Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Pusztaszentlászlói Találkozó – 2014. aug. 19-24.

Legutóbb frissítette riviera 10 years, 9 months telt el
23angok
145 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    riviera
    Felhasználó

Láttatok már csodaszép fürdőt és kempinget,akkor nézzétek meg a Pusztaszentlászlói Aqua Barbara termálfürdő és kempinget.,É:46.64572′ K:16.83756′
      A kemping mellett csodaszép horgásztó is található.
      A régi fotóalbumomban fotók a kempingről,fürdőről,horgász tóról.
      Zala megye közepén csodálatos természeti környezetben található. A kempingben sövénnyel elválasztott nagyméretü parcellák,minden parcellán áram,viz csatlakozás lehetőség./árammérővel felszerelt/,mikrohullámu internet elérhetőséggel.
      Nagyon szép szociális épület, külön tüzrakóhely.
      Közvetlen átjárás a fürdőbe,ahol a család minden tagja és korosztálya kikapcsolódhat és élvezheti a nátriumhidrogénkarbonátos gyógyhatású héviz jótékony hatását.
      1000 négyzetméter fürdőviz felülettel,uszómedencével,élményfürdővel,gyermekmedencével,külön kis gyógymedencékkel,büfés vendéglátóegységekkel várja a vendégeket.

Attachments:
      • 17.jpg
      • 2.jpg
      • 9.jpg
      • 15.jpg
      • 11.jpg
      • 12.jpg
      • 4.jpg
      • 6.jpg
      • 4_2014-06-27.jpg
      • 16.jpg
      • 13.jpg
    • Szerző
      Válasz
      B.Z.
      Felhasználó

[quote=”EdGaR” post=42805][quote=”B.Z.” post=42803]
        Sziasztok !

Új belépők vagyunk a klubban és érdeklődöm ,hogy lehet e csatlakozni a Pusztaszentlászlóra szerveződő találkozóhoz ? Már amennyiben az időpont jó lesz nekünk. Mi 5 en mennénk 2 felnőtt és 3 gyerek.[/quote]

Szia B.Z.!

Üdvözlünk a klubban hurrá
        Bármilyen találkozóra, vagy egyéb eseményre, ami az oldalon szerveződik lehet csatlakozni.
        A találkozóknak – amikor már van konkrét időpontja – 2-3 héttel előtte fel szokott kerülni jelentkezési a lapja.
        A spontán szerveződő eseményekre jelentkezni sem szüséges, csak váratlanul meg kell jelenni 😀
        Örülünk minden új klubtagnak és reméljük nem okozunk csalódást![/quote]

Köszönöm a tájékoztatást, remélem elfogunk tudni menni. :smt039

EdGaR
        Felhasználó

[quote=”B.Z.” post=42803]
          Sziasztok !

Új belépők vagyunk a klubban és érdeklődöm ,hogy lehet e csatlakozni a Pusztaszentlászlóra szerveződő találkozóhoz ? Már amennyiben az időpont jó lesz nekünk. Mi 5 en mennénk 2 felnőtt és 3 gyerek.[/quote]

Szia B.Z.!

Üdvözlünk a klubban hurrá
          Bármilyen találkozóra, vagy egyéb eseményre, ami az oldalon szerveződik lehet csatlakozni.
          A találkozóknak – amikor már van konkrét időpontja – 2-3 héttel előtte fel szokott kerülni jelentkezési a lapja.
          A spontán szerveződő eseményekre jelentkezni sem szüséges, csak váratlanul meg kell jelenni 😀
          Örülünk minden új klubtagnak és reméljük nem okozunk csalódást!

B.Z.
          Felhasználó

[quote=”riviera” post=42787][quote=”Kerti” post=42765][quote=”riviera” post=42761]A kedvezményes árhoz legalább 20 lakó kellene. Az időpontot kellene meghatározni,ebben talán Kerti is segít.
            Akit érdekelne ez a nagyon szép környék,kemping és fürdő jó lenne ha jeleznétek,mert akkor megbeszélem a kemping és fürdő tulajdonosával.
            =D>[/quote]

Minket is érdekel, mert tényleg nagyon csodálatos a képek alapján, de nekünk olyan messze van (450km), hogy egy sima hétvégénél mire oda érünk, már indulhatunk is vissza. Szóval valami hosszú hétvégével összekötve lenne jó, az viszont nem nagyon van augusztusban. Talán az augusztus 20-ból lehetne hosszú hétvégét csinálni, bár az hivatalosan nem lesz az. :smt217[/quote]

Szerintem egy kis szabadsággal lehetne hosszú hétvégét csinálni aug.20. körül.
            Egyébként nem tudtam az időpont miatt lefixálni,de elméletileg megbeszéltem a tulajdonossal,hogy szeretnénk menni.Mi még külön is elmegyünk előtte minden képen és addigra talán lesz konkrét dátum.Rajtam nem múlik semmi.
            Biztos vagyok benne,ha lesz dátum és az oldalra felkerül a jelentkezési lap,összejön a szükséges létszám.
            Egyébként nekünk is messze volt Debrecen,Miskolc-Tapolca Cegléd,de mégis mentünk.Döntsük el a dátumot! :smt039[/quote]

Sziasztok !

Új belépők vagyunk a klubban és érdeklődöm ,hogy lehet e csatlakozni a Pusztaszentlászlóra szerveződő találkozóhoz ? Már amennyiben az időpont jó lesz nekünk. Mi 5 en mennénk 2 felnőtt és 3 gyerek.

riviera
            Felhasználó

[quote=”Kerti” post=42765][quote=”riviera” post=42761]A kedvezményes árhoz legalább 20 lakó kellene. Az időpontot kellene meghatározni,ebben talán Kerti is segít.
              Akit érdekelne ez a nagyon szép környék,kemping és fürdő jó lenne ha jeleznétek,mert akkor megbeszélem a kemping és fürdő tulajdonosával.
              =D>[/quote]

Minket is érdekel, mert tényleg nagyon csodálatos a képek alapján, de nekünk olyan messze van (450km), hogy egy sima hétvégénél mire oda érünk, már indulhatunk is vissza. Szóval valami hosszú hétvégével összekötve lenne jó, az viszont nem nagyon van augusztusban. Talán az augusztus 20-ból lehetne hosszú hétvégét csinálni, bár az hivatalosan nem lesz az. :smt217[/quote]

Szerintem egy kis szabadsággal lehetne hosszú hétvégét csinálni aug.20. körül.
              Egyébként nem tudtam az időpont miatt lefixálni,de elméletileg megbeszéltem a tulajdonossal,hogy szeretnénk menni.Mi még külön is elmegyünk előtte minden képen és addigra talán lesz konkrét dátum.Rajtam nem múlik semmi.
              Biztos vagyok benne,ha lesz dátum és az oldalra felkerül a jelentkezési lap,összejön a szükséges létszám.
              Egyébként nekünk is messze volt Debrecen,Miskolc-Tapolca Cegléd,de mégis mentünk.Döntsük el a dátumot! :smt039

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”riviera” post=42761]

A kedvezményes árhoz legalább 20 lakó kellene.Az időpontot kellene meghatározni,ebben talán Kerti is segít.
                =D>[/quote]
                Mi is szívesen mennénk Veletek! =D> … összejön a 20 lakó szerintem elég hamar 😉

MaNa
                Felhasználó

[quote=”horvathpapa” post=42764][quote=”MaNa” post=42759][quote=”E.G.” post=42749][quote=”riviera” post=42747]
                  A kemping és a fürdő csak augusztus végéig van nyitva, tehát ha össze jönne egy találkozó csak ebben az időpontban lehetséges.[/quote]

Akkor rajta, mert nagyon mennénk! hurrá[/quote]

Mi is, aug. utsó két hétvégéjén O.K.[/quote] Drága Editke! Intézkedjél, mert én is szívesen mennék Pusztaszentlászlóra. Állítólag nagyon szép helyen van. No, és már nagyon jó lenne köztetek lenni. Jelentkezzetek, hogy összejöjjünk minnék többen, hisz e kedvezmény se rossz ebben az inséges időben. Találkozzunk mielőbb, millió puszi neketek: Zsófika :smt039[/quote]
                  Örülünk, hogy jössz Zsófika! Talán Józsefék is jönnének, csak most ott északon kalandoznak, meg kéne kérdezni őket, hogy összejöjjön a csapat.
                  Puszi MaNa+né

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”riviera” post=42761]A kedvezményes árhoz legalább 20 lakó kellene. Az időpontot kellene meghatározni,ebben talán Kerti is segít.
                    =D>[/quote]

Minket is érdekel, mert tényleg nagyon csodálatos a képek alapján, de nekünk olyan messze van (450km), hogy egy sima hétvégénél mire oda érünk, már indulhatunk is vissza. Szóval valami hosszú hétvégével összekötve lenne jó, az viszont nem nagyon van augusztusban. Talán az augusztus 20-ból lehetne hosszú hétvégét csinálni, bár az hivatalosan nem lesz az. :smt217

horvathpapa
                    Felhasználó

[quote=”MaNa” post=42759][quote=”E.G.” post=42749][quote=”riviera” post=42747]
                      A kemping és a fürdő csak augusztus végéig van nyitva, tehát ha össze jönne egy találkozó csak ebben az időpontban lehetséges.[/quote]

Mi is, aug. utsó két hétvégéjén O.K.[/quote] Drága Editke! Intézkedjél, mert én is szívesen mennék Pusztaszentlászlóra. Állítólag nagyon szép helyen van. No, és már nagyon jó lenne köztetek lenni. Jelentkezzetek, hogy összejöjjünk minnék többen, hisz e kedvezmény se rossz ebben az inséges időben. Találkozzunk mielőbb, millió puszi neketek: Zsófika :smt039

riviera
                      Felhasználó

[quote=”MaNa” post=42759][quote=”E.G.” post=42749][quote=”riviera” post=42747]

Mi is, aug. utsó két hétvégéjén O.K.[/quote]

A kedvezményes árhoz legalább 20 lakó kellene.Az időpontot kellene meghatározni,ebben talán Kerti is segít.
                        =D>

MaNa
                        Felhasználó

[quote=”E.G.” post=42749][quote=”riviera” post=42747]

Mi is, aug. utsó két hétvégéjén O.K.

E.G.
                          Felhasználó

[quote=”riviera” post=42747]

Akkor rajta, mert nagyon mennénk! hurrá

riviera
                            Felhasználó

[quote=”MaNa” post=42733][quote=”Kerti” post=42691]Tényleg csodálatos a kemping a képek alapján. Köszönjük Edit néni. hurrá

Át tettem ide a hozzászólásokat, mert azt beszéltük, hogy lehetne szervezni ide egy találkozót, ha többen is úgy gondoljuk.
                              Edit néni vállalja, hogy lebeszéli a kempingel.
                              András pedig vállalja a főzést.

Most már csak egy időpontot kellene találni neki.
                              Mit szóltok hozzá?[/quote]

Mi is mennénk, csodálatosak a képek, ez csak jó lehet! Nekünk júli vége vagy aug.vége vagy szeptemberben lenne jó.[/quote]
                              A kemping és a fürdő csak augusztus végéig van nyitva, tehát ha össze jönne egy találkozó csak ebben az időpontban lehetséges.

Andras
                              Felhasználó

Bár a Zsófikának ígértem Marhából készült pörköltet.És mivel szavamat adtam ezt is megfogom csinálni..
                                De ha a hasamra gondolok akkor Fácánlevest is ennék már szívesen…. :smt204

Andras
                                Felhasználó

[quote=”Kerti” post=42691]Tényleg csodálatos a kemping a képek alapján. Köszönjük Edit néni. hurrá

Át tettem ide a hozzászólásokat, mert azt beszéltük, hogy lehetne szervezni ide egy találkozót, ha többen is úgy gondoljuk.

Azért Kaptam serleget is 3 lettem…. :sir

MaNa
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti” post=42691]Tényleg csodálatos a kemping a képek alapján. Köszönjük Edit néni. hurrá

Mi is mennénk, csodálatosak a képek, ez csak jó lehet! Nekünk júli vége vagy aug.vége vagy szeptemberben lenne jó.

E.G.
                                    Felhasználó

Szívesen benne lennénk ott egy közös kellemes hétvégében!
                                      E.G.

Kerti
                                      Adminisztrátor

Tényleg csodálatos a kemping a képek alapján. Köszönjük Edit néni. hurrá

Mit szóltok hozzá?

riviera
                                        Felhasználó

hurrá

Andras
                                          Felhasználó

Vagy ha szeretnétek akkor valami vadhús is lehet. Őz , Vaddisznó.

Andras
                                            Felhasználó

[quote=”riviera” post=42680]
                                              Remélem egyszer nekünk is újra főzöl valami finomat? :meghajol[/quote]

Hát ez csak természetes.
                                              Ígéretet már tettem a főzésre
                                              Marhalábszár,marhanyak, valami ilyesmi lessz az alapanyag
                                              Már csak az időpontot kell majd egyeztetni.

20 hozzászólás megtekintése - 126-145 / 145

You must be logged in to reply to this topic.