Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szajk-tavi-party 2011. Május 13-15

Legutóbb frissítette Spider 14 years, 8 months telt el
34angok
244 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

Szajki-tavi- party-ra mindenkit szeretettel várok !
      Megszületett az időpont a menü és a program.

Akinek kedve van, megnézni a Jelli arborétumot,a RODODENTRON virágzását,jelezzétek megpróbálok buszos járművet szerezni, de létszám szükséges.

Péntek esti vacsi Csülkös babgulyás szajki módra, vagy BABOS-PACAL, lehet választani vagy mindkettő.

Szombat De. 10-órát gondoltam indulásnak az Arborétumba, mire a csapat vissza tér, kész a…………………

Szombat ebéd SZARVAS-PÖRI

Szombat vacsi MICSIKE

Vasárnap a maradék elfogyasztása.

A reggeliket most nem vállalom be, hátha valaki……….

A kemping díj 2500 ft / egység / nap
      Aki árammal szeretne fűteni, kérem külön jelezze!
      A többi árat később tudom megadni.
      LMC ” András”
      0630 9866372
      http://www.szajkitavakcamping.hu
      e-mail : kemping.szajkitavak@gmail.com
      Hosszúpereszteg-Szajki tavak
      GPS: 47.05464 17.01148

————————————————————-

A Jeli Arborétum látogatására, szerveztem busz járatot.
      az indulás május 14.-én délelőtt 10-óra, vissza érkezés 13-óra.
      A busz költsége a kempingből, tehát háztól házig, 1000 ft. oda – vissza.
      http://www.utazzitthon.hu/kam_jeli_arboretum.html

Belépőjegy:
      800 Ft,
      kedvezmény: gyermek, nyugdíjas: 500Ft,
      csoportos jegy 16 főtől: felnőtt: 550Ft,
      csoportos gyermek, nyugdíjas: 300Ft,
      családi jegy ( 2 felnőtt és min. 1 gyermek ) 2000Ft.

A kempingben elkészített kaják árai.

Csülkös babgulyás 600-ft.
      Babos-Pacal 800-ft.
      Szarvas-pöri 800-ft.
      Micsike, 300 Ft/adag (4 db.).
      A kemping már felkészítve a szezonra, mindenkit szeretettel várok.

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”Soma”:jm1kjed0]Még nincs is hétvége 😯 Már klikkesednek és ráadásul az autópályán. 😆 [/quote]

😆 :2010_ivok.gif ::nagyoleles ::szeretunk ::olel ::pisiahoba ez már tetszik ugye??? 😆

Soma
        Felhasználó

[quote=”repro”:1d8z6r4s]Autópálya matricát ne vegyél..gyalogosnak nem kell. Megyek szembe veled..de a vándortarisznyát ne feledd. 😆 [/quote]

Még nincs is hétvége 😯 Már klikkesednek és ráadásul az autópályán. 😆

repi
          Adminisztrátor

[quote=”lipi”:22kmp8rh]Jamesz,mi ártatlan nyugdíjasok akár össze is fekhetnénk!
            Nem gondolod? 😆 Én most indulok,hogy időben odaérjek!
            Úgy emlékszem,a Somának volt ilyen gyalogolós rokona…
            Ha neki többet is sikerült gyalogolnia,nekem miért-ne?
            Bocs,indulnom kel!
            lipi :smt039 [/quote]

Autópálya matricát ne vegyél..gyalogosnak nem kell. Megyek szembe veled..de a vándortarisznyát ne feledd. 😆

lipi
            Felhasználó

Bocsi Soma!
              Azóta fejembe jutott,az általam említett „rokon”Csoma volt #-o Valószínű,ha rokon volt,távoli! 😆
              😳
              lipi

lipi
              Felhasználó

Jamesz,mi ártatlan nyugdíjasok akár össze is fekhetnénk!
                Nem gondolod? 😆 Én most indulok,hogy időben odaérjek!
                Úgy emlékszem,a Somának volt ilyen gyalogolós rokona…
                Ha neki többet is sikerült gyalogolnia,nekem miért-ne?
                Bocs,indulnom kel!
                lipi :smt039

LMC
                Felhasználó

[quote=”repro”:nmdt74ny]Lipi nagyon csöndben van…pedig jó ajánlatot kapott…LMC-től is..kicsit bosszantsátok fel. 😆 😆

Előzmény :

Felajánlottam neki,hogy elmegyek érte Békéscsabára és elhozom magunkkal Szajkra..mert ugye nagyon :smt058 ::nagyoleles ::szeretunk még gondolkodik rajta..András pedig a telepített lakót fenntartja számára. #-o [-X tudom esetleg jó lenne ha nem mondaná le.. 😳 😳 [/quote]

Lipi barátunk jelezte, hogy jön bár még a jelentkezési lapon nem látom =D> 🙂

Még mindig vannak, akiket szívesen látnék, de még várnak a jelentkezéssel 😉

András

repi
                  Adminisztrátor

Lipi nagyon csöndben van…pedig jó ajánlatot kapott…LMC-től is..kicsit bosszantsátok fel. 😆 😆

Előzmény :

Felajánlottam neki,hogy elmegyek érte Békéscsabára és elhozom magunkkal Szajkra..mert ugye nagyon :smt058 ::nagyoleles ::szeretunk még gondolkodik rajta..András pedig a telepített lakót fenntartja számára. #-o [-X tudom esetleg jó lenne ha nem mondaná le.. 😳 😳

GaborApa
                    Felhasználó

Már 45-nél tartunk.

:2010_sokan.gif

:-k
                      Lehet, hogy HorvátPapa tényleg megcsípheti az 50. helyet.

LMC pedig lassan elindulhat az erdőbe, még egy szarvast lőni
                      😆

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2gwqwxyg]Ari ez a Soma …[/quote]
                        ::szeretunk

Majd segítünk neki hűtőt üriteni.
                        😆

Névtelen

[quote=”GaborApa”:1a9wttb8]Ez miért lenne probléma?

😆 😆 [/quote]

Gondolom nem probléma neki , csak azért írta , hogy kecsegtessen .
                          :2010_igen_pacsi.gif
                          Nem lehet mindig csak a Reprót ….néha kell engem is ….
                          😀
                          Ari ez a Soma …

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”Soma”:m6s08cq6]…Már tele pakoltam a hűtőt jégerrel. :smt056 [/quote]

Ez miért lenne probléma?

😆 😆

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”Soma”:wghtvoe6]
                              Már tele pakoltam a hűtőt jégerrel. :smt056 [/quote]

😆

Névtelen

[quote=”Soma”:lvrevssh]Drága Jamesz!

Most már nem csak a Repi miatt kell ,állandóan piszologushoz járnom 😥 ha nincs ott egy talin ,de már miattad is. 👿
                                Azért mert meztelen csigás lettél még nem ok hogy ne lássunk.
                                Úgy hogy ne kéresd magad és foglald le a szállást és gyertek a Gabikával. 😆
                                Már tele pakoltam a hűtőt jégerrel. :smt056 [/quote]

Aranyosak vagytok Somuci …de most hatalmas próblémákkal szembesülök nap mint nap….és ebben a vasárnap is nap….
                                :smt217
                                A hülye lakokocsi …amit kitaláltam magamnak azzal jár , hogy 61 éves fejjel iskolába járok a baromi jogosítvány megszerzése miatt , ami ehhez kell .
                                #-o
                                Nem beszélve arról , hogy a szerelvény első részét, a vontató pickupot már megvettük két hete …azóta ma törtem össze harmadszor !!!!
                                :2010_manko.gif
                                Tudod 400 lóerős és hosszú….én meg öreg és figyelmetlen ….
                                Igy sajnos ezzel kell most foglalkoznom , mert mielőbb szeretnék már tényleg menni én is ..

:smt018 sőt már a Gabi is azt mondta …szarik az antennára meg a melegvízre …többé nem sír érte , csak menjünk már valahova …. 😀 😀

Tudtam , hogy egyszer elérem ezt !!! 😀

Soma
                                Felhasználó

[quote=”LMC”:37hsp65i]Drága Jamesz!

Meg tudom oldani a szállást, a szemben lévő vadász házban van még két szoba, amit kiadnak. 6000 ft/ szoba / éj.

András[/quote]

Drága Jamesz!

Most már nem csak a Repi miatt kell ,állandóan piszologushoz járnom 😥 ha nincs ott egy talin ,de már miattad is. 👿
                                  Azért mert meztelen csigás lettél még nem ok hogy ne lássunk.
                                  Úgy hogy ne kéresd magad és foglald le a szállást és gyertek a Gabikával. 😆
                                  Már tele pakoltam a hűtőt jégerrel. :smt056

LMC
                                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3wan7lbu]Drága és lakóautó tulajdonos barátaim ….sporttársak .
                                    🙄

Hiányozni fogtok …..
                                    :2010_siro.gif [/quote]

Drága Jamesz!

Meg tudom oldani a szállást, a szemben lévő vadász házban van még két szoba, amit kiadnak. 6000 ft/ szoba / éj.

András

Névtelen

[quote=”GaborApa”:33srr7ex]Tavaly a második tavon voltunk, de bármivel csaliztunk, csak törpeharcsa jött.
                                      Az viszont bőven 👿
                                      Ott csak a NAGY JAMESZ fogott pontyot :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif .
                                      De, végülis egy Görög Istentől, ez természetes.

Ebben a tóban, ami a kemping mellet van, még nem horgászott senki közülünk.
                                      Ezt a lehetőséget most intézte el LMC, [-o< remélem hagyomány lesz belőle. =D> [/quote]

Drága és lakóautó tulajdonos barátaim ….sporttársak .
                                      🙄
                                      Most mondhatnám , hogy az én kukacaim voltak ilyen hatással az említett szajki pontyokra….de akkor igen messze lennénk az igazságtól !!
                                      [-o< Az ominózus horgászat alkalmával én olyan másnapos voltam , hogy halvány sejtelmem sincs arról ….mire haraptak a halak . Ha jól emlékszem igy is négykézláb állva ért az első kapás ….váratlanul …aztán ha nincs Fecsike meg Blue …talán még mindig ott állok ugyanabban a helyzetben …… Mondjuk LMC télen nem unatkozott volna … :2010_ivok.gif :2010_peca2.gif Igy a kérdezőnek mindössze arra a kérdésre tudok biztos választ adni …mivel mit lehet fogni a szajki tavon …….ugyanis kettőt is tudok : ::tanc1 1, horgászbottal halat …..véletlen 2, kétkézzel a másnaposan fájó fejedet …..biztosan 😀 😀 Hiányozni fogtok ….. :2010_siro.gif

LMC
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:jndqaxns]Tavaly a második tavon voltunk, de bármivel csaliztunk, csak törpeharcsa jött.
                                        Az viszont bőven 👿
                                        Ott csak a NAGY JAMESZ fogott pontyot :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif .

Ezt a lehetőséget most intézte el LMC, [-o< remélem hagyomány lesz belőle. =D> [/quote]

A pék nem ígérte hogy a helyszínen süt kenyeret,mindenkit megkérek hogy hozzon magával, köretet nem csinálunk a pörihez, sem a pacalhoz.

Karollda nem jelentkezett, ugrott a savanyúság is, de még reménykedem [-o< Vannak még lakóautósok akiket szívesen látnék és nem jelentkeztek [-o< 🙂 András

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”Lekvar”:cf3ak5ba]Nemvoltunk még a szajki tavaknál ezért egy kérdés 😀 milyen horgászási lehetőségek vannak ott? Mivel-mire lehet horgászni? Tollasal? Fenekezővel? Milyen csali? :2010_peca2.gif :2010_peca2.gif [/quote]

Tavaly a második tavon voltunk, de bármivel csaliztunk, csak törpeharcsa jött.
                                          Az viszont bőven 👿

Ezt a lehetőséget most intézte el LMC, [-o< remélem hagyomány lesz belőle. =D>

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:2tf54adq]Ugye már nagyon meguntátok a tzatzikimet 🙄 #-o 😆 ??? …..[/quote]
                                            🙄 😕 😯 😮
                                            már nem is emlékszem rá, milyen volt.

:-k
                                            Szerintem, újra meg kéne kóstolni 😆

Spider
                                            Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:31d73exg]Ugye már nagyon meguntátok a tzatzikimet 🙄 #-o 😆 ??? …..[/quote]

Az az, amiből korlátlan mennyiségben tudok fogyasztani 😀

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”zsuzsa”:3pef3qh9]Ugye már nagyon meguntátok a tzatzikimet 🙄 #-o 😆 ??? …..[/quote]

Én nem tudom megunni!!!!! =D>

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”Lekvar”:3kx2mzqc]Nemvoltunk még a szajki tavaknál ezért egy kérdés 😀 milyen horgászási lehetőségek vannak ott? Mivel-mire lehet horgászni? Tollasal? Fenekezővel? Milyen csali? :2010_peca2.gif :2010_peca2.gif [/quote]

Főleg úszós, de a fenekező is jó, nemes halra, kukorica, nagy szemű. Gilisztára inkább törpeharcsa megy. De vannak benne szép kárászok is :2010_peca.gif

Két Tóra „állami” napi-horgászjegy ami 3000 ft.
                                                  Két tóra „magán-tó”, 1500 ft- de fizetni kell a halért.

Kivételesen a kemping melletti fürdő-tavon. a gátról is lehet horgászni a találkozó ideje alatt! / velem kell egyeztetni /

András
                                                  30 9866372

Soma
                                                  Felhasználó

[quote=”Lekvar”:1u6y0aey]Nemvoltunk még a szajki tavaknál ezért egy kérdés 😀 milyen horgászási lehetőségek vannak ott? Mivel-mire lehet horgászni? Tollasal? Fenekezővel? Milyen csali? :2010_peca2.gif :2010_peca2.gif [/quote]

Belógatod a kukacot :2010_peca.gif és ráharapnak…. 😳 :smt212

eva54
                                                    Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:32ns40uz]Ugye már nagyon meguntátok a tzatzikimet 🙄 #-o 😆 ??? …..[/quote]

Dehogy. Azzal finom a MICS 🙂

Lekvar
                                                      Felhasználó

Nemvoltunk még a szajki tavaknál ezért egy kérdés 😀 milyen horgászási lehetőségek vannak ott? Mivel-mire lehet horgászni? Tollasal? Fenekezővel? Milyen csali? :2010_peca2.gif :2010_peca2.gif

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 244

You must be logged in to reply to this topic.