Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó Találkozó 2013 – Agárd, április 19-21.

Legutóbb frissítette NagyPapa 12 years, 1 months telt el
28angok
198 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Klubunk a már hagyományosnak tekinthető tavaszi Szezonnyitó Találkozóját ez évtől kezdődően, új helyszínen az Agárdi Gyógy és Termálfürdő Kempingjében tartja.

Több tagtársunk kérésének eleget téve, (jó megközelíthetőség, a klubtagok szára kedvezőbb távolság, , gyógyvízes fürdővel egybeépített kemping, kedvezmények biztosítása a találkozó idejére) miatt került a választás az új helyszínre, a Velencei Tó közelségébe.

A Velencei tó a kempingből egy könnyű sétával elérhető, a távolság mindössze kettő kilométer!
      Agárd, közlekedésileg az ország közepén helyezkedik el, minden részéből jól megközelíthető úgy autópályáról, mint jó minőségű nem díjköteles főutakról. Figyelembe vettük azt a tényt is, hogy a Kemping és a Gyógyfürdő közvetlenül egymás mellett található.

A Fürdő és Kemping a Klubunk részére jelentős ár-kedvezményt biztosít a találkozó idejére.

Árak, fürdőhasználattal:
      5000.- Ft/ egység/éjszaka
      Az árban benne foglaltatik:
      Lakóautó, autó+lakókocsi
      – Területhasználati díja
      – Áram használati díja
      – Két felnőtt és két 14 év alatti gyermek
      – Fürdőhasználat díja, nyitvatartási időben
      – ÁFA
      További felnőtt 1500.- Ft
      További gyermek 1000.- Ft

Árak, fürdőhasználat nélkül:
      3700.- Ft/egység/éjszaka
      Az árban benne foglaltatik:
      Lakóautó, autó+lakókocsi
      -Területhasználati díja
      -Áram használati díja
      -Két felnőtt és két 14 év alatti gyermek
      -ÁFA
      További felnőtt 1000.- Ft
      További gyermek 500.- Ft

A kemping kiépítettsége színvonala igen jó, sövénnyel elválasztott parcellák, új, korszerű vizesblokk, föző-sütő hely, oldalt nyitott, de fedett közösségi terület áll a rendelkezésünkre.
      A hagyományainknak megfelelően a közös beszélgetések melletti sütögetés, főzés szerves része már a találkozóinknak.
      A részletesebb programról folyamatos tájékoztatást adunk a találkozó fórumán, valamint hírlevelek útján.
      A fűrdő és kemping a Velencei Tó mellett található

Web: http://www.agarditermal.hu
      Telefon: 22/579-230
      Cím: 2484 Agárd, Fürdő tér 1.
      GPS: É 47° 11′ 53.40″ , K 18° 37′ 54.42″

A találkozó információ és jelentkezési lapjáért klikk ide.

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”Prinz”:2hc4tp5d]

Küldenénk is Repinek és Kertinek a következő nótát. 🙂

[/quote]

„Alvás lesz ebből kicsim” 😉 =D>

Prinz
        Felhasználó

Reméljük, mindenki hazaérkezett épségben!

Nagyon -nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük Mindenkinek a kiváló hangulatot, Papáéknak a nagyszerű szervezést, Erikáéknak a finom ebédet, Oláh80Robiéknak és Repinének az almapálinkát, EdGáréknak a jó időt és az egész Csapatnak a felejthetetlen estéket. 🙂

Küldenénk is Repinek és Kertinek a következő nótát. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=NEGFXPNP10M

😉

Orsi, Gabi, Ákos, Áron

EdGaR
          Felhasználó

Szépen gyűlnek a képek az MLK albumhoz. Én is töltöttem fel néhányat. 😉

guszti
            Felhasználó

Mi is köszönjük ezt a 3 szép napot az összes szervezőnek és résztvevőnek ! Nagyon jól éreztük magunkat! Az igazat megmondva, sejtettem hogy jó kis összejövetelben lesz részünk! Még nem voltunk közös találkozón,- nem is lehettem, ez volt az első utunk az autóval- a de a korábbi beszámolókat olvasva, biztos voltam benne, hogy szuper a csapat. És így is lett. Amit külön kiemelnék, hogy újonc létünkre tényleg úgy éreztük, mintha már régóta a közösséghez tartoznánk!
              Még egyszer Köszönjük a hétvégét mindenkinek, Nagypapának, Edgárnak és a többieknek.
              Guszti ( Gábor, Erzsi, Balázs, Noémi, Karcsi, Csuri)

Spider
              Felhasználó

Egy nagyon jó hétvégén vagyunk túl!
                Szerintem most mintha még nagyobb csapat jött volna össze! 🙂
                Amit még senki nem köszönt meg EdGárnak, az az a nagyon jó idő, amit sikerült elintéznie! Úgy hogy nem mondhatsz le a posztodról!
                8)
                Konkrétan leégett a nyakam és a vállam a szombati napon. 8)

Amikor kitaláltam a kerékpározást, nem gondoltam, hogy több, mint 15-en leszünk!
                Mondhatom, hogy az apródok rekordot döntöttek!!!
                GPS szerint 34 km-t tekertünk! (a nyomvonalat majd feltöltöm!)

Köszönjük mindenkinek a részvételt!

repi
                Adminisztrátor

Ahogy szokott lenni, minden kiváló volt.Köszönünk mindent és :2010_igen2.gif vagyunk amiért igen jól éreztük magunkat. Felettem 133 db képet :smt217 kellőképpen tükrözi a hangulatot.
                  😆

EdGaR
                  Felhasználó

Előttem Lamenta és NagyPapa mindenkinek köszönetet mondott, akinek csak lehet 😆
                    Én az új tagoknak szeretném megköszönni, hogy eljöttek és remélem jól érezték magukat.
                    Minden tiszteletem a kerékpáros gyerekcsapatnak, akik szombaton több, mint 30 kilométerre vállalkoztak és körbekerekezték velünk a Velencei tavat.
                    Olah80, Robi! Neked is köszönöm a sütögetős segítséget!
                    … Miután jómagam sem tudnám a találkozó sok-sok jó pillanatát felidézni, elkezdem én is feltöltögetni a képeket… de előtte megnézem mit tettetek fel eddig.
                    0-90 évig… ez egy nagyon jó családias csapat… köszönjük Mindannyiotoknak a hétvégét!!! =D>

Lamenta
                    Felhasználó

A legNAGYobb tisztelet NagyPapának jár, aki fiatalos lendülettel ezt nekünk mind idővel és fáradtsággal megszervezte! =D>

És nagy tisztelet Nagy(Fitt)Mamának, aki habarva-kavarva hozta a formáját =D>

NagyPapa
                      Felhasználó

Tisztelt „Agárdi Találkozó”-n résztvevők! :2010_igen2.gif

Igen! Tisztelt, mert tisztelet jár azon negyvenegy egységnek akik a jelenlétükkel jó kedvükkel, hozzáállásukkal hozzájárultak a találkozó létrejöttéhez.

A tisztelet a találkozó főszakácsának, Zsoltinak aki nagyon finom, sőt inkább mennyei ízeket varázsolt munkájával az üstökbe, de előtte elment és megvásárolta a hozzávaló husikákat!

A tisztelet jár EdGárnak a sok-sok palacsintáért, a bundás kenyerekért, a már sokadszorra önzetlenül szállított tojáshegyekért!

Tisztelet jár a csokiszökőkutak önzetlen üzemeltetőinek, EdGár-nak és Repi-nek.

Tisztelet jár a konyhai segítőknek, a hagymavágó Speider csapatnak, NagyMamának, és Erikának akik segítettek a főzésben, osztásban, majd fáradhatatlanul takarítottak, mosogattak.

Tisztelet jár Erikának aki kitűzőket gyártott otthon a szabad idejében.

Igen, tisztelet jár azoknak a sokaknak, akik süteményeket, édességeket mindenféle finomságokat tettek a közös asztalra a társaiknak!
                        Olah80 azaz Robi adománya is menetrend szerűen érkezett meg!
                        Angélának, aki tyúkhúslevessel lepte meg a csapatot.

No és persze azoknak is akik hozták magukat és a jó kedvüket.
                        A fáradhatatlan felnőtt-gyermek csapatnak akik csak egy sima kirándulásként körbekerekezték a velencei tavat, Speider felhívására!

Tisztelet jár ennek a Klubnak, ahol nincsenek korosztályok, mert ez, egy kortalan nagyszerű csapat, ahol a pár hónapostól a nagypapa korúakig bezárólag mindenki egyenrangú.

Köszönöm!

:2010_igen2.gif :2010_igen2.gif

Üdv NagyPapa

rudi-radio
                        Felhasználó

Köszönjük szépen a képeket.Nagyon jók.

NagyPapa
                          Felhasználó

[quote=”horvathpapa”:12v24dji]Drága Barátaink!
                            Az éjjel álmomban csodálatos vörös virágcsokrot kaptam Józskától.
                            Megdicsért biztos a tegnapért, hogy elmentem a találkozóra. Persze azért is tettem, hogy Őt tovább éltessem a barátaink körében.
                            Ugye ezért küldte nekem a virágot? No meg persze azért is mert végtelenül szeretjük egymást!
                            Mindent köszönök őszinte igaz barátotok:Horváthpapa mamikája
                            Zsófika[/quote]

Drága Zsófika!

Mi köszönjük, hogy eljöttél így közvetlenül próbáltunk osztozni végtelen fájdalmadban, egyúttal erőt adni elviseléséhez. Légy erős mindenben!

Gyere közénk amikor csak tudsz.

Éva, Miklós

horvathpapa
                            Felhasználó

Drága Barátaink!
                              Az éjjel álmomban csodálatos vörös virágcsokrot kaptam Józskától.
                              Megdicsért biztos a tegnapért, hogy elmentem a találkozóra. Persze azért is tettem, hogy Őt tovább éltessem a barátaink körében.
                              Ugye ezért küldte nekem a virágot? No meg persze azért is mert végtelenül szeretjük egymást!
                              Mindent köszönök őszinte igaz barátotok:Horváthpapa mamikája
                              Zsófika

challenger
                              Felhasználó

[quote=”riviera”:3405a8xz]Köszönjük szépen.Óriási a hangulat 😆 tettem fel fotókat és gondolunk az otthon maradottakra,akik a munka miatt nem tudtak jönni. 😆
                                Csodálatos idő van. :nap

:2010_tanc.gif

Editke[/quote]
                                Koszonjuk itt tegnap reggel a munkabol kijovet esett a ho…szerencsere ma reggel nem maradt semmi, keddtol ujra jo ido lesz de gondolom jo elfagyott minden viragozo fa…szorakozzatok… =D>

riviera
                                Felhasználó

[quote=”LMC”:3v1v31bt]Nincs itt senki ! 😯 Mindenki Agárdon van ? 😆

Érezzétek jól magatokat,bulizzatok nagyot, de azért gondoljatok a melósokra is 😆

András[/quote]

Köszönjük szépen.Óriási a hangulat 😆 tettem fel fotókat és gondolunk az otthon maradottakra,akik a munka miatt nem tudtak jönni. 😆
                                  Csodálatos idő van. :nap

:2010_tanc.gif

Editke

LMC
                                  Felhasználó

Nincs itt senki ! 😯 Mindenki Agárdon van ? 😆

Érezzétek jól magatokat,bulizzatok nagyot, de azért gondoljatok a melósokra is 😆

András

seva
                                    Felhasználó

[quote=”repi”:360uu225]Gyertek,biztos jut a kajából is 😆 :2010_dumaparty.gif :2010_ivok_sor3.gif :2010_tanc.gif :2010_tancparty.gif [/quote]

jajjaj, de annyira szórakozott vagyok, hogy mi vasárnap tudunk csak menni, akkor is van kaja, amibe beszállhatunk? 😆

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”art-culat”:2nka0lrl]Sziasztok!
                                        Sajnos az éjszaka ellopták a vasat úgyhogy mi nem tudunk lemenni a találkozóra a matricákat odaadom Repinek
                                        Mindenkinek jó szórakozást[/quote]

Nagyon sajnáljuk 😥 indulok a matricákért. Ugye 600 Ft/db?

repi
                                        Adminisztrátor

[quote=”seva”:ea8hfy5l]most látom, hogy hétfőig kellett volna jelezni, hogy beszállunk a kajába, de csak most jutottam el a jelentkezési lapnál. vajon jut még nekünk is, vagy erről lecsúsztunk?[/quote]

Gyertek,biztos jut a kajából is 😆 :2010_dumaparty.gif :2010_ivok_sor3.gif :2010_tanc.gif :2010_tancparty.gif

art-culat
                                          Felhasználó

Sziasztok!
                                            Sajnos az éjszaka ellopták a vasat úgyhogy mi nem tudunk lemenni a találkozóra a matricákat odaadom Repinek
                                            Mindenkinek jó szórakozást

seva
                                            Felhasználó

most látom, hogy hétfőig kellett volna jelezni, hogy beszállunk a kajába, de csak most jutottam el a jelentkezési lapnál. vajon jut még nekünk is, vagy erről lecsúsztunk?

NagyPapa
                                              Felhasználó

[quote=”adriamatrix”:2d00kq7s]Üdv mindenkinek ! Pénteken hány óráig lehet érkezni? Mi csak este 21-kor tudnánk elindulni Budapest-ről szerintetek akkor van még értelme?[/quote]

Üdv Néked! :2010_igen2.gif

Este 22.00 óráig van recepció, utána pedig mi nyitunk kaput, mert van kulcsunk hozzá!
                                                😆

Privátban megírtam a telefonszámomat, ha nem vesszük észre, hogy megjöttél, csörögj rám!

:2010_igen_pacsi.gif

Előfordulhat, hogy mást csinálunk, nem a kaput nézzük, bocs!
                                                :2010_ivok.gif :2010_ivok_sor3.gif

Üdv NagyPapa

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”adriamatrix”:3posp2hw]Üdv mindenkinek ! Pénteken hány óráig lehet érkezni? Mi csak este 21-kor tudnánk elindulni Budapest-ről szerintetek akkor van még értelme?[/quote]

Szia!

😀 Természetesen. Értelme mindig van.Kb akkor kezdődik az élet #-o 😳 😆

repi
                                                  Adminisztrátor

=D> =D>

istozi
                                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:35mijhx1]több mint egy hónap késésben vagyunk a hóember készítés miatt 😆

Marika és András[/quote]
                                                      Mert túl sokat foglalkoztatok az éppen divatos dolgokkal!

adriamatrix
                                                      Felhasználó

Üdv mindenkinek ! Pénteken hány óráig lehet érkezni? Mi csak este 21-kor tudnánk elindulni Budapest-ről szerintetek akkor van még értelme?

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 198

You must be logged in to reply to this topic.