Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szajki Tavi Pünkösdi Party – 2013. május 17-20

Legutóbb frissítette Katona Endre 12 years telt el
26angok
191 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Immáron hetedik alkalommal szervezünk találkozót a Szajki Tavak Kempingbe.

Pénteki vacsora:: vendégváró Babgulyás / marhalábszárból /

Szombati reggeli:
      – Bundás-kenyér / a kemping ajándéka

Szombati ebéd:
      – És most jön ami még nem volt!
      A résztvevők, szombaton ebédre egységenként a lakójuk mellett, tájjellegű ételeket készítenek el bográcsokban vagy sütögetve, mindenki ahonnan érkezik, helyi specialitást készít kb. 10- fő részére és kínálgatja. / Mindenki által hozott alapanyagokból, / a jelentkezési lapon jelezve, hogy mindenki láthassa.
      Lehet összefogni, egy-két egység együtt készíti a finomságot! Van aki nem enged beleszólni és nem adja ki a titkos receptet.

Szombaton napközben: gyermek program míg a felnőttek készítik az ételeket. ( festés – aszfalt rajzolás –gyöngy fűzés-stb.)

Szombati vacsora::
      – Grillkolbászt és Micsike Marika-András és Rlacika sütöget igények szerint.

Vasárnapi reggeli:
      – Bundás-kenyér /EdGaR jóvoltából /
      Vasárnap délelőtt gyermekprogram, amiben a felnőttek is szívesen részt vesznek.

Vasárnapi ebéd:
      – Kapros sertéstokány csavart tésztával, Nagymama és Nagypapa specialitása.

Vasárnapi vacsora:
      – Palacsinta sütés EdGaR specialitása, Kozolék különleges töltelék specialitásával.

Vasárnapi fakultatív programok:
      Előre megbeszélt időben a Jeli arborétum látogatása Rododentron virágzása idején ! Igény esetén térítés ellenében busz várja az érdeklődőket.

Erdei lovas kocsikázásra igény esetén van lehetőség / 4 fő 5000 Ft egy óra, előre egyeztetett időpontban/

Ezen a hétvégén megtartjuk, ÚJ GAZDÁT keresünk cserebere mini-börze formájában! Eladó lakóautók, lakóautó-csere, megunt, fel nem használt lakóautó-lakókocsi alkatrészek, felszerelések.
      Hozzátok el ami csak a helyet foglalja, talán valakinek hiányzik!

Tűzrakó-hely, mini játszótér, pingpongozási lehetőség a kempingben.
      Kalandpark kempingünktől 100 méterre.
      Horgászási lehetőség 600-1200 méterre akár 4 tavon is.
      Élelmiszerbolt, büfésor 100 méterre.

Árak:
      A találkozó időpontján, előtte és utána egy héttel a részvétel egységenként 3000 Ft/ éj, árammal vízzel. Kérünk mindenkit, hogy klímát, árammal fűtést ,nagy fogyasztókat NE használjatok!
      Az ételek önköltségi árát a helyszínen dobjuk össze.

Esténként zene,tánc buli karaoke .
      Mindenkit szívesen látunk a Szajki Tavak Kempingben

Információs és jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”horvathpapa”:3hwfkgie]Drága Barátaink!
        Pünkösdi találkozóra Horváthpapa megigérte a csoda tárcsáját!
        Igéretének eleget teszek.Ha jól leszek én viszem a kislakóval.
        Ha még mindig gyengélkednék, akkor pedig valaki majd elvisz,
        a tárcsával együtt. Ott a helyünk, mert amit Ő megigért azt
        szent kötelességem teljesíteni!

Igaz barátaitok: HORVÁTHPAPA és ZSÓFIKA[/quote]

Kedves Zsófika! Köszönjük, a csoda tárcsa nélkül nincs bundás-kenyér, nincs a Nagypapa által készített kolbászos tojásrántotta.
        Szeretettel várunk, bízunk benne, hogy egészségesen, finom süteményekkel itt leszel körünkben.
        Itt viszont fél óra alatt ismét fehérbe borult a kemping, alig tudunk valamit csinálni #-o
        Várjuk a jó időt, hamarosan annak is jönnikell :lakokipakol

horvathpapa
        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3vs49xcx]Na ezt nevezem gyors szervezésnek =D> 😆 [/quote]
          Drága Barátaink!
          Pünkösdi találkozóra Horváthpapa megigérte a csoda tárcsáját!
          Igéretének eleget teszek.Ha jól leszek én viszem a kislakóval.
          Ha még mindig gyengélkednék, akkor pedig valaki majd elvisz,
          a tárcsával együtt. Ott a helyünk, mert amit Ő megigért azt
          szent kötelességem teljesíteni!

Igaz barátaitok: HORVÁTHPAPA és ZSÓFIKA

EdGaR
          Felhasználó

Na ezt nevezem gyors szervezésnek =D> 😆

rlacika
            Felhasználó

🙄 Ha Ti ilyen korán akartok kelni…akkor kelek én is egy kis szilvóriummal…hogy visszafeküdjetek! 😆

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3qxkw95u]…kérnék szépen szombat és vasárnap reggelre egy intenzív ébresztést, mert megint tízórai lesz a bundáskenyérből :2010_rohog.gif [/quote]

Én is vállalom az ébresztést (mert tuti, hogy korán kelek 😆 ), ráadásul még segíteni is szeretnék a bundikenyérben.

LMC
                Felhasználó

[quote=”olah80″:3rg1x6b0]besegítek én is akészülődésbe a lányaim már 3hónapja ha kell ha nem reggel hatkor kelnek[/quote]

na most nem fognak 🙂

olah80
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:3be90e7l]Előkészítünk,mire felébredsz csak sütögetned kell [-o< Nagypapa és Nagymama akik korán kelnek, 8-kor már KV-znak 😀 [/quote] besegítek én is akészülődésbe a lányaim már 3hónapja ha kell ha nem reggel hatkor kelnek

EdGaR
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:nsggfawt]…
                      Nagypapa és Nagymama akik korán kelnek, 8-kor már KV-znak 😀 [/quote]
                      Hát ez az 😳 NagyPapának is szoktam reggel kávét főzni… 😆 … de Nálad a kempingben valahogy másképp múlik az idő 😉

LMC
                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1k9jm4xy]Igen, ezt én is csak alátámasztani tudom, egyben megragadnám az alkalmat…
                        @András: kérnék szépen szombat és vasárnap reggelre egy intenzív ébresztést, mert megint tízórai lesz a bundáskenyérből :2010_rohog.gif [/quote]

Előkészítünk,mire felébredsz csak sütögetned kell [-o< Nagypapa és Nagymama akik korán kelnek, 8-kor már KV-znak 😀

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”LMC”:1bwhnhqn]Nektek is tudom ajánlani a szajki oxigéndús levegőt 🙂 vendégeink esküsznek rá, mivel 10-11 körül ébrednek!

András[/quote]

Nekem nem kell bemutatnod! [-X
                          Simán bírtam nálatok én is addig az alvást,mondjuk mostmár sanszos, hogy nem fog menni, tőlem független okok miatt. 😆

EdGaR
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:d8jlo646]Nektek is tudom ajánlani a szajki oxigéndús levegőt 🙂 vendégeink esküsznek rá, mivel 10-11 körül ébrednek!

András[/quote]
                            Igen, ezt én is csak alátámasztani tudom, egyben megragadnám az alkalmat…
                            @András: kérnék szépen szombat és vasárnap reggelre egy intenzív ébresztést, mert megint tízórai lesz a bundáskenyérből :2010_rohog.gif

LMC
                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:tfz6pjvp]Ezzel nem vagy egyedül, mert nekünk is Agárd lesz a főpróba #-o [/quote]

Nektek is tudom ajánlani a szajki oxigéndús levegőt 🙂 vendégeink esküsznek rá, mivel 10-11 körül ébrednek!

András

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”olah80″:3hw7qgvu]Jelentkezni csak az Agárdi tapasztalatok(kisebbik lány hogy, alszik) után merünk…[/quote]

Ezzel nem vagy egyedül, mert nekünk is Agárd lesz a főpróba #-o

olah80
                                Felhasználó

[quote=”LMC”:19yb426z]Köszönjük,jól hangzik, de a Szajki tavaknál olyan jó a levegő,hogy a rossz alvók is jól alszanak 🙂

András[/quote]

remélem igazad van és nem csak 1 éjszakát birunk(birtok) ki.
                                  már töltöm is a jelentkezést

LMC
                                  Felhasználó

[quote=”olah80″:1du2nedx]Jelentkezni csak az Agárdi tapasztalatok(kisebbik lány hogy, alszik) után merünk de az

Étel a következő:

Spenót fasirt citromos vegyes salátával

:2010_szakacs.gif [/quote]

Köszönjük,jól hangzik, de a Szajki tavaknál olyan jó a levegő,hogy a rossz alvók is jól alszanak 🙂

András

olah80
                                    Felhasználó

Jelentkezni csak az Agárdi tapasztalatok(kisebbik lány hogy, alszik) után merünk de az

Étel a következő:

Spenót fasirt citromos vegyes salátával

:2010_szakacs.gif

16 hozzászólás megtekintése - 176-191 / 191

You must be logged in to reply to this topic.