Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szajki Tavi Pünkösdi Party – 2013. május 17-20

26angok
191 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Immáron hetedik alkalommal szervezünk találkozót a Szajki Tavak Kempingbe.

Pénteki vacsora:: vendégváró Babgulyás / marhalábszárból /

Szombati reggeli:
      – Bundás-kenyér / a kemping ajándéka

Szombati ebéd:
      – És most jön ami még nem volt!
      A résztvevők, szombaton ebédre egységenként a lakójuk mellett, tájjellegű ételeket készítenek el bográcsokban vagy sütögetve, mindenki ahonnan érkezik, helyi specialitást készít kb. 10- fő részére és kínálgatja. / Mindenki által hozott alapanyagokból, / a jelentkezési lapon jelezve, hogy mindenki láthassa.
      Lehet összefogni, egy-két egység együtt készíti a finomságot! Van aki nem enged beleszólni és nem adja ki a titkos receptet.

Szombaton napközben: gyermek program míg a felnőttek készítik az ételeket. ( festés – aszfalt rajzolás –gyöngy fűzés-stb.)

Szombati vacsora::
      – Grillkolbászt és Micsike Marika-András és Rlacika sütöget igények szerint.

Vasárnapi reggeli:
      – Bundás-kenyér /EdGaR jóvoltából /
      Vasárnap délelőtt gyermekprogram, amiben a felnőttek is szívesen részt vesznek.

Vasárnapi ebéd:
      – Kapros sertéstokány csavart tésztával, Nagymama és Nagypapa specialitása.

Vasárnapi vacsora:
      – Palacsinta sütés EdGaR specialitása, Kozolék különleges töltelék specialitásával.

Vasárnapi fakultatív programok:
      Előre megbeszélt időben a Jeli arborétum látogatása Rododentron virágzása idején ! Igény esetén térítés ellenében busz várja az érdeklődőket.

Erdei lovas kocsikázásra igény esetén van lehetőség / 4 fő 5000 Ft egy óra, előre egyeztetett időpontban/

Ezen a hétvégén megtartjuk, ÚJ GAZDÁT keresünk cserebere mini-börze formájában! Eladó lakóautók, lakóautó-csere, megunt, fel nem használt lakóautó-lakókocsi alkatrészek, felszerelések.
      Hozzátok el ami csak a helyet foglalja, talán valakinek hiányzik!

Tűzrakó-hely, mini játszótér, pingpongozási lehetőség a kempingben.
      Kalandpark kempingünktől 100 méterre.
      Horgászási lehetőség 600-1200 méterre akár 4 tavon is.
      Élelmiszerbolt, büfésor 100 méterre.

Árak:
      A találkozó időpontján, előtte és utána egy héttel a részvétel egységenként 3000 Ft/ éj, árammal vízzel. Kérünk mindenkit, hogy klímát, árammal fűtést ,nagy fogyasztókat NE használjatok!
      Az ételek önköltségi árát a helyszínen dobjuk össze.

Esténként zene,tánc buli karaoke .
      Mindenkit szívesen látunk a Szajki Tavak Kempingben

Információs és jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2norw5q8]Miattam hiúsuljon meg a szombati reggeli? Inkább viszek ébresztőt 😆 [/quote]

Leszünk egy páran akik korábban kelnek és megtudjuk hintáztatni a lakódat, talán arra felébredsz 😆 😆

András

EdGaR
        Felhasználó

[quote=”LMC”:1jipxmxc]Nagyon egyszerűen megoldjuk, amennyiben Nektek kényelmesebb, megcseréljük és vasárnap Mi csináljuk a bundás kenyeret 😆 😆 😆

Marika és András[/quote]
          Miattam hiúsuljon meg a szombati reggeli? Inkább viszek ébresztőt 😆

LMC
          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2tw5kmdd]Ebben az esetben különösen fontos, hogy a tisztáson, vagy a fák alatt parkolunk. Ha a tisztáson, van esély rá, hogy 7-8-kor elkezdjük a bundáskenyér sütést, hogy 10-kor mehessünk az Arborétumba… ha azonban megszokott árnyas részen ébredünk, akkor szükségem lesz egy vekkerre 😆 vagy le sem fekszünk…[/quote]

Nagyon egyszerűen megoldjuk, amennyiben Nektek kényelmesebb, megcseréljük és vasárnap Mi csináljuk a bundás kenyeret 😆 😆 😆

Marika és András

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”LMC”:2xi3g9rs]…
              Azoknak akik készülnek, vasárnap fél 10-re jön egy 16 személyes busz, …[/quote]

Ebben az esetben különösen fontos, hogy a tisztáson, vagy a fák alatt parkolunk. Ha a tisztáson, van esély rá, hogy 7-8-kor elkezdjük a bundáskenyér sütést, hogy 10-kor mehessünk az Arborétumba… ha azonban megszokott árnyas részen ébredünk, akkor szükségem lesz egy vekkerre 😆 vagy le sem fekszünk…

LMC
              Felhasználó

Még egy információ!

Látom a jelentkezési lapon, vasárnap lesz aki a Jeli arborétumba is szeretne menni és erdei lovaskocsikázásra is.

Ezért fél 10 és 10 között itt lesz a busz és a lovaskocsi is, aki az Arborétumba is megy az tud erdei kocsikázni délután ebéd után, aki nem megy azt Arborétumba megkérjük, hogy délelőtti lovaskocsizást válassza, mert a lovaknak is kell pihenőt tartani.

Köszönöm András

LMC
                Felhasználó

Kedves Pünkösdi Party-ra érkező vendégeink!

Most tudtam meg, gyönyörű a Rododendron a Jeli arborétumban.

Azoknak akik készülnek, vasárnap fél 10-re jön egy 16 személyes busz, ha szükséges többször fordul létszámtól függően. Mindenki a busz vezetőnél rendezi az anyagiakat.
                  Az erdei kocsikázás szintén vasárnap, nagyobb létszámnál délelőtt és délután is.
                  Kérdésetek van szívesen válaszolunk.
                  :lakokipakol :2010_tancparty.gif :palacsinta1
                  Marika és András
                  Telefonszám: 0630 9866372

LMC
                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:4rlsj3yt]Még jó, hogy nem semmisült meg, mert csak most délután olvastam 😆
                    Az a helyzet, hogy „a májusi eső aranyat ér” … bár tudom ebben az esetben nem illene közhelyekkel takaróznom… de két hét még sok idő 😉 [/quote]

Most beszéltem az időjárás felelőssel, felettünk szép napos időt ígért és azzal biztatott hogy egy jó és összetartó társaságnál nem az idő számít, hiszen ez már sokszor bizonyított tény ::talalkozo ::beach :lako ::piknik :lakokipakol :grill ::pizza :2010_sokan.gif :2010_sokszinu.gif

Rajtunk már nem múlik, várunk mindenkit szeretettel:smt204

András

olah80
                    Felhasználó

Az a helyzet, hogy „a májusi eső aranyat ér” ….

ide azzal az arannyal 😀

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”olah80″:2m3ykyly]Nos EdGaR szerintem itt az idő hogy, elbeszélges az ismerőseidel.
                        túl sok esőtáncot jártatok, kitart még jövő hét végére is 😥

————————-
                        TOP SECRET
                        alvógyík itt sierra-alfa
                        azonnali beavatkozás szükséges
                        végső esetben ha kell Piroska dobjon bukfencet
                        vége

jah és mint mindig ez az üzenet 5másodpercenbelül megsemmisül

😆 😆 [/quote]
                        Még jó, hogy nem semmisült meg, mert csak most délután olvastam 😆
                        Az a helyzet, hogy „a májusi eső aranyat ér” … bár tudom ebben az esetben nem illene közhelyekkel takaróznom… de két hét még sok idő 😉

olah80
                        Felhasználó

Nos EdGaR szerintem itt az idő hogy, elbeszélges az ismerőseidel.
                          túl sok esőtáncot jártatok, kitart még jövő hét végére is 😥

————————-
                          TOP SECRET
                          alvógyík itt sierra-alfa
                          azonnali beavatkozás szükséges
                          végső esetben ha kell Piroska dobjon bukfencet
                          vége

jah és mint mindig ez az üzenet 5másodpercenbelül megsemmisül

😆 😆

LMC
                          Felhasználó

[quote=”rlacika”:ffu07sqp]Mivel a hentesnél 3 nappal előre kell rendeljem a micsikehús előkészitését kérem szépen hogy vasárnap estig legkésőbb jelezzétek ezirányú óhajotokat a beiratkozási lapon! :grill [/quote]

Kedves Pünkösdi Party-ra készülődők 🙂
                            Mi is nagyon várjuk azok jelentkezését, akik finomat és sokat szeretnének enni 🙂

A mi hentesünk is nagyon várja a rendelésünket vasárnap estig 🙂

Marika és András

rlacika
                            Felhasználó

Mivel a hentesnél 3 nappal előre kell rendeljem a micsikehús előkészitését kérem szépen hogy vasárnap estig legkésőbb jelezzétek ezirányú óhajotokat a beiratkozási lapon! :grill

olah80
                              Felhasználó

:2010_igen2.gif _____________________ :2010_igen2.gif
                                =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

LMC
                                Felhasználó

Kedves Pünkösdi Parttyra jelentkezők!

Most beszéltem telefonok Kozol klubtársunkal / Zolival / megkért hogy tolmácsoljam míg nem jó a számítógépe.

Nagyon készülnek a gyerek programmal mindent hozzávalót hoznak, papírok,ceruzák kréták stb. reméljük a gyerekek hasonlóan jól fogják magukat érezni mint az előző találkozókon. Minden gyermek kap valami egyszerű nyeremény tárgyat vagy édességet az első 3 helyezetten kívül is.
                                  Ehhez Gabrelláék, Kozolék és a Szajki Tavak Kemping jóvoltából apró dolgokkal kedveskedünk, hozzájárulunk.

Marika és András

EdGaR
                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:3fcodb0i]=D> =D> =D> Remélem nem Hókusz-Pók adta az időjárás jelentést [-X =D> =D> [/quote]
                                    Neeeem… de megálljatok csak Töpörödött Törpördögök… 😆
                                    meglátjátok majd azt a főzöcskét :2010_rohog.gif

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2mxfsoz8]Szerintem ez a tájjellegű sütős-főzőcske nagyon jó ötlet volt. Már ki is néztem egy két éteket, amit feltétlenül meg kell kóstólnunk. Remélem sokan vannak ezzel így, azok közül is, akik nem terveznek kuktáskodni, csak jó akarják érezni magukat. Én eddig LMC-nél még nem unatkoztam sosem 😉
                                      Az időjárás természetesen kiváló lesz, kicsit azon izgolok, hogy túl meleg lesz, de van ott árnyék elegendő. Esőkabátot hozzatok, mert 15°C és 30°C között lesz a hőmérséklet. A kemping dél-nyugati csücskében várható szórványos eső, de az észak-keleti részén legalább van fedett rész, ahol kihúzzuk amíg elál 😆 [/quote]

=D> =D> =D> Remélem nem Hókusz-Pók adta az időjárás jelentést [-X =D> =D>

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:2v05mta8]… Az időjárás természetesen kiváló lesz, kicsit azon izgolok, hogy túl meleg lesz, de van ott árnyék elegendő. Esőkabátot hozzatok, mert 15°C és 30°C között lesz a hőmérséklet. A kemping dél-nyugati csücskében várható szórványos eső, de az észak-keleti részén legalább van fedett rész, ahol kihúzzuk amíg elál 😆 [/quote]

:2010_rohog.gif
                                        Ez egy igazi időjárásfelelős jelentés volt. 😆
                                        Köszönjük.

EdGaR
                                        Felhasználó

[quote=”riviera”:38ivtbm9]Kedves András !

Köszönöm,de én nem igénylem ezt a nagyon rangos funkciót. 😆
                                          Tettem fel kérdéseket csupán azért,hogy akik a „verseny” és főzés miatt esetleg megijedtek a találkozótól és nem jelentkeztek,hogy eloszlassam a félelmet. 😳

Végül is tiszta sor,hogy ez a főzés nem verseny,hanem tájjellegű vagy egyéb ismert ételek kóstoltatása,megismerése. 😆

Ezek a kérdések olyanok voltak,mint a reklám,minél többször hallod,annál jobban rögzülnek. 😆 :smt039

Gondolom beszéltél az időjárás felelőssel is,hogy napsütés legyen mint Agárdon. :nap

Remélem még a medvehagyma nem érik túl Pünkösdig?

#-o

Editke[/quote]
                                          Szerintem ez a tájjellegű sütős-főzőcske nagyon jó ötlet volt. Már ki is néztem egy két éteket, amit feltétlenül meg kell kóstólnunk. Remélem sokan vannak ezzel így, azok közül is, akik nem terveznek kuktáskodni, csak jó akarják érezni magukat. Én eddig LMC-nél még nem unatkoztam sosem 😉
                                          Az időjárás természetesen kiváló lesz, kicsit azon izgolok, hogy túl meleg lesz, de van ott árnyék elegendő. Esőkabátot hozzatok, mert 15°C és 30°C között lesz a hőmérséklet. A kemping dél-nyugati csücskében várható szórványos eső, de az észak-keleti részén legalább van fedett rész, ahol kihúzzuk amíg elál 😆

riviera
                                          Felhasználó

Kedves András !

Köszönöm,de én nem igénylem ezt a nagyon rangos funkciót. 😆
                                            Tettem fel kérdéseket csupán azért,hogy akik a „verseny” és főzés miatt esetleg megijedtek a találkozótól és nem jelentkeztek,hogy eloszlassam a félelmet. 😳

Végül is tiszta sor,hogy ez a főzés nem verseny,hanem tájjellegű vagy egyéb ismert ételek kóstoltatása,megismerése. 😆

Ezek a kérdések olyanok voltak,mint a reklám,minél többször hallod,annál jobban rögzülnek. 😆 :smt039

Gondolom beszéltél az időjárás felelőssel is,hogy napsütés legyen mint Agárdon. :nap

Remélem még a medvehagyma nem érik túl Pünkösdig?

#-o

Editke

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”riviera”:2rcqusyd]Kizárólag azért tettem fel ezt a kérdést,hogy „zsüri”,mivel főző vesenyként került hirdetésre.
                                              😆
                                              Lehet rosszul gondoltam,hogyha verseny,akkor valaki,vagy valakik hirdetnek első,második stb.helyezést. 😳
                                              Az is lehet,hogy a gyorsaság számít,hogy ki milyen idő intervallumban tudja elkészíteni a kiválasztott ételt. 😆

No meg még az is kérdés ,hogy csak ott lehet-e mindent elkészíteni,vagy készen is lehet oda vinni? 😆 😳

Mivel nem ismerjük a részleteket,addig nem is merünk jelentkezni a találkozóra. ::nagyoleles

Zenével kapcsolatban , a NagyPapa zenéje kiváló,mivel mindenki táncra perdült tőle Agárdon. =D>

Editke[/quote]

Kedves Editke!
                                              Próbálok minden feltett kérdésre válaszolni ha sikerül, ha nem, lehet kérdezgetni. 😆
                                              Amennyiben kérés, pénteken vacsora és ágyas pálesz társaságában választhatunk önkéntes zsűritagokat és megbeszéljük a részleteket. :2010_bajnok.gif
                                              Editke, Te lehetnél a Zsűri elnöke, aki levezényli a hozott mézespálesz kóstolgatását is :smt030

Lesz aki itt főz-süt, lesz aki készen vagy félkészen hozza az alapanyagot, lesznek akik csak kóstolgatnak mert nem kedvelik a szakács művészetet!
                                              Itt semmi NEM kötelező, beszélgetünk, iszogatunk, főzőcskézünk :2010_dumaparty.gif
                                              Jelentkezzetek annál is inkább, mert a közös étkezéshez időben meg kell rendelnünk az alapanyagokat, Rlacika sem tudja az utolsó napokban rendelni a Mcsikét.
                                              Tehát hajrá várjuk a jelentkezőket és a kérdéseket! ::talalkozo

Marika és András

horvathpapa
                                              Felhasználó

[quote=”LMC”:39ntqxgs]Kedves Zsófika! A Szajki kempingben nem leszel egyedül, sok-sok barát vár és lát szívesen. Nagyon színes lesz ez a Pünkösdi program, nem lesz időd topogni, mire körbejárod barátaidat ismerősöket el is telt a Pünkösdi hétvége.

Marika és András[/quote] NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!

riviera
                                                Felhasználó

Kizárólag azért tettem fel ezt a kérdést,hogy „zsüri”,mivel főző vesenyként került hirdetésre.
                                                  😆
                                                  Lehet rosszul gondoltam,hogyha verseny,akkor valaki,vagy valakik hirdetnek első,második stb.helyezést. 😳
                                                  Az is lehet,hogy a gyorsaság számít,hogy ki milyen idő intervallumban tudja elkészíteni a kiválasztott ételt. 😆

No meg még az is kérdés ,hogy csak ott lehet-e mindent elkészíteni,vagy készen is lehet oda vinni? 😆 😳

Mivel nem ismerjük a részleteket,addig nem is merünk jelentkezni a találkozóra. ::nagyoleles

Zenével kapcsolatban , a NagyPapa zenéje kiváló,mivel mindenki táncra perdült tőle Agárdon. =D>

Editke

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”riviera”:19kqjd9a]Ki vagy kik lesznek a zsüri tagjai? vagy ilyen nem lesz? 😆 #-o

Editke[/quote]

Nem tervezzük,de ha van ötletetek mi nyitottak vagyunk mindenre ::nagyoleles
                                                    Nagyon sokféle ételre számítunk, nem merném zsűrizni pl. slambucot a Bluzzal vagy a Ragu di carne esetleg a Salátaleves ordával =D> =D> =D>

Aki bevállalja az nehéz fába vágja a fakanalát 😆

Már nagyon várjuk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki sokáig emlegesse és gondoljon erre a Pünkösdi Party-ra

Nem kell mindenkinek főzni valakinek biztatni kell a ::szakacs_2 egy kis :smt030 :smt206
                                                    Aki viszont imádja a főzőcskézést sütögetést ne tartsa vissza magát ::piknik

Még keresünk egy hozzáértő bevállalós :2010_tancparty.gif aki zenével segítené a szakácsok munkáját 👿
                                                    :smt034 :smt204

Erősítőt, mikrofont biztosítunk ! Zeneanyag jöhet :smt034

András

EdGaR
                                                    Felhasználó

[quote=”repi”:mtwf1kv0]:oops: Igaz nekem még nem volt szerencsém kóstolni,de JpsLaci bundás kenyér különlegessége nálam mindent vitt!!! Persze csakis EdGár tojásaiból 😆 😆 [/quote]
                                                      és… akkor még nem láttad a tökeimet… amit itt Andrásnál sütöttünk meg… félig 😆 😯

Prinz
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:3kj05qm8]Azzal megnyernéd! 😆 [/quote] 😆

Akkor nem is keresgélek tovább…. 😆 😆 😆

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 191

You must be logged in to reply to this topic.