Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szajk-tavi-party 2011. Május 13-15

Legutóbb frissítette Spider 14 years, 1 months telt el
34angok
244 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

Szajki-tavi- party-ra mindenkit szeretettel várok !
      Megszületett az időpont a menü és a program.

Akinek kedve van, megnézni a Jelli arborétumot,a RODODENTRON virágzását,jelezzétek megpróbálok buszos járművet szerezni, de létszám szükséges.

Péntek esti vacsi Csülkös babgulyás szajki módra, vagy BABOS-PACAL, lehet választani vagy mindkettő.

Szombat De. 10-órát gondoltam indulásnak az Arborétumba, mire a csapat vissza tér, kész a…………………

Szombat ebéd SZARVAS-PÖRI

Szombat vacsi MICSIKE

Vasárnap a maradék elfogyasztása.

A reggeliket most nem vállalom be, hátha valaki……….

A kemping díj 2500 ft / egység / nap
      Aki árammal szeretne fűteni, kérem külön jelezze!
      A többi árat később tudom megadni.
      LMC ” András”
      0630 9866372
      http://www.szajkitavakcamping.hu
      e-mail : kemping.szajkitavak@gmail.com
      Hosszúpereszteg-Szajki tavak
      GPS: 47.05464 17.01148

————————————————————-

A Jeli Arborétum látogatására, szerveztem busz járatot.
      az indulás május 14.-én délelőtt 10-óra, vissza érkezés 13-óra.
      A busz költsége a kempingből, tehát háztól házig, 1000 ft. oda – vissza.
      http://www.utazzitthon.hu/kam_jeli_arboretum.html

Belépőjegy:
      800 Ft,
      kedvezmény: gyermek, nyugdíjas: 500Ft,
      csoportos jegy 16 főtől: felnőtt: 550Ft,
      csoportos gyermek, nyugdíjas: 300Ft,
      családi jegy ( 2 felnőtt és min. 1 gyermek ) 2000Ft.

A kempingben elkészített kaják árai.

Csülkös babgulyás 600-ft.
      Babos-Pacal 800-ft.
      Szarvas-pöri 800-ft.
      Micsike, 300 Ft/adag (4 db.).
      A kemping már felkészítve a szezonra, mindenkit szeretettel várok.
      http://www.szajkitavakcamping.hu

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”Blue”:2ir962aj]1. Feladat

Én virágozó rododentronokat akarom majd akkor megnézni ha ráérek, mert most nem volt időm.

2. Feladat

Még gondolkodom :-k de ha van valakinek ötlete írja le hogy mivel készüljön az András. Igy neki is könnyebb.
        =D> [/quote]

:2010_nem_guluszem.gif

András

Blue
        Felhasználó

[quote=”LMC”:2r459dzm] már dolgozom a szeptemberi marketingen,hogy még véletlenül sem unatkozzon senki

András :lako [/quote]

1. Feladat

Én virágozó rododentronokat akarom majd akkor megnézni ha ráérek, mert most nem volt időm.

2. Feladat

Még gondolkodom :-k de ha van valakinek ötlete írja le hogy mivel készüljön az András. Igy neki is könnyebb.
          =D>

LMC
          Felhasználó

[quote=”riviera”:6soz7tdt]Örülök,hogy már kipihented Magad,hisz nagyon sokat dolgoztál a sok finomságért.

A terep az eső miatt épen maradt ?

Mindenki könnyen ki tudott járni? #-o

Editke[/quote]

Kedves Editke,pár kipörgött kerék csík, de semmi több. Ez normális ha vizes a fű, kipörögnek az első kerekek, de szépen kiállt mindenki kis segítséggel.Pár fűnyírás és nem is látszik 😀

ismét :2010_koszonomszepen.gif mindenkinek hogy megtettétek ezt a hosszú utat, igyekeztem hogy jól érezzétek magatokat, már dolgozom a szeptemberi marketingen,hogy még véletlenül sem unatkozzon senki ::tanc2

Mindenkinek kellemes gurulást a nyári szezonra

András

András :lako

eva54
            Felhasználó

[quote=”riviera”:3c2btzxz]Hogy mentél tovább ?…jó hangosan vagy megcsinálták? #-o

Editke[/quote]

Felkötöztük, így eljutottunk egy szerelőhöz, aki forrasztotta, meg hegesztette, így tovább tudtam menni Szolnokra. Még vissza kell hozzam, azután csere következik.

riviera
              Felhasználó

[quote=”eva54″:3m1b9x1q]Az Emkénél leszakadt a kipufogócső.[/quote]

Hogy mentél tovább ?…jó hangosan vagy megcsinálták? #-o

Editke

eva54
                Felhasználó

[quote=”repro”:2sy23zce]:smt217 baj történt?[/quote]
                  Az Emkénél leszakadt a kipufogócső.

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”eva54″:2pmtav62]Azt nem mondom, hogy szerencsésen, de lejutottam még az éjszaka Szolnokra.
                    [/quote]

:smt217 baj történt?

bubu
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:683a69ba]Kedves Éva, már kipihentem magamat ::beach ::nagyoleles

András[/quote]
                      Fantasztikusan finom volt a menűsor. Köszönet érte ::szakacs_2 Andrásnak
                      Márti és Gyula

riviera
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:10kpkxux]Kedves Éva, már kipihentem magamat ::beach ::nagyoleles

András[/quote]

Örülök,hogy már kipihented Magad,hisz nagyon sokat dolgoztál a sok finomságért.

A terep az eső miatt épen maradt ?

Mindenki könnyen ki tudott járni? #-o

Editke

LMC
                        Felhasználó

[quote=”eva54″:34svfav8]Azt nem mondom, hogy szerencsésen, de lejutottam még az éjszaka Szolnokra.
                          Köszönet Andrásnak a vendéglátásért, a sok finomságért, a szeretetért amivel fogad minket.
                          Nem tudom hány nap kell, hogy kipihenje a találkozó fáradalmait.
                          Örülök, hogy megint találkoztunk Veletek, és várjuk a következőt.[/quote]

Kedves Éva, már kipihentem magamat ::beach ::nagyoleles

András

eva54
                          Felhasználó

Azt nem mondom, hogy szerencsésen, de lejutottam még az éjszaka Szolnokra.
                            Köszönet Andrásnak a vendéglátásért, a sok finomságért, a szeretetért amivel fogad minket.
                            Nem tudom hány nap kell, hogy kipihenje a találkozó fáradalmait.
                            Örülök, hogy megint találkoztunk Veletek, és várjuk a következőt.

EdGaR
                            Felhasználó

[quote=”Spider”:fn2spiye]
                              Akkor az a láb mihez tartozik, amit találtam? 🙂 [/quote]
                              :2010_manko.gif Tedd el. Előbb, vagy utóbb valakinek hiányzik. :2010_rohog.gif

repi
                              Adminisztrátor

[quote=”Spider”:2z97sqku]
                                Akkor az a láb mihez tartozik, amit találtam? 🙂 [/quote]

😆 😆 😆

Spider
                                Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1so833md]Azért az csodálatos dolog , hogy nem volt senki ott aki megmutatta volna , hogy a kihajtott Omnistor első részéből hogyan kell az oda elrejtett állítható lábakat kinyitni.
                                  #-o
                                  Biztos félreeső helyen állhattál meg , hogy nem vették észre a malőrt …mert amúgy biztos szólnak két féldeci közt…..te Spider ez nem az Omnistor lába , az ott van az első keresztvasban !!!
                                  😀
                                  Mindig a központba álljál meg ahol a legtöbben és leghangosabban vannak !!
                                  Akkor nem maradsz tzatziki , sőr , mézespálinka és Omnistor nélkül !!!
                                  😀 [/quote]

Nem nagyon tudták a Levanternél sem, hogy hogyan is van ez 😀
                                  Majd ma jól megnézem 🙂
                                  Akkor az a láb mihez tartozik, amit találtam? 🙂

Névtelen

[quote=”Spider”:3n80zzpu]Jamesz, azért egy karóval volt alá támasztva, mert csak egyet hagytál hátul a box-ba 🙂
                                    Ha megvan valahol az tényleg szuper lenne ;)[/quote]

Azért az csodálatos dolog , hogy nem volt senki ott aki megmutatta volna , hogy a kihajtott Omnistor első részéből hogyan kell az oda elrejtett állítható lábakat kinyitni.
                                    #-o
                                    Biztos félreeső helyen állhattál meg , hogy nem vették észre a malőrt …mert amúgy biztos szólnak két féldeci közt…..te Spider ez nem az Omnistor lába , az ott van az első keresztvasban !!!
                                    😀
                                    Mindig a központba álljál meg ahol a legtöbben és leghangosabban vannak !!
                                    Akkor nem maradsz tzatziki , sőr , mézespálinka és Omnistor nélkül !!!
                                    😀

Névtelen

Pár kép az albumban!

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:9yesb42h]….. majd később eldöntjük mi lesz autó vagy kocsi ) első részéről …ez fogja húzni , ezen lesz , rá lesz szerelve ….stb …vita tárgya!!! [/quote]
                                        Impozáns darab. :2010_igen2.gif

🙄
                                        Tehát akkor ez lesz a traktor?
                                        😆

GaborApa
                                        Felhasználó

Pár képet feltettem az albumomba.
                                          😉

Névtelen

[quote=”GaborApa”:jqx1etef]Hogy teljesen őszinte legyek, azért volt némi hiányosság is:
                                            Például Cica és Jamesz,
                                            meg még páran, akik nem voltak ott.[/quote]

Nagyon jól esik amit mondsz …bár tisztában vagyok a körülményekkel melyek után írtad ezeket a szívszórító sorokat !
                                            #-o
                                            Hisz nagyjából ki tudom számolni azt a mennyiségű alkoholt amely elfogyott a hétvégén !!!
                                            😀
                                            Mindenesetre én nagyon kiészülök …feltettem egy képet az új ” lakószerelvény ” ( majd később eldöntjük mi lesz autó vagy kocsi ) első részéről …ez fogja húzni , ezen lesz , rá lesz szerelve ….stb …vita tárgya!!!
                                            [-o< De az ablakba már ott a csiga !!!!! =D>

Spider
                                            Felhasználó

[quote=”Jamesz”:255t7qhc]Kedves Spider

Ezt teljesen megértem …de ha csak az hiányzott akkor minden rendben …legközelebb Zsuzsa csinál neked annyit amennyit akarsz …Ő olyan !!
                                              :smt058
                                              Én mindössze azt nem értem ….az Omnistornak a két tartólába , hogy nem hiányzott ???
                                              Mert a panorám képen azt láttam , hogy a világ egyik legjobb lakóautójának az Omnistorja ( amihez a végtelen szerencse folytán hozzájutottál 😀 ) ….egy karóval van alátámasztva!!!
                                              [-o< :2010_nem_guluszem.gif Inkább hívjál fel , megmutatok mindent hogy müködik , meg odaadom a kerékpártartót is .....csak vigyázz a kicsire.. :2010_manko.gif Egy aggódó apa.... 😀 [/quote] Jamesz, azért egy karóval volt alá támasztva, mert csak egyet hagytál hátul a box-ba 🙂 Ha megvan valahol az tényleg szuper lenne 😉

Névtelen

[quote=”Spider”:2b86n5f1]Jaa, és hiányoltam a tzatzikit! 😛

[/quote]

Kedves Spider

Ezt teljesen megértem …de ha csak az hiányzott akkor minden rendben …legközelebb Zsuzsa csinál neked annyit amennyit akarsz …Ő olyan !!
                                                :smt058
                                                Én mindössze azt nem értem ….az Omnistornak a két tartólába , hogy nem hiányzott ???
                                                Mert a panorám képen azt láttam , hogy a világ egyik legjobb lakóautójának az Omnistorja ( amihez a végtelen szerencse folytán hozzájutottál 😀 ) ….egy karóval van alátámasztva!!!
                                                [-o< :2010_nem_guluszem.gif Inkább hívjál fel , megmutatok mindent hogy müködik , meg odaadom a kerékpártartót is .....csak vigyázz a kicsire.. :2010_manko.gif Egy aggódó apa.... 😀

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”Spider”:3rxuz776]Pár balatoni megállással mi is haza értünk!
                                                  Köszönjük mi is a finom étkeket és a jó szervezést, no meg a jó időt!
                                                  Az eső még várathatott volna kicsit magára, de köszönjük minden segítő kéznek a kitornáztatást a vizes fűről! 🙂

András, lent a kerítésnél felejtett két fáklyát használjátok nyugodtam! 😉

Jaa, és hiányoltam a tzatzikit! 😛
                                                  Lehet, hogy csak mi maradtunk le róla? 🙂

Panoráma – kemping
                                                  Panoráma – A Szajki tó
                                                  Panoráma – Jeli arborétum 1
                                                  Panoráma – Jeli arborétum 2
                                                  Panoráma – Jeli arborétum 3
                                                  Panoráma – Jeli arborétum 5[/quote]

Köszönöm,nagyon joóók a panoráma képek =D> 😆
                                                  :2010_koszonomszepen.gif nélkületek nem tudtam volna megcsinálni,ha szeretnétek egy hasonló bulit, szeptember közepe-vége felé egy záróbulit csinálunk, valami buszos meglepetéssel ::talalkozo :lakokipakol ::piknik ::pizza

András
                                                  Ui.a babospacal mennyiséget meg fogom duplázni ígérem

😀

Spider
                                                  Felhasználó

Pár balatoni megállással mi is haza értünk!
                                                    Köszönjük mi is a finom étkeket és a jó szervezést, no meg a jó időt!
                                                    Az eső még várathatott volna kicsit magára, de köszönjük minden segítő kéznek a kitornáztatást a vizes fűről! 🙂

András, lent a kerítésnél felejtett két fáklyát használjátok nyugodtam! 😉

Jaa, és hiányoltam a tzatzikit! 😛
                                                    Lehet, hogy csak mi maradtunk le róla? 🙂

Panoráma – Kemping
                                                    Panoráma – A Szajki tó
                                                    Panoráma – Jeli arborétum 1
                                                    Panoráma – Jeli arborétum 2
                                                    Panoráma – Jeli arborétum 3
                                                    Panoráma – Jeli arborétum 5

EdGaR
                                                    Felhasználó

[quote=”repro”:38rw8e22]Pár kép a hétvégéről feltöltésre került kattide 😆 [/quote]
                                                      [quote=”LMC”:38rw8e22]Pár kép itt 😀 képek[/quote]
                                                      Köszönjük! =D> =D> =D> 😉

LMC
                                                      Felhasználó

Pár kép itt 😀 képek

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 244

You must be logged in to reply to this topic.