Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó Találkozó 2013 – Agárd, április 19-21.

Legutóbb frissítette NagyPapa 12 years, 1 months telt el
28angok
198 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Klubunk a már hagyományosnak tekinthető tavaszi Szezonnyitó Találkozóját ez évtől kezdődően, új helyszínen az Agárdi Gyógy és Termálfürdő Kempingjében tartja.

Több tagtársunk kérésének eleget téve, (jó megközelíthetőség, a klubtagok szára kedvezőbb távolság, , gyógyvízes fürdővel egybeépített kemping, kedvezmények biztosítása a találkozó idejére) miatt került a választás az új helyszínre, a Velencei Tó közelségébe.

A Velencei tó a kempingből egy könnyű sétával elérhető, a távolság mindössze kettő kilométer!
      Agárd, közlekedésileg az ország közepén helyezkedik el, minden részéből jól megközelíthető úgy autópályáról, mint jó minőségű nem díjköteles főutakról. Figyelembe vettük azt a tényt is, hogy a Kemping és a Gyógyfürdő közvetlenül egymás mellett található.

A Fürdő és Kemping a Klubunk részére jelentős ár-kedvezményt biztosít a találkozó idejére.

Árak, fürdőhasználattal:
      5000.- Ft/ egység/éjszaka
      Az árban benne foglaltatik:
      Lakóautó, autó+lakókocsi
      – Területhasználati díja
      – Áram használati díja
      – Két felnőtt és két 14 év alatti gyermek
      – Fürdőhasználat díja, nyitvatartási időben
      – ÁFA
      További felnőtt 1500.- Ft
      További gyermek 1000.- Ft

Árak, fürdőhasználat nélkül:
      3700.- Ft/egység/éjszaka
      Az árban benne foglaltatik:
      Lakóautó, autó+lakókocsi
      -Területhasználati díja
      -Áram használati díja
      -Két felnőtt és két 14 év alatti gyermek
      -ÁFA
      További felnőtt 1000.- Ft
      További gyermek 500.- Ft

A kemping kiépítettsége színvonala igen jó, sövénnyel elválasztott parcellák, új, korszerű vizesblokk, föző-sütő hely, oldalt nyitott, de fedett közösségi terület áll a rendelkezésünkre.
      A hagyományainknak megfelelően a közös beszélgetések melletti sütögetés, főzés szerves része már a találkozóinknak.
      A részletesebb programról folyamatos tájékoztatást adunk a találkozó fórumán, valamint hírlevelek útján.
      A fűrdő és kemping a Velencei Tó mellett található

Web: http://www.agarditermal.hu
      Telefon: 22/579-230
      Cím: 2484 Agárd, Fürdő tér 1.
      GPS: É 47° 11′ 53.40″ , K 18° 37′ 54.42″

A találkozó információ és jelentkezési lapjáért klikk ide.

• Szerző
      Válasz
      NagyPapa
      Felhasználó

[quote=”LMC”:1xoj6ndn]Az első lakóautós megérkezett, Prinz és családja =D> 😆

Csodálatos napsütéses időben érkeztek, reméljük az időjárás hasonlóan szép lesz hétfőig.

András[/quote]

Jesszus Marijja!

Fijjug átrakta valaki a Szajki Talit Agárdra?

Hogy mi lesz ebből?

Ahogy olvasom András ott fogadta Prinzéket.

:2010_rohog.gif :2010_rohog.gif :smt205

LMC
        Felhasználó

😥 sory rossz helyre írtam .

repi
          Adminisztrátor

[quote=”Prinz”:39wih20k]Minek az embernek ellenség, ugye, mikor barátai is vannak…. 🙂 🙂 😆 😆 [/quote]

:2010_elas.gif Szajki tali,folyt köv… 😆

Prinz
            Felhasználó

[quote=”repi”:23edjn7z]Idővihar?? 😆 :2010_rohog.gif „Azt hazudok amit akarsz” :smt206 [/quote]

Minek az embernek ellenség, ugye, mikor barátai is vannak…. 🙂 🙂 😆 😆

riviera
              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:11lbv4u4]:oops:[/quote]

EdGár nincs miért pironkodnod,hisz tökéletesen láttad el a feladatot. 😆

Editke

EdGaR
                Felhasználó

[quote=”riviera”:rkj8ktab]Megtartjuk továbbra is ,és nem engedjük,hogy lemondjon. 😆

Editke[/quote] 😳

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”riviera”:3kozh4mf]Megtartjuk továbbra is ,és nem engedjük,hogy lemondjon. 😆

Editke[/quote]

Nem bizony! 😆

riviera
                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1zbqusvf]Ő csak a Szezonnyitóra koncentrált és ott tökéletes időjárás volt. A többiért nem felelős. 😆 [/quote]

Megtartjuk továbbra is ,és nem engedjük,hogy lemondjon. 😆

Editke

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”riviera”:4i1l02ja]köszönjük amit intéztél,mivel minden kívánság teljesült,Agárdon ragyogó napsütés :nap volt,itthon viszont megázott a kertem. 😆

Editke[/quote]

Ő csak a Szezonnyitóra koncentrált és ott tökéletes időjárás volt. A többiért nem felelős. 😆

riviera
                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1mxd6hgx]Mert ahol esett ott szükség volt rá… sajnálom Editke, csak vasárnapig egyezkedtünk az Égiekkel 😆 [/quote]

köszönjük amit intéztél,mivel minden kívánság teljesült,Agárdon ragyogó napsütés :nap volt,itthon viszont megázott a kertem. 😆

Editke

riviera
                          Felhasználó

[quote=”repi”:74d173id]Idővihar?? 😆 :2010_rohog.gif „Azt hazudok amit akarsz” :smt206 [/quote]

Halottam az idővihart 😆 nagyon vidám volt. 😆

Editke

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:9ak82h1v]
                              Szerintetek mennyit kell aludni még Karácsonyig? Kettőt? 😆 [/quote]

Idővihar?? 😆 :2010_rohog.gif „Azt hazudok amit akarsz” :smt206

Prinz
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:2qhakj2n]Ez így van, pl.: Edgár már 10-kor lelépett. #-o 😆 [/quote] 😆 😆 😆 😆

EdGaR
                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:2chdov7j]Ez így van, pl.: Edgár már 10-kor lelépett. #-o 😆 [/quote]
                                  Naaaa… este 10-kor kezdtük olah80 Robival a palacsinta sütést. Nem lehet, hogy Ti valami időviharba kerültetek??? :2010_rohog.gif
                                  Szerintetek mennyit kell aludni még Karácsonyig? Kettőt? 😆

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”Prinz”:1a9pyhg2]Azért jellemző, hogy a kisgyerekesek húzzák a legtovább, nekünk úgyis mindegy alapon… 🙂 :):)[/quote]
                                    Ez így van, pl.: Edgár már 10-kor lelépett. #-o 😆

Prinz
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:37o8hqch]Következő találkozásunkkor megmutatom 😆 [/quote]

Azért jellemző, hogy a kisgyerekesek húzzák a legtovább, nekünk úgyis mindegy alapon… 🙂 :):)

EdGaR
                                      Felhasználó

[quote=”riviera”:5v0vpd5b]…
                                        Csodás idő volt végig,azonban az „időjárás felelős” csak a haza érkezésünkig intézte,mert dörgés,villámlás,zuhogó eső volt a fogadtatás városunkban. 😆

Editke[/quote]

Mert ahol esett ott szükség volt rá… sajnálom Editke, csak vasárnapig egyezkedtünk az Égiekkel 😆

riviera
                                        Felhasználó

Kis hosszabbítással mi is szerencsésen hazaérkeztünk.
                                          Az ismétlés a tudás anyja,de én nem ismétlem meg azt a sok tiszteletet és köszönetet,amit előttem már megtettetek.
                                          Mindenkinek mindent köszönünk,remekül éreztük magunkat,kiváló volt a hangulat,melyet a fotók is fémjeleznek.
                                          Nagyon sok kedves új klub tagot is megismertünk,reméljük a jövőben is láthatjuk Őket a találkozásokon.
                                          Seva klubtársunk után mi utolsóként távoztunk.
                                          Csodás idő volt végig,azonban az „időjárás felelős” csak a haza érkezésünkig intézte,mert dörgés,villámlás,zuhogó eső volt a fogadtatás városunkban. 😆

Editke

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”Prinz”:26erxw9d]N, kíváncsian várom azt a kamiont… 🙂 [/quote]
                                            Következő találkozásunkkor megmutatom 😆

HajduZoltan
                                            Felhasználó

Sokadiknak hozzászólni,már nagyon nehéz,de megpróbálom.
                                              A Nagyapa és a Kreki mindent elmondott így én csak megköszönni tudok mindent.Főként a jó szíveteket és kedvességeteket.A jó étkekről nem is beszélve.
                                              Szerintem nem volt ember aki rossz emlékkel távozott.Pedig rengetegen voltunk!
                                              A helyszín kiválasztás is kiváló volt.
                                              Veletek egyébként bárhova elmennék!
                                              Hajdu Zoltán

Brigi
                                              Felhasználó

Jó volt megint találkozni rég nem látott barátokkal és új klubtagokkal. Örömmel töltött el, hogy ilyen sokan összejöttünk. Zsófikának köszönjük, hogy meglátogatott minket, Kozoléknak, hogy elhozták és reméljük, hogy Szajkra el tud jönni közénk a kis lakóval.
                                                Lamenta nagyon finomat főzött, Edgar pedig remekül elintézte a jó időt. Köszi mindenkinek ezt a remek hétvégét!

KREKI
                                                Felhasználó

Szebben nem tudom elmondani ahogy NagyPapa ezt elmondta és felsorolta a szervezőket ,résztvevőket. Jó volt ismét köztetek lenni ez egy nagyszerű találkozó volt.Köszönöm NagyPapának,EdGarnak,Lamentanak és az asszonyoknak,mindenkinek ….Tominak a kerékpárt ,Lászlónak bundást és a navit . Legfőképp a nagy szíveteket! Ez szenzációs csapat ! Köszönjük… :smt049

Prinz
                                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:1gd0zadz]Mi is szerencsésen hazaértünk.
                                                    Az előttem szólók már mindent leírtak így én csak annyit tudok hozzátenni, hogy köszönet mindenkinek aki ott volt, mert valóban ez egy tökéletes hétvége volt. :2010_igen_jeee.gif
                                                    Nekünk külön nagy öröm, hogy Dorkának is tetszett a hétvége és bírja a lakóautózást. =D>
                                                    Töltök fel én is majd képeket de az már holnapra marad.
                                                    Kezdődik a Forma 1, és mivel olyan jól éreztük magunkat Agárdon, hogy nem tudtunk elindulni időben ezért az ismétlést meg kell nézni. 😆

:2010_rohog.gif Azt hiszem ehhez nem tudok mit hozzátenni (ebből szálló ige lesz). :2010_rohog.gif [/quote]

N, kíváncsian várom azt a kamiont, de remélem, akkor nem kummantod el a nemtudomhányadik kört, gondolod, nem vettük észre? 🙂

Prinz
                                                    Felhasználó

[quote=”repi”:2whype8h]”Alvás lesz ebből kicsim” 😉 =D> [/quote]

Megmondtam, vagy megmondtam? Igazam lett? Na akkor? 🙂

Kerti
                                                      Adminisztrátor

Mi is szerencsésen hazaértünk.
                                                        Az előttem szólók már mindent leírtak így én csak annyit tudok hozzátenni, hogy köszönet mindenkinek aki ott volt, mert valóban ez egy tökéletes hétvége volt. :2010_igen_jeee.gif
                                                        Nekünk külön nagy öröm, hogy Dorkának is tetszett a hétvége és bírja a lakóautózást. =D>
                                                        Töltök fel én is majd képeket de az már holnapra marad.
                                                        Kezdődik a Forma 1, és mivel olyan jól éreztük magunkat Agárdon, hogy nem tudtunk elindulni időben ezért az ismétlést meg kell nézni. 😆

[quote=”horvathpapa”:3oks1trj]Drága Barátaink!
                                                        Az éjjel álmomban csodálatos vörös virágcsokrot kaptam Józskától.
                                                        Megdicsért biztos a tegnapért, hogy elmentem a találkozóra. Persze azért is tettem, hogy Őt tovább éltessem a barátaink körében.
                                                        Ugye ezért küldte nekem a virágot? No meg persze azért is mert végtelenül szeretjük egymást!
                                                        Mindent köszönök őszinte igaz barátotok:Horváthpapa mamikája
                                                        Zsófika[/quote]

Mi köszönjük, hogy eljöttél és nagyon örülünk, hogy találkozhattunk veled.
                                                        Horváthpapa pedig mindig velünk utazik bárhova is megyünk.

[quote=”Prinz”:3oks1trj]… Küldenénk is Repinek és Kertinek a következő nótát. 🙂 …[/quote]

Köszi szépen, de jön még kutyára kamion!

[quote=”repi”:3oks1trj] „Alvás lesz ebből kicsim” 😉 =D> [/quote]

:2010_rohog.gif Azt hiszem ehhez nem tudok mit hozzátenni (ebből szálló ige lesz). :2010_rohog.gif

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 198

You must be logged in to reply to this topic.