátszottam a gondolattal, hogy a Nagyot nem engedem óvodába, de Apjuk aszonta, azt azért mégsem lehet… 🙂 ) szóval most magamhozédesgetem az összes pozitív energiát, meg csít, meg amit csak kell, és reméljük, a Mikulástalálkozón megismert szuper kis csapat mellett most még több MLK-taggal találkozhatunk!

Szép estét és kitartást a hétre Mindenkinek! 🙂

Prinzék

EdGaR
                                Felhasználó

[quote=”olah80″:3s0w19jr]A mai napon megtörtént a csigaház felkészítése az első bevetésére az idei szezonban.
                                  Természetesen segítségem is volt a szomszéd személyében aki nagyonsok (jó) tanácsot adott sörrel a kezében :smt201
                                  Már alig várom hogy, ott legyünk :lako [/quote]
                                  Lemaradtam az eseményekről. Ő még a régi, vagy összejött az új lakókocsi? Persze úgysem ezen múlik a hétvége 😉

olah80
                                  Felhasználó

A mai napon megtörtént a csigaház felkészítése az első bevetésére az idei szezonban.
                                    Már alig várom hogy, ott legyünk :lako

Spider
                                    Felhasználó

Hogy könnyebb legyen az eljutás a találkozóink helyszínére, az okos telefonokra letölthető WAZE navigációba, a keresőbe csak annyit kell beírni, hogy „lakoautoklub.hu” és már navigál is a következő találkozó helyszínére 8)

A program létezik androidra és ios-re is.
                                      Mind két készülékre ingyenesen letölthető az áruházból (google play / Appstore)

olah80
                                      Felhasználó

,,,,

art-culat
                                        Felhasználó

[quote=”repi”:16zemera]=D> De nagyképű valaki! 😉 Még nem is jelentkeztél.
                                          És a Lamenta féle csirkét is jelezd…vagy hozol műanyag kaját? 😀 [/quote]
                                          Műanyag kaja mindig van de hát tudod / kannás bor/

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”art-culat”:15xd41wh]A kitöltés az megy csak a csatolás nem :2010_ivok.gif [/quote]

=D> De nagyképű valaki! 😉 Még nem is jelentkeztél.
                                            És a Lamenta féle csirkét is jelezd…vagy hozol műanyag kaját? 😀

art-culat
                                            Felhasználó

[quote=”repi”:vfo7kttu]Igény a jelentkezésedre is lenne,tehát ha nem megy a kitöltése a jelentkezési lapnak, 😳 szívesen segítek 😉 🙄 😀 [/quote]
                                              A kitöltés az megy csak a csatolás nem :2010_ivok.gif

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”art-culat”:22j3aw3z]Ha van rá igény viszek / neked külön baba kéket/[/quote]

Igény a jelentkezésedre is lenne,tehát ha nem megy a kitöltése a jelentkezési lapnak, 😳 szívesen segítek 😉 🙄 😀

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3thequmd]Akik itt szeretnék jelezni az adagokat.
                                                  Pikáns csirkepaprikás, kifőtt tésztával:

EdGaR: 2 adag[/quote]

Mi is itt csatlakoznánk 😆

repi: 3 adag =D>

EarthRoamer
                                                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2t25tyra]Tehát? Ott leszel? 😉 Én lincs helyett inkább a baeavatás szót használnám 😆 [/quote]

Ígérni tudok, de nem szeretek.
                                                    Ami késik talán múlik is, de a beavatás elöl nem szeretnék meglógni, egyszer eljön majd az ideje. :smt207 :smt021 :smt068 :smt071 :smt073

EdGaR
                                                    Felhasználó

Akik itt szeretnék jelezni az adagokat.
                                                      Pikáns csirkepaprikás, kifőtt tésztával:

EdGaR: 2 adag

EdGaR
                                                      Felhasználó

[quote=”EarthRoamer”:38g7dy2v]…,csak emlékeztetőül, én fürdő rucis időt mondtam Agárdra ! napozas :nap

Ha tévedtem, akkor lincs helyzetnek leszek kitéve… :smt207 [/quote]
                                                        Tehát? Ott leszel? 😉 Én lincs helyett inkább a baeavatás szót használnám 😆

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 198

You must be logged in to reply to this topic.