Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Ráckevei Találkozó – 2014. okt. 10-12.

Legutóbb frissítette EvaMama 10 years, 8 months telt el
21angok
72 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Ráckevei Találkozó
      [b][size=3]Október 10 – 12.
      [/size][/b]
      Idén az októberi találkozót Ráckevén tölthetjük együtt lakóautós környezetben. Az AquaLand Termál és Élményfürdőhöz kapcsolódó Thermal Camping Aqualand páratlan szépségű természeti környezetben fekszik, ahol árnyas fák, lagúnák, szigetek 2 hektáros területen biztosítják a feltöltődést, a lélek nyugalmát.

Bővebb infó és jelentkezési lap >>>

Előző Ráckevei Találkozón készült képek >>>
      [b][size=4]
      Előző Ráckevei Találkozón készült videó:[/size][/b]

[video width=425 height=344 type=youtube]AGRjHrAnC_c[/video]

Térkép:

[map]Ráckeve, Hotel Termálkristály Aqualand[/map]

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

Lipi! Megjelöltelek 🙂 :rohog

Attachments:
        • 892294590678361005447397020093o_20140122_103536_l.jpg
        Attila9
        Felhasználó

[quote=”becs” post=43777][quote=”Attila9″ post=43775]Jön valaki akinek pickupos felépítménye van?[/quote]
          Szia!
          Nekem az van, de sajnos nem tudok menni Ráckevére. :([/quote]

Valakivel jó lenne találkoznom, mert jót csináltak de kezdő vagyok.

becs
          Felhasználó

[quote=”Attila9″ post=43775]Jön valaki akinek pickupos felépítménye van?[/quote]
            Szia!
            Nekem az van, de sajnos nem tudok menni Ráckevére. 🙁

Attila9
            Felhasználó

Jön valaki akinek pickupos felépítménye van?

Nyomi
              Felhasználó

vagy 4 felnőtt – 9500,-Ft 2 gyerek ingyenes – még mindig 9500,- Ft 1 gyerek ” gebinbe ” valakinél ahol nincs gyerek – 9500,- Ft vagy méltányosságból nem tárgyalnak további költségekről veled, vagy hívd őket fel és kérdezd meg ( én nem tenném ) vagy passsss

[quote=”Luki” post=43741][quote=”ildiko57″ post=43730]Mennyi lehet a részvételi költség 2 felnőtt, 2 18 év alatti gyerek, és 3 14 év alatti gyerek
                részére? Nyomi vicces megjegyzését boritékolva / amit azért szívesen fogadok/ nem találós kérdés akar lenni, hanem tényleges igény.
                Bárki válaszát örömmel várom! Ildiko57[/quote]
                Sziasztok !
                Pedig ez akár találós kérdésnek is beillene hurrá
                Nekem csak a 3 x 14 év alatti okoz gondot a számolásban :smt217 , mert ha az kettőre csökkenthető, már egyszerü a matek. Az én logikám szerint úgy a 4 felnőtt – 9500 ft. kategória érvényes, mert két 14 év alatti ingyenes a felnőttek mellett, a két 18 éves pedig felnőtnek számit,
                – Vagy ” szereztek ” még egy 14 év alattit, és két részre osztódva 2 x ( 2 felnőtt + 2 gyerek ) = 2 x 5 500 = 11 000 ft.
                ( tudom ez konfliktussal járhat – ki melyik csapatban legyen )
                – Vagy ( megint csak az én logikám szerint ) két 14 év alatti gyerek 28 évet takar. Ha a három 14 év allati, akit hoztok nem éri el együttesen a 28 évet, a harmadik is ingyenes :D/

Remélem segíthettem :meghajol
                Luki[/quote]

Luki
                Felhasználó

[quote=”ildiko57″ post=43730]Mennyi lehet a részvételi költség 2 felnőtt, 2 18 év alatti gyerek, és 3 14 év alatti gyerek
                  részére? Nyomi vicces megjegyzését boritékolva / amit azért szívesen fogadok/ nem találós kérdés akar lenni, hanem tényleges igény.
                  Sziasztok !
                  Pedig ez akár találós kérdésnek is beillene hurrá
                  Nekem csak a 3 x 14 év alatti okoz gondot a számolásban :smt217 , mert ha az kettőre csökkenthető, már egyszerü a matek. Az én logikám szerint úgy a 4 felnőtt – 9500 ft. kategória érvényes, mert két 14 év alatti ingyenes a felnőttek mellett, a két 18 éves pedig felnőtnek számit,
                  – Vagy ” szereztek ” még egy 14 év alattit, és két részre osztódva 2 x ( 2 felnőtt + 2 gyerek ) = 2 x 5 500 = 11 000 ft.
                  ( tudom ez konfliktussal járhat – ki melyik csapatban legyen )
                  – Vagy ( megint csak az én logikám szerint ) két 14 év alatti gyerek 28 évet takar. Ha a három 14 év allati, akit hoztok nem éri el együttesen a 28 évet, a harmadik is ingyenes :D/

Remélem segíthettem :meghajol
                  Luki

Nyomi
                  Felhasználó

meg egy idegbeteg kakukk aki időnként ordít és ki be ugrál mint az ideges feleség a meccs alatt

[quote=”EdGaR” post=43737][quote=”Kerti” post=43713]Nem találom! :dry:
                    Bal felül csak a csigát látom! :rohog[/quote]
                    Nekem bal felül egy óra van a falon 😯 ](*,) :rohog[/quote]

EdGaR
                    Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43713]Nem találom! :dry:
                      Nekem bal felül egy óra van a falon 😯 ](*,) :rohog

E.G.
                      Felhasználó

Mintha olvastam volna az árlistát. De egy huszas nektek az biztos.

Nyomi
                        Felhasználó

nem akarok viccelni -hol minek a költsége-
                          nyomi

[quote=”ildiko57″ post=43730]Mennyi lehet a részvételi költség 2 felnőtt, 2 18 év alatti gyerek, és 3 14 év alatti gyerek

ildiko57
                          Felhasználó

Mennyi lehet a részvételi költség 2 felnőtt, 2 18 év alatti gyerek, és 3 14 év alatti gyerek
                            Bárki válaszát örömmel várom! Ildiko57

riviera
                            Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43716][quote=”Nyomi” post=43714]Még szép ,hogy ” mindenben a csigát látod ” ……………..ez foglalkozási ártalom!
                              nem kéne már a csigán bosszút állni és alaposan meghajtani.( ne csak a gazda a csiga is dolgozzon )[/quote]

Sikerült!!! Megtaláltam!!! hurrá

Igazad van, remélem ez most össze jön, mert idén annyi minden jött már közbe. :sir[/quote]
                              :rohog :rohog 😳 :smt039

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”Nyomi” post=43714]Még szép ,hogy ” mindenben a csigát látod ” ……………..ez foglalkozási ártalom!
                                nem kéne már a csigán bosszút állni és alaposan meghajtani.( ne csak a gazda a csiga is dolgozzon )[/quote]

Sikerült!!! Megtaláltam!!! hurrá

Igazad van, remélem ez most össze jön, mert idén annyi minden jött már közbe. :sir

Nyomi
                                Felhasználó

Még szép ,hogy ” mindenben a csigát látod ” ……………..ez foglalkozási ártalom!
                                  nem kéne már a csigán bosszút állni és alaposan meghajtani.( ne csak a gazda a csiga is dolgozzon )

[quote=”Kerti” post=43713]Nem találom! :dry:

Kerti
                                  Adminisztrátor

Nem találom! :dry:
                                    Bal felül csak a csigát látom! :rohog

NagyPapa
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43711]Én is jelentkeznék (persze csak a Nyomi után!!!) de csak akkor, ha a nem csak a „nyúlon túl” állhatnánk!!! :rohog[/quote]

Akkor tegyed, de minél hamarabb! =D>

Ha nem ismered a lap kezelését, akkor segítek! 👿
                                      Ott fennt a bal sarokban az „info és jelenkezési lap” felirat elvisz a jelentkezők oldalára, onnan már könnyű dolgod van, csak kattintgatnod kell!! :rohog

Kerti
                                      Adminisztrátor

Én is jelentkeznék (persze csak a Nyomi után!!!) de csak akkor, ha a nem csak a „nyúlon túl” állhatnánk!!! :rohog

NagyPapa
                                        Felhasználó

ODA MÉSZ AHOVA CSAK AKARSZ! AZ EGÉSZ FŰRDŐT LEHET HASZNÁLNI!!!!

Tomy
                                          Felhasználó

A leírásban nem szerepel a belső medencék és a szaunavilág használata.(Vagy csak én nem látom.)
                                            Oda bemehetünk a karszalagunkal?
                                            Eddig bejártunk.

Tomy

vasudvaros
                                            Felhasználó

[quote=”NagyPapa” post=43698]És? Vasárnap este hétig lehet szavazni!
                                              Netán úgy gondolod, hogy rajtad is múlik a dolog??[/quote]
                                              Yes Sir

NagyPapa
                                              Felhasználó

És? Vasárnap este hétig lehet szavazni!
                                                Netán úgy gondolod, hogy rajtad is múlik a dolog??

E.G.
                                                Felhasználó

Sziasztok
                                                  Csak kérdezném, hogy nem lenne szerencsésebb egy héttel előbb, vagy később megrendezni, a választások miatt.
                                                  Sokunknak, a szavazni akarnak el kell indulni már a távolság miatt vasárnap kora reggel.
                                                  Üdv! E.G. :smt039

22 hozzászólás megtekintése - 51-72 / 72

You must be logged in to reply to this topic.