Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Pusztaszentlászlói Találkozó – 2014. aug. 19-24.
-
IndítottaTémakör
-
2014.06.27.-19:22 #43696
Láttatok már csodaszép fürdőt és kempinget,akkor nézzétek meg a Pusztaszentlászlói Aqua Barbara termálfürdő és kempinget.,É:46.64572′ K:16.83756′
A kemping mellett csodaszép horgásztó is található.
A régi fotóalbumomban fotók a kempingről,fürdőről,horgász tóról.
Zala megye közepén csodálatos természeti környezetben található. A kempingben sövénnyel elválasztott nagyméretü parcellák,minden parcellán áram,viz csatlakozás lehetőség./árammérővel felszerelt/,mikrohullámu internet elérhetőséggel.
Nagyon szép szociális épület, külön tüzrakóhely.
Közvetlen átjárás a fürdőbe,ahol a család minden tagja és korosztálya kikapcsolódhat és élvezheti a nátriumhidrogénkarbonátos gyógyhatású héviz jótékony hatását.
1000 négyzetméter fürdőviz felülettel,uszómedencével,élményfürdővel,gyermekmedencével,külön kis gyógymedencékkel,büfés vendéglátóegységekkel várja a vendégeket.Attachments: -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2014.07.17.-16:09 #43830
[quote=”EdGaR” post=42805][quote=”B.Z.” post=42803]
Sziasztok !Új belépők vagyunk a klubban és érdeklődöm ,hogy lehet e csatlakozni a Pusztaszentlászlóra szerveződő találkozóhoz ? Már amennyiben az időpont jó lesz nekünk. Mi 5 en mennénk 2 felnőtt és 3 gyerek.[/quote]
Szia B.Z.!
Üdvözlünk a klubban hurrá
Bármilyen találkozóra, vagy egyéb eseményre, ami az oldalon szerveződik lehet csatlakozni.
A találkozóknak – amikor már van konkrét időpontja – 2-3 héttel előtte fel szokott kerülni jelentkezési a lapja.
A spontán szerveződő eseményekre jelentkezni sem szüséges, csak váratlanul meg kell jelenni 😀
Örülünk minden új klubtagnak és reméljük nem okozunk csalódást![/quote]Köszönöm a tájékoztatást, remélem elfogunk tudni menni. :smt039
2014.07.17.-15:41 #43829[quote=”B.Z.” post=42803]
Sziasztok !Új belépők vagyunk a klubban és érdeklődöm ,hogy lehet e csatlakozni a Pusztaszentlászlóra szerveződő találkozóhoz ? Már amennyiben az időpont jó lesz nekünk. Mi 5 en mennénk 2 felnőtt és 3 gyerek.[/quote]
Szia B.Z.!
Üdvözlünk a klubban hurrá
Bármilyen találkozóra, vagy egyéb eseményre, ami az oldalon szerveződik lehet csatlakozni.
A találkozóknak – amikor már van konkrét időpontja – 2-3 héttel előtte fel szokott kerülni jelentkezési a lapja.
A spontán szerveződő eseményekre jelentkezni sem szüséges, csak váratlanul meg kell jelenni 😀
Örülünk minden új klubtagnak és reméljük nem okozunk csalódást!2014.07.17.-15:23 #43827[quote=”riviera” post=42787][quote=”Kerti” post=42765][quote=”riviera” post=42761]A kedvezményes árhoz legalább 20 lakó kellene. Az időpontot kellene meghatározni,ebben talán Kerti is segít.
Akit érdekelne ez a nagyon szép környék,kemping és fürdő jó lenne ha jeleznétek,mert akkor megbeszélem a kemping és fürdő tulajdonosával.
=D>[/quote]Minket is érdekel, mert tényleg nagyon csodálatos a képek alapján, de nekünk olyan messze van (450km), hogy egy sima hétvégénél mire oda érünk, már indulhatunk is vissza. Szóval valami hosszú hétvégével összekötve lenne jó, az viszont nem nagyon van augusztusban. Talán az augusztus 20-ból lehetne hosszú hétvégét csinálni, bár az hivatalosan nem lesz az. :smt217[/quote]
Szerintem egy kis szabadsággal lehetne hosszú hétvégét csinálni aug.20. körül.
Egyébként nem tudtam az időpont miatt lefixálni,de elméletileg megbeszéltem a tulajdonossal,hogy szeretnénk menni.Mi még külön is elmegyünk előtte minden képen és addigra talán lesz konkrét dátum.Rajtam nem múlik semmi.
Biztos vagyok benne,ha lesz dátum és az oldalra felkerül a jelentkezési lap,összejön a szükséges létszám.
Egyébként nekünk is messze volt Debrecen,Miskolc-Tapolca Cegléd,de mégis mentünk.Döntsük el a dátumot! :smt039[/quote]Sziasztok !
Új belépők vagyunk a klubban és érdeklődöm ,hogy lehet e csatlakozni a Pusztaszentlászlóra szerveződő találkozóhoz ? Már amennyiben az időpont jó lesz nekünk. Mi 5 en mennénk 2 felnőtt és 3 gyerek.
2014.07.16.-03:16 #43811[quote=”Kerti” post=42765][quote=”riviera” post=42761]A kedvezményes árhoz legalább 20 lakó kellene. Az időpontot kellene meghatározni,ebben talán Kerti is segít.
Akit érdekelne ez a nagyon szép környék,kemping és fürdő jó lenne ha jeleznétek,mert akkor megbeszélem a kemping és fürdő tulajdonosával.
=D>[/quote]Minket is érdekel, mert tényleg nagyon csodálatos a képek alapján, de nekünk olyan messze van (450km), hogy egy sima hétvégénél mire oda érünk, már indulhatunk is vissza. Szóval valami hosszú hétvégével összekötve lenne jó, az viszont nem nagyon van augusztusban. Talán az augusztus 20-ból lehetne hosszú hétvégét csinálni, bár az hivatalosan nem lesz az. :smt217[/quote]
Szerintem egy kis szabadsággal lehetne hosszú hétvégét csinálni aug.20. körül.
Egyébként nem tudtam az időpont miatt lefixálni,de elméletileg megbeszéltem a tulajdonossal,hogy szeretnénk menni.Mi még külön is elmegyünk előtte minden képen és addigra talán lesz konkrét dátum.Rajtam nem múlik semmi.
Biztos vagyok benne,ha lesz dátum és az oldalra felkerül a jelentkezési lap,összejön a szükséges létszám.
Egyébként nekünk is messze volt Debrecen,Miskolc-Tapolca Cegléd,de mégis mentünk.Döntsük el a dátumot! :smt0392014.07.15.-01:16 #43806[quote=”riviera” post=42761]
A kedvezményes árhoz legalább 20 lakó kellene.Az időpontot kellene meghatározni,ebben talán Kerti is segít.
=D>[/quote]
Mi is szívesen mennénk Veletek! =D> … összejön a 20 lakó szerintem elég hamar 😉2014.07.13.-21:27 #43789[quote=”horvathpapa” post=42764][quote=”MaNa” post=42759][quote=”E.G.” post=42749][quote=”riviera” post=42747]
A kemping és a fürdő csak augusztus végéig van nyitva, tehát ha össze jönne egy találkozó csak ebben az időpontban lehetséges.[/quote]Akkor rajta, mert nagyon mennénk! hurrá[/quote]
Mi is, aug. utsó két hétvégéjén O.K.[/quote] Drága Editke! Intézkedjél, mert én is szívesen mennék Pusztaszentlászlóra. Állítólag nagyon szép helyen van. No, és már nagyon jó lenne köztetek lenni. Jelentkezzetek, hogy összejöjjünk minnék többen, hisz e kedvezmény se rossz ebben az inséges időben. Találkozzunk mielőbb, millió puszi neketek: Zsófika :smt039[/quote]
Örülünk, hogy jössz Zsófika! Talán Józsefék is jönnének, csak most ott északon kalandoznak, meg kéne kérdezni őket, hogy összejöjjön a csapat.
Puszi MaNa+né2014.07.13.-15:43 #43785[quote=”riviera” post=42761]A kedvezményes árhoz legalább 20 lakó kellene. Az időpontot kellene meghatározni,ebben talán Kerti is segít.
=D>[/quote]Minket is érdekel, mert tényleg nagyon csodálatos a képek alapján, de nekünk olyan messze van (450km), hogy egy sima hétvégénél mire oda érünk, már indulhatunk is vissza. Szóval valami hosszú hétvégével összekötve lenne jó, az viszont nem nagyon van augusztusban. Talán az augusztus 20-ból lehetne hosszú hétvégét csinálni, bár az hivatalosan nem lesz az. :smt217
2014.07.13.-14:51 #43784[quote=”MaNa” post=42759][quote=”E.G.” post=42749][quote=”riviera” post=42747]
A kemping és a fürdő csak augusztus végéig van nyitva, tehát ha össze jönne egy találkozó csak ebben az időpontban lehetséges.[/quote]Akkor rajta, mert nagyon mennénk! hurrá[/quote]
Mi is, aug. utsó két hétvégéjén O.K.[/quote] Drága Editke! Intézkedjél, mert én is szívesen mennék Pusztaszentlászlóra. Állítólag nagyon szép helyen van. No, és már nagyon jó lenne köztetek lenni. Jelentkezzetek, hogy összejöjjünk minnék többen, hisz e kedvezmény se rossz ebben az inséges időben. Találkozzunk mielőbb, millió puszi neketek: Zsófika :smt039
2014.07.13.-03:08 #43781[quote=”MaNa” post=42759][quote=”E.G.” post=42749][quote=”riviera” post=42747]
Mi is, aug. utsó két hétvégéjén O.K.[/quote]
A kedvezményes árhoz legalább 20 lakó kellene.Az időpontot kellene meghatározni,ebben talán Kerti is segít.
=D>2014.07.13.-02:07 #43779[quote=”E.G.” post=42749][quote=”riviera” post=42747]
Mi is, aug. utsó két hétvégéjén O.K.
2014.07.12.-21:42 #43769[quote=”riviera” post=42747]
A kemping és a fürdő csak augusztus végéig van nyitva, tehát ha össze jönne egy találkozó csak ebben az időpontban lehetséges.[/quote]Akkor rajta, mert nagyon mennénk! hurrá
2014.07.12.-14:00 #43767[quote=”MaNa” post=42733][quote=”Kerti” post=42691]Tényleg csodálatos a kemping a képek alapján. Köszönjük Edit néni. hurrá
Át tettem ide a hozzászólásokat, mert azt beszéltük, hogy lehetne szervezni ide egy találkozót, ha többen is úgy gondoljuk.
Edit néni vállalja, hogy lebeszéli a kempingel.
András pedig vállalja a főzést.Most már csak egy időpontot kellene találni neki.
Mit szóltok hozzá?[/quote]Mi is mennénk, csodálatosak a képek, ez csak jó lehet! Nekünk júli vége vagy aug.vége vagy szeptemberben lenne jó.[/quote]
A kemping és a fürdő csak augusztus végéig van nyitva, tehát ha össze jönne egy találkozó csak ebben az időpontban lehetséges.2014.07.10.-19:09 #43758Bár a Zsófikának ígértem Marhából készült pörköltet.És mivel szavamat adtam ezt is megfogom csinálni..
De ha a hasamra gondolok akkor Fácánlevest is ennék már szívesen…. :smt2042014.07.10.-18:54 #43757[quote=”Kerti” post=42691]Tényleg csodálatos a kemping a képek alapján. Köszönjük Edit néni. hurrá
Át tettem ide a hozzászólásokat, mert azt beszéltük, hogy lehetne szervezni ide egy találkozót, ha többen is úgy gondoljuk.
András pedig vállalja a főzést.Most már csak egy időpontot kellene találni neki.
Mit szóltok hozzá?[/quote]Azért Kaptam serleget is 3 lettem…. :sir
2014.07.10.-01:16 #43753[quote=”Kerti” post=42691]Tényleg csodálatos a kemping a képek alapján. Köszönjük Edit néni. hurrá
Mit szóltok hozzá?[/quote]Mi is mennénk, csodálatosak a képek, ez csak jó lehet! Nekünk júli vége vagy aug.vége vagy szeptemberben lenne jó.
2014.06.28.-14:19 #43703[quote=”Kerti” post=42691]Tényleg csodálatos a kemping a képek alapján. Köszönjük Edit néni. hurrá
Mit szóltok hozzá?[/quote]Szívesen benne lennénk ott egy közös kellemes hétvégében!
E.G.2014.06.28.-13:56 #43702Tényleg csodálatos a kemping a képek alapján. Köszönjük Edit néni. hurrá
Mit szóltok hozzá?2014.06.28.-03:40 #43699hurrá
2014.06.27.-19:26 #43698Vagy ha szeretnétek akkor valami vadhús is lehet. Őz , Vaddisznó.
2014.06.27.-19:22 #43697[quote=”riviera” post=42680]
Remélem egyszer nekünk is újra főzöl valami finomat? :meghajol[/quote]Hát ez csak természetes.
Ígéretet már tettem a főzésre
Marhalábszár,marhanyak, valami ilyesmi lessz az alapanyag
Már csak az időpontot kell majd egyeztetni. -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.