Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szajk-tavi-party 2011. Május 13-15

Legutóbb frissítette Spider 14 years, 1 months telt el
34angok
244 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

Szajki-tavi- party-ra mindenkit szeretettel várok !
      Megszületett az időpont a menü és a program.

Akinek kedve van, megnézni a Jelli arborétumot,a RODODENTRON virágzását,jelezzétek megpróbálok buszos járművet szerezni, de létszám szükséges.

Péntek esti vacsi Csülkös babgulyás szajki módra, vagy BABOS-PACAL, lehet választani vagy mindkettő.

Szombat De. 10-órát gondoltam indulásnak az Arborétumba, mire a csapat vissza tér, kész a…………………

Szombat ebéd SZARVAS-PÖRI

Szombat vacsi MICSIKE

Vasárnap a maradék elfogyasztása.

A reggeliket most nem vállalom be, hátha valaki……….

A kemping díj 2500 ft / egység / nap
      Aki árammal szeretne fűteni, kérem külön jelezze!
      A többi árat később tudom megadni.
      LMC ” András”
      0630 9866372
      http://www.szajkitavakcamping.hu
      e-mail : kemping.szajkitavak@gmail.com
      Hosszúpereszteg-Szajki tavak
      GPS: 47.05464 17.01148

————————————————————-

A Jeli Arborétum látogatására, szerveztem busz járatot.
      az indulás május 14.-én délelőtt 10-óra, vissza érkezés 13-óra.
      A busz költsége a kempingből, tehát háztól házig, 1000 ft. oda – vissza.
      http://www.utazzitthon.hu/kam_jeli_arboretum.html

Belépőjegy:
      800 Ft,
      kedvezmény: gyermek, nyugdíjas: 500Ft,
      csoportos jegy 16 főtől: felnőtt: 550Ft,
      csoportos gyermek, nyugdíjas: 300Ft,
      családi jegy ( 2 felnőtt és min. 1 gyermek ) 2000Ft.

A kempingben elkészített kaják árai.

Csülkös babgulyás 600-ft.
      Babos-Pacal 800-ft.
      Szarvas-pöri 800-ft.
      Micsike, 300 Ft/adag (4 db.).
      A kemping már felkészítve a szezonra, mindenkit szeretettel várok.
      http://www.szajkitavakcamping.hu

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

[quote=”repro”:2kwom2bv]:oops: A Panasonic CF-19 nem egyszerű notebook vagy tablet, hanem olyan, Toughbook szériába tartozó mobil munkaállomás, amelyet úgy terveztek, hogy minden körülmények között működőképes maradjon, és a lehető legkényelmesebben lehessen vele dolgozni. (ajánlom figyelmedbe) 😆

itt olvashatod[/quote]
        Köszi a tippet, de most csak az iratok egy része kapott vizet, a laptop megúszta. 😀

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”Blue”:1rc1bmgy]Nem kéne megvárni hogy az LMC is jelentkezzen és biztos ott legyen.
          Ennyien szűkösen lesztek a lángosos elött.
          😉 😆 [/quote]

Nem fog!

Nekem elárulta, hogy elmenekül.
          Annyira megszokta a nyugalmat, hogy nem bírná elviselni azt a sok mulatozó embert. 😆

Blue
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3cjtbcnu]
            A 30. hely pedig Miskáé lett.[/quote]

Nem kéne megvárni hogy az LMC is jelentkezzen és biztos ott legyen.
            Ennyien szűkösen lesztek a lángosos elött.
            😉 😆

repi
            Adminisztrátor

[quote=”miska”:3unkqy1r]Nem akartam a 30. lenni, 😳 de reggel történt egy baleset,(az orgonás váza tartalma beleömlött a laptop táskába) és egy kicsit mérges lettem. Aztán úgy döntöttem, hogy kiengesztelés képen elmegyünk a Jeli arborétumba megnézni a virágokat. 😆
              Már nem vagyok mérges. Az iratok szépen száradnak. Dettike sem mérges. 😀 [/quote]

😳 A Panasonic CF-19 nem egyszerű notebook vagy tablet, hanem olyan, Toughbook szériába tartozó mobil munkaállomás, amelyet úgy terveztek, hogy minden körülmények között működőképes maradjon, és a lehető legkényelmesebben lehessen vele dolgozni. (ajánlom figyelmedbe) 😆

itt olvashatod

Névtelen

[quote=”GaborApa”:20theuxv]

A 30. hely pedig Miskáé lett.
                [/quote]
                Nem akartam a 30. lenni, 😳 de reggel történt egy baleset,(az orgonás váza tartalma beleömlött a laptop táskába) és egy kicsit mérges lettem. Aztán úgy döntöttem, hogy kiengesztelés képen elmegyünk a Jeli arborétumba megnézni a virágokat. 😆
                Már nem vagyok mérges. Az iratok szépen száradnak. Dettike sem mérges. 😀

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”eva54″:3azaj3zg]Igen. Mi is megyünk…[/quote]
                  😆 Mások is mondták még 😉

A 30. hely pedig Miskáé lett.
                  Látom, kibújkálnak a szögek a zsákból 😆 😆

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”eva54″:3dwu2qun]Igen. Mi is megyünk. Csak még a létszám? Tudod nálunk nem egyszerű. #-o [/quote]

😆 a szokásos helyre?? foglaljuk a fa alatt?? mert a méret sem egyszerű… 😆

eva54
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:un5dho3m]:roll: Vajon ki lesz a 30. jelentkező?

😕 Pedig tudom még pár emberről, hogy jönni akar, de még mindig nem látom őket a listán. [-X [/quote]

Igen. Mi is megyünk. Csak még a létszám? Tudod nálunk nem egyszerű. #-o

GaborApa
                      Felhasználó

🙄 Vajon ki lesz a 30. jelentkező?

😕 Pedig tudom még pár emberről, hogy jönni akar, de még mindig nem látom őket a listán. [-X

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”erno”:1jwhd1xd]Nem értem mi bajod van fétötös indúlással :nap :nap [/quote]

fétötös?? 😆 de a félötössel semmi.Ez ::kiraly szinten okoz némi problémát. 😆

erno
                          Felhasználó

[quote=”repro”:26z6aj4b] időben is tudtam volna ébredni…mint Ernőék[/quote]

Nem értem mi bajod van fétötös indúlással :nap :nap

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”repro”:wt1d464m]::kiraly Kerti majd meglátod,hogy nem lesz bringa többet. 😥 de az ötlet jóóó pár évvel ezelőtt amikor még nem voltam ::merleg én is mentem volna ::bicaj és még időben is tudtam volna ébredni…mint Ernőék…de úgyis beéritek.. 😆 😆 😆 [/quote]

Ezt most nem teljesen értem. Mit látok meg, hogy nem lesz bringa? #-o

repi
                              Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:1rl4ubwr]Nekünk tetszene a dolog. Bringát úgyis viszünk aztán meg majd meglátjuk, hogy mi lesz. Az arborétumba szerintem nem engednek be bringával. Ha így van akkor azt kéne tudni, hogy ott lehet e hagyni valahol biztonságosan a bicajokat.[/quote]

::kiraly Kerti majd meglátod,hogy nem lesz bringa többet. 😥 de az ötlet jóóó pár évvel ezelőtt amikor még nem voltam ::merleg én is mentem volna ::bicaj és még időben is tudtam volna ébredni…mint Ernőék…de úgyis beéritek.. 😆 😆 😆

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”erno”:1r5f7qw9]… 5-Klubtársak között vannak e akik tekerni akarnak az arborétúmig,mert ha igen akkor azt is mint a buszozást megszervezhetnnénk.[/quote]

Nekünk tetszene a dolog. Bringát úgyis viszünk aztán meg majd meglátjuk, hogy mi lesz. Az arborétumba szerintem nem engednek be bringával. Ha így van akkor azt kéne tudni, hogy ott lehet e hagyni valahol biztonságosan a bicajokat.

erno
                                  Felhasználó

Volna egynéhány kérdésem.

1-Hány km-van a arborétúm a kempingtől.
                                    2-Van e külön bicigliút vagy kocsik,és falvak között vezet az út.
                                    3-Milyen minöségü az út(bicajosok),kezdö,haladó,brútál,stb.
                                    4-Bicajt beengednek az arborétúm területére.
                                    5-Klubtársak között vannak e akik tekerni akarnak az arborétúmig,mert ha igen akkor azt is mint a buszozást megszervezhetnnénk.

riviera
                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:2c83t2i0]Friss hírrel jelentkezem,ami inkább a horgászoknak kedvező!

Lobbiztam annak érdekében hogy a fürdő-tóban lehessen a kemping melletti gátról :2010_peca.gif . így a nagy terhet cipelő horgászoknak sem kell száz métereket megtenni 😀

András[/quote]

Bizonyára sokan fognak ennek a lobbizásnak örülni.
                                      Főleg ha a tóban még hal is van. 😆
                                      Mi is jelentkeztünk,bár nem horgászunk,csak a halat nagyon szeretem. =D>
                                      Talán aki sokat fog,megkinál egy kis sült hallal? :2010_peca.gif

Editke

LMC
                                      Felhasználó

Friss hírrel jelentkezem,ami inkább a horgászoknak kedvező!

Lobbiztam annak érdekében hogy a fürdő-tóban lehessen a kemping melletti gátról :2010_peca.gif . így a nagy terhet cipelő horgászoknak sem kell száz métereket megtenni 😀

András

LMC
                                        Felhasználó

[quote=”Spider”:1bt1waxx]No, most már tényleg leadva 🙂 [/quote]

:lakokipakol várjuk a jó időt és találkozunk 🙂

András

Spider
                                          Felhasználó

[quote=”Spider”:132wr11l]Azt hittem mellé nyúltam 🙂 [/quote]
                                            No, most már tényleg leadva 🙂

Spider
                                            Felhasználó

[quote=”LMC”:aqvdkvfa]Bocsika, én néztem el 😳

András[/quote]

Azt hittem mellé nyúltam 🙂

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”Spider”:144799wj]Még nem jelentkeztem!
                                                Holnapra kapok tőlük választ!
                                                Délelőtt jelzek is![/quote]

Bocsika, én néztem el 😳

András

Spider
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:1se90flk]Látom jelentkeztetek,csak két főre kértek mindent? a barátaitok, nem kérnek semmit? mert akkor 4 főre kellet volna kitölteni 😉
                                                  A szombati kaja választható, vagy gulyás vagy babos-pacal, esetleg mindkettő.
                                                  szivesen segítek ha nem értettél valamit 🙄

András[/quote]

Még nem jelentkeztem!
                                                  Holnapra kapok tőlük választ!
                                                  Délelőtt jelzek is!

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”Spider”:d4dh1u2p]ÓÓ, hát ez tényleg nagyon szuper autó! 🙂

Köszönöm[/quote]

Látom jelentkeztetek,csak két főre kértek mindent? a barátaitok, nem kérnek semmit? mert akkor 4 főre kellet volna kitölteni 😉
                                                    A szombati kaja választható, vagy gulyás vagy babos-pacal, esetleg mindkettő.
                                                    szivesen segítek ha nem értettél valamit 🙄

András

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”Spider”:3dw41cxd]ÓÓ, hát ez tényleg nagyon szuper autó! 🙂

Köszönöm[/quote]

szívesen, a jelentkezési lapot is töltsétek ki 😉

András

Spider
                                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:hrpuajxs]Mivel a Jamesz lakóautójáról van szó semmivel nem kerül többe, gyertek érezzétek jól magatokat 😀 =D>

András[/quote]

ÓÓ, hát ez tényleg nagyon szuper autó! 🙂

Köszönöm

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 244

You must be logged in to reply to this topic.