Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szajki Tavi Pünkösdi Party – 2013. május 17-20

Legutóbb frissítette Katona Endre 12 years telt el
26angok
191 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Immáron hetedik alkalommal szervezünk találkozót a Szajki Tavak Kempingbe.

Pénteki vacsora:: vendégváró Babgulyás / marhalábszárból /

Szombati reggeli:
      – Bundás-kenyér / a kemping ajándéka

Szombati ebéd:
      – És most jön ami még nem volt!
      A résztvevők, szombaton ebédre egységenként a lakójuk mellett, tájjellegű ételeket készítenek el bográcsokban vagy sütögetve, mindenki ahonnan érkezik, helyi specialitást készít kb. 10- fő részére és kínálgatja. / Mindenki által hozott alapanyagokból, / a jelentkezési lapon jelezve, hogy mindenki láthassa.
      Lehet összefogni, egy-két egység együtt készíti a finomságot! Van aki nem enged beleszólni és nem adja ki a titkos receptet.

Szombaton napközben: gyermek program míg a felnőttek készítik az ételeket. ( festés – aszfalt rajzolás –gyöngy fűzés-stb.)

Szombati vacsora::
      – Grillkolbászt és Micsike Marika-András és Rlacika sütöget igények szerint.

Vasárnapi reggeli:
      – Bundás-kenyér /EdGaR jóvoltából /
      Vasárnap délelőtt gyermekprogram, amiben a felnőttek is szívesen részt vesznek.

Vasárnapi ebéd:
      – Kapros sertéstokány csavart tésztával, Nagymama és Nagypapa specialitása.

Vasárnapi vacsora:
      – Palacsinta sütés EdGaR specialitása, Kozolék különleges töltelék specialitásával.

Vasárnapi fakultatív programok:
      Előre megbeszélt időben a Jeli arborétum látogatása Rododentron virágzása idején ! Igény esetén térítés ellenében busz várja az érdeklődőket.

Erdei lovas kocsikázásra igény esetén van lehetőség / 4 fő 5000 Ft egy óra, előre egyeztetett időpontban/

Ezen a hétvégén megtartjuk, ÚJ GAZDÁT keresünk cserebere mini-börze formájában! Eladó lakóautók, lakóautó-csere, megunt, fel nem használt lakóautó-lakókocsi alkatrészek, felszerelések.
      Hozzátok el ami csak a helyet foglalja, talán valakinek hiányzik!

Tűzrakó-hely, mini játszótér, pingpongozási lehetőség a kempingben.
      Kalandpark kempingünktől 100 méterre.
      Horgászási lehetőség 600-1200 méterre akár 4 tavon is.
      Élelmiszerbolt, büfésor 100 méterre.

Árak:
      A találkozó időpontján, előtte és utána egy héttel a részvétel egységenként 3000 Ft/ éj, árammal vízzel. Kérünk mindenkit, hogy klímát, árammal fűtést ,nagy fogyasztókat NE használjatok!
      Az ételek önköltségi árát a helyszínen dobjuk össze.

Esténként zene,tánc buli karaoke .
      Mindenkit szívesen látunk a Szajki Tavak Kempingben

Információs és jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”NagyPapa”:2sdb2hsm]Ez így igaz de a versenyben én most valóban nem veszek részt!

Majd sétálok Zsófikával és kóstolgatunk! 😆

Ui: egyébként is a NagyPapa féle tojásrántotta már többször gyózött!![/quote]

😳 Igaz nekem még nem volt szerencsém kóstolni,de JpsLaci bundás kenyér különlegessége nálam mindent vitt!!! Persze csakis EdGár tojásaiból 😆 😆

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”istozi”:n8hkt18k]Kritizálni a legszebb! Én is azt tervezem.
          Pl: „Így ránézésre sótalan!”
          Vagy: „Túl nagy (esetleg kicsi) a bogrács ekkora adaghoz.”
          Vagy: ” csak magadnak főzöl?”
          Aki tud hasonlókat, küldje be, hogy a zsűri kellően felkészült legyen.
          Megkóstolni az túl egyszerű.[/quote]

😆
          A gond azzal lesz, hogy jelenleg több a szakács, mint a csűri, így félő, hogy elvernek fakanállal. 😆

istozi
          Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:17keulne]Ez így igaz de a versenyben én most valóban nem veszek részt!

Kritizálni a legszebb! Én is azt tervezem.
            Pl: „Így ránézésre sótalan!”
            Vagy: „Túl nagy (esetleg kicsi) a bogrács ekkora adaghoz.”
            Vagy: ” csak magadnak főzöl?”
            Aki tud hasonlókat, küldje be, hogy a zsűri kellően felkészült legyen.
            Megkóstolni az túl egyszerű.

riviera
            Felhasználó

[quote=”LMC”:h7emn957]=D> =D> 😆 [/quote]

Ki vagy kik lesznek a zsüri tagjai? vagy ilyen nem lesz? 😆 #-o

Editke

LMC
              Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:1ndcojd9]Ez így igaz de a versenyben én most valóban nem veszek részt!

=D> =D> 😆

NagyPapa
                Felhasználó

[quote=”LMC”:2qxyqczd]Meg sem tudod állni, hogy a reggeli kolbászos-szalonnás-hagymás-sonkás tojásrántottát ne Te készítsd :grill

Készülj mert fogják kérni a Nagypapa féle reggelit =D> 😆

András[/quote]

Ez így igaz de a versenyben én most valóban nem veszek részt!

Ui: egyébként is a NagyPapa féle tojásrántotta már többször gyózött!!

LMC
                  Felhasználó

[quote=”Brigi”:3lk8xcat]Nagyon sok finomság gyűlik =D> =D> Azért remélem, hogy lesz lehetőség arra is, hogy akik főznek egy kicsit kóstolgathassanak is a többiek remekműveiből.[/quote]

Igen, mi arra gondoltunk, hogy erről szól a főzőcske! Ezek mind egyéni specialitások és még sokan nem kóstoltunk hasonló ételeket, és egy óriási sikerélmény azoknak is akik főznek -sütnek.
                    Mi biztosan körbejárjuk és mindet megkóstoljuk,ha csak egy kanállal is mire körbejárjuk jól is lakunk 😆 :smt204 ::piknik :grill ::pizza :palacsinta1 palacsinta2 utána :2010_ivok_sor3.gif

András

Brigi
                    Felhasználó

Nagyon sok finomság gyűlik =D> =D> Azért remélem, hogy lesz lehetőség arra is, hogy akik főznek egy kicsit kóstolgathassanak is a többiek remekműveiből.

LMC
                      Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:f5vnsl3w]Elfogadjuk a helyben topogást is, kóstoló helyenként egy-egy perc lesz a penzum!

:2010_rohog.gif

Haza beszélek, mert a versenyben most én sem főzök, csak a NagyMama 😆 [/quote]

Meg sem tudod állni, hogy a reggeli kolbászos-szalonnás-hagymás-sonkás tojásrántottát ne Te készítsd :grill

Készülj mert fogják kérni a Nagypapa féle reggelit =D> 😆

András

LMC
                        Felhasználó

[quote=”horvathpapa”:kamby7n6]Drága Barátaim!
                          A kóstolgatásra már ajánlottam magamat és a helyben topogásra
                          is benevezek.Mivel sebzett szárnyú madárként céltalan az életem.
                          Köztetek tán új erőre kapok és életem további célját is meg-
                          lelem.
                          Igaz barátotok: Horváthpapa mamikája Zsófika[/quote]

Kedves Zsófika! A Szajki kempingben nem leszel egyedül, sok-sok barát vár és lát szívesen. Nagyon színes lesz ez a Pünkösdi program, nem lesz időd topogni, mire körbejárod barátaidat ismerősöket el is telt a Pünkösdi hétvége.

Marika és András

LMC
                          Felhasználó

[quote=”riviera”:37b07u17]Igen,nekem van kérdésem. Amit kigondoltunk tájjelegű ételt valaki sajnos már „lenyulta „.Olvasom,hogy aki nem főz és kóstolgat annak futó verseny kerül megrendezésre,hogy a sok finomságtól a plusz kilók ledolgozásra kerüljenek.
                            😥
                            A kérdés,hogy hány km-t kell futni,vagy tán maratonit? #-o

Editke[/quote]

Kedves Editke! Tudod ahány ház annyi szokás,két egyforma íz nincs, ne tartsd vissza magad nagyon finom volt
                            Sárváron amit csináltál =D> 😆

Sztrapacskát még nem látok az is honos valahol 😆

A futóverseny helyett sétálgatás és kóstolgatás lesz a sok-sok főző helyszínek között 😆
                            András

horvathpapa
                            Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:17farfag]Elfogadjuk a helyben topogást is, kóstoló helyenként egy-egy perc lesz a penzum!

Haza beszélek, mert a versenyben most én sem főzök, csak a NagyMama 😆 [/quote] Drága Barátaim!
                              A kóstolgatásra már ajánlottam magamat és a helyben topogásra
                              is benevezek.Mivel sebzett szárnyú madárként céltalan az életem.
                              Köztetek tán új erőre kapok és életem további célját is meg-
                              lelem.
                              Igaz barátotok: Horváthpapa mamikája Zsófika

NagyPapa
                              Felhasználó

[quote=”riviera”:28k8tmps]Igen,nekem van kérdésem. Amit kigondoltunk tájjelegű ételt valaki sajnos már „lenyulta „.Olvasom,hogy aki nem főz és kóstolgat annak futó verseny kerül megrendezésre,hogy a sok finomságtól a plusz kilók ledolgozásra kerüljenek.
                                😥
                                A kérdés,hogy hány km-t kell futni,vagy tán maratonit? #-o

Editke[/quote]

Elfogadjuk a helyben topogást is, kóstoló helyenként egy-egy perc lesz a penzum!

Haza beszélek, mert a versenyben most én sem főzök, csak a NagyMama 😆

riviera
                                Felhasználó

[quote=”LMC”:1qngfw8w]Természetesen nem kötelező a főzőcske, ez egy lehetőség! Mivel nagyon sokan szeretik megmutatni a főző tudományukat ezért lett kitalálva.
                                  A visszajelzések nagyon kedvezőek,lesznek akik nem főznek, hanem különleges sós vagy édes süteményt fognak kínálni.
                                  Már most is ha megnézed nagyon színes a főzőtudomány, pedig csak pár lakós jelezte a jövetelét. Ennyiféle kaja még soha sehol nem volt.
                                  Így legalább mindenki kóstolhat olyan ételeket amiről még nem is hallott, de az egyik legfinomabb étel! ::piknik :grill ::pizza :palacsinta1 palacsinta2 ::szakacs_2

Kérdésetek van szívesen válaszolok [-o< 😀 [/quote] Igen,nekem van kérdésem. Amit kigondoltunk tájjelegű ételt valaki sajnos már "lenyulta ".Olvasom,hogy aki nem főz és kóstolgat annak futó verseny kerül megrendezésre,hogy a sok finomságtól a plusz kilók ledolgozásra kerüljenek. 😥 A kérdés,hogy hány km-t kell futni,vagy tán maratonit? #-o Editke

NagyPapa
                                  Felhasználó

[quote=”Prinz”:lb2uz219]…pálinka szóbajöhet? 🙂 :):)[/quote]

Helyben főzve? 😆

Nem rossz az ötlet! =D>

Ha lehetne kérem valamilyen különleges, a helyhez és alkalomhoz illő alapanyagból kérnénk! 🙄

Erdei szamóca, vadmálna…. 😉

Akkora talán már lesz májusi cseresznye… 😯

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”Prinz”:2harbofh]Basszus, most olvasom, tiszta ciki, de fogalmam sincs, milyen tájjellegű étele van Pécelnek, vagy van-e egyálatlán…pálinka szóbajöhet? 🙂 :):)[/quote]

Ha nem itt főzöd, akkor nem nézi rossz szemmel ez a kis csapat ha kínálgatod 😆

EdGaR füstölt hal illata már bejárta kempingünket, isteni volt =D>

Nagyon készülunk és várunk szeretettel mindenki [-o< :lakokipakol ::piknik :grill ::pizza :2010_tancparty.gif :palacsinta1 palacsinta2 ::nagyoleles

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”Prinz”:3c5994bt]…pálinka szóbajöhet? 🙂 :):)[/quote]
                                        Azzal megnyernéd! 😆

Prinz
                                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3moyy6f6]Miért szerinted füstölt afrikai harcsaszeletek görögsalátával mennyire tájjellegű Szigetszentmiklóson? :2010_rohog.gif [/quote]

Na igen, ez mondjuk nekem is szemet szúrt 🙂 😆 😆

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”Spider”:39tnvwbr]Nem Te nevelted őket? 😯 [/quote]
                                            De, a harcsákat én neveltem, de a saláta már nem volt fogékony a görög nyelvre… és még csak ezután jött volna a francia 😆 😆 😆

Spider
                                            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:hrr1ddxa]Miért szerinted füstölt afrikai harcsaszeletek görögsalátával mennyire tájjellegű Szigetszentmiklóson? :2010_rohog.gif [/quote]
                                              Nem Te nevelted őket? 😯

EdGaR
                                              Felhasználó

[quote=”Prinz”:2dt6cz5y]Basszus, most olvasom, tiszta ciki, de fogalmam sincs, milyen tájjellegű étele van Pécelnek, vagy van-e egyálatlán…pálinka szóbajöhet? 🙂 :):)[/quote]
                                                Miért szerinted füstölt afrikai harcsaszeletek görögsalátával mennyire tájjellegű Szigetszentmiklóson? :2010_rohog.gif

Prinz
                                                Felhasználó

Basszus, most olvasom, tiszta ciki, de fogalmam sincs, milyen tájjellegű étele van Pécelnek, vagy van-e egyálatlán…pálinka szóbajöhet? 🙂 :):)

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”ekatona”:143o4d5y]Sütogetöt is vigyümk, vagy abból lesz elég ? 😀 [/quote]

Ha hoztok abból baj nem lehet 😆

András

Katona Endre
                                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:36kyk10c]Minden alapanyag növeli az est fénypontját, köszönjük és nagy szeretettel várunk!
                                                      A sütögetős ajánlatodat véssétek be a jelentkezési lapra :grill
                                                      András[/quote]

Sütogetöt is vigyümk, vagy abból lesz elég ? 😀

LMC
                                                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2w27tb39]Egy ágyas, pálesszal? 😯 ::konspiral01.gif és ha jön a felesége is? :2010_rohog.gif [/quote]

Most ágyaztuk be a kis kancsóba ” 5 L-es ” jut minden feleségnek 😆

András

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 191

You must be logged in to reply to this topic.